•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 14
  • 15
  • 16(current)
  • 17
  • 18
  • ...
  • 33
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mis meist saab? Tuleviku ennustused.
(05-01-2022, 14:48 )akkillus Kirjutas: Venemaa teab hästi, et siin ei ole ründerelvi ja tanke, aga ikkagi tahab siia tulla. Järelikult ei ole põhjus NATO-s. Põhjus on selles, mida nad kõik jahivad. Ja teada on ju see, et nad jahivad UFO materjale. Nad ei saa lubada, et UFO materjalid satuvad NATO kätte.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Pole vaja erutuda tolteemal, ufo materjalide põhjal koostatud mõtteidlugevat kiivrit olen oma käte vahel hoidnud ja jälginud, kuidas omanik kahe sammu kauguselt käsud andis minu üteldud soovi järgi. Muu värk oleks suisa ulme exju ja see pole teema järgi.
,,, Ei muuda, täiendan: Kui mõni normaalse inimese kestas olevus üritab nimesid välja pressida, lihtsalt nean. Kogu moos ja mitte mingit moraali.
Vasta
http://www.карта74.рф/tourism/articles/mengiry_urala/
https://www.youtube.com/playlist?list=PL...qgSmFDrUDX
https://vk.com/otrok_slava
https://comandir.com/2021/03/03/389125-s...i-net.html
Venemaa lapsennustja ennustused viimasteks päevadeks
Vasta
Vene-Hiina sõjalise liidu raames võib miljon hiinlast tulla Pihkvasse. Hiinlased lubasid venelastele valge rassi ülemjuhataja rolli. Uus-Venemaa Berliinist Balkanini. Meile kehtestatakse päeva riisinorm. NWO plaan on selline. Mingid kerrod sellist jama ei julge ennustada , veel vähem mõelda. Eestlased hakkavad hiina ülemuste piitsa all ufosid kokku panema.
Vasta
,,Valgus on lõplikult võitnud ja tumedad jõud on minema löödud,,. Nii kirjutasid veel pool aastat tagasi ,,valgustöölised,,. Siis asusid nad kirjutama ,et igasugu mundrilised on tänavail pahade reptiilide, pedofiilide, pankurite ja muu eliidi kinnipüüdmiseks. Hm ja reaalelu on tõpselt vastupidine. Igasugu ressurssidest huvitatud võõraste panteonis on aga puhkenud paanika ja kole kärssahais. ,, Te peate meid appi kutsuma kuna me ise ei tohi sekkuda,,. Nii nad nüüd karjuvad. Ja muutuvad kanaldused-lubadused aina roosamateks ja roosamateks. Õndsusedoosikesed uinutavad ,,puhta valguse ja armastuse ,, hõllandusse. Ja nii nagu katk kui pisim paneb paika lõvi, nii ka pisike maa on ohuks galaktikale....universumile. Sealt ka nii intensiivne kisa kostub. Need ,kes oma väe leidnud, ei lalise ohvrina, vaid tegutsevad. Need kelle eksistentsi servad vaid mateeriaga piirduvad....... neil on veel arengu,,ruume,,. Maskide langedes tõuseb õud kõikjal. https://www.youtube.com/watch?v=XA8LPf_4wOc
Vasta
https://www.bitchute.com/video/2lyJ6FbCXAsw/
Triljoneid $ on pandud maa aluste baaside ehitusse. Miks? Kosmiline katastroof? Juttu on uste vastupidavusest ookeani löögile.
Varu enne maru....lahinguplats on euroopa?Shock Hirmutamine kuubisSick 2a jooksul on tohutult hukkunuid ja siis on kokkupõrge asteroidiga.......Shock Ehk maailma lõpp, vähemalt tava maailma lõpp.
Mingil määral läheb kokku venemaa lapsennustaja ennustusega, et baltikumi rannikud uhutakse hiidlainete poolt. Muidu see oleks ilmvõimatu....meri on meil suhteliselt madal. Väga halvad asjad hakkavad juhtuma või on halb nali?
Vasta
(12-01-2022, 16:28 )xcad Kirjutas: https://www.bitchute.com/video/2lyJ6FbCXAsw/
Triljoneid $ on pandud maa aluste baaside ehitusse. Miks? Kosmiline katastroof? Juttu on uste vastupidavusest ookeani löögile.
Varu enne maru....lahinguplats on euroopa?Shock Hirmutamine kuubisSick 2a jooksul on tohutult hukkunuid ja siis on kokkupõrge asteroidiga.......Shock Ehk maailma lõpp, vähemalt tava maailma lõpp.
Mingil määral läheb kokku venemaa lapsennustaja ennustusega, et baltikumi rannikud uhutakse hiidlainete poolt. Muidu see oleks ilmvõimatu....meri on meil suhteliselt madal. Väga halvad asjad hakkavad juhtuma või on halb nali?

Filmil on need John Moore ennustused kus planeet X peaks kokku põrkama, nii kuigi kunagi ei juhtu sest planeet X on mustast energiast ja ei reageeri tavaainega kunagi otseselt. Seda planeet X:i on pildistatud USA Armee poolt infravalguse teleskoopiga ja muidu seda objekti ei ole võimalik nähagi. Planeedil on siis meie füüsika seaduste põhjal ainult temperatuuri dimensioon, teisi pole.
Mingit ohtu ei ole aga las inimesed pläravad. Annab natukene perspektiivi et kõik ei ole igavene mida nad näevad...
Vasta
https://www.youtube.com/watch?v=pLaBVO_9...legNasobin
Pikalt arutlused tulevikust, venekeelne. Oleg Nasbin-i nägemus on, et asjad on lõplikult paigas ~2a pärast, peamine katsuda ellu jääda. Vaktsineeritud inimesed on muutunud omaette "kogukonnaks" ja inimeste läbikäimine nendega on halb, ka perekeskselt.
Vasta
Venemaa ähvardab operatiivtaktikaliste rakettidega, ülehelikiirusega raketid, diiselallveelaevad, googeldage , Mig31, Tu160,Tu95, Kinsal, X101,X102,Kalibra. Kesk-Venemaalt tuuakse sõjaväebaasid meie piirile lähedale, kogu ameerika on sihikul umbes, 2000km raadiusega rakettidega. Ennustada võib, millised sõjaväebaasid saavad tabamuse esimesena. Kuubalaste ja Venetsuelaga midagi ei arutata. Alleveelaevad, kaugpommitajad.
Ennustan, et Eesti Iseseisvuspäeval teeb TU95 ülelennu üle Tallinna, saatjaks Nato hävitajad, aga tulevahetuseks ei lähe. Palju tuleb ennustada, midagi ikka pihta läheb.
Vasta
Kujutage ette olukorda, kus ,,paha eliit,, on minema (võidukalt) löödud ning tavaline inimene on ,,tõusnud,, valgusküllaseks vaimselt kõrgeks jumalikuks olendiks. Iga inimese ees seisab juhtpult. Valida saab vaenlase likvideerimise, rikkuse ümberpaigutuse, võimu ja valitsemise koondamise, reeglite ja seaduste määramise. Iga nupulevajutus mõjutab kõiki ülejäänuid.

Eks sellest uudisest ehk suudate välja lugeda ühtteist. Ei saa süüdistada ei billi, windowsit, jutuubi ega isegi mitte eliiti või reptiile. Lihtne laps ja tema vanemad ning reageeriv biomass. Loeme Greta rahapatakaid ning .............. kas su arust peakski selline tulevik kestvusõigused säilitama? Loe neid toodud numbreid korduvalt...... Huvitav ,kelle -mille sa omas maailmas alles jätaksid? Te ju ei usu et te ise tuleviku loojad olete.

https://limon.postimees.ee/7430968/semil...h-blogerov
Vasta

https://www.bing.com/search?q=Sara+Magda...S9&PC=U531

Greta ema, hästi lihtne inimene

https://www.geni.com/people/Svante-Thunb...3876215660

ja tema isa , kah lihtne näitleja

Edasi kaevate soovi korral ise .

Vasta
Kas laps on vanemate omand? Kas laps peab vanemate ,,patud,, enda kanda võtma? Kas linnas ahneks ja kavalaks läinud makaak on ,,süüdi,, või siiski linn? Kui kosmost võiks koos päiksega osalt pidada isaks ja maad emaks, kas sellel vudivad lapsed on loodud oma vanemate näo järgi või loob inimene jumalaid oma näo järgi? Valitsejad ja alluvad on teineteist väärivad. Seega kas hiinlasel oleks õigus vajutada nuppu ,,delete all estonians ,, kuna refile meeldib ise RB-st ja RMK-st raha oma taskusse laadida? Karabas Barabas teenib lõvisid rahvale näidates kuldtaalreid, seega on lõvid vastikud ahned homolluskid. Ja pandad tuleks Mao Pizdungi tegevuse tõttu üldse üles puua kuna nad ju koos poseerisid massidele. Päris huvitav kas keegi julgeb otse välja tuua, KELLE ta esimesena hävitaks maalt ja kas ta suudaks ise ,,loojalikumalt,, käituda?
Punapööbli revolutsioon nagu kõik rahvamassi mäsud on alati läinud seda teed, kus võimu kiruv pööbel asub ise troonile. Kas nüüd terendab midagi ,,heaperemehelikumat,,? Arvestades biomassi ületundlevat mõsitusdefitsiidi süvenemist. Krt, jälle mul tekivad makaagi luulud.
Kui see pole mäss eliidi ja jumalate vastu, siis ava delfi. https://www.youtube.com/watch?v=oPTjeKhFAdA
Vasta
(16-01-2022, 13:11 )Maakristall Kirjutas: Kas laps on vanemate omand? Kas laps peab vanemate ,,patud,, enda kanda võtma? Kas linnas ahneks ja kavalaks läinud makaak on ,,süüdi,, või siiski linn? Kui kosmost võiks koos päiksega osalt pidada isaks ja maad emaks, kas sellel vudivad lapsed on loodud oma vanemate näo järgi või loob inimene jumalaid oma näo järgi? Valitsejad ja alluvad on teineteist väärivad. Seega kas hiinlasel oleks õigus vajutada nuppu ,,delete all estonians ,, kuna refile meeldib ise RB-st ja RMK-st raha oma taskusse laadida? Karabas Barabas teenib lõvisid rahvale näidates kuldtaalreid, seega on lõvid vastikud ahned homolluskid. Ja pandad tuleks Mao Pizdungi tegevuse tõttu üldse üles puua kuna nad ju koos poseerisid massidele. Päris huvitav kas keegi julgeb otse välja tuua, KELLE ta esimesena hävitaks maalt ja kas ta suudaks ise ,,loojalikumalt,, käituda?
Punapööbli revolutsioon nagu kõik rahvamassi mäsud on alati läinud seda teed, kus võimu kiruv pööbel asub ise troonile. Kas nüüd terendab midagi ,,heaperemehelikumat,,? Arvestades biomassi ületundlevat mõsitusdefitsiidi süvenemist. Krt, jälle mul tekivad makaagi luulud.

Huvitav, et meie linna makaakidele olid ja on teise hõimu makaagid kõigis surmapattudes süüdi . Koos oma laste ja lastelastega ja veel sündimata järeltulijatega .

Aga mulle on alati see meie makaakide topeltmoraal " meeldinud "
Linn kerkis kohe ise , nagu Aladdini imelambis. Täitsa para süsteem polegi inimeste loodud ja linnad ka pole inimeste loodud .

Udu kudumine on see, millega mõni mees siin pikalt ja pidevalt tegeleb. Laugh

Vasta
Ainus võimalus tulevikus oma valitsejaid ja eliiti parendada on OMA kvaliteedi tõstmises. Oled kuninglikum ja jumalikum vastab väline sulle samaga. Oled primaat, kohaneb keskkond vastavaks.
Vasta
(16-01-2022, 13:25 )Maakristall Kirjutas: Ainus võimalus tulevikus oma valitsejaid ja eliiti parendada on OMA kvaliteedi tõstmises. Oled kuninglikum ja jumalikum vastab väline sulle samaga. Oled primaat, kohaneb keskkond vastavaks.

No sai nüüd küll maske rebitud . Tänaseks aitab kah . Reveranssi ma tegema ei hakka . Mina oma kuningad valin ise .

Vasta
Inimest loodusest eraldav linn sündis, seal kus loodusest vaenlane tehti. Ikka jõuame sinna välja ,et hiinalsed on tossutajad aga meie toss on juala roosipuuks. Mõelda vaid ,et ka hiina oli kunagi mõjukaim kultuuri, teaduse, vaimsuse jms. teadmiste tulekandja aga lõpetas orjavanglaga. Ja meil on kirik ja me ............. Kõik kordub. Mida sa teise ninast nokid ma aru ei saa? See lälin ,et kuradi juudid on meie elu pekki keeranud inin hakkab juba tõeliselt vastu. Kui inimene oleks ise enda valitseja ,siis ei saaks ükski paha onu hõlma hakata. Kui jube kihu kõrbekultuurist ,,head,, omale kokku rabada, siis see ,,paha,, tuleb füüsikaliselt kaasa. Mdaaa, aru ei saa, mida rohkem sa tarakane lootsikust välja püüad rookida , seda käbedamalt nad tagasi tulevad. Tatt ripakil ja veel pläägutavad õigustest.
(16-01-2022, 13:34 )olematu Kirjutas:
(16-01-2022, 13:25 )Maakristall Kirjutas: Ainus võimalus tulevikus oma valitsejaid ja eliiti parendada on OMA kvaliteedi tõstmises. Oled kuninglikum ja jumalikum vastab väline sulle samaga. Oled primaat, kohaneb keskkond vastavaks.

No sai nüüd küll maske rebitud . Tänaseks aitab kah . Reveranssi ma tegema ei hakka . Mina oma kuningad valin ise .

Aaaa, sa püüad siis mullegi neid peale sundida. No öeld kohe. Ei ma arvan ,et ma üldse midagi ei pea väljast omale kukile valima. Võin olla kõike ja kõiki, mis mulle sobib.
Vasta
USA viib oma sõjalised baasid Baltikumist ja Poolast minema, ja ei Ukraina, ei Gruusia, ei astu mitte kunagi NATOsse!
Kuulake alates 9,20 Kedmi sõnavõttu https://www.youtube.com/watch?v=rNMVo9KNWkE
Vasta
Ja kunigliku ja jumaliku all ei mõelnud ma üldse mitte loperdavaid radikaale .
Vasta
Kuningatest ja jumalikkusest rääkisid Sina. Viis, kuidas seda tegid viis mind mõttele, et end pead vähemalt kuningaks . Kui mitte jumalaks .

Eks ma olen ikka elu natukene näinud ka. Ja autokraadid tunnen kaugelt ära . Aga kena päeva jätku Sullegi . Ma enam ei vasta . Ei loe ega näe ka .
Vasta
Nojah, loll ja saamatu kohe ei oskagi muidu kui peab kellegi alluvuses orjama. Nelja kulli vahel. Usa ja vene on asunud lõunakunni ees juhtima horisontaalis. Et siis uus vene religioon terendab. Ja seda nimetab inimene vaimseks arenguks. NWO-d tinistavad kõik kunnid ühiselt. No kui mass ei plani oma arneguga kunne korrigeerida, siis eliit jääbki lõpuni massi enda alla surudes ,,kvaliteeti ,, määrama. Toidu häälestamine. Küll on ikka lolli jumala inime suutnud loojast endale luua. Kas ,,õige,, jumal on muidu venelane?
(16-01-2022, 13:43 )olematu Kirjutas: Kuningatest ja jumalikkusest rääkisid Sina. Viis, kuidas seda tegid viis mind mõttele, et end pead vähemalt kuningaks . Kui mitte jumalaks .

Eks ma olen ikka elu natukene näinud ka. Ja autokraadid tunnen kaugelt ära . Aga kena päeva jätku Sullegi . Ma enam ei vasta . Ei loe ega näe ka .

Ja nii just inimene kujundabki endanäolisi jumalaid. Oma varjudega loopides ja enda vigu omistades. Kas jumal kui looja on loojalik kui ta lõhub ühtsena toimivat harmooniat? Kaua selline jumal troonil püsiks?
Ütle veel et jumalad pole armulised. Mõistuse vähenemist inimene ise tähele ei pane.
Enne kui mõne järjekordse lapsikuse välja purskad, saa ise inimkonda kandvaks ja kodu hoidvaks jumalikuks kuningaks ja siis vigise kui veel soov on. Esialgu 1:0 nwo ressursiiha piirava toiduvangla kasuks. JU siis inimmass paremat ei väärigi. Vastastikune väärivus. Aga mitte minu maailmas. Mina olen oma ilma jumal ise.
Kõik kunnid ja muidu liidrid tinistavad ühiselt massile NWO-d. Kõik ainujumala harud ihalevad ühiselt loodust võita, alla suruda, maha tappa ja tabeli redelil paika sundida. Niipalju siis aabrami jahwä näilisest vastandumisest. Seejuures on pahaks eliidiks igal oma metsaline jokker. Arlich võitleb katoliikliku vastu. Õigeusk luterluse vastu. Luterlus judaismi vastu. Muhhameed jesuiitide vastu. Talmudirahvas goide vastu. Wiccad inglite vastu jne. Keegi ei näe viiruses liitlast. Keegi ei näe rohelises munas oma kodu aga võimutseda tahaks kõik selle üle.
Vasta
(16-01-2022, 13:44 )Maakristall Kirjutas: Kõik kunnid ja muidu liidrid tinistavad ühiselt massile NWO-d. Kõik ainujumala harud ihalevad ühiselt loodust võita, alla suruda, maha tappa ja tabeli redelil paika sundida. Niipalju siis aabrami jahwä näilisest vastandumisest. Seejuures on pahaks eliidiks igal oma metsaline jokker. Arlich võitleb katoliikliku vastu. Õigeusk luterluse vastu. Luterlus judaismi vastu. Muhhameed jesuiitide vastu. Talmudirahvas goide vastu. Wiccad inglite vastu jne. Keegi ei näe viiruses liitlast. Keegi ei näe rohelises munas oma kodu aga võimutseda tahaks kõik selle üle.
Keskaegsete katkude üleelajatel elutingimused paranesid, sulane sai peremeheks ja väikeaadel sai naabri arvelt maid juurde. Ainult kõrgaadel ja kuningas kannatasid alluvate vähenemise tõttu.
Praegu on olukord hoopis erinev omaaegsest, sest siis mingi 1000-ne kogukond sai täiesti iseseisvalt elu jätkata. Praeguse tehnoloogilise arengu juures enam mitte. Isegi 100miljonilises kogukonnas tekib tuntav tagasiminek. Lisaks praegu käib mitte inimese kui liigi hävitamine vaid eluslooduse kui sellise vastu on üldine sõda. Keemijajäljed, pinnase ja toidu kunstlik mürgitamine, GMO ja ookeanide reostamine. Viimast küll tahtmatult plast prügi ja ülemäärase väljapüügiga. Viirus võib ka liitlane olla, sest väidetakse, et üldse inimese areng on toimunud tänu viiruslikele mutatsioonidele. Seda lohutust näevad järgnevad põlvkonnad, kes aga viirusega kimpus need näevad temas ikka vaendlast. Poleks katkuepideemiad olnud milline oleks praegu euroopa? Keegi pole sellele isegi mõelnud.Bleh Nii kaua kui toimub looduslik valik on viirusest ellujääjad alati parema immuunsüsteemiga ehk eluks eelisseisundis. Vaktsiinid kahjuks selle eelise hävitavad. Praegune "vaktsiin" lisaks ei ole vaktsiin vaid vahend inimkonna arvukuse piiramiseks. Muidugi on imeväike võimalus, et osad omandavad ka vaktsiinide suhtes immuunsuse ja saavad üliinimesteks kellel midagi enam ei mõju? Ei radiaktiivsus, mürgid ega absoluutselt midagi mis siin 3D maailmas esineb. Sellele loota on rumalusSick
https://www.youtube.com/watch?v=ztCaoxvF...8%D0%B5%21
Kas poola läks globaliste vastu? Jättes täitmata nende juhtnöörid.
Vasta
(16-01-2022, 15:15 )xcad Kirjutas:
(16-01-2022, 13:44 )Maakristall Kirjutas: Kõik kunnid ja muidu liidrid tinistavad ühiselt massile NWO-d. Kõik ainujumala harud ihalevad ühiselt loodust võita, alla suruda, maha tappa ja tabeli redelil paika sundida. Niipalju siis aabrami jahwä näilisest vastandumisest. Seejuures on pahaks eliidiks igal oma metsaline jokker. Arlich võitleb katoliikliku vastu. Õigeusk luterluse vastu. Luterlus judaismi vastu. Muhhameed jesuiitide vastu. Talmudirahvas goide vastu. Wiccad inglite vastu jne. Keegi ei näe viiruses liitlast. Keegi ei näe rohelises munas oma kodu aga võimutseda tahaks kõik selle üle.
Keskaegsete katkude üleelajatel elutingimused paranesid, sulane sai peremeheks ja väikeaadel sai naabri arvelt maid juurde. Ainult kõrgaadel ja kuningas kannatasid alluvate vähenemise tõttu.
Praegu on olukord hoopis erinev omaaegsest, sest siis mingi 1000-ne kogukond sai täiesti iseseisvalt elu jätkata. Praeguse tehnoloogilise arengu juures enam mitte. Isegi 100miljonilises kogukonnas tekib tuntav tagasiminek. Lisaks praegu käib mitte inimese kui liigi hävitamine vaid eluslooduse kui sellise vastu on üldine sõda. Keemijajäljed, pinnase ja toidu kunstlik mürgitamine, GMO ja ookeanide reostamine. Viimast küll tahtmatult plast prügi ja ülemäärase väljapüügiga. Viirus võib ka liitlane olla, sest väidetakse, et üldse inimese areng on toimunud tänu viiruslikele mutatsioonidele. Seda lohutust näevad järgnevad põlvkonnad, kes aga viirusega kimpus need näevad temas ikka vaendlast. Poleks katkuepideemiad olnud milline oleks praegu euroopa? Keegi pole sellele isegi mõelnud.Bleh Nii kaua kui toimub looduslik valik on viirusest ellujääjad alati parema immuunsüsteemiga ehk eluks eelisseisundis. Vaktsiinid kahjuks selle eelise hävitavad. Praegune "vaktsiin" lisaks ei ole vaktsiin vaid vahend inimkonna arvukuse piiramiseks. Muidugi on imeväike võimalus, et osad omandavad ka vaktsiinide suhtes immuunsuse ja saavad üliinimesteks kellel midagi enam ei mõju? Ei radiaktiivsus, mürgid ega absoluutselt midagi mis siin 3D maailmas esineb. Sellele loota on rumalusSick
https://www.youtube.com/watch?v=ztCaoxvF...8%D0%B5%21
Kas poola läks globaliste vastu? Jättes täitmata nende juhtnöörid.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Mina praegust ülimoodsat viirust kiidan oma hinge põhjast. Selle eest et pidin ta läbi põdema kahel korral. Väga hästi puhastas. Kui on vaja tulgu niipalju kordi kui on vaja, see on just See. Ja nean neid arstidestvärdjaid, kes minu tervist hävitasid kooliskäimise ajal. Olin kolmejapooleaastane, kui süstiti penitsilliiniga ära pimedasnägemise võime. See ei ole internetist loetud. Arsti nimi on meeles, saan aru et seaduste käsu järgi ta pidi midagi tegema, muidu oleks antud kohtu alla. Loll ta kaa ei olnud, mitu aastat hiljem oli kokkupuude.
Vasta
https://www.youtube.com/watch?v=JYN4nHYe...%A8%D0%902
Kõige mustemad tuleviku tsenaariumid. Andku jumal, et nii ei läheks.
Vasta
Püramiidi kaev. Külluse kaev. Kaevandused. Et kiipimine on seotud krüptokaevandustega, seda vast saavad kõik aru. Otsene loodusressursside teisendamine uueks rahaks. ÜK jaoks on KAEVandus eluküsimus kuna see toitub ressurssidest. Ja see NWO pole muud kui soov muuta nii ,maad,, kui rahvad resursside toiduahelaks. RB ja kaevandused meil seega ülearutamist ei vaja.
Keerulisem on aru saada ehk sellest et sinise G-ga ühendatud metasapiens tabelkorteritega kuupides ei erine fosforiidi kaevandustest. Krüptokiip kui valguahelad suurorganismis. Igasugune mäss e. ummistus süsteemis ravitakse välja. Vaja on suuremamahulist sabotaaziseisakut et peremeeskeha nõrgestada. Ei õnnestu aga massile selgeks teha, et see tähelepanus oma eluenergia loopimine poolusloosungite alt on süsteemile kasulik ja nämma. Ja ka vaxi puhul on kasulik lõugamine nii poolt kui vastu. Saatanata kirik ei saaks kõhtu täis. Ja ma tean ,et mass ei saa aru sellest kuna kasulikust timmitakse ja häälestatatakse omade endorfiinidega. Ja sinna auku lähevad ka kõik valgusevõdistajad. Neil lihtsalt natuke vängem ja kvaliteetsem ihhiiaine tasuks. Teemaks ka raha ( ja loteriide ) toitmine. Mjah maagid teavad, et alati on süsteemitagune hämarruum eelkõige turg. Kasu-tasu kauplemine. No isutab lotoga rikkaks saada? Selleks tuleb kaubelda, leping hingega siduda ja palun palun. Ega see ju aita kui mainida ,et hingemüümine on kõige lollim arenguvorm. Kunagi sai räägitud ,et inimene elab kolme ringi maailmas. Massi mustvalge sisering on kõige primitiivsem. Puhtalt mateeriast, füüsilisest tegevusest ja kehapõhisest tihkusest kantud. Hinge ja vaimuring nendeni ei ulatu. Ja tulevik pole muud kui ilmapuu ristil sise ja välisring teevad tasaarveldusi. Tulem väljendub keskmisel ringil .e hingeringil sõnaväes eeterlikus vormis. Seega kas on ikka parim mõte oma hing usaldada kellegile teisele. Alfadele, egregoridele, süsteemidele? Ei hakka keeruliseks ajama. Piisab vast öelda usa-vene.
Vasta
https://www.youtube.com/watch?v=2PjffwMw...AFEXPLORER
Tuleviku ennustused kaugemaks tulevikuks. Aga järsku mitte nii kaugeks tulevikuks? Ikka meta ja robotid + tehisintellekt.
https://www.youtube.com/watch?v=V1rEF-et...=MatiKlaas
Siin arvamus lähitulevikuks. Kas on tõde või vale selgub samuti lähiajal.
Vasta
Ma siis ka ennustan võimalikku lähitulevikku . Veebruaris ootab nii mõndagi toimetulekutoetuse saajat halb üllatus vist . Kellel riik seekord toimetuleku kinni maksis, ja kes siiani muidu teiste asjadega hakkama on saanud võib avastada, et tänu sellele elektritoetusele langeb ta automaatselt toimetuleku saajate ridadest välja . Vaata kuidaspidi vaatad , ikka on kehv seis . Ja tulumaksutagastus on ka tulemas veel . Mine tea, mis üllatusi sealt veel tulla võib .

Ja selle kõigega seoses ma ennustan, kuidas inimesed oma elektril töötavad pumbad välja lülitavad ja endale õliradikaid paar tükki hangivad . Kaupmees rõõmustab . Suvel kuumalainega on kõik ventilaatorid poest otsas, nüüd kaovad siis õliradikad .

Vasta

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 14
  • 15
  • 16(current)
  • 17
  • 18
  • ...
  • 33
  • Järgmine 

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Mis toimub Zimbabwes Tutanhamon 13 6,677 10-04-2018, 18:24
Viimane postitus: Tyto Alba
  Palun tuvastada, mis asjad on pildil Huviline666 8 5,531 04-05-2015, 09:19
Viimane postitus: Huviline666
  Mis on kõige tähtsam sinule? Kelluke 20 9,731 20-04-2014, 22:04
Viimane postitus: positiivne
  Mis siis parem oleks? (EL, RU, EE jne) BleedingOutMyEyes 32 17,107 03-04-2014, 22:58
Viimane postitus: Nielander
  Kas head soovid mis panevad meid kahtlema on head? Dana 51 22,304 21-07-2012, 21:20
Viimane postitus: Krt
  Sõda iraagis. Mis juhtub? Kuidas lõppeb? rez 30 12,381 20-01-2012, 12:43
Viimane postitus: FurioN
  Mis alamfoorumit kõige rohkem jälgid? Põhjavalgus 19 8,474 07-01-2012, 18:55
Viimane postitus: Müstik
  Vutt ja ennustused Leena 4 3,862 12-11-2011, 15:00
Viimane postitus: kage
  Ennustused aastaks 2008 Bubblegum 51 20,002 26-09-2009, 11:03
Viimane postitus: Müstik
  Mis või kes on "kuratt" MK911 11 6,009 04-01-2008, 21:32
Viimane postitus: kulfing

Alamfoorumi hüpe: