Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jüri Lina vandenõu Thorondori vastu
Aga praegu käib juttu sellest et orden antakse piraat filmi leidmiseks ja samas leitakse ka teisi PIRAAT asju, ja piraate saab juba seostada.
Vasta
Kohtus peab olema ära tõestatud ,et just see süüdistatav isik ega mitte poltergeist kes seinast välja tuli ja selle nii nimetatud piirat koopia tegi, näiteks reaal elust ,täpselt sama moodi peavad mendid tõestama , et just see isik keda nemad kahtlustavad sealt õnnetuse sündmuskohalt ära jooksnud, oli just see isik kes rooli taga istus,kõike oma süüdistusi peavad süüdistajad kohtus asjalikult ja tõndatavalt tõestama, mitte ükski kohtunik ei jää umbes sellist mula uskuma ,et mina jürka sain kirja mingilt tundmatult isikult kes olevat minu filmile subtiitrid teinud, ja mina jürka olen kindel ,et tegemist oli piirat koopiaga:hy:,sellist plõma ei huvita kedagi.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: herr der dunkelheit
mitte ükski kohtunik ei jää umbes sellist mula uskuma ,et mina jürka sain kirja mingilt tundmatult isikult kes olevat minu filmile subtiitrid teinud, ja mina jürka olen kindel ,et tegemist oli piirat koopiaga:hy:,sellist plõma ei huvita kedagi.
Seda juhul kui Jüri pole vabamüürlaneSmile
Arveestades seda, kuidas need asjad liiguvad praegu, on tegemist lihtsalt haleda kargajaga.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: herr der dunkelheit
Kohtus peab olema ära tõestatud ,et just see süüdistatav isik ega mitte poltergeist kes seinast välja tuli ja selle nii nimetatud piirat koopia tegi, näiteks reaal elust ,täpselt sama moodi peavad mendid tõestama , et just see isik keda nemad kahtlustavad sealt õnnetuse sündmuskohalt ära jooksnud, oli just see isik kes rooli taga istus,kõike oma süüdistusi peavad süüdistajad kohtus asjalikult ja tõndatavalt tõestama, mitte ükski kohtunik ei jää umbes sellist mula uskuma ,et mina jürka sain kirja mingilt tundmatult isikult kes olevat minu filmile subtiitrid teinud, ja mina jürka olen kindel ,et tegemist oli piirat koopiaga:hy:,sellist plõma ei huvita kedagi.

njaa, ja kui mul ongi mõni piraadina käsitletav asi, siis peab tõestama, et just mina selle sinna installisin. kuivõrd ma aga ei ela üksi, siis on seda suht keeruline teha sest igaüks kes minu juures elab, ajab seda tagasi.

teine nüanss on üleüldse nende progedega teabes.

selleks, et piraatida, peab teadma, et tegu on autorikaitse objektiga. paraku levib maailmas tohutus koguses nii vabakasutuses olevaid progesid kui filme ja musa.

ütleme teoreetiliselt, et tõmmates suvalisest P2P progest pritni musa, pole minu kahjuks aimugi, et asi on mingite õigustega kaitstud. kui britini seda soovib, võib ta iga loo alguses selge ja kõlava häälega seda öelda. oleks asi jokk. minul kahjuks pole kohustust teada britni kodulehte, igasugu autorikaitsete kodulehti ega osata neist leida vajalikku infot musa kaitsuste kohta.

nüüd aga veel teine nüanss: vaadake, pritni võib küll iga laulu alguses selge, kõlava häälega öelda, et seda ugu ei tohi kopperida aga n(peale selle, et ta seda ei tee) kust kurat min üldse aru saan, mida ta seal ütleb? minu rahvus on paraku eestlane ja peale eesti keele mõistan ma mingil määral tartu murrakut ja olen kunagi enam kui dekaadi eest ka veidike inglismannikeelt tudeerinud. kahjuks aga jääb mulle see täiesti mõistetamatuks. loomulikult ei saa ma aru ka tema koduka tekstist.

mis puutub piraatprogedesse siis kui näiteks suahiili neegrid teeksid oma OS'i ja varustaksid selle ainult suahiili keelsete tekstidega ja selline asi millalgi minu arvutist leitaks, oleks vast igaühele selge, et kust kurat mina pidin seda installides aru saama, mis suri-muri-juttu alguses räägitakse???

aga kahjuks on sama lugu ka inglise keelega. mina kahjuks seda keelt ei oska. st ei mäleta sellest enam midagi erilist peale jessi ja nõu. aja jooksul olen katse-eksituse meetodil õppinud tundma ka sõna cancel teatud omadusi ja tähendusi.

tegelikult sai kõik alguse sellest, et sõber ingerimaalt (kes samuti inglise keelt ei mõista), müüs mulle arvuti ja andis kaasa kasulikke plaate. no ütles, et ilma nendeta ei saa käimagi. ja siis telefoni teel ütles, mis nuppudele vajutama peab, et neid peale panna. siis edasi vahel õpetas veel üht-teist ja nüüd ma juba enam-vähem tean, kuhu millalgi vajutada tuleb. hiljem adis sõber veel mõned plaadid, ütles, et mingid mängud. mõned plaadid ostsin ise poest kah aga rumal olin sest need maksid palju rohkem. ja seda ainult värvilise karbi pärast!!

igatahes kuidagi sain nad käima. mingit ingliskeelset jurapura aeti kah installides aga sellest sain ma yess-nõu süsteemiga lõpuks mööda.

ja nüüd tuleb keegi ja tahab öelda, et mul on mõni piraatproge arvutis? no milles pull, vennad? isegi väljamaal kohtusse sattudes tuleb mulle arusaadava keele tõlk hankida. viibigu ma kasvõi pusapratipundaramaal. aga siinsamas kodumaal eeldatakse, et iga rumal mats (ja rumal mats ma kohe kindlasti olen, ma ei väsi seda korrutamast!!) pab mõistam inglise keelt ning oskama lugheda peenes tehnilises kirjas juttu proge installimise alguses??? nojah, seal saavat vahel valida mitme keele vahel aga ma ei räägi, ei prantsuse, saksa, soome, rootsi ega ka mitte hiina keelt mida pakutakse. eestikeelseid jutte lihtsalt pole. ja nii ma vajutan yes või no ja kogu moos.

(ps! pealegi lugesin ma lehest, et omaks tarbeks võib tõmmata. lisakslugesin lehest, et kui tõmmatud kraam plaatidele panna, on veel eriti hea sest - see tuleb teile ehk üllatusena, vennad, aga IGA cd toorikuga, mille me ostame, maksame me oma oa ka autorikaitsjate tengelpunga. vot! noh, ja tõtt-öelda on minul kogu nänn ainult omaks tarbeks ja plaatidelegi pandud.)
Vasta
Ausõna, Jason, sinu kaks viimast posti on äärmiselt meelelahutusliku sisuga Smile Ilmselt varsti Jüri Lina tunnetab mõnda vandenõud enda turjal.. Thorondor, sul pole vist uudiseid, kohtukutseid, politseid või muud taolist objekti ukse taha ilmunud?
Vasta
Thorondor - Viimati aktiivne: 7-11-2005 kell 15:11 - ei ole veel kedagi tulnud - alles minult hiljem avastasin kui algselt posti tegin. Igatahes nõustun Tutanhamoni'ga, et Jasoni postid oma meelelahtusulikud.
Kui siis sellest teemast rääkida, siis minumeelest võib enda tarbeks tõmmata kõiki asju kui pole just sinu emakeeles kirjutatud juurde, et see on illegaalne. Karistada saab hõlpsasti ainult neid, kes jagavad piraatkaupa näiteks upivad torru mingeid mänge vms. Politsei küsib toru.hot.ee adminnilt log'i, seal on arvatvasti IP sees kirjas, kust upiti ning sellega kõnnib siis eesti peamistesse internetipakkujate uksetaha ning sealt saab maja asukoha teada.

Muudetud: 11-7-05 kell 20:43:49 fragger
Vasta
wow, no ma ple torru ega pumpa ega mujale pannud ühtki lubamatut asja. ainus asi mis siitpoolt uppi on läinud, oli film "Viirastused" aga kuivõrd see 20-minutiline lugu oli tehtud meist, MVO'st, siis leian endal olevat kõik õigused seda jagada, kellele tahan ;-)
Vasta
Tegelt ma saatsin talle raha ära nüüd paar päeva tagasi.
Kui ma seda jürka silmade läbi vaataks, siis mul oleks küll igasugu paraveebi lehed minu filmilevitamisega ära seivitud või kuskilt välja otsitud. Teiseks ma sain seda õigusalast nõu ka alles hiljem. Raske oli leida pädevat inimest. Ja üldse mul ei ole vaja mingit trahvi vms kirjet kuskile politseiregistrisse.

Teada sain ma seda, et oma 20000 poleks ta mingi nipiga saanud. Ta oleks pidand tõestama, et ma sellise kahju teinud. Minu teada ma pole ma talle kahju teinud niikuinii. Kasu aint. Nii või naa sai teda pikalt endaga tegevuses hoitud. Klge teil ka kellelgi on pea igas Eesti linnas oma agendid nagu Jürkal ?
Vasta
hehe, no MEIL on ikka
Vasta
Appi, mis nüüd saab? Mida ma nüüd tegema pean?

Nagu viimastest postitustest järeldada võib, oli Jüri Linal siiski õigus.

Ning kus on vandenõu?
Kui üldse midagi vandenõuks pidada saab, siis on tegemist sinupoolse vandenõuga härra Jüri Lina vastu.

Õppige lugema ka.

Muudetud: 12-7-05 kell 19:33:42 tint
Vasta
Kust otsast see minu vandenõu tema vastu on. Ma tegin talle ainult head ju. Tema tuli ähvardama ja raha nõudma.
Ja seda pealkirja ei ole vaja väga tõsiselt kah võtta.

Muudetud: 12-7-05 kell 17:55:23 Thorondor
Vasta
Kustotsast on see vandenõu sinu vastu?

Raha nõudis ta ju õigusega. Ja ta ainult järeldas, et sa seda asja levitad. Ja kohtusse saab iga asja eest kaevata, ja isegi võita, kui raha on. Advokaadid on kõigeks valmis.
Vasta
Ma ei ole talle varalist kahju küll isegi 200 krooni eest teinud.
Süüdistused on ju alusetud. Ainukesena saaks ta levitamises süüdistada, aga selle ta mõtles ise välja. Moraalses mõttes on ta küll ainuke, kes selle idee peale tuleks. Esimeses meilis ma kirjutasin talle kenasti ära, miks ma subtiitrid tegin. Edasi süüdistas downloadimistes ja asjades. Üritab mind uskuma panna, et mul on jube inglise ja eesti keele oskus ja, et ma olen suli ja ärikas jne.

Me ei räägi praegu advokaatide võimetest vaid õiglusest.
Kui ma tahan, siis ma näen siin nii mitut vandenõud kui tahan, isegi kui mul advokaate ja raha ei ole.
Vasta
Mul tekkis paar küsimust tint'u postituste kohta.
"Appi, mis nüüd saab? Mida ma nüüd tegema pean?" - mille kohta see käis?
"Nagu viimastest postitustest järeldada võib, oli Jüri Linal siiski õigus." - ee milliseid postitusi sa mõtled? Thorondor ei uppinud ega jaganud filmi kuskile ega kellegile ... milles jüril õigus oli?
"Ning kus on vandenõu?
Kui üldse midagi vandenõuks pidada saab, siis on tegemist sinupoolse vandenõuga härra Jüri Lina vastu." - Kas sa loed ka neid esimesi post üldse? Üksi normaalse mõttemaailmaga inimene ei taha kaevata kohtusse inimest kes ta filmile lahkelt on teinud subtiitrid (usu või ära usu aga see on legaalne).
Kõige rohkem tahaks ma teada, mida täpselt sa selle all mõtlesid (mida lugema) - "Õppige lugema ka."
"Raha nõudis ta ju õigusega. Ja ta ainult järeldas, et sa seda asja levitad. Ja kohtusse saab iga asja eest kaevata, ja isegi võita, kui raha on. Advokaadid on kõigeks valmis." - Ütle palun mulle, mis õigusega ta seda raha nõudis?? Kohtusse võid ka minu kaevata küsimuste eest, kuid mida sa nõuaks ning milles süüdistaks? Moraalne kahju, 20 000 eek? Advokaadid on kõigeks võimelised kahjuks jah, kui raha on, kuid kui tõendeid ei ole siis ei huvita eriti.

Muudetud: 12-7-05 kell 23:54:12 fragger
Vasta
Õppige lugema ja õppige mis asi on vandenõu.

Milleks see teema? Kuna see teema tehti, siis ma eeldan, et ikka lugejatele, kuid mida lugejad selle teemaga peale hakkavad? Hala hala hala.

Film oli ju illegaalselt saadud, st selle eest ei oldud makstud, seda võib käsitleda varastamisega. Seda sellepärast, et antud varas oli teadlik filmi autoriõigustest ja selle levitamismeetotitest.

Mina ei peaks ka raha mingi õigusega nõudma, ma võin seda niisama ka nõuda ja nõuangi, kui inimesed maksavad.

Ning ma ei usu, et kunstnik ise on võimeline oma tööd kritiseerima - võta sellest lausest nüüd kinni, eks.

Muudetud: 13-7-05 kell 00:50:18 tint
Vasta
Mina ei ole filmi illegaalselt saanud ja ei või nõuda kui inimene maksab.
Väljapressimise lõpuks võib ka ju raha makstud saada. See ei tähenda, et seda teha võib.

Teised inimesed lahutavad meelt seda teemat lugedes, aga sina oled see kes tuli siia halama. Vandenõu on kirjas ainult pealkirjas, mujal ei ole see läbiv teema, nii et ära lase end sellest häirida. Hala kuskil mujal.
Vasta
Ole rohkem enesekriitilisem wink Ei saa nii uhke olla.
Vasta
"Film oli ju illegaalselt saadud, st selle eest ei oldud makstud, seda võib käsitleda varastamisega. Seda sellepärast, et antud varas oli teadlik filmi autoriõigustest ja selle levitamismeetotitest."
1)Ei, seda ei või käsitleda varastamisena, seda võib käsitleda piraatlusena. Varastamine oleks olnud see, kui Thorondor oleks jüri majja sisse murdnud ja temalt ühe originaali varastanud et sellele subtiitrid teha Bleh.
2)Ma ei tea küll, kust ta sellle jüri filmi sai, kuid vot seda ma ei usu et seal oli suurelt ja eesti keeles kirjas, et "Seda filmi tõmmates rikud autoriõigusi, vms."
Vasta
Piraatlus on ka varastamine, kulla mees.

Kas sa tead kes on piraat?

Muudetud: 13-7-05 kell 20:53:36 tint
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: tint
Piraatlus on ka varastamine, kulla mees.

Kas sa tead kes on piraat?

Muudetud: 13-7-05 kell 20:53:36 tint

See seadus on ülemaailmselt erinevalt tõlgitav, kuna sell juhul oleksid kõik need miljonid videomakki(vhs)omanikud piiradid(ebaseaduslikult video ja audio salvestuse omamine ilma konkreetse autori või levitaja poolt antud loata),näiteks kui paar aastat tagasi võeti saksamaal ette kazaa,s muusikat levitanud kasutajad siis jäi kogu protsess toppama just sellle pärast ,et kuidas sa tõestad ,et just see süüdistatav isik oli tol hetkel arvuti taga ega mitte kojamees,kuid siiski said need inimesed väiksed raha trahvid ainult selle eest ,et neil oli arvutis illegaalsed muusika(audio) koopiad,kuid kogu see seaduse värk on hale nali,nii kaua kuni keegi teist ei lähe oma alla tõmmatuid filme ja teisi asju kuhugi turu peale müüma ei ole majandus-politsei teist eriti huvitatud,kuid siin veelgi naljakam näide, kui ma oman originaal plaati ja teen sellest endale lihtsalt koopia (iga originaal audio või video faili omanikul on vastav volitus)ja kingin või annan selle oma sõbrale ilma mingi suguse materiaalse kopensatsioonita, siis aga ei saa mind selle eest karistada:hy:,sama hästi võin ma meedia firmasid süüdistada rassilise viha tekitamises(räp muuusika lauludes mõnitatakse pidevalt valget rassi) ja ebamooralsete elu viiside peale surumises(enamus filmides on tapmine ja vägistamine COOL värk),ühe sõnaga on see kogu supp raskesti seeditav(seadused on kahe-pooolsed mida võib enda kasuks painutada nii nagu tahad).
Vasta
piraatluse alla läheb levitamine.. thor ei levitanud.. ju (?)
mis värk on?
Vasta
Kui ma ära tõestan, et ta levitas, siis ta seda ka tegi.

Jah, piraatluse alla läheb KA levitamine.

Kuid see on thori ja Lina omavaheline asi, milleks seda foorumis reklaamida? Mina ei näe midagi probleemset. Ning kui inglise keelt tõesti piisavalt ei oska, võib see filmi autorile ka solvanguna mõjuda, sest tegemist ei ole tõepoolest sellise filmiga, kus fakte võib teistmoodi tõlgendada.
Vasta
"Kulla mees", tint, loeksid äkki esimest posti?

"Mis te mu sansideks kohtus pakuksite ?" - Thorondor. Ei reklaami ta midagi, vaid küsib nõu! Ja ütleme et ta levitaski seda filmi, ütle kuidas sa seda ära tõestaks?
Vasta
Vahet pole kuidas, küsimus on pigem "kui", see pole tähtis kuidas.

Esimest posti lugesin juba siis, kui ma selle teema esimest korda avasin. Mina olen asjast nii aru saanud, et probleem on peaaegu, et lahenenud.

Väga tõenäoline, et härra Lina on oma pikaajalises faktikaevanduses liialt pedantseks muutunud ja loomulikult ajab siis ju kellegi teise lollus ja kergekäelisus närvi.

Muudetud: 14-7-05 kell 23:50:15 tint
Vasta
tint, ehk sa viitad, kus on kirjas, et allalaadimine on meil siin piraatlus?
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Juri Gagarin VLAD 37 5,777 17-01-2025, 20:00
Viimane postitus: xcad
  Estonia katastroof - õnnetus? Vandenõu? Osa II Geargirl 271 53,701 30-09-2024, 22:45
Viimane postitus: xcad
  Maailma eliidi varjatud magamistoa "mängud" ehk kuriteod laste vastu excubitoris 456 254,628 29-06-2023, 23:37
Viimane postitus: Mario
  Estonia katastroof - õnnetus? Vandenõu? Osa I hiidlane 2,591 596,702 19-10-2021, 09:31
Viimane postitus: Mannu
  Holokaust - sajandi vandenõu? Creed 821 412,039 11-09-2021, 22:25
Viimane postitus: I'll be back
  Elektroonika laguneb. Vandenõu? kivikas666 106 49,892 30-05-2021, 01:48
Viimane postitus: isemaag
  Madeline McCann - Rööv või vandenõu? Ares 30 20,480 17-05-2021, 15:04
Viimane postitus: euroruubel
  Bielefeld'i vandenõu xawa 0 1,646 29-08-2019, 01:10
Viimane postitus: xawa
  Salajane Leping meie vastu... Infinite 5 6,658 17-12-2018, 17:19
Viimane postitus: Minaelan
  Vandenõu USA hävitamiseks Punahabe 11 4,711 14-04-2018, 08:58