Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mis siis parem oleks? (EL, RU, EE jne)
(03-04-2014, 17:27 )zen faran Kirjutas: Ma siiski omalt poolt loodan, et meie riigi tegutsejad ja otsustajad ei piirdu vaid egregori toitmisega. See ei ole nüüd öeldud kriitikana Minaelan'i maailmapildi suhtes, lihtsalt minu maailmapilt on sellest kardinaalselt erinev.

Nad mitte ainult ei piirdu, vaid nad pole sellega isegi mitte alustanud...kahjuks.

Mul on tõesti väga kahju, kui meie maailmanägemused niivõrd erinevad.
Sest mina näen tuleviku maailma rahus, koostöös, harmoonias, ja vaimses arengus jne...aga sina?
(03-04-2014, 20:16 )Minaelan Kirjutas: Nad mitte ainult ei piirdu, vaid nad pole sellega isegi mitte alustanud...kahjuks.

Mul on tõesti väga kahju, kui meie maailmanägemused niivõrd erinevad.
Sest mina näen tuleviku maailma rahus, koostöös, harmoonias, ja vaimses arengus jne...aga sina?

Arvestades seniseid arenguid näen ma tuleviku maailma paraku üldse ilma inimeseta.

P.S. mul jälle on väga hea meel, et meie maailmanägemused erinevad. Optimiste peab ka olema, muidu läheb ikka väga süngeks kätte ära Laugh
(03-04-2014, 20:54 )zen faran Kirjutas: Arvestades seniseid arenguid näen ma tuleviku maailma paraku üldse ilma inimeseta.

P.S. mul jälle on väga hea meel, et meie maailmanägemused erinevad. Optimiste peab ka olema, muidu läheb ikka väga süngeks kätte ära Laugh

Inimesed jäävad siia maailma ja muudavad Maa ning ühiskonna paremaks Smile.

Ja ka sina oled oma hinges optimist, muidu sa poleks valinud meditsiinikarjääri wink.
(03-04-2014, 21:00 )Minaelan Kirjutas: Ja ka sina oled oma hinges optimist, muidu sa poleks valinud meditsiinikarjääri wink.

Eip, see on paraku just kõikehõlmava pessimismi tagajärg.
Olles veendunud, et mul ei õnnestu mingil moel takistada seda massi, kes keskkonda hävitab, andsin loobumisvõidu ja leidsin, et ainuke mida veel teha saab on lappida selle katastroofi tagajärgi. Vähendada neid kannatusi, mida inimene ise endale põhjustab.

Ok, asi kisub OT.
Natuke küll teemast välja aga tsunfti seadus on tsunfti seadus. Olgu siis tegu poliitikute või arstidega.
Kui poliitikute tsunfti algus kisti alasti Mammona tekstiga siis nüüd vaatame korraks arstide tsunfti algusesse.

Arstid peavad oma vaimseks isaks, teejuhiks ja üldse moodsa arstiteaduse alusepanijaks Hippocratest. On isegi ju tema nimeline vanne mille noored arstid (vähemalt kunagi - hetke seisu ma ei tea) andsid mis kokkuvõtlikult kõlab, et "annan endast parima, et ravida".
Aga paljud neist arstidest on uurinud kes oli Hippocratese õpetaja? Kes pani aluse sellele inimesele? Mõned allikad räägivad, et selleks oli Hermes Trismegistos. See nimi peaks enamusele paraweebudele ju isegi tuttav olema aga jutt pole sellest.
Jutt on hoopis sellest, et kui Hermes õpetas Hippocratest siis jutt oli arsti kui isiku poolsest teise isiku ravimisest. Mitte aga õpetada teist isikut ISE ennast ravima. Sellise nüansi aluseks on TEENIMINE teise isiku vaeguste arvelt.
Aegade jooksul on olnud küllalt ravitsejaid kes on astunud arstide tsunftile vastu ja õpetanud inimesi ravima, kuid need on kuulutatud ebateaduslikeks soolapuhujateks ja posijateks.

Nüüd aga puänt - millise võttega või mida aluseks võttes saab isik määrata kas teda abistav arst tahab teda ravida või lihtsalt teenida tema arvelt? Viskan selle küsimuse õhku - vaatame vastuseid...
(03-04-2014, 21:23 )excubitoris Kirjutas: Nüüd aga puänt - millise võttega või mida aluseks võttes saab isik määrata kas teda abistav arst tahab teda ravida või lihtsalt teenida tema arvelt? Viskan selle küsimuse õhku - vaatame vastuseid...

Selle võttega, et ravist on kasu, kui järgida täpselt kõiki arsti antud soovitusi.

Aga sellest võiks ka aru saada inimesed, et arstid pole jumalad, vaid lihtsalt meditsiiniharidusega inimesed. Paljud tänapäeva haigused on nii keerulised, et neid ei osatagi enam ravida, ilmselt põhjustavad neid haiguseid väga paljud erinevad faktorid.

Mõni adminn/mode võiks siin teemas vähe puhastustööd teha, jutt kaldub juba väga algsest teemast kõrvale (k.a see postitus)
Asi ilmselt selles, et ma jätkuvalt ei suuda leppida olukorraga, kus parafoorumis jokk teemasid arendatakse, aga püüan siiski oma näppe võimalikult vähe "kiunumiseks" kasutada.

Seletage mulle palun, kuidas sobib antud teema "Inimene ja energiad / Inimene - see kummaline olend" kategooriasse?
(03-04-2014, 22:29 )zen faran Kirjutas: Mõni adminn/mode võiks siin teemas vähe puhastustööd teha, jutt kaldub juba väga algsest teemast kõrvale (k.a see postitus)

Mitte jutt ei kaldu teemast kõrvale, vaid teema kaldub foorumist kõrvale. Paar posti läksid kustu, teema läks Üldteemade alamoorumisse ja lukku.

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Mis meist saab? Tuleviku ennustused. Aerling 815 197,473 31-12-2025, 12:59
Viimane postitus: xcad
  Mis toimub Zimbabwes Tutanhamon 13 6,773 10-04-2018, 18:24
Viimane postitus: Tyto Alba
  Palun tuvastada, mis asjad on pildil Huviline666 8 5,598 04-05-2015, 09:19
Viimane postitus: Huviline666
  Mis on kõige tähtsam sinule? Kelluke 20 9,884 20-04-2014, 22:04
Viimane postitus: positiivne
  Kas head soovid mis panevad meid kahtlema on head? Dana 51 22,670 21-07-2012, 21:20
Viimane postitus: Krt
  Sõda iraagis. Mis juhtub? Kuidas lõppeb? rez 30 12,515 20-01-2012, 12:43
Viimane postitus: FurioN
  Mis alamfoorumit kõige rohkem jälgid? Põhjavalgus 19 8,582 07-01-2012, 18:55
Viimane postitus: Müstik
  Mida ma siis usun? Vikerforell 27 17,603 12-09-2011, 13:14
Viimane postitus: Leena
  Naljanurk siis batoonike 676 291,312 28-07-2011, 14:37
Viimane postitus: igihali
  Kuidas oleks üks lugu kolmemõõtmelist ajast, mida ma valdan kirjutan123 20 10,170 11-12-2010, 19:33
Viimane postitus: villu

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat