Postitused: 21
Teemad: 6
Liitus: Jun 2004
Tegin alles köögis süüa ja siis kui söök oli vlamis läksin tuppa seda sööma, olin 10 minti eemal ja kui kööki tagasi läksin raadio mängis. Sellest ei saanud pihta, et kedagi pole kodus ja raadio hakkas mängima. Raadiol puudub kell ja sellega tuleb välistada, et äratuse peale hakkas mängima. Muidugi ennem juhtus ka kummaline asi, et wc'st tulin välja ja koridori trepi valgustus põles. Ei kuulnud ühtegi ukse pauku, et keegi oleks koju tulnud. Wc on kohe välisukse kõrval...Väga imelik..Enam nagu ei tahakski majas ringi liikuda..ei tea mis veel võin avastada, et on tööle läinud..
Postitused: 1,240
Teemad: 16
Liitus: Dec 2004
las ma arvan: kummitab?
eeeiiiii, ise jätsid mängima/põlema ja siis unustasid. Ilmselt on tegu üsna levinud mäluhäirega mis seisneb keskendumishäires (kaks võimalust: kas liigne keskendumine mingile tegevusele/mõttele või siis suutmatus millelegi keskenduda) ja väljendub selles, et inimene suudab jäägitult unustada isegi minuti eest juhtunu.
on endalgi juhtunud. ja veel kordagi pole kummitusi kohanud.
Postitused: 9
Teemad: 0
Liitus: Apr 2005
mul on kaa nii juhtunud, et nagu ise pole teinud aga ikkagi on juhtunud... (kõige rohkem juhtub seda võileibade söömisel, et arvan, et jäi alles aga päriselt sõin ära :o)
arvan, et inimesed akkavad kohe loogilist seletust sellepärast otsima, et nad ei taha seda uskuda.
Nobody knows what's gonna happen tomorrow.
Postitused: 129
Teemad: 1
See jutt tuletab mulle meelde umbes aasta alguses juhtunud asja... Ma olin yksi kodus ja tegin endale praekartuleid.. J2tsin need siis paariks hetkeks pannile, senikaua kui ma v2ljas pesu k2isin n;;rilt korjamas... Tulin tuppa tagasi, tahtsin kohe s;;ma hakata, aga keegi oli k6ik kartulid 2ra v6tnud... KOOS PANNIGA... Alguses m6tlesin kyl, et misasja, et see pole v6imalik ju... Ma tegin suuresuure pannit2ie kartulit. Kuidas saab see kadunud olla? Tegelikult ma polnud lihtsalt t2hele pannud kuidas mu vend oma s6pradega koju j6udis ja kartulid koos panniga ylesse enda tuppa viis
Olen harjunud kahtlema kõiges, kuid mitte seetõttu, nagu ei usuks ma millessegi, vaid kuna pean võimalikuks kõike.
njah..hmmm ma praegu mõtlen, et miks mul selline vajadus raadio tööle panna ja ma ei saa aru kudias ma tööle panin selle kuna sündmustik mul praeguseni meeles..või tekkis mulle selline mälukaotus ja sündmustik jäi valesti meelde?  ..või toimus ültse raadios ja elektrisüsteemis lühis ja raadio läks tööle ja pirn läks põlema...
Postitused: 111
Liitus: Mar 2005
Selliseid imelikke mälulünke on endalgi olnud - üks oli, kui tegin kord endale 4 juustuleiba. Hakkasin siis esimest otsast sööma telekataga, ning järsku vaatan, et kõik otsas, ise täiesti kindel et sõin ainult ühe ära.
njah fragger selliseid asju minugagi juhtunud. Aga jah võibolla oli selline imelik mälukaotus mida ma eriti ei tahaks uskuda. Kuna ikkagi see raadio ei jäänud mulle teepeale ette, et oleks vaja olnud tööle panna ja ma mõtlen ikka veel, et milleks ma selle tööle panin kui ise vaatasin telekat..Ei tea, ju ma olen nii loll, et topin selle mõttetul ajal tööle  ..
Postitused: 78
Liitus: Jan 2004
Mul oli ka ükskord et vaatasin telekat ja siis läksin kööki midagi hamba alla otsima, tulin tagasi ja raadio töötas. Väga kummaline. Ülejäänud rahvas magas ja ma kahtlen, et kass selle tembuga hakkama sai  . Ja see lampide põlema minemine pole üldse nii ennekuulmatu juhtum. Paljudel on nii juhtunud ja sellele on vaimne seletus leitud. (nt. Inimese enda energia võib ka neid mõjutada).
Postitused: 4,920
Teemad: 189
Liitus: Nov 2003
Nagu ma kunagi mainisin oli mul niimoodi, et ka pirn ei läinud põlema kuigi eelmine õhta läks.
Loogiline ju, pirn läbi. A kae tõika, pirni ei olnudki enam.
Vaevalt keegi sisse murdis kui ma vahepeal poes käisin.
Postitused: 5,868
Teemad: 183
Liitus: May 2004
mul on samuti viimased kaks aastat väga kummaline mälukaotuste laine... lühimälu nagu polekski üldse.
näiteks ei mäleta ma paar sammu edasi astudes enam kas ma lukustasin oma auto uksed või mitte...
tihti tänavale jõudes satun tõsiselt ahastusse kuna ei suuda meenutada kas ma ikka panin korteri ukse lukku või mitte.
Kõrgeim äratundmine on teada saamine, et tegelikkuses olid pidevalt selle kõrgeima äratundmise sees.
Iga hetk ja iga kogemus, mis sa saavutad on ideaalne, täiuslik, kordumatu
Postitused: 257
Teemad: 14
Liitus: Aug 2005
Sama siin, mingil perioodil mälu üldse ei töötanud. Aga praegu hakkab üle minema juba.
Postitused: 3,545
Teemad: 235
Tsitaat:Algselt postitas: celtic
mul on samuti viimased kaks aastat väga kummaline mälukaotuste laine... lühimälu nagu polekski üldse.
näiteks ei mäleta ma paar sammu edasi astudes enam kas ma lukustasin oma auto uksed või mitte...
tihti tänavale jõudes satun tõsiselt ahastusse kuna ei suuda meenutada kas ma ikka panin korteri ukse lukku või mitte.
Jah, celtic, sellel daamil, kellest HadziOgloe (hästi) ja mina (halvasti) siin rääkinud oleme, Jelaila Starril, on seletus varnast võtta ( link) - Sa oled lihtsalt "ülestumise" (või mida iganes see ascension tähendama pidi*) järgmisesse faasi jõudnud.
*assenisatsioon tõlkevastena tekitaks vast segadust
Postitused: 5,868
Teemad: 183
Liitus: May 2004
mingi aeg olin päris hädas selle asjaga... arvasin isegi et lugesin väiksena liiga palju ENE-si (mida ma ka tegin kuna arvasin et siis saan hästi targaks) ning mu mälu on lihtsalt täis :p
:embarassed:
Kõrgeim äratundmine on teada saamine, et tegelikkuses olid pidevalt selle kõrgeima äratundmise sees.
Iga hetk ja iga kogemus, mis sa saavutad on ideaalne, täiuslik, kordumatu
Postitused: 430
Teemad: 12
Liitus: Nov 2003
Mul oli peldikus käimisega alati jama... iga kord, kui sinna läksin, tuli juba põles, kuigi sealt väljudes olen alati selle ära kustutanud. :-/
Täielik anomaalia! Ükskord avastasin, et tulles tualetist välja lähen muuseas vastu kõrval seinal rippuvat jopet ja kui see minust vabanedes tagasi langeb, läheb sujuvalt vastu lülitit ja tuli põleb jällegi.
Siiani oli müstika.. nüüd on lihtsalt liiga tundlik lüliti...
...for knowledge is limited while imagination embraces the entire world.
Postitused: 23
Liitus: Sep 2005
Ja samuti võib ju viga olla raadios.
Sest meil on ka raaioga mingid jamad ei öösel hakkab lampi ise mängima ja imelikku häält tegema kui mõni suur auto mööda sõidab majast.
Seda juhtub tihti.. Lihtsalt lained löövad läbi.
Come Out ; Come Out
Where ever you are. !
Postitused: 60
Teemad: 3
Liitus: Dec 2005
Kusjuures minul on ka niimoodi olnud , et lähen tupppa ja tuli juba põleb.Mul on jah suhteliselt kehv mälu.Kui ma isegi midagi , mida teinud olen mingil hetkel ei mäleta .siis piisab väikesest mõtlemisest ja kõik meenub:Selle lambiga , et miks ta põles jne..mul midagi ei meenunud.Ja olen rohkem kui 100 % kindel , et miski süütas selle ise.
Muidugi võib minna kergema tee poole ja süüdistada ikka ainult halba mälu.....kuid mina usun , et suurt siin mäluga pole midagi pistmist
Postitused: 10
Liitus: Jun 2006
Aga äkki on tegu hoopis elektriga...mingi lühis või nii...mul läks ükskord laualamp iseenesest põlema...see oli arvatavasti lühis, sest ma elasin siis veel vanas majas...mingi veneajal ehitatud...ja mu uues korteris läks ka üks lamp kustu ja raadio kahises...aga siin ongi halb elekter...muidugi võib see olla ka midagi muud....KÕIK ON VÕIMALIK!
Postitused: 8
lüliti viga võib ka ju olla.. et mingi vedruke on väsinud või tahab jonnakalt mingis asendis olla. vähemalt oma kodus ma arvan, et see nii on.. kummitab muidu majas küll  aga mis motiiv oleks kummitusel näiteks põrandakütet sisse lülitada?
Postitused: 402
Teemad: 8
Liitus: Feb 2004
Tsitaat:Algselt postitas: Numb
Aga äkki on tegu hoopis elektriga...mingi lühis või nii...mul läks ükskord laualamp iseenesest põlema...see oli arvatavasti lühis, sest ma elasin siis veel vanas majas...mingi veneajal ehitatud...ja mu uues korteris läks ka üks lamp kustu ja raadio kahises...aga siin ongi halb elekter...muidugi võib see olla ka midagi muud....KÕIK ON VÕIMALIK!
Kuidas saab elekter halb olla? Töötavale seadmele võib üle- või alapinge küll kehvasti mõjuda aga väljalülitatud[1] laualambil peaks elektrist suht kama olema niikaua kui pinge just kilovoltides pole, samuti ei huvita väljalülitatud laualampi see, kas maja ja juhtmed on uued või mitte-nii-uued 
Mind huvitab palju rohkem, miks kuulen hommikul(ja ainult hommikul) voodis ärkvel olles tihti sellist kummalist heli, nagu keegi katust kriibiks kuigi õues pole midagi näha/kuulda... aga seda teemat ei hakka enne pikemalt lahkama kui olen võimalikud mitte-paranormaalsed hüpoteesid välistanud.
[1] tõsi, tänapäeva raadio, telekas, arvuti, dvd mängija jne. võib nupust/puldist välja lülitades mingi osa tööle jätta ja vähemalt teoorias võib pinge kõikumine nende kummalist käitumist põhjustada.
Teie küsimused on vastatavad kuid minu vastused on küsitavad
Postitused: 5
Liitus: Jul 2006
mul on ka nii juhtunud-
ma olin ükskord nagu 5 päeva üksi kodus ema oli välismaal ja vend oli laagris, olin koos loomadega.
Siis kui oli mingi 3 päev siis olin väsinud ja läksin magama,õhtul.
Hommikul läksin wc-se ja seal oli vana rull põrandal (see oli meil viimane rull,ja pidigi uue paki ostma)
aga ommikul oli UUS rull vana aselemle pandud ja mina seda teinud ei olnud ja meil ei olnud kedagi külas ka kes oleks selle kaasa võtnud kodust:o
Aga on ennegi juhtunud et keegi teiste teadmata on mingi asja hoopis teise k0hta vedanud:o
imelik küll kas pole---
Postitused: 1
mul oli nii et ostsin poest saia ja läksin koju. kui sinna jõudsin, vaatasin et seda ple kuskil. olin jumalast kindel et tulin sellega tuppa ja kõik a lihtsalt polnud seda, otsisin igalt poolt, kuid lõpuks andsin alla ja siis mõtlesin väheke selle üle, kui lõpuks meenus et ma tulin sõbra autoga ja enne kui koju olinj jõudnud, olin talle helistanud et sai jäi tema autosse ja et ta selle mulle hiljem ära tooks 
Postitused: 60
Teemad: 3
Rääkides juba unustamistest ja sellisest siis mul on ka üks mälestus varasemast ajast.
Öösel järsku ärkasin üles ja ma istusin ema ja isa voodi ääre peal. Ja nemad seletasid ,et ma läksin nende toast läbi ja ütlesin ,et lähen kööki aga tegelikult olin välis ukse kallal lõhkunud ,et õue saada. Ma ei tea mida kõike ma veel tegin aga ise ma seda ei mäleta üldse.
Postitused: 11
Liitus: Jul 2006
lahendus on lihtne kas inimesed lähevad lihtsalt hulluks või tehnika veab alt ja raadio vajab väljavahetamist!
Postitused: 46
Teemad: 13
Liitus: Sep 2004
Mingitel krapp-raadiotel on selline teema ju ka, et nende kanaliotsing on nagu ta on, ja võibolla oli see sul sellises kanalite-vahelises mode's vait, ning leidis mingi magnettormi vms toel mõne kanali ja hakkas mängima..
|