Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suur must hunt voodis.
Hei,
Jälle mina oma kahtlaste unenägudega, see millest ma praegu rääkida tahan juhtus tegelikult vahetult enne või äkki isegi samal ööl, kui oma vanaemaga unes juttu puhusin aga praegu millegipärast hakkas see mul peas ketrama kui lugesin siin teiste inimeste lugusid.

Põhimõtteliselt ärkasin unes üles, (samalajal selline tunne, kui magama minnes kuuled mingeid hääli kuidagi liiga reaalselt jne, just selline enne magama jäämist, kui pildid peas ringi lasevad jne)
Aga kuulsin urisemist sellist kurja, samas tundsin sellist vibreerimist üle keha nagu kohe tekiks unehalvatus aga kuna ma uneparalüüsi enam ei karda siis mul sellest üsna savi. Aga mingilmääral see urin siiski natuke vist hirmutas ja avasin silmad, nägin et olen voodis täpselt samamoodi nagu magama läksin, ruum ja kõik oli täpselt sama ja voodi peal mu kõrval oli suur must hunt, algul nagu urises ja tundus selline ärev aga siis mõtlesin, et noh mis seal ikka, et ma ju magan ja mõtlesin et vastan talle mitte hirmu vaid armastusega ja kukkusin teda paitama, sellejärel muutus ka loom rahulikuks ja tõmbas mu kõrvale kerra. Sellega see põhimõtteliselt ka lõppes.

Kui emale sellest rääkisin siis ta arvas, et see olin mina ise. Ütles, et iga inimese sees on kaks hunti ja ise otsustad kumba sa toidad. Ehk siis toitsin armastavat, mitte hirme ja agressiivsust ihkavat hunti.

Millegi pärast olen viimaselajal oma väga eredatele ja reaalselt tunduvatele unenägudele hakkanud otsima tähendusi, samas tunnen mingilmääral iseenda pärast hirmu, et mõtlen üle ja ise neid niimoodi endale tekitangi.

Aga mis arvate? Smile
Vasta
Põhimõtteliselt poleks vaja olnud teha uut teemat, aga missest. Tuleta meelde, kas sulle tundus, nagu oleksid vahepeal ärganud. Mul olid vahepeal võltsärkamised ja ajasin juttu üleni mustas neiuga. Neiu ütles, et joo õlut ja sellised unenäod kaovad, samas ise olin pahur sellise soovituse üle. Äkki need mustad tegelased on mingisugused saadikud, kes käivad ja küsivad nagu üle, kas tahad edasi näha selliseid unenägusid.
Mida pingelisemalt sa millegi üle mõtled, seda kindlamalt näed mingi öö ka seda unes, teinekord näed unes ka asjale lahendust.
Vasta
Mõtlesin, et kas teha uut teemat või mitte, aga eks järgmine kord olen targem Smile
Ma arvan küll, et võlts ärkamine, või siis jäin kohe uuesti magama. Uneparalüüs see nagu olla ei saanud, sest ma ju sain end liigutada.
Vasta
Inimese aju on kõikvõimas ja üllatab meid tihti.Küll aga kuritegelik süsteem proovib meid pidurduda ja raamidesse suruda.Teisalt jälle mida sa ikka tahad puhkavalt ajult saada Smile.
Vasta
See uni on lihtsalt seotud mõne foobiaga mida sa sisimas pelgad - tähenduslikku selles unenäos välja ei lugenud. Siin kohal tahaks maini - nii nagu iga inimene on individuaalne - nii ka unenäod ja kui tegeled oma unenägudega siis võid saada kokku päris täpse oma isikliku pühakirja. Teiste unenägusid on suhtkoht raske ette lugeda, nende tähenduslikke ettekuulutusi. Kuulaja võib vaid pakkuda enda nägemuse, mis pahatihti ka võib osutuda tõeks. Nii et maga rahus
Vasta
Mul iga õhtu suur hunt diivani peal. wink Oma jaoks õlu käe ulatuses ja hundi jaks vorsti viilud. Nii me siis koos telekat vaatam. Ja väga mõnus eelnev päev pikalt saata. Aga koera ja hundi ehk siis vanasti öeldi inimese sõber selle unes nägemine on hea on tulemas hea sõber või midagi sarnust.
Vasta
Suur must hunt voodis tähendabki suur must hunt voodis.
Vasta
Äkki on sellest abi: unenägude seletaja internetis

Edit: lingi kirjeldus
Vasta
Koerlased on etem naha kui kaslased, veel etem kui naha madusid, palju hullem kui naed paevasel ajal ...
Vasta
Ühes unenäos olin ma Jeesus kes võitles suure hundiga.
Väiksena pidin tiigriga võitlema.

Ma olen lugenud, et unenägudes kontrollitakse meie võimeid ja antakse katsumusi, testitakse meid.

Viimane huvitav unenägu oli selline, kus mind viidi kuskile kõrgemale ja minu mõtete/tunnete tulemusel tekkisid mu ette sellised erinevate värvidega mustrid. Olenevalt tundest või mõttest siis roheline, punane jne ja erinev muster ka. Väga maagiline nägi välja ja pärast ärkamist olin kindel, et see oli midagi tähenduslikku kus mind vaadeldi vms.
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Hunt ja hundikutsikad unes lõõmus 1 3,808 06-11-2016, 13:28
Viimane postitus: Tyto Alba
  Ebareaalselt suur madu unenäos. HerrenRasse 2 4,560 10-02-2013, 23:50
Viimane postitus: HerrenRasse
  Pärast ärkamist, voodis lebades neteru 13 5,622 23-11-2012, 11:47
Viimane postitus: neteru

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne