Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kogemused jooga nidraga
Mis on jooga nidra?
Siin kirjutab lühidalt: "Jooga-nidra tähendab “joogalikku und”. See on seisund, kus me lõdvestume sedavõrd, et vajume justkui unne, ent teadvus jääb ärkvele ja aju funktsioneerib alfalainete tasandil."

Keegi kogenud/praktiseerinud? Muljeid?!?

Tänan.
Vasta
Kui minu käest küsid siis ütlen seda et kõigepealt uuri millise taustega õpetajaga on tegu. Tänapäeval on sitaks palju isehakkanuid õpetajaid.
Üks näide mul üks tuttav läksjooga trenni ja vist kolme päeva pärast sai ilged peavalud.
Enne seda ma hoiatasin teda aga ta ei uskunud mind.
Siin üks lihtne harjutus.
Võta paberraha ja pane see peopesale kui see ei keerdu rulli siis tee järgmist harjutust.
Pane mõlemad käed peopead ülespoole õlgade kõrgusele ja kujuta ette et nendel on raskus (energeetiline) hoia seda asendit kuni viis minutit. Nüüd proovi uuesti paberraha peopesal rulli keerata. See õnnestub.
See on üks lihtne jooga harjutus ja OHUTU . Üle jäänud on aga igaühe omal vastutusel. Ehk siis kuidas seda neile pähe määritakse.
Kui oled seda harjutust proovinud (hea on kui kellelgi kohe ei õnnestunud raha krussi keerata) siis saad mu mõtest aru.
Lõpetuseks tahan öelda et ei tohi minna mingi isehakanud ``treeneri`` juurde.
Vasta
Kuna teemale on nimeks pandud "jooga nidra", siis teemaalgataja oleks võinud ise ka veidi vaeva näha ja seda kas või paari lausega foorumlastele tutvustada.

Tsitaat: Jooga-nidra tähendab “joogalikku und”. See on seisund, kus me lõdvestume sedavõrd, et vajume justkui unne, ent teadvus jääb ärkvele ja aju funktsioneerib alfalainete tasandil. See on sügava lõdvestuse, harmoonia ning loovuse seisund. ... Tegemist on iidse tantristliku praktikaga, mida õpetuse ja teraapiana tutvustanud Swami Satyananda Saraswati. ...
Tsitaat on võetud JOOGA-NIDRA saidilt. Lisaks on ka vikipeedias midagi kirjas, seda aga inglise keeles.
Vasta
(12-09-2013, 12:51 )Cthepy Kirjutas: Kuna teemale on nimeks pandud "jooga nidra", siis teemaalgataja oleks võinud ise ka veidi vaeva näha ja seda kas või paari lausega foorumlastele tutvustada.

Ei tea milleks!? tuleb näe Ctephy ja vahest Excu või keegi kolmas ja teeb selle töö ära. Hrmm
Vasta

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat