Teema hinnang:
  • 1Hääli - 4 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aastane laps ja "keegi"
Ei osanud paremat pealkirja panna.
Jutt selline:
Kuskil paar kuud tagasi olime lapsega minu suures voodis. Hakkasin teda magama panema kui järsku tõusis istukile ja vaatas oma voodi poole. Hakkas pead raputama. Vaatab voodit ja raputab pead.. Läheb ligemale ja naeratab, paneb käe läbi võre nagu tahaks katsuda. Raputab uuesti pead, läheb kaugemale ja lehvitab. Kestis see kokku nii 1-2 minutit. Päris kõhe oli mul endal. Mõtlesin, et ok, võib olla mingi a la vanaisa vaim või ma ei teagi. (Lapse vanaisa tuba oli see kus magasime. Suri seal toas nii 5 aastat tagasi). Samas ka minu enda vanaema suri selle aasta jaanuaris.
Sellega tollane vaatemäng lõppes.
Aga nüüd.. Kolisime paar nädalat tagasi uude majja. Täiesti uus.
Eile lõunaajal juhtus see jälle.. Laps hakkas pead raputama ja vaatas oma voodi poole.. Raputas ja naeratas. Liikus siis voodi poole ja sirutas käe.. Katsudes õhku. Voodisse ise sisse ei roninud aga nagu üritas katsuda kedagi. Ma ei oska ka paremini seletada. See kord ei näinud seda ainult mina vaid elukaaslane ka. Suu lahti vaatasime ja külmavärinad olid.
Laps nüüd aasta ja kolm kuud..
Ma tean, et lapsed võivad näha kummitusi/surnuid vms... Endal imelik ja kõhe.. Poleks võib olla probleemiks aga oleme hädas sellega, et laps ei taha eriti oma voodis magada. Öösel vähkleb ja nutab. Ehk ei ole see üldse sellega seotud aga eile hakkasin mõtlema, et äkki..
Keegi midagi sellist kunagi kogenud?. Ehk oskab aidata?. Või siin polegi midagi teha. Kujutame ette vaid?
Vasta
(31-08-2013, 10:34 )kkat Kirjutas: Kuskil paar kuud tagasi olime lapsega minu suures voodis. Hakkasin teda magama panema kui järsku tõusis istukile ja vaatas oma voodi poole. Hakkas pead raputama. Vaatab voodit ja raputab pead.. Läheb ligemale ja naeratab, paneb käe läbi võre nagu tahaks katsuda. Raputab uuesti pead, läheb kaugemale ja lehvitab.

Kui naeratas, siis nägi ehk inglit. Smile
Väikesed lapsed, kes veel kõneleda ei oska, näevad ingleid.
Alati ei ole tegu lahkunu vaimuga. Lapsed mäletavad veel vaimset maailma – oma algset kodu, kust me kõik pärit oleme. Kahjuks unustavad nad selle keskkonna mõjul aga niipea, kui õpivad rääkima.
http://www.valgusesaar.ee/lapsed_ja_inglid.htm

Aga oma voodis magada ei taha laps seepärast, et emme kaisus on parem.
Vasta
Mu laps nägi ka mingit onu kuni 2,5 a-ni. nüüd vist enam mitte, pole vähemalt enam maininud.
Vasta
hm sel teemal veel - mul pisipoeg esimesed kaks aastat ärkas peaaegu igal ööl kisendades kõigest kõrist, nii nagu kopsud võtsid. Mitte mingeid muid sümptomeid ei esinenud. Üldse mitte. Paar korda näitas päise päeva ajal valge toaukse peale ja ütles et näe koletis, punane.
Vasta
Pead ostma või meisterdama lapse tuppa midagi, mis toa energiat parandab.

Hea energia ligimeelitamiseks pakutakse päris mitmeid feng shui vahendeid. Neid vahendeid saab ka ise luua ja oma kodust leida. Tuntumad neist on tuulekellad, kellukesed ja kristallkuulid.

Tuulekell riputatakse välisukse lähedale (nii sise- kui välisruumi,
kuid enamasti siiski uksest väljapoole) hea energia ligimeelitamiseks
ja külaliste vastuvõtmiseks.
Bagua ala, kus sobib seda aktiveerijat kasutada:
• Tuulekell sobib igasse tsooni, mis vajab turgutamist, tasakaalustamist
või energia suunamist. Karjääri ja õigete valikute tsooni
sobivad metallist, klaasist või puidust tuulekellad.

http://www.varrak.ee/files/4/7849

Tuulekella valmistamise õpetus:
http://www.tlu.ee/opmat/tp/mangudjapilli...ellad.html
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Laps Teele107 48 29,904 05-07-2020, 15:06
Viimane postitus: Lorenz
  Kas keegi käib minuga kaasas? BL69 7 4,980 27-08-2019, 18:44
Viimane postitus: Avatud aken
  Keegi teab? Gforce 4 3,342 31-03-2013, 13:24
Viimane postitus: CPC
  Keegi on minuga kaasas! IceyFall 21 10,470 06-12-2012, 15:42
Viimane postitus: -Kellu-
  Keegi kõndis Fakkyee 9 5,017 16-10-2012, 09:56
Viimane postitus: Pirx
  Kas keegi on sellist asa kogenud ? Kahtlused 6 4,545 12-05-2012, 19:45
Viimane postitus: TheBerit
  Kas keegi oskab anda mingi loogilise seletuse, mis see on ? millumallu 3 3,479 15-12-2011, 08:30
Viimane postitus: zen faran
  Öösel keegi köögis vaaritab..?! Elis15 6 3,449 19-11-2011, 13:37
Viimane postitus: MarmorDraakon
  Keegi minu toas LendavLind 8 4,955 10-04-2010, 00:54
Viimane postitus: põlduba
  Oskab keegi aidata ? Mystica 5 3,039 03-04-2010, 23:23
Viimane postitus: Savipats

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat