Postitused: 1,631
Teemad: 20
Liitus: Dec 2011
27-10-2013, 17:57
(Seda postitust muudeti viimati: 27-10-2013, 18:00 ja muutjaks oli zen faran.)
Ma eristaks endale elukaaslase valimist ja näiteks töökaaslase valikut. Või vähemalt ei näe ma probleemi töötada koos mehega, kes on "morsakaalus", kui ta oma tööd hästi teeb. Naiste puhul aga kehtib see välimuse vaatamine igal pool, olenemata sellest, kas ta kandideerib modelliks või raamatupidajaks. Jube tihti valitakse eriti just meesjuhtide poolt töökohale mingi noor silmailu, selle asemel, et valida vanemat (ja suuremate kogemustega) naisterahvast.
Ma ei leia, et naist peaks kohtlema kui printsessi (keda peab teenindama), vaid kui partnerit (kellega jagad vastutust). Seda ju sõna abikaasa tähendab - ükseise abistamist. Jagatud õigused ja jagatud kohustused, mis võivad ületada ka sisseharjunud sotsiaalseid rolle.
Usk on nagu ämblik, kes koob su pähe võrgu, kuhu jäävad pidama vaid tema toiduks sobivad mõtted. Ebasobivad kuid kaalukad rebivad aeg-ajalt ta võrku auke, mille agar ämblik siis kiiresti uue ja tugevama niidistikuga parandab. Ja et sa teda ei hävitaks, esitleb ta end sinuna.
Postitused: 11,429
Teemad: 172
Liitus: Apr 2007
(27-10-2013, 16:41 )zen faran Kirjutas: (27-10-2013, 15:43 )excubitoris Kirjutas: ZenFaran aga näita seda klippi. Need mida mina nägin sisaldasid eputamist aga suvalises ööklubis või suvises ühistranspordis näeb ka rohkem tissi kui seal oli. Vot need FEMENi tsikid teevad asja südamega - ei mingit kahtlust, et tissi näidatakse.
Excubitoris, KLIPP ON SIIN (TV3 otsustas selle osaliselt tsenseerida)
ZenFaran kullake - anna mulle lollile mehele andeks aga mina sain aru, et jutt on ikka Tallinna Linnaviletsuse ees toimunust ja Randepere poolt organiseeritud paljastamisest!!!?? See mida sina näitasid on hoopis midagi muud ja ei lähe isegi mitte teemasse - vähemalt valimiste puhul naise keha võlude ekspluateerimise osas. Sinu pakutud lingil nõuavad mingid tsikid asju mis isegi meedias on kajastust leidnud ja mis näitab, et tegu on puhtalt propagandistliku üritusega kus üritatakse IGA VÕIMALIKU vahendiga elus hoida meemi, et naised saavad igal pool meestest vähem palka.
(27-10-2013, 18:44 )excubitoris Kirjutas: ZenFaran kullake - anna mulle lollile mehele andeks aga mina sain aru, et jutt on ikka Tallinna Linnaviletsuse ees toimunust ja Randepere poolt organiseeritud paljastamisest!!!?? See mida sina näitasid on hoopis midagi muud ja ei lähe isegi mitte teemasse - vähemalt valimiste puhul naise keha võlude ekspluateerimise osas. Sinu pakutud lingil nõuavad mingid tsikid asju mis isegi meedias on kajastust leidnud ja mis näitab, et tegu on puhtalt propagandistliku üritusega kus üritatakse IGA VÕIMALIKU vahendiga elus hoida meemi, et naised saavad igal pool meestest vähem palka.
Excubitoris kullake, see on sama aktsioon. Uuri lähemalt.
http://publik.delfi.ee/news/inimesed/fot...d=66783249
http://flashime.ee/
Usk on nagu ämblik, kes koob su pähe võrgu, kuhu jäävad pidama vaid tema toiduks sobivad mõtted. Ebasobivad kuid kaalukad rebivad aeg-ajalt ta võrku auke, mille agar ämblik siis kiiresti uue ja tugevama niidistikuga parandab. Ja et sa teda ei hävitaks, esitleb ta end sinuna.
Postitused: 5,868
Teemad: 183
Liitus: May 2004
Ei ole sama aktsioon, loe uuesti palun ja loe seda, mida naisliikujad ise asja kohta kirjutavad. Randpere pani tüdrukutele riided selga...
Kõrgeim äratundmine on teada saamine, et tegelikkuses olid pidevalt selle kõrgeima äratundmise sees.
Iga hetk ja iga kogemus, mis sa saavutad on ideaalne, täiuslik, kordumatu
Postitused: 173
Teemad: 1
Liitus: Mar 2007
Siiski, zen faranil on antud koha pealt õigus, see on sama aktsioon.
Jeesus kirstus, muidu olete küll vanenõuteooriate loomisel nii kõvad käpad ja nüüd nii lihtsast asjast ei saa aru...
Sama - mitte sama - iva on selles, et Linnaviletsuse ees jäid särgid selga ja paljast tissi EI OLNUD.
Seda ostukeskuse fiaskot olen näinud küll - Linnaviletsuse ees aga mitte.
Tahtsin näha seda kus seal onpaljas tisse - küsin uuesti - KAS SUL ON VIDEO KUS LINNAVALITSUSE EES RANDPERE AKTSIOONIS NÄIDATI PALJAST TISSI VÕI TISSE?
Aktsioon võis sama olla, kuid tegutsemine oli erinev. Ühes kohas flashiti teises mitte.
Ja kordan üle, et segadust pole - flashimine on see kui näidatakse paljast naise tissi.
Kollaste särkide eksponeerimine üleriidete alt EI OLE FLASHIMINE.
Postitused: 3,824
Teemad: 46
Liitus: Oct 2007
Nonii, kes olid selle aktsiooni paramilitaarsed jõud ja milline laks anti Linnavalitsuse pihta.
Celtic, vaata läbi ja vea niite. kes on para poole pealt Edik Esimese vastased.
Loodeti hääletajaid üle lüüa aga tegelikult töötas kogu vene õigeusu seltskond selle peale, et võõrad ei läheks hääletuskastide juurde, paraku peletas see aktsioon veel enam paganaid hääletamisest eemale andes vale vastikussignaali.
Kui naine mängib rindadega siis tähendab see kutset järglaste tegemisele, meestele meeldib seks aga ei pruugi seostuda lastega, et olla efektiivne peaks mõtte alla suunama jalgevahele. Kui naine tahab meest eemale tõrjuda on õige suunata mõte üles rindadele, see tekitab teo eest vastutuse mida olen aastaid huvilistele õpetanud, tahad tõsist kavaleri, mängi rindadega.
28-10-2013, 00:51
(Seda postitust muudeti viimati: 03-11-2013, 10:46 ja muutjaks oli Thorondor.)
23. september 2013 - flashime.ee tegijad kutsuvad üles naissoost isikuid ennast erinevates Tallinna kohtades paljastama. Just nimelt - kutsuvad üles LUGEJAID ennast paljastama ja siis neid pilte flashime.ee lehele saatma.
1. võtke kampa ja minge tehke oma murekoha ees flashing-pilt (jah, me tõesti usume, et paraku selleks, et inimesi intrigeerida, tuleb teha midagi intrigeerivat) viide
24. september 2013 - Fläshime on Tallinna, põhjamaine versioon naisliikumisest Femen. "Me väljendame ennast sellisel viisil, et pöörata Tallinna probleemidele tähelepanu," rääkis TV3 uudistele Flashime.ee idee autor Kirki Kubri. viide
10. oktoober 2013 - selgus, et Linnaviletsuse ees fläshivad tüdrukud olid selga ajanud orava-Randpere särgid ja reaalselt keegi ennast paljaks EI KOORINUD.
Me oleme päris tüdrukud ja probleemid, mida fläshisime on päris. Meiega proovisid salamisi ühendust võtta kõik suuremad poliitilised jõud. Hr Randpere astus aga naer näos uksest sisse ja ütles: paneme särgid selga ja teeme Tallinna paremaks. viide
11. oktoober 2013 - flashime.ee kirjutab, et tüng oli plaanis juba algusest peale, seega anti katteta lubadusi. Randpere kutsuti aga linnaviletsuse ette kuna Randpere olevat lubanud nendele maad ja ilmad kokku
Peame ülestunnistama, et “tissitüng”ehk siis katteta lubadus rinnad paljastada oli plaanis algusest peale. Meie eesmärgiks polnud mitte rindu näidata vaid probleemidele tähelepanu juhtida. Tunnistage, see toimis. Ilma väikse ulakuseta poleks me tähelepanu saanud. Ja seda me ütlesime kohe alguses, et oleme ulakad.
Protestiaktsiooni üheks eesmärgiks oli toetajate häälte toel võtta poliitikutelt konkreetsed lubadused probleemide lahendamiseks. Lemmikuks ostus Valdo Randpere, kuna mehe jutt ja lubadus oli siiras, ilma liigse populismita. Lisaks tuli Randpere isiklikult kohale, mitte ei kutsunud maja ette seisma nagu Savisaar. Endaga koos Linnavalituse ette protestima, ehk „tissitünga tegema“, kutsusime Randpere ise. viide
---
Seega siiski ei olnud sama aktsioon... Randpere hoopis pani külmetavatele tüdrukutele riided selga, vaesed feministid-aktivistid-seksipoe müüjapersonal
Arhiivist on näha et leht ei olnud enne 10 oktoobrit oravavärvides...
Kõrgeim äratundmine on teada saamine, et tegelikkuses olid pidevalt selle kõrgeima äratundmise sees.
Postitused: 1,569
Teemad: 3
Liitus: Jun 2012
Jätkame uudistega.
http://www.thenativecanadian.com/2013/10...s-now.html
Osade feministide teooria järgi võiks ka sünnitamist vägistamiseks nimetada, kuna erinevate protseduuride ajal ei küsita naiselt luba nende läbiviimiseks.
Pikas perspektiivis tundub see kõik päris loogiline olevat.
Teadmatus ei vabasta vastutusest.
Diversity is a codeword for anti-white
Ehm, tõesti. Kui ei saa aru, et flashimise aktsiooni puhul oli tegu algusest peale reformikate poolt loodud meediamulliga...kui ei jõua kohale, et mingit feministlikku algatust tegelikult polnudki, et see oli vaid kaval valimiste trikk, siis... tõesti, raske juhtum. Niipalju facepalme pole lihtsalt olemas, mis seda jama kataks.
Zen faran - tõesta seda. Kui suudad tõestada, siis on Randperel üks mõnus skandaal tulemas, sest sellisel juhul kutsus ju Randpere üles noori naisi talle alastipilte saatma...
http://content.time.com/time/business/ar...74,00.html
Marunaistel on 2 põhi "relva". Ühest oleme koguaeg rääkinud, teisest mitte nii väga. Uus uurimus on välja tulnud, kus leitakse, et alla 30a. üksikud naised teenivad kuni 20% rohkem kui üksikud alla 30a. mehed.
Postitused: 193
Teemad: 2
Liitus: Sep 2013
28-10-2013, 10:52
(Seda postitust muudeti viimati: 28-10-2013, 10:58 ja muutjaks oli Ellie.)
Marunaised on need, kelle puhul sul on 1.kade meel, et naine (kes pole ju ometi õige mees) saab rohkem palka, sest ta on ilmselt sinust haritum ja 2. need on need naised, kes sind ei taha?
Ürgmehele: no seksiks peab ikka nõuselok olema!
Muidu alles siin oli uudis , et palgavahe on 30%, naiste kahjuks.
1.Ei ole kade. Miks peaks? Kokkuvõttes teenib mu abikaasa rohkem kuus kui mina. Teenib siis teenib. On väga palju naisi kes teenivad rohkem kui mina, või siis mehi. Mis mõte on neid kadetseda?
Asi selles, et marunaised võltsivad või jätavad mõned asjad ütlemata, ehk ise oma käitumisega teevad endast "ohvrid". Ja see on jama.
2.Mis puutub siia minu või selle naise tahtmine?
Nagu ikka Ellie, ei huvita sind faktid vaid iskilik ründamine.
(28-10-2013, 09:53 )Celtic Kirjutas: Zen faran - tõesta seda. Kui suudad tõestada, siis on Randperel üks mõnus skandaal tulemas, sest sellisel juhul kutsus ju Randpere üles noori naisi talle alastipilte saatma...
Iseenesest huvitav "äriidee". Kui ka peaks mõni "seadusega lubatud piiridest" eemalduva isiku pilt siis saab väita, et "ise tegi ja mina olin puu otsas". Pärast ava või tasuline soft porri sait ja tõesta, et just sinu tissid seal figureerivad.
Teisest küljest jälle - selline tisside kogumik sinu arvutis pakub juttu õllekõrvale pikemakski ajaks... 
Pigem oli siiski tegu puhtalt poliitilise aktsiooniga milles oli tissidel vaid tähelepanu tõmbamise osa. Ei arva, et neid seal isegi plaaniti välgutada - kui mõni tõsiusklik "blondike" feminist just ise poleks midagi ette võtnud. Mõnevõrra üllatas, et kohalikud feministid kes muidu kohe barrikaadidel kui kuskil - peale nende loomulikult - tisse välgutab asja nii stoilise rahuga võtsid. Ju nad olid siis kinni makstud või oli see "objektiseerimine" neile meeltmööda??
Ei arva, et poliitilise aktsioonina oleks tisside või nokude eksponeerimine mingi tase.
Ma lihtsalt püüan sinust aru saada...
(28-10-2013, 11:23 )Ellie Kirjutas: Ma lihtsalt püüan sinust aru saada...
Kõige hullem on see, et sinu postitusi mõtestades, sa ei tahagi aru saada.
28-10-2013, 11:30
(Seda postitust muudeti viimati: 28-10-2013, 11:31 ja muutjaks oli Ellie.)
Mina ei hakka sinu moodi mõtlema ja sina ei tunnista meeste vägivalda (või seda, et teil pole õigust selleks) naiste vastu, polegi nagu vahet?
(28-10-2013, 11:30 )Ellie Kirjutas: Mina ei hakka sinu moodi mõtlema ja sina ei tunnista meeste vägivalda (või seda, et teil pole õigust selleks) naiste vastu, polegi nagu vahet?
Kellelgi pole "õigust" kellegi üle vägivallatseda, Point on selles, et marunaised pingutavad üle ennast ohvriks tegemisega.
Täpselt samasugune on holokausti üle dramatiseerimine. Mis siis, et teised ka kannatasid aga meie kannatasime veel rohkem, mis siis, et teised surid kordades rohkem. Teiste kannatused ei ole väärt välja tuua. Meie meie meie. Teiste saatus ja kannatused marginaliseeritakse.
28-10-2013, 12:18
(Seda postitust muudeti viimati: 28-10-2013, 14:49 ja muutjaks oli Ellie.)
 (modedele)
Alahindad naiste kannatusi, naised on sinu jaoks need teised!
Et me neist asjust siiski väga erinevalt aru ei saa, näitab kasvõi asjaolu, kuidas vägistajad mehed ivagi vangi minna ei taha..
Tegelikult on nii: see teemaalgatus ongi vandenõu arendus naiste (feministide) vastu!
Selle "paljastamine" pole lubatud!
Postitused: 3,824
Teemad: 46
Liitus: Oct 2007
Ellie, ilmselt oled sa väga jõuline natuur ja ei oska oma energiaga rünnakut mehe vastu õieti doseerida, annad täismatsuga aga see on nii ränk, et mehel nägu põleb peas ja see tekitab raevu, tal on kaks võimalust, kas jookseb minema või hakkab füüsiliselt vastu. Kui ta oskaks siis võiks ka sind tundega nurka nagu kaltsutüki lüüa ilma näpuga puutumata aga ilmselt on raev mõistusest suurem.
Alati tuleb alata igasuguste rünnakute puhul iseendast, mida ma valesti tegin, vale tegu võib olla ka mehe rünnakule magusaga vastus, ära puutu vaata kui magus ma olen. Sellega harjudes saadki alati klohmi kui mehel meelde tuleb millist naudingut peksmine võib pakkuda.
28-10-2013, 12:39
(Seda postitust muudeti viimati: 28-10-2013, 15:17 ja muutjaks oli Ellie.)
Ma ei saa vastata, sest mul keelati kõik isiklik ära siin foorumis.. aga mis seal ikka.
Ma ei saa alati klohmi  Mul lihtsalt tekkis üks väga veider haige meessoost vaenlane küll jah, kelle elueesmärgiks näis olevat minu igakülgne hävitamine.. kaasas selleks palju abijõude.
Mul on mõtteid küll, mis tal viga, aga ma ei julge neid isegi siia kirja panna, kuigi see on ju parafoorum 
Ja enda valikut ma ei pea veaks. (vaimne valik) Ma tegelikult teadsin, et hästi see lõppeda ei saa, aga on isegi paremini lõppenud
Ma siiski ei arva, et naised on ainult asjad meeste maailmas. Iga ((mingile) mehele) mittemeeldiv tegu ei ole veel vale tegu.
"Vale tegu" võiks siis olla see, et ma sellele mehele kunagi pole tahtnud meeldida, kuna ta mulle ei meeldinud?  Mingit tüli ka nagu ei otsinud, aga tema minuga küll...
"Õige tegu" tuleks siis, et ta oleks pidanud mulle meeldima? Ei ja ei! meeldi, mulle ei meeldi selline mõtlemine, selline käitumine, kohe mitte midagi ei meeldi..
Siis on naistevihkajate arvates liiast kui naised mõtlevad ja omavad oma arvamust?
Postitused: 3,869
Teemad: 7
Liitus: Jun 2011
Aga teeks siis nii nagu tavaliselt, et mehed tunnistavad, et nad on kõiges süüdi ja naine nõustub sellega ning läheme teemaga rahulikult edasi. Niivõrd-kuivõrd see võimalik on.
28-10-2013, 12:55
(Seda postitust muudeti viimati: 28-10-2013, 12:58 ja muutjaks oli Marconato.)
(28-10-2013, 12:18 )Ellie Kirjutas: (modedele)
Alahindad naiste kannatusi, naised on sinu jaoks need teised!
Et me neist asjust siiski väga erinevalt aru ei saa, näitab kasvõi asjaolu, kuidas vägistajad mehed ivagi vangi minna ei taha.. 
Tegelikult on nii: see teemaalgatus ongi vandenõu arendus naiste (feministide) vastu!
Selle "paljastamine" pole lubatud! 
Ei taha keegi vangi minna. Kuritegusid ei tehta sellepärast, et platele saada. Kuigi on ka erandeid.
Veel üks nüanss. Marunaiste teooria on, et kui naised oleks tüüri juures, siis oleks maailmas rahu. Mul on isklikus elus olnud palju kokkupuuteid ainult naiste kollektiivist ära tulnud naisterahvastega, kes õhkavad, et jumal tänatud, et sealt ära sai meeste kollektiivi. Palju parem on olla.
|