Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peegel iseenesest puruks
Hei... Minuga siis see veider asi, et miskipärast kipuvad suhteliselt KÕIK peeglid kas iseenesest kaduma (siinkohal pole päris kindel, ehk olen ise hajameelne olnud) või katki minema. Tihti on katki minemised enda süü, kuid veidralt - ntks jääb riie kuidagi ebaloogiliselt (siis kui alles eemal olen?) peeglikonksu taha kinni ning see lendab kildudeks. Teiseks on mingid perioodid kui ma ABSOLUUTSELT EI SUUDA taluda peegleid, neisse vaadata, etc. Teadmata põhjusel, mis lõpeb sellega et kas katan neid pidevalt, peidan ära, või löön puruks.

Kõige veidram asi peelgitega juhtus aga umbes poolteist või kaks aastat tagasi ning painab siiani - magasin,ärgates selle peale et esikus (kaks tuba eemal) olev peegel järsku suure klirinaga puruks lendas. Kass oli kinni köögis ning muid loomi polnud. Polnud ka võimalust et mingi müts kõrvaltkorterist või koridorist seda teinud oleks. Teisi inimesi ruumides ei viibinud.
Olin juba mõnda aega tundnud end selles korteris väga imelikult ja halvasti - justkui poleks ma seal üksi. Samuti olin kirjutanud enesele kontrollimatult peeglile mingeid arusaamatuid sõnasid, seda vist paar päeva ennem peegli purunemist, ma arvan. Kummalisi asju, millest hetkel seletama ei hakka oli juhtunud varemgi.

Oskab keegi seletada?
Vasta
Minu isiklik arvamus, seletus on selline!!!... Kõik, absoluutselt kõik peeglid, need ühtmoodi ime-imeilusad ja eluohtlikud iluasjakesed, on ju väravad allmaailma ehk siis põrgu!!!... Teisisõnu: mulle näib, tundub, et Teie, Lp LostSoul, olete nii puhtjuhuslikult, kogemata kui ka teadlikult ja alateadlikult allmaailma, põrgu ainuvalitseja Luciferi väljavihastanud!!!...
Vasta
"Teiseks on mingid perioodid kui ma ABSOLUUTSELT EI SUUDA taluda peegleid, neisse vaadata, etc. Teadmata põhjusel, mis lõpeb sellega et kas katan neid pidevalt, peidan ära, või löön puruks. "

Ei ole endaga rahul äkki? Smile
Vasta
Kas inimene, kelle elus on parasjagu käsil periood, mil ta absoluutselt ei suuda taluda peegleid, katab, peidab või siis purustab peegleid ainuüksi vaid sellepärast, et ta ei ole lihtsalt mitte kui üks raas iseendaga rahul?!... Minu arvamus, seisukoht - see on võimatu!!!... Inimene, kes ei talu absoluutselt peegleid, neid ühtmoodi ime-imeilusaid ja eluohtlikke iluasjakesi, on jäänud tahtlikult või tahtmatult allmaailma, põrgu ainuvalitseja Luciferi kohe, kohe väga tähelepaneliku, läbitungiva, valvsa, salakavala, kurja, õela jne pilgu ning kole suure surve või siis kirjeldamatult hirmuäratava, võimsa surmtule alla!!!... Aga peeglite peitmine, purustamine, lõhkumine, hävitamine - see on allmaailma, põrgu ainuvalitseja Luciferi pilgu, surve ja surmtule alla jäänud inimese, tema hinge ning kaitseinglite, esimene vastulöök, vastukäik!!!... Aga see vastulöök, vastukäik on ainult ajutine lahendus!!!... See on nagu vaherahu, hingetõmbeaeg, mida nii inimene ise koos oma hingega kui ka allmaailma, põrgu ainuvalitseja, türann Lucifer koos oma jüngritega ikka ja jälle meelsasti rikkuvad!!!...

Vasta
(01-02-2014, 03:23 )September88 Kirjutas: Kas inimene, kelle elus on parasjagu käsil periood, mil ta absoluutselt ei suuda taluda peegleid, katab, peidab või siis purustab peegleid ainuüksi vaid sellepärast, et ta ei ole lihtsalt mitte kui üks raas iseendaga rahul?!... Minu arvamus, seisukoht - see on võimatu!!!... Inimene, kes ei talu absoluutselt peegleid, neid ühtmoodi ime-imeilusaid ja eluohtlikke iluasjakesi, on jäänud tahtlikult või tahtmatult allmaailma, põrgu ainuvalitseja Luciferi kohe, kohe väga tähelepaneliku, läbitungiva, valvsa, salakavala, kurja, õela jne pilgu ning kole suure surve või siis kirjeldamatult hirmuäratava, võimsa surmtule alla!!!... Aga peeglite peitmine, purustamine, lõhkumine, hävitamine - see on allmaailma, põrgu ainuvalitseja Luciferi pilgu, surve ja surmtule alla jäänud inimese, tema hinge ning kaitseinglite, esimene vastulöök, vastukäik!!!... Aga see vastulöök, vastukäik on ainult ajutine lahendus!!!... See on nagu vaherahu, hingetõmbeaeg, mida nii inimene ise koos oma hingega kui ka allmaailma, põrgu ainuvalitseja, türann Lucifer koos oma jüngritega ikka ja jälle meelsasti rikkuvad!!!...

Vau... arsti poole ei taha pöörduda?
Vasta
(29-01-2014, 10:10 )Steelfire Kirjutas: "Teiseks on mingid perioodid kui ma ABSOLUUTSELT EI SUUDA taluda peegleid, neisse vaadata, etc. Teadmata põhjusel, mis lõpeb sellega et kas katan neid pidevalt, peidan ära, või löön puruks. "

Ei ole endaga rahul äkki? Smile

Eks sedagi olnud, aga see millest rääkisin on pigem midagi muud... Tihtipeale ka hirm/tunne nagu oleks läheduses keegi keda kohe-kohe peeglist näeks
Aga jah, enam pole peegleid puruks lennanud kuid see eest on nad hakanud lähiajal (viimati eile) niisama alla libisema kohtadest... näiteks aknalauale pandud peegel libises järsku sealt alla, kuigi midagi/kedagi ligi polnud, ise olin sealt kaugemal (kuigi vaid natuke, nii meeter (ehk siis jah see peegel libises põhimõtteliselt mu kõrvale), kuid see eest liikumatult küllaltki) ning ainuke vabalt ringi käiv loom korteris - kass - magas pool tuba eemal
Luciferi kohta nüüd ei tea, aga olen kuulnud et Lilithiga olid peeglid seotud kuidagi? Omadel põhjustel oleks see isegi kuidagi loogiline et temaga... Kuid siiski tunne et midagi muud, hinged? Sest alati kui midagi sellist juhtub, on tunne nagu miski oleks ligiduses ringi uurimas
Vasta
Mina pole peegleid kunagi usaldanud. Olen sageli mõelnud, et kuidas inimesed saavad magada toas, kus on suured peeglid suunatud voodile. Paar aastat tagasi kolisin korterisse, kuhu ostsin uue peegli arvates, et uut peeglit ei ole vaja karta ja selles pole kinni jäänud hingi. Selgus aga see, et esik hakkas nö ``elama``. Tunne oli, et must mees seisab esikus aga tuppa ta ei tule. Muudkui põrand naksus. Ka sõbranna ütles, et näeb musta kaabuga meest peeglist möödumas vasakult paremale. Ja ainult vasakult paremale. Ehk siis uksest sisse ja kappi. Nüüd, viimastel kuudel oli mul mõttes, et viin selle peegli üldse ära. Tegudeni aga ma ei jõudnudki, sest viivitasin peegli viimisega ja mees kukkus peeglisse lapsega mängides. Täiesti kummaline aga peeglist sain lahti ja esikus pole tunnet, et seal kedagi seisaks. Igatahes, olen kindel selles, et vahet pole, kas võtad kellegi kasutaud peegli või ostad uue poest, kaasa saad ikka ukse teispoolsusesse.
Vasta

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat