Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kahtlustan, et korteris on vaim
Tervist.

Lugu nüüd selline, et mina ja minu sõber kahtlustame, et korteris võib olla mingi vaim.
Nimelt sellepärast, et korteris valitseb kuidagi kahtlane, negatiivne aura või olemine et ei taha lihtsalt seal.
Samuti peegeldub see teiste peal, tervise hädad, konfliktid sünnivad kergemini jne.
Mis viisi võiks teada saada, kas tõesti on mingi vaim korteris nt sageduste mõõtjaga vms asjadega?
Vasta
Siin tundub tegu olevat rohkem "eelmiste elanike" poolt jäetud astraalsete mustritega, mida saaks teatud puhastavate rituaalide (viiruki ja mitmete muude taimede suits) abil ära kaotada.

Toon näiteid ühe Eestis asuva üürimaja erinevates korterites aset leidnud juhtumite kohta:
1) Korteri nr1 esimene üürnik oli "veidi otu", ehk käis omanikult ja naabritelt elektripirne küsimas kui need läbi põlesid (selle asemel, et nad ise ära vahetada, nagu kulumaterialidele kohane on) - ning sama korteri järgmised üürnikud on olnud täpselt samasugused.
2) Korteri nr2 esimene üürnik oli "maksetega hilineja", ehk kui talle pidevalt ei saadetud "väljalülitamise ja väljatõstmise" kirju, siis maksed ei laekunud - ning sama korteri järgmised üürnikud kordasid sama mustrit.
3) Korteir nr3 esimene üürnik oli "üksikema" - ning sama korteri järgmised üürnikud olid samuti üksikemad.
4) Korteri nr4 esimene üürnik oli "normaalne ja heatahtlik" - ning sama korteri järgmised üürnikud olid sarnase iseloomuga.
5) Korteri nr5 esimene üürnik oli "lampjalgadega trambats" - ning sama korteri järgmised üürnikud olid samasugsed trampijad.
6) Korteri nr6 esimene üürnik "liialdas muusika valjusega" - ning sama korteri järgmised üürnikud olid samasugused tümpsutajad.

Kuna kõik üürnikud võeti nö "avatud turult" maaklerite kaudu, siis oli nö "sarnane soovitab sarnasele" tüüpi otsene mõju välistatud - samuti oli tegu ühes majas asuvate juhtumitega, kuid "käekiri" oli täiesti erinev (otu, hilineja, üksikema, heatahtlik, trampija, tümpsutaja) - seega ilmne vihje "eelmiste" poolt maha jäetud astraalsetele jälgedele, mis hakkavad mõjutama ka järgmisi.

Kui ma seda lugu kuulsin, siis panin ma hetkega "otsad kokku", ning soovitasin tal kõige probleemsemas korteris (maksetega hilinejate omas) teha energeetiline puhastus, mida ta ka mingil ekstransensil teha lasi - ning nüüd kui ma seda omaniku aasta hiljem uuesti nägin oligi ta saanud sinna "maksetega venitajate korterisse" sellise kes maksab õigeaegselt.

Aga igasugu vaimolendeid ja muid peenemate tasandite "elanike" on meie ümber nii palju, et isegi neist vaid kõige jämedemat hulka eeterkehade põhiselt nähes läheks paljud "peast segi": igasugu deliiriumi kuradikeste sarnased mehikesed ronivad pidevalt meie kehal ja hammustavad alatasa meie käsi, võtavad meie toidust peen-energeetilist elujõudu välja, jooksevad niisama läbi seinte, sunnivad meid jooma-suitsetama nautides läbi meie keha nende ainete mõjusid, ning teevad igasugu muud mürglit; ning metsas jalutades on peaaegu iga puu otsas mingi haldjas või ingel, ning puude all jooksevad ringi igasugu päkapikud, piksid, elfid ja elementaalid - kui Te kõike seda hakkaks "igapäevaselt" nägema, paljud siis suudaks nö "endaks jääda" (elada edasi teadmisega, et kõik see ongi reaalne maailm oma paljude peenemate kihtide ja olendite paljususega), ning paljud jookseks hullu-arsti vastuvõtule (näe, deliiriumi-kuradike hammustas minu kätt, ning nüüd jooksis ta läbi seina minema; Smile ).
Kuna praegune ajastu soosib nö "laiendatud tajude" ilmnemist, kuid inimesed pole oma maailmapildi tõttu "laiendatud nägemiseks" valmis, siis kirjutataksegi hullu-arstide poolt nii massiliselt igasugu psühotroopseid rahusteid ja xanakseid välja (inimesed hakkavad üha rohekm nägema, kuid ei suuda nähtut tõlgendada puuduliku maailmapildi tõttu).

Aga teema-algataja võiks uurida, milliste taimede põletamisega saab neid astraalseid mustreid kõrvaldada - ning kui ta on endiselt kindel, et tegu on just teadvust omavate vaimolenditega, siis neid saab ju "kõnetada", ning paluda neil oma kodust lahkuda, või soovitada neil liikuda "valguse poole".
Vasta
Okei vabandan kui ma kuidagi lolli mulje jätsin!
Kuid nüüd tuleb mul meelde, et korteris on olnud ennegi mingeid probleeme vaimudega, kui noorem olin nägin ma mingit meest ukse juures seismas.
Samuti on kutsutud ka korra preester puhastust tegema vms.
Vasta
See on õige küll, et meid ümbritseb selline peenmateriaalne elu. Haldjad jne. Paljud soovivad seda näha ja ka mina olin varem sellisel arvamusel. Mina soovitaks siiski jääda oma reaalsusesse. Hea on seda kõike teada, sellest lugeda jne. aga parem oma nina sinna mitte toppida.
Ei ole vaja vaime välja kutsuda jne. Iseasi on muidugi lugeda raamatuid selle teema kohta ja vaadata filme.
Peaksime olema õnnelikud et me seda kõike ei näe. Nii see ongi ju seatud.
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Pärnus jäi turvakaamerale vaim? rebane20 23 13,314 19-11-2017, 00:01
Viimane postitus: Nielander
  Kui vaim peaks tahtma ühendust võtta SuperHit80 28 18,161 06-03-2015, 19:48
Viimane postitus: Black Goat
  Vanavanaisa vaim Elessandra 2 3,398 26-10-2014, 13:20
Viimane postitus: torukoll
  Öine külaline Nõmmel asuvas korteris slonik 3 4,188 24-07-2014, 15:45
Viimane postitus: kalldunn
  Väikse lapse vaim kodus? Ann 17 10,311 02-01-2014, 23:14