Postitused: 1,477
Teemad: 22
Liitus: Apr 2013
(26-09-2024, 08:02 )Eithea Kirjutas: (26-09-2024, 00:30 )isemaag Kirjutas: (24-09-2024, 09:38 )Eithea Kirjutas: Hm, mu meelest on manamine on nagu vibratsioon, lainetena. Mis keeles, vahest visualiseerimise kaudu....
MÕTTE KAUDU! Ja see ongi jumalate keel ükskõik millises maapealses keeles. Väga lihtsalt selline olek ei teki, enamasti siis kui on tõsine põhjus, manamine käib nagu usufanaatikuil, bumbumbumbumbumbumbum, jaa see samuti toimib. Ka tavalised loomad saavad mõtte kaudu midagi korraldada, kristlastel loomadega rääkimine on ära keelatud kuid nad ise räägivad et samuti on inimloomad, inimeseloomad nagu Julk Jüri ühes filmis ütles.
Jah, manamine jha, kindel rütm mis viib teatud seisundisse ja kõik voolab justkui iseenesest.
Eip! Mitte mingit manamist. Kui ikka kohale ei jõudnud, proovi mõnele harakale või varesele või öökullile tere ütelda mõtte kaudu, nad kohe vaatavad tagasi. Või mõni segane hüperaktiivne naaber vaikima sundida momentselt, selleks kulus alla kümne sekundi kunagi ammu, mõju kestis pool aastat, siis tuli hakata märkide kaudu vaigistama ja praegu ollakse tasa nagu sabast ilma jäänud rotid. Absoluutselt mitte mingit manamist. Kuid on loitsud, mis tapavad väga suure tõenäosusega, neid ma ei avalda ja nende leidmine justkui on ette määratud, tagasi laekuda samuti võib, normaalsed kutsuvad kiirabi ja lasevad endiga teha, minusugused tuletavad meelde ja valud ja palavikud kaovad ühe tunniga. Enam ma ei ole hää inimene, hää eest antakse vasta pääd ja õige on.
Postitused: 4,194
Teemad: 14
Liitus: Aug 2010
(29-09-2024, 02:09 )isemaag Kirjutas: (26-09-2024, 08:02 )Eri ühes filmis ütles. Kirjutas: Jah, manamine jha, kindel rütm mis viib teatud seisundisse ja kõik voolab justkui iseenesest.
Eip! Mitte mingit manamist. Kui ikka kohale ei jõudnud, proovi mõnele harakale või varesele või öökullile tere ütelda mõtte kaudu, nad kohe vaatavad tagasi. Või mõni segane hüperaktiivne naaber vaikima sundida momentselt, selleks kulus alla kümne sekundi kunagi ammu, mõju kestis pool aastat, siis tuli hakata märkide kaudu vaigistama ja praegu ollakse tasa nagu sabast ilma jäänud rotid. Absoluutselt mitte mingit manamist. Kuid on loitsud, mis tapavad väga suure tõenäosusega, neid ma ei avalda ja nende leidmine justkui on ette määratud, tagasi laekuda samuti võib, normaalsed kutsuvad kiirabi ja lasevad endiga teha, minusugused tuletavad meelde ja valud ja palavikud kaovad ühe tunniga. Enam ma ei ole hää inimene, hää eest antakse vasta pääd ja õige on.
Ma vahest ikka varesega vestlen, just hiljutigi vastu ei kraaksatanud, kuid vastas kuidagi kummaliselt nokka kriiksutades, meenutas kure noka plagistamist. Ma ei olnudki varem näinud et nad nii teevad.
Ja need tapvad loitsud, mis sa ikka essu tapad, parem on talle "huvitav" elu korraldada, et pöörleb nagu orav rattas ja üks häda ajab teist taga. Aga manamine mulle meeldib, ju olen seda millalgi varasemas teinud.
Postitused: 761
Teemad: 11
Liitus: Jun 2018
29-09-2024, 11:15
(Seda postitust muudeti viimati: 29-09-2024, 11:17 ja muutjaks oli Kunglas.)