Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Öö telgis
Eelmisel suvel, kui kedagi ei olnud kodus, olime ööbinud sõbrannaga telgis, mis oli meie hoovis maja seina ääres. Olime seal niisama ja rääkisime igast jutte janii. Kui ära väsisime, läksime magama.
Öösel, umbes kella 1-2 paiku, ma ärkasin üles sest sõber helistas. Peale temaga rääkimist käisin vetsus üleval majas. Tagasi telki minnes hakkas kuidagi õudne ja kõhe. Telki jõudes kuulsin kuidas keegi kõnnib murul. Ma vaatasin ringi ja kedagi ei olnud. Hakkasin sellepeale kartma ja läksin telki tagasi. Kui olin telgis, kuulsin kuidas keegi kõnnib kivide peal, mis on lillede ümber pandud. Ma proovisin mitte välja teha ja kuidagi õnnestus magama jääda.
Kuid umbes tunni aja pärast äratas mu sõbranna mu üles ja ütles et ta oli kuulnud kuidas keegi nutab hoovis. Me otsustasime vaatama minna, kuid seal polnud kedagi. Kui tagasi telki astusime, käis korraga käsi vastu telgi paremat serva. Me ehmatasime ennast surnuks ja jooksime õuduses tuppa. Siis olen seal majas veel kuulnud kuidas keegi kõnnib öösel ringi. On ka iseenesest asju maha kukkunud ja ühekorra olen isegi ümber kukkunud tooli leidnud (kedagi ei olnud tol päeval kodus).

Palun öelge oma arvamus ja kuidas peaksin suhtuma asjasse.

Aitäh! (:
Vasta
(21-02-2013, 16:30 )vainka Kirjutas: Palun öelge oma arvamus ja kuidas peaksin suhtuma asjasse.

Aitäh! (:

Maga rahulikult ja võta rahulikult.
Vasta
(21-02-2013, 16:59 )excubitoris Kirjutas:
(21-02-2013, 16:30 )vainka Kirjutas: Palun öelge oma arvamus ja kuidas peaksin suhtuma asjasse.

Aitäh! (:

Magaksin heameelega, aga hääled ei lase magada.
Vasta
Mis hääled? See oli eelmine aasta ju...

E:Muide vere joomine pidi ka hallutsinatsioone tekitama.
Vasta
(21-02-2013, 20:14 )vainka Kirjutas:

Aitäh! (:

Võibolla siis ei tohiks talvel telgis magada?
Kui aga mingi territoorium on vaimse kaitseta, siis rändavaid vaime on palju, kes lihtsalt niisama ringi kondavad. Nii mõnedki kohad on justkui läbisõiduhooviks. Mõned jäävad ka kusagile pidama.
Üldiselt kui otsest ohtu ei ole, ei tasu eriti reageerida. Kui tähelepanu ei nõuta otseselt, pole vaja seda osutada ja vaimule energiat imemiseks lusikaga kurku toppida.
Vahest on ka fantaasia liialt elav.
Vasta
(21-02-2013, 20:24 )Martichoras Kirjutas:
(21-02-2013, 20:14 )vainka Kirjutas:

Aitäh! (:

Võibolla siis ei tohiks talvel telgis magada?
Kui aga mingi territoorium on vaimse kaitseta, siis rändavaid vaime on palju, kes lihtsalt niisama ringi kondavad. Nii mõnedki kohad on justkui läbisõiduhooviks. Mõned jäävad ka kusagile pidama.
Üldiselt kui otsest ohtu ei ole, ei tasu eriti reageerida. Kui tähelepanu ei nõuta otseselt, pole vaja seda osutada ja vaimule energiat imemiseks lusikaga kurku toppida.
Vahest on ka fantaasia liialt elav.

Ega ma telgis ei magagi, räägin majast endast. Kuid mu väike õde on ka kurtnud et ta kuuleb hääli öösiti, kuid teda need ei sega.
(21-02-2013, 20:21 )Lacoste Kirjutas: Mis hääled? See oli eelmine aasta ju...

E:Muide vere joomine pidi ka hallutsinatsioone tekitama.

Olen ka sellel aastal kuulnud.

Tore kui mu teisi postitusi loed, aga ma arvan et need küll ei ole seotud omavahel.
Vasta

Ära karda, vainka!
Oled just sellises vanuses, mil nähakse ja kuuldakse midagi "muud".
Hiljem, kui teismeiga läbi, see võime kaob õnneks (või kahjuks).
Vasta
(21-02-2013, 23:24 )villu Kirjutas: Ära karda, vainka!

Eksjah, teismeeas ongi palju müstilist. (:
Vasta
Üritades tollel telkimisööl toimunut loogiliselt seletada, siis ehk polegi seal midagi ebaloomulikku. Esiteks olen ma 20 aastat maal metsa ääres elanud ning omajagu ka suvel värsket õhku nautides võrkkiiges maganud. Kogemused on sellised, et nutmise sarnast häält võivad vahest tekitada tuuritavad kassid, samuti võivad üsna võigast ja und häirivat häält teha rebasekutsikad. Sammud lillepeenra ümber kividel? Miks mõni eksinud hing seal rändama peaks? Süüdista jälle kasse! Sammud rohus? Sellega võivad mitmed nähtused sarnaneda, nt kui kevadel muru seest lehed riisumata on jäänud, siis kipuvad öösel maapinnale tulevad vihmaussid nendega omajagu krõbistama, erinevad suveöös ringi lendavad putukad tekitavad samuti rohu sisse takerdudes omajagu lärmi jne.. Kui sa tõesti arvad, et mõni kurivaim sind taga kiusab, siis otsi mõni tahendam väide, miski, mida loogika ümber ei suudaks lükata. Samuti mõtle üle, et ega enese fantaasiavõime liialt tootlik pole. Kui aga tõesti on sinu poolt eelnevalt kirjeldatu mõne eksinud hinge kätetöö, siis võta rahulikult- ta ei ole ju üritanud sulle halba teha, parimal juhul hirmutab veidi enda lõbuks. Ja kui nii ka on, siis mõtle sellele, et võiks ka hullem olla- sul ei istu aeg-ajalt elutoas diivanil luukered nagu mõnel kaasmaalasel.

Päikest!
Addy.
Vasta
Eks ma proovingi seda alati millegi kaela ajada et poleks hirmus. Smile

Aga kuidas seletada kätt telgi seinal?
Olen seda ka sõbra kaela ajanud, kes mulle öösel helistas, kuid ta vandus et pole midagi sellist teinud. Pealegi oli ta teisel pool linna.
Vasta

Sekundeerin väidet, et jooksuajal "tegutsevad" kassid teevad nutmise häält. Olen maal olles öösel ka väljas käinud, vaatamas, kes nutab mu akna all, aga leidnud paari pulmi pidavaid kasse. Selline väga ahastav väikse lapse nutmine, veits kõhe hakkab tõesti.
Vasta
(21-02-2013, 23:24 )villu Kirjutas: Ära karda, vainka!

Huvitav, et see sinu märkus vallandas mu mälestused Smile.

Kui olin laps/teismeline, siis öösiti kartsin ühte ust ja kamorkat selle taga. Maja, kus elasime, oli väga vana. See oli alateadvuslik hirm, ei kuulnud otseselt midagi, aga ma panin voodisse ühe mängukaru enda ja selle ukse vahele ning teadsin, et see mänguasi (või usk sellesse) kaitseb mind.
Käisin veel pimedas väljas, et ennast treenida hirmu vastu, see oli rohkem tahtejõu värk...ma tegin need käigud metsas ära, aga siiski kartsin väga.

Ülikooli päevil, suvemalevas olles, oli kord meie peatuskoht üks vana metsameeste maja metsas. Tegime kohalikus külas betoneerimistöid.

Seal majas, öösel, kuulsin selgesti mingeid raskeid samme ümber selle maja kõndivat. Teised olid rohkem joomased ja magasid magusat und. Ma sain hirmukreepsu sõna otseses mõttes ja kuna polnud isegi lapsepõlve kaisukaru appi võtta, siis tol ööl ma ei maganudki... olin õnnelik, kui koitma hakkas.

Praegu ma enam neid samme ei kardaks, läheksin isegi välja ja püüaks juttu teha selle kummitusega...
Aga ma isegi praegu pole kindel, mis mult lõpuks selle hirmu tundmatuse (vaimude, häälte, kummituste jne) ees ära võttis - kas loetud esoteeriliste raamatute hulk, mediteerimine, kanaldused, rännakud.. ei tea.
Praegu ma aga tõesti ei karda enam ei kummitusi, reptiloide, surma või mis iganes...
.
Püüan vaadata kõike justkui Kõiksuse vaatevinklist - ülalt ja teadmisega, et meiega ei juhtu ju tegelikult lõplikult mitte midagi halba, me vaid õpime ja muudame enda energeetilisi olekuid, aga me ei kao kuhugile.... lõpmatuses.
Vasta
Kassid on jah sellised tüütud elukad kelle paljunemisrituaalis kõlavad hääled kõlavad, nagu kõrvalhoovis pekstaks imikuid (esimest korda kui kuulsin, oleksin peaaegu politsei kutsunud).
See et igal poole samme ja värke kuuled, võib olla tingitud sellest et igal pool su ümber ongi elu. Mitte ainult kassid, vaid ka linnud, närilised, jne.
Üldjuhul ei juhtu midagi, sest need elukad kardavad sind rohkem kui sina neid.
Mõistan. Kui kassid on aktiivsed siis eelistan ise ka toas magada, vastasel juhul tekivad kurjad mõtted kuidas rahus magada saaks.
Olgu, aga ole tubli ja ära lase paaril kassil ja müstilisel kogemusel end looduse poolt ära hirmutada. Värske õhu käes ööbimine on ikka parem kui toas.
Vasta
Metafor, sul on õigus, võibolla need olid tõesti kassid, kuna meil seal majas ka üks kass. Käisid ehk külas meie kassil..
Kuid miks nad nähtamatud olid?
Vasta
Vainka - proovi otsida pimedas toas kassi. Et kogemus täielik oleks ärrita teda enne ja sa jäädki otsima. Sa ei kuule teda, sa ei näe teda ja sa ei tunne teda. Kass on kiskja ja kasv on maskeeringu oluline osa.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

Vasta
Hirmul on suured silmad Smile No kui mulle meeldis veel teismelisena telgis magada, kuulsin ka väikest krabinat ja hirm tuli peale ja siis hakkasingi igasuguseid asju ette kujutama, kummitused, tulnukad... Päris põnev oli Smile Nüüd enam ei maga telgis.
Tead, ma kuulsin ka ükspäev, kui laps magas juba , mingit vaikset naeru teisest toas. Samalajal lugesin siin mingit tulnukate teksti ja hirm tuli ka peale ning mõtlesin, et ei tea, kas minu uus kass oskab naerda Smile See oli kül päris naljakas Smile
Vasta
Oh, ma ööbisin kunagi sõbrannaga väljakaevamistel kahekesi metsas pisikese telgiga suurema telgi all - järsku kuulsime nagu keegi kraabiks küüntega suurema telgi seinu... tegelikult oli suur ööliblikas presenttelgi all kinni Laugh Ahjaa, enne seda olime näinud midagi metsa all hiilimas ja kahte vaidlevat vaimu, kes meie silme all haihtusid... Oh seda rahulikku und Laugh
Vasta

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat