Postitused: 3,436
Teemad: 29
Liitus: Jul 2011
03-04-2014, 20:16
(Seda postitust muudeti viimati: 03-04-2014, 20:17 ja muutjaks oli Minaelan.)
(03-04-2014, 17:27 )zen faran Kirjutas: Ma siiski omalt poolt loodan, et meie riigi tegutsejad ja otsustajad ei piirdu vaid egregori toitmisega. See ei ole nüüd öeldud kriitikana Minaelan'i maailmapildi suhtes, lihtsalt minu maailmapilt on sellest kardinaalselt erinev.
Nad mitte ainult ei piirdu, vaid nad pole sellega isegi mitte alustanud...kahjuks.
Mul on tõesti väga kahju, kui meie maailmanägemused niivõrd erinevad.
Sest mina näen tuleviku maailma rahus, koostöös, harmoonias, ja vaimses arengus jne...aga sina?
Oma hinge kuulates ei saa sa teha muud, kui ainult täiuslikke valikuid.
Õpi selgeks reeglid, siis tead, kuidas neid korralikult eirata.
Dalai-laama
Postitused: 1,631
Teemad: 20
Liitus: Dec 2011
03-04-2014, 20:54
(Seda postitust muudeti viimati: 03-04-2014, 20:55 ja muutjaks oli zen faran.)
(03-04-2014, 20:16 )Minaelan Kirjutas: Nad mitte ainult ei piirdu, vaid nad pole sellega isegi mitte alustanud...kahjuks.
Mul on tõesti väga kahju, kui meie maailmanägemused niivõrd erinevad.
Sest mina näen tuleviku maailma rahus, koostöös, harmoonias, ja vaimses arengus jne...aga sina?
Arvestades seniseid arenguid näen ma tuleviku maailma paraku üldse ilma inimeseta.
P.S. mul jälle on väga hea meel, et meie maailmanägemused erinevad. Optimiste peab ka olema, muidu läheb ikka väga süngeks kätte ära
Usk on nagu ämblik, kes koob su pähe võrgu, kuhu jäävad pidama vaid tema toiduks sobivad mõtted. Ebasobivad kuid kaalukad rebivad aeg-ajalt ta võrku auke, mille agar ämblik siis kiiresti uue ja tugevama niidistikuga parandab. Ja et sa teda ei hävitaks, esitleb ta end sinuna.
Postitused: 3,436
Teemad: 29
Liitus: Jul 2011
(03-04-2014, 20:54 )zen faran Kirjutas: Arvestades seniseid arenguid näen ma tuleviku maailma paraku üldse ilma inimeseta.
P.S. mul jälle on väga hea meel, et meie maailmanägemused erinevad. Optimiste peab ka olema, muidu läheb ikka väga süngeks kätte ära 
Inimesed jäävad siia maailma ja muudavad Maa ning ühiskonna paremaks  .
Ja ka sina oled oma hinges optimist, muidu sa poleks valinud meditsiinikarjääri  .
Oma hinge kuulates ei saa sa teha muud, kui ainult täiuslikke valikuid.
Õpi selgeks reeglid, siis tead, kuidas neid korralikult eirata.
Dalai-laama
(03-04-2014, 21:00 )Minaelan Kirjutas: Ja ka sina oled oma hinges optimist, muidu sa poleks valinud meditsiinikarjääri .
Eip, see on paraku just kõikehõlmava pessimismi tagajärg.
Olles veendunud, et mul ei õnnestu mingil moel takistada seda massi, kes keskkonda hävitab, andsin loobumisvõidu ja leidsin, et ainuke mida veel teha saab on lappida selle katastroofi tagajärgi. Vähendada neid kannatusi, mida inimene ise endale põhjustab.
Ok, asi kisub OT.
Usk on nagu ämblik, kes koob su pähe võrgu, kuhu jäävad pidama vaid tema toiduks sobivad mõtted. Ebasobivad kuid kaalukad rebivad aeg-ajalt ta võrku auke, mille agar ämblik siis kiiresti uue ja tugevama niidistikuga parandab. Ja et sa teda ei hävitaks, esitleb ta end sinuna.
Postitused: 11,429
Teemad: 172
Liitus: Apr 2007
Natuke küll teemast välja aga tsunfti seadus on tsunfti seadus. Olgu siis tegu poliitikute või arstidega.
Kui poliitikute tsunfti algus kisti alasti Mammona tekstiga siis nüüd vaatame korraks arstide tsunfti algusesse.
Arstid peavad oma vaimseks isaks, teejuhiks ja üldse moodsa arstiteaduse alusepanijaks Hippocratest. On isegi ju tema nimeline vanne mille noored arstid (vähemalt kunagi - hetke seisu ma ei tea) andsid mis kokkuvõtlikult kõlab, et "annan endast parima, et ravida".
Aga paljud neist arstidest on uurinud kes oli Hippocratese õpetaja? Kes pani aluse sellele inimesele? Mõned allikad räägivad, et selleks oli Hermes Trismegistos. See nimi peaks enamusele paraweebudele ju isegi tuttav olema aga jutt pole sellest.
Jutt on hoopis sellest, et kui Hermes õpetas Hippocratest siis jutt oli arsti kui isiku poolsest teise isiku ravimisest. Mitte aga õpetada teist isikut ISE ennast ravima. Sellise nüansi aluseks on TEENIMINE teise isiku vaeguste arvelt.
Aegade jooksul on olnud küllalt ravitsejaid kes on astunud arstide tsunftile vastu ja õpetanud inimesi ravima, kuid need on kuulutatud ebateaduslikeks soolapuhujateks ja posijateks.
Nüüd aga puänt - millise võttega või mida aluseks võttes saab isik määrata kas teda abistav arst tahab teda ravida või lihtsalt teenida tema arvelt? Viskan selle küsimuse õhku - vaatame vastuseid...
(03-04-2014, 21:23 )excubitoris Kirjutas: Nüüd aga puänt - millise võttega või mida aluseks võttes saab isik määrata kas teda abistav arst tahab teda ravida või lihtsalt teenida tema arvelt? Viskan selle küsimuse õhku - vaatame vastuseid...
Selle võttega, et ravist on kasu, kui järgida täpselt kõiki arsti antud soovitusi.
Aga sellest võiks ka aru saada inimesed, et arstid pole jumalad, vaid lihtsalt meditsiiniharidusega inimesed. Paljud tänapäeva haigused on nii keerulised, et neid ei osatagi enam ravida, ilmselt põhjustavad neid haiguseid väga paljud erinevad faktorid.
Mõni adminn/mode võiks siin teemas vähe puhastustööd teha, jutt kaldub juba väga algsest teemast kõrvale (k.a see postitus)
Postitused: 2,532
Teemad: 24
Liitus: Apr 2009
Asi ilmselt selles, et ma jätkuvalt ei suuda leppida olukorraga, kus parafoorumis jokk teemasid arendatakse, aga püüan siiski oma näppe võimalikult vähe "kiunumiseks" kasutada.
Seletage mulle palun, kuidas sobib antud teema "Inimene ja energiad / Inimene - see kummaline olend" kategooriasse?
Postitused: 3,609
Teemad: 58
Liitus: Sep 2007
(03-04-2014, 22:29 )zen faran Kirjutas: Mõni adminn/mode võiks siin teemas vähe puhastustööd teha, jutt kaldub juba väga algsest teemast kõrvale (k.a see postitus)
Mitte jutt ei kaldu teemast kõrvale, vaid teema kaldub foorumist kõrvale. Paar posti läksid kustu, teema läks Üldteemade alamoorumisse ja lukku.
"Mida saab väita ilma tõenditeta, saab ka ilma tõenditeta kõrvale heita"
- Christopher Hitchens
|