Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Võimed ja vereliin
Kui palju vastab tõele et nõia ja ravitseja võimed liiguvad perekonnas vereliini pidi edasi? Nimelt minu perekonnas oli mu vanaema vanavanaema üpris arvestatav nõid just nimelt loitsude teemal, et asi selgem oleks mu elus on hakanud samuti nii mõndagi paranormaalset juhtuma.
Vasta
Tõenäosus on suur aga mitte 100%.
Vasta
Mina ei usu et võimed liiguvad vereliini pidi. Ma ei saa aru, mis asi see vereliin on? Niipalju kui olen inimesi, nende eelnenud eludesse viinud, ei ole mitte ükski oma eelnenud elus elanud ühes ja samas perekonnas, ega suguvõsas, ka mitte samal mandril. Tean ühte marurahvuslast. Aga eelnenud elu elas ta Venemaal. ???
Selgeltnägemine koosneb ikkagi kolmest komponendist.
1.Puhtuse aste.
2.Energeetiline täituvus.
3.Hinge tasandi avatus.
Kuid siin ongi peidus, täiuslik nõiaring.
1. Puhtuse astet ei ole võimalik saavutada enne, kui ei ole saavutatud
piisavalt suur Energeetiline täituvus ja Hinge tasandi avatus.
2. Energeetilist täituvust ei ole võimalik saavutada enne, kui ei ole saavutatud
piisavalt suur Puhtuse aste ja Hinge tasandi avatus.
3. Hinge tasandi avatust. ei ole võimalik saavutada enne, kui ei ole saavutatud
piisavalt suur Puhtuse aste ja Energeetiline täituvus.
Siia ongi see koer maetud! Miks haruharva õnnestub mõnel inimesl saavutada meditatsiooni abil, selgeltnägemine võime!
Sest – Kujutage ette, Te elate neljandal korrusel. Iga päev käite mitu korda trepist ülesse ja alla. Te teate, et neljas korrus on viimane. Teid ei huvita, mis toimub selle
maja teistel korrustel, teistes tubades. Te tahate jõuda selle maja katusele ja katusest veel kõrgemale.
Selleks olengi ma kirjutanud selle juhendi.
http://www.para-web.org/showthread.php?tid=6813
Peale selle juhendi alusel tehtud põhjaliku puhastust avastate - et sellel majal on veel sada korrust. Ja et on olemas ka lift, millega on võimalik sõita ülesse katusele. Siit avaneb hoopis uus vaade, uus perspektiiv. Peagi avastate, et Teil on ka tiivad, materiaalne keha ei piira Teid enam, ning Te suudate lennata. Edasi avastate, selles maailmas on ka teisi, kes oskavad lennata. Ja et nendega on võimalik suhelda. Aga selleks, et sinnamaani jõuda, tuleb enda kallal teha kõvasti tööd. Parem kui usaldusväärsete abiliste abiga. Jõuab kiiremini sihile.
Niisis, võimed sõltuvad – hinge massi suurusest. Ning hinge massi puhtusest. Ning hinge avatusest.

Vasta
(07-05-2014, 07:18 )kalldunn Kirjutas: Mina ei usu et võimed liiguvad vereliini pidi. Ma ei saa aru, mis asi see vereliin on? Niipalju kui olen inimesi, nende eelnenud eludesse viinud, ei ole mitte ükski oma eelnenud elus elanud ühes ja samas perekonnas, ega suguvõsas, ka mitte samal mandril. Tean ühte marurahvuslast. Aga eelnenud elu elas ta Venemaal. ???
Selgeltnägemine koosneb ikkagi kolmest komponendist.
1.Puhtuse aste.
2.Energeetiline täituvus.
3.Hinge tasandi avatus.
Kuid siin ongi peidus, täiuslik nõiaring.
1. Puhtuse astet ei ole võimalik saavutada enne, kui ei ole saavutatud
piisavalt suur Energeetiline täituvus ja Hinge tasandi avatus.
2. Energeetilist täituvust ei ole võimalik saavutada enne, kui ei ole saavutatud
piisavalt suur Puhtuse aste ja Hinge tasandi avatus.
3. Hinge tasandi avatust. ei ole võimalik saavutada enne, kui ei ole saavutatud
piisavalt suur Puhtuse aste ja Energeetiline täituvus.
Siia ongi see koer maetud! Miks haruharva õnnestub mõnel inimesl saavutada meditatsiooni abil, selgeltnägemine võime!
Sest – Kujutage ette, Te elate neljandal korrusel. Iga päev käite mitu korda trepist ülesse ja alla. Te teate, et neljas korrus on viimane. Teid ei huvita, mis toimub selle
maja teistel korrustel, teistes tubades. Te tahate jõuda selle maja katusele ja katusest veel kõrgemale.
Vereliin käib kaasas kehaga, vahest teatud valik- geengrupi käivitaja, mis annab teatava eelise ja kergendab läbi keha ülivõimete arengut ja toimimist jne, muide ka sinu teoorias ei saa hing siin reaalsuses areneda ja toimida ilma kehata ja olgu see hing siis milline tahes s.h. ka "ülim puhtus" ise. Keha puhtus, areng - toit jne on samuti väga tähtis.

Vasta
(06-05-2014, 22:54 )st92 Kirjutas: Kui palju vastab tõele et nõia ja ravitseja võimed liiguvad perekonnas vereliini pidi edasi?

Mõnes perekonnas on põlvkondade kaupa muusikuid. Teises jälle arste. Kolmandas kunstnikuid. Neljandas ravitsejaid?
Samas, kuskilt saab iga liin alguse. Keegi peab alati olema esimene.
Vasta
Olen kohanud selliseid liine, kus nn ravitseja võimed antakse edasi üle ühe.....Tavalised on need vanad liinid.Edasi antakse genoliini pidi ja kui mõlemas peres on enne olnud siis järglasel kordistuvad võimed. Seda võin oma praktikas järgi rääkida.
Tegijad ei reklaami kunagi end, neid teatakse.
Vasta
Vereliinid?
Inimese materiaalne keha ega geenid ei puutu siia üldse.
Saage aru et inimene ei ole keha vaid on igavene vaim. Mateeria on maya. Petlik kujutelm. Universumis eksisteerib vaid energia. Ja seda energiat juhib kõrgem intellekt. Kuni aatomiteni välja - kõik on intelligentne.
Võite tervitada hommikul päikest. Ta tunneb seda hetkega. Ei kulu selleks valguse kiirust vist oli 6 min. kui valgus jõuab meieni.
Meie kehad koosnevad suuremas osas tühjusest. Nagu ka kõik muu mateeria.
Vasta
(07-05-2014, 18:12 )Veli Joonatan Kirjutas: Vereliinid?
Inimese materiaalne keha ega geenid ei puutu siia üldse.
Saage aru et inimene ei ole keha vaid on igavene vaim. Mateeria on maya. Petlik kujutelm. Universumis eksisteerib vaid energia. Ja seda energiat juhib kõrgem intellekt. Kuni aatomiteni välja - kõik on intelligentne.
Võite tervitada hommikul päikest. Ta tunneb seda hetkega. Ei kulu selleks valguse kiirust vist oli 6 min. kui valgus jõuab meieni.
Meie kehad koosnevad suuremas osas tühjusest. Nagu ka kõik muu mateeria.
See kõik on sul teoorias nii, kuid kehastununa tuleb mateeriaga siiski arvestada ja olgu see siis intelligentne või mitte, kuid mul on hea meel sinu kerge elu pärst siin materiaalsuses, süüa vaja ei ole, ululust ka mitte, haigused ja vanadus ei ohusta, suremist ka ei pea läbima ja üldse elu kuid lill, hõlju ainult tühjuses.
Vasta
Eks ikka tuleb mateeriaga arvestada. Kui Toots ütles Kiirele pärast teoreetilist juttu et need kivid tuleb nüüd ka ära veeretada siis oli see ikka päris kõva praktika.
Vasta
(07-05-2014, 18:12 )Veli Joonatan Kirjutas: Saage aru et inimene ei ole keha vaid on igavene vaim.

Inimene (Homo sapiens) on kindlate geneetiliste omadustega loomaliik. Inimesest teeb inimese just tema omadused.
Vaimu-liik inimene? wink
Vasta
(07-05-2014, 18:12 )Veli Joonatan Kirjutas: Saage aru et inimene ei ole keha vaid on igavene vaim.
Ei ole. Ma kogen viimasel ajal ise seda kui pagana palju sõltub sellest mida Eithea mainis: "Keha puhtus, areng - toit jne on samuti väga tähtis.".
Vasta
(08-05-2014, 19:46 )kage Kirjutas:
Ei ole. Ma kogen viimasel ajal ise seda kui pagana palju sõltub sellest mida Eithea mainis: "Keha puhtus, areng - toit jne on samuti väga tähtis.".

Ei saanud aru mis sa selle postitusega mõtlesid?
Vasta
Seda, et inimene ei ole vaim vaid keha ja teadvus ning keha mängib üsna tähtsat rolli.
Vasta
(09-05-2014, 13:57 )kage Kirjutas: Seda, et inimene ei ole vaim vaid keha ja teadvus ning keha mängib üsna tähtsat rolli.

Oled siis üsna materiaalne inimene.
Vasta
Kuidas elu edasi läheb:

1) Tulevase lapse tervikolemus (rahvakeeles nö "hing ja vaim") valib omale vanemad vastavalt sellele, milliseid õppetunde ta tahab jooksvas elus kogeda: nii saab teadlaste peresse sündida idioot ja idiootide peresse teadlane - ning nii saavad tundlikud paramutikesed suhelda paar nädalat-kuud-aastat enne viljastumist oma tulevase lapsega.

2) Paljud omadused liiguvad edasi naisliini pidi (naise mulli, ehk ideede hoidla kaudu; meestel pole mulli, meestel on mulli asemel ideede genereerimise võime) - näiteks omandi-suhted, juutlus, lolliks-mõtlemise haigused ja paljud omadused-võimed liiguvad naisliini mulli pidi.

3) Geneetika, ehk pärilikusaine DNA kaudu liigub vaid piiratud arv omadusi, a'la sinised versus pruunid silmad, või blondid versus tumedad juuksed - kuid ka siin on geenid vaid "vahendi rollis", st lõppliku valiku teeb ikkagi tulevase lapse tervikolemus, ning statistika (tõenäosus 25% pruuni silma saada) kehtib vaid suuremas mastaabis.

4) Ning pärilikusaine DNA "hale peegeldus" on sõrmejäljed ja muu sarnane naha muster.

5) Paljud kehastuste liinid on aga seotud mingi koha energeetikaga, st nad asuvad põhjuslikuse poolepealt hoopis "teisel pool" (st puuduvad mistahes seosed punktidega 2-4).

Nüüd, kus olete teadlikumad põlvnenemise sisulistest seostest, vaielge argumenteeritult edasi millises kihis mingi omadus liigub.
Vasta
(06-05-2014, 22:54 )st92 Kirjutas: Kui palju vastab tõele et nõia ja ravitseja võimed liiguvad perekonnas vereliini pidi edasi? Nimelt minu perekonnas oli mu vanaema vanavanaema üpris arvestatav nõid just nimelt loitsude teemal, et asi selgem oleks mu elus on hakanud samuti nii mõndagi paranormaalset juhtuma.

Sellel lingil, küsimused, millele vastuseid andes, saad selgitada, kas sul
on sensitiivseid võimeid.

http://hingemaailm.ee/2012/04/kui-tugev-...uues-meel/

Kui ei ole, siis saab neid hea tahtmise korral ka ise arendada. Smile
Vasta
(09-05-2014, 19:45 )lahendused Kirjutas: 2) Paljud omadused liiguvad edasi naisliini pidi (naise mulli, ehk ideede hoidla kaudu; meestel pole mulli, meestel on mulli asemel ideede genereerimise võime) - näiteks omandi-suhted, juutlus, lolliks-mõtlemise haigused ja paljud omadused-võimed liiguvad naisliini mulli pidi.
Mitte alati. Isiklikult on kogemused, kuidas just isaliinist tulevad teatud mõttemallid koos lolliks-mõtlemise haigustega, ja seda koos rahaliste-varanduslike suhetega koos.

Tüdrukul on kaks X-kromosoomi, kummaltki vanemalt üks ja ta saab "valida", kumma komplekti ta aktiveerib - isa või ema oma. Poisil seda valikut ei ole, tema saab oma ühe ja ainukese X-kromosoomi emalt. Kusjuures X-kromosoom sisaldab 1500 geeni, Y-kromosoom ainult (see teeb mehest mehe, kehalises mõttes, ja seda saab edasi anda ainult mees) 100 geeni. /Allikas John Medina "Aju toimimise reeglid"/

Seega võiks pakkuda, et igasugu võimed tüdrukul võivad tulla kas emalt või isalt, poisil aga ainult emalt; ja edasi saab anda ainult tütrele - see kinnitab tõesti naisliini tähtsust.

Tsitaat:3) Geneetika, ehk pärilikkusaine DNA kaudu liigub vaid piiratud arv omadusi, a'la sinised versus pruunid silmad, või blondid versus tumedad juuksed - kuid ka siin on geenid vaid "vahendi rollis", st lõpliku valiku teeb ikkagi tulevase lapse tervikolemus, ning statistika (tõenäosus 25% pruuni silma saada) kehtib vaid suuremas mastaabis.
DNA on ülimalt (ja tõesti ülimalt) tõhus ja mahukas infokandja ületades miljon korda tänaseid parimad inimese loodud infokandjaid. /Allikas "Imeline teadus 4-2014/ Iseasi on see, et kasutusele läheb sellest infost tõesti vägaväga väike osa. Ja selle osa valikul, olen nõus Lahendustega, on mingi sõna öelda lapse "tervikolemusel" (punktis 1. toodu.) Lisaks kasvatus-kasvukeskkond ja epigeneetika. Lingi all paiknevas Õpetajate lehe artiklis väidab geneetikaprofessor Ain Heinaru, et päris otseselt geenide poolt on määratud umbes 60% inimese tunnustest.

Teemavälisena: milleks küll selline pillamine ja mida ometi võib sisaldada see kasutamata osa? Bioloogiline elu on üks paganama tõhus ja kestev infosäilitusviis. Me oleme sõnaotseses mõttes informatsioonipommid, aga teadmata ise, millist infot me kanname ... Ja iseendast koopiate tegemise programm on kah peale pandud ... kuradima kavalat tehtud Laugh

Vasta
(09-05-2014, 14:30 )Veli Joonatan Kirjutas:
(09-05-2014, 13:57 )kage Kirjutas: Seda, et inimene ei ole vaim vaid keha ja teadvus ning keha mängib üsna tähtsat rolli.
Millega sina siia foorumisse kirjutad? Näppudega, seega oled ka üsna materiaalne inimene. Ehk siis proovi natuke aega ilma kehata inimest mängida - kuidagi ei tule välja ja keegi sind inimesena ei tunnista vaid tunnistatakse vaimuna.
Vasta
Enda materjaalsust saab väga lihtsalt kindlaks teha, astu korraks kaalu peale ja kohe näed mitukümmend kilo on sinus materiaalsust.
Vasta
(06-05-2014, 22:54 )st92 Kirjutas: Kui palju vastab tõele et nõia ja ravitseja võimed liiguvad perekonnas vereliini pidi edasi? Nimelt minu perekonnas oli mu vanaema vanavanaema üpris arvestatav nõid just nimelt loitsude teemal, et asi selgem oleks mu elus on hakanud samuti nii mõndagi paranormaalset juhtuma.

See vist polegi oluline kas teatud võimed on päritud geneetiliselt või omandatud vaarema ülestähendustest. Oluline on see ,et kui sa oled jõudnud äratundmisele , et sul on erilised võimed , siis mida sa nendega peale hakkad ja kas sa julged enesele tunnistada ,et su maailmapilt on muutumas või juba muutunud täiesti teiseks…algab üks pikk ja mõnikord armutu eneseotsingu ja uus eneseteostuse teekond. Selleks sulle jõudu !
Vasta
(10-05-2014, 01:46 )kage Kirjutas:
(09-05-2014, 14:30 )Veli Joonatan Kirjutas:
Millega sina siia foorumisse kirjutad? Näppudega, seega oled ka üsna materiaalne inimene. Ehk siis proovi natuke aega ilma kehata inimest mängida - kuidagi ei tule välja ja keegi sind inimesena ei tunnista vaid tunnistatakse vaimuna.

Kehas oleme ajutiselt. Kui vaimses maailmas kohtume oleme inimvaimud! Nii Kage!
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Võimed või mitte? killuke1 6 4,440 28-05-2008, 17:14
Viimane postitus: Yjvonne

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat