Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Öised sosinad
Ärkasin mõni öö tagasi üles madala meesterahva häälega intensiivse sosina peale - nii kui silmad lahti tegin, oli hääl nagu noaga lõigatud. Samal ajal hakkas laps voodis nihelema. Küsisin abikaasalt, kas laps rääkis unes, kuid mees väitis, et toas oli täiesti vaikus (tegi arvutis tööd veel). Süda igatahes peksles korralikult.
Laps aga juba mitu kuud ärkab öösiti üles ja räägiks nagu kellegiga stiilis ära tee, ära tule jmt. Peale öist sosistamist on see aga päris kõhedust tekitav...
Vasta
Unehalvatus äkki? Ma ise kaldun arvama, et sellised juhtumid on seotud reptiilidega kes on võimelised liikuma meile nähtamatul sagedusel ja toituvad meie emotsioonidest.
http://et.para-web.wikia.com/wiki/Unepar...nehalvatus
Unehalvatus äkki? Ma ise kaldun arvama, et sellised juhtumid on seotud reptiilidega kes on võimelised liikuma meile nähtamatul sagedusel ja toituvad meie emotsioonidest.
http://et.para-web.wikia.com/wiki/Unepar...nehalvatus
Vasta
Mkmk, unehalvatus see polnud.
Tegemist on vana majaga, mis kummitab (vanadaam). Täna hommikul kõlasid sammud teisel korrusel (kuigi kedagi seal pole), isegi krohvi oli laest alla kukkunud.
Mind teeb aga veidi närviliseks see, et paar kuud tagasi küsis laps, miks see must mees seisab seal (ja osutas akna juurde), mina ei näinud midagi, nüüd sosinad, koer on hakanud ka toas haukuma tühja. Siiani seostasin seda vanadaamiga.

Mind aga hoopis huvitab, kuidas ma saaks last kaitsta? On kellelgi selles vallas kogemusi, võiks mulle PS saata...
Vasta
(06-03-2013, 16:29 )Pia Kirjutas: Mkmk, unehalvatus see polnud.
Tegemist on vana majaga, mis kummitab (vanadaam). Täna hommikul kõlasid sammud teisel korrusel (kuigi kedagi seal pole), isegi krohvi oli laest alla kukkunud.
Mind teeb aga veidi närviliseks see, et paar kuud tagasi küsis laps, miks see must mees seisab seal (ja osutas akna juurde), mina ei näinud midagi, nüüd sosinad, koer on hakanud ka toas haukuma tühja. Siiani seostasin seda vanadaamiga.

Mind aga hoopis huvitab, kuidas ma saaks last kaitsta? On kellelgi selles vallas kogemusi, võiks mulle PS saata...

Mul ka kukub lahtine krohv alla ag ei usu, et kummitus ajab seda seinapealt või laepragudest alla. Aga eile oli mul teine juhtum jälle kassiga, kus ta poõrnitses tühja laenurka punn9is silmadega. Päris kõhe oli...

Vasta
Kui see juhtus vaid korra, siis tegemist ikkagi uneparalüüsiga ja maja vanus ei loe siin miskit.
Vasta
(06-03-2013, 19:15 )Angervaks Kirjutas: Wait!

Kas sina olid kusagil teises teemas see kasutaja kellel olid mingisugused seksuaalprobleemid vaimolenditega?
Sellest sain lahti foorumi kaudu saadud nõuannetele kuid mitte tänu lõõpijatele, niiet kui aidata ei oska, siis...

Wilholmensis Kirjutas:Kui see juhtus vaid korra, siis tegemist ikkagi uneparalüüsiga ja maja vanus ei loe siin miskit.
Mkmk, tegu polnud uneparalüüsiga, pigem "sattusin peale". Maja on selles mõttes vana, et siin on surnud kaks inimest, lisaks kõrval asub alajaam.

Mõne jaoks võib see tunduda naljana aga mitte minule kui see hirmutab last ja kimbutab sõbrannat.
Ühesõnaga, kui kellelgi on kogemusi ja/või oskab aidata, võiks privaatsõnumi kirjutada, ei hakka siin enam detailidesse laskuma, lõõpijatest villand.
Vasta
Ehk kellegi intensiivne emotsionaalne kogemus majasse talletunud ja sa võtsid kuidagi "vastu". Noh, peksti seal kedagi või vägistati või muud, mille peale see sosin nii ütleks. Ja see emotsionaalne laadung on sinna "kõlama" jäänud.
Vasta
See kõlas pigem nagu sajatus, õel sosistamine, kahjuks ei jäänud sõnad meelde, küll aga sellega kaasnenud emotsioon ja see oli päris hirmus (ma pole nõrganärviline). Aga laps räägib läbi une juba kuid, umbes kella 2 aeg ja teema sama - ära tee, ära tule, mine ära jne. Mujal ööbides aga pole. Pidasin seda siiani lihtsalt halvaks uneks aga nüüd enam mitte. Kardan, et pole tegu salvestunud "sõnumiga" vaid intelligentsema vormiga ja majakaks on pigem laps...
Vasta
Kas oled enne kasvõi 1 korra uneparalüüsis olnud?
Vasta
Siinkohal ei kõla küll nagu sleep paralysis juhtum.
Vasta
(18-03-2013, 18:49 )Wilholmensis Kirjutas: Kas oled enne kasvõi 1 korra uneparalüüsis olnud?
Korduvalt.
Vasta
Põnev. Tegin täna köögis süüa ja järsku kuulsin kõrval vanamehe pominat... Laps oli koridoris ja meest polnud üldse kodus. Niiet ka päeval aktiivne.
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Öised jalutuskäigud sunuaia kõrval. Mida nad kaasa toovad? -Black-Lady- 45 16,040 25-10-2009, 17:34
Viimane postitus: InYoFace-
  Öised äratajad Gennaadi 23 8,701 23-10-2009, 14:52
Viimane postitus: RoosakasT2pp-

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat