Teema hinnang:
  • 3Hääli - 4.33 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Parawebi kokkutulek 12.-14. juuli 2013 Mägede liivakarjääris
Karamba võtame peale ja hakkame kell 17:00 umbes tulema.
Vasta
Meie ka stardime. Kohtumiseni...
Vasta
No lubati et täna öösel igav ei hakka.
Vasta
Para-twitter Bleh
Esimene öö möödus rahulikult Laugh

Tapatalk on GalaxyTabEx
Vasta
Noojah, Hugo lubas ju kõikidele kollidele mustad sabad taha pista ja ära saata aga ega vist peale Tehnoloogi seltskonna keegi neid näegi.
Kui keegi pilte tegi siis peaks terve Balti kett ümber laagri igasugustest tegelastest näha olema. Aga vaadake edasi tänagi võib ühtteist juhtuda, võib olla Tehnoloogi noor poiss näeb.
Vasta
(13-07-2013, 08:32 )VironShaman Kirjutas: Kui keegi pilte tegi siis peaks terve Balti kett ümber laagri igasugustest tegelastest näha olema.
Kas ohverdatute hingedest annab tõesti terve Balti keti kokku juba?
wink
Vasta
(13-07-2013, 08:32 )VironShaman Kirjutas: Noojah, Hugo lubas ju kõikidele kollidele mustad sabad taha pista ja ära saata aga ega vist peale Tehnoloogi seltskonna keegi neid näegi.
Kui keegi pilte tegi siis peaks terve Balti kett ümber laagri igasugustest tegelastest näha olema. Aga vaadake edasi tänagi võib ühtteist juhtuda, võib olla Tehnoloogi noor poiss näeb.

Ma ei tea, mis asju VironShaman oma mõtetes näeb, sest iga hing näeb just seda, mida ta tahab näha ja milleks ta arenguliselt valmis on.
Aeg ja ruum on suhtelised mõisted nii meie jaoks kui ka kõigi meie nö "valitsejate/loojate", ohverdatud hingede, vaimolevuste jms olemuste jaoks.
Kuna ruumi ja aega ei nähta teispoolsuses selliselt kuis meie seda näeme, siis pole tähtsust, kas paraweblased on seal järve ääres või oma korterites.
Uudistamas ja hirmutamas käiakse selliseid hingi, kes võivad midagi inimkonna heaks ja kasuks teha, kellel on julgust ja tahtmist midagi muuta.
Aga muidugi see on väga tore, et nad (parakad) seal kokku saavad, muljeid vahetavad ja sidemeid loovad.
Vasta
Sain ka tagasi terves tükis... NN vaimude rünnakust niipalu, et neid nägin ainult teepeal ....paar musta nuustikut lendas seal ringi......ja kogu lugu. Alla laagriplatsile nad ei tulunud....Punn ikkagi toimis.
Reede öised pildid laotan ka ülesse , siis saavad ka teised neid näha.Ilm soosis seda kõikke seal seekord.
Vasta
Ma olen veel siin hetkel viimasena. Kohe-kohe jõuab mu transport mulle järgi. Oli igati vahva üritus. Ma pole ammu nii toredat seltskonda kohanud. Kirjutage ja joonistage mulle facebookis ning peatse taaskohtumiseni!
Vasta
Loodetavasti õnnestub mul järgmine kord sinna tulla.Võtan siis oma kalli kitse ka kaasa.
Vasta
Vaatamata sellele et ma enam tegevliige pole, oli kokkutulekul teie kõigiga väga äge. Sai nähtud ja vesteldud inimestega keda pole pikka aega näinud, ja sai nähtud ja vesteldud ka nendega keda polnud igiammu näinud.
Seltskond, nagu ikka, koosnes inimestest kes tegelevad vaimudega, nendest kes ei tegele, nendest kes joovad ja nendest kes ei joo, kohal ka UFO kütid ja mõtisklejad ning muidu elufilosoofid.
Kohati tekib tunne et tegu lausa perekonna kokkutulekuga.

Ja kui varem ei näe, siis järgmine kord ikka.

Parimat!
Vasta
Saatsin nimekirjas olevatele inimestele piltide lingi (osale Facebooki, osale siia). Kes käis kohal, aga ei saanud linki, võib kirjutada, et jäi ilma. Smile
Vasta
Peaks ütlema, et mul on kahju, et sel korral niivõrd palju uusi nägusid ei olnud Smile Aga mulle meeldis kõikide vanade olijatega kokku saada - väga mõnus kokkusaamine oli kus sai arutletud kõikide maailma asjade üle ja paraasjade üle Smile

Jään huviga ootama järgmist kokkukat Smile
Vasta
Mina sain ka kohal käidud oma pisikestega ja väga rahul kõigega. Suur tänu kõigile, kes aitasid mind laste kantseldaisel ja valvamisel.
Suur tänu ka neile kes oma kogemsutest ja eluhoiakutest pajatasid. Sain jälle mõningad asjad kõrva taha pandud.
Parakad, teiega on väga tore ja ootan kannatamatult juba suurejoonelist juubeliüritust.
Vasta
Pizi jõudis oma mereäärselt tripilt ka vaatamata vahejuhtumitele tervelt Mägedele kohale ja tänab kõiki soojade kallide eest, kes meeles pidasid Smile
Kokkutulekust nagu ikka soojad mälestused, kuigi vahepeal oli külm ka Laugh

Aga nüüd seisab meil jällegi tähtis ülesanne ees - juubeliplaani pidamine. Tundub, et suvise melu keskel unustati see hoopistükis ära Smile
Vasta
(15-07-2013, 17:13 )PiziIngliito Kirjutas: Aga nüüd seisab meil jällegi tähtis ülesanne ees - juubeliplaani pidamine. Tundub, et suvise melu keskel unustati see hoopistükis ära Smile

Ega ei unustatud - lihtsalt suvi tegi omad korrektuurid - puhkus eelkõige wink

Aga... Arvan, et koht võiks olla selline "asisem" - midagi Pizi sinu Otepää pesa sarnast.
Et oleks voolu - vanu pilte asju vaadata - usun, et mõnelgi on hea arhiiv kogunenud mida vaadata.
Et oleks ka kohti kus "viisakalt" tududa - kartmata varvaste külmumist ja saaks ka hambad ära pesta Smile

Aga seda teemat jätkeme seal: Para-web-i juubel-sünnipäev 2013 - kettal on 10 aastat
Vasta
(15-07-2013, 18:54 )excubitoris Kirjutas: Et oleks voolu - vanu pilte asju vaadata - usun, et mõnelgi on hea arhiiv kogunenud mida vaadata.

Kindel? Mul on mingi mitu giga paraveebude pilte kuskil. Enne väsivad inimesed ära! Laugh
Vasta
(16-07-2013, 11:37 )InDemand Kirjutas:
(15-07-2013, 18:54 )excubitoris Kirjutas: Et oleks voolu - vanu pilte asju vaadata - usun, et mõnelgi on hea arhiiv kogunenud mida vaadata.

Kindel? Mul on mingi mitu giga paraveebude pilte kuskil. Enne väsivad inimesed ära! Laugh

Mul on ka "mõned" aga me näitame ainult ilusamaid onju wink
Vasta
http://pilt.delfi.ee/my_album/291457/
Minu tehtud pildid vaatamiseks.
Vasta
(16-07-2013, 17:30 )HUGOTH Kirjutas: http://pilt.delfi.ee/my_album/291457/
Minu tehtud pildid vaatamiseks.

Tänud Hugoth, et meie, mitteosalejate uudishimu rahuldasid. Ilus koht tundub see olevat ja loomulikult kenad inimesed, kuigi ma ei pane absoluutselt kellegi nime ega nägu kokku. Aga see ongi põnev.
Kõige sümpaatsemateks ja müstilisemateks minu jaoks olid seal piltide peal ikkagi hallpead Smile1.
Vasta
(16-07-2013, 18:12 )Minaelan Kirjutas: ..... ma ei pane absoluutselt kellegi nime ega nägu kokku. Aga see ongi põnev.
.....
Kas on siis mõttekam kokkutulekule mitte tulla, et põnevus alles jääks...?

Vasta
(16-07-2013, 20:22 )Tehnoloog Kirjutas:
(16-07-2013, 18:12 )Minaelan Kirjutas: ..... ma ei pane absoluutselt kellegi nime ega nägu kokku. Aga see ongi põnev.
.....

Tead ju ise ka, et mitte sihtmärk pole oluline, vaid teekond ja sellel toimuv Smile.

Kindlasti ma tulen lähimal ajal mingile kokkutulekule, sest enne surma tahaks ikka ju reaalselt näha, kellega neid esoteerilisi ja vahel harva ka demagoogilisi vaidlusi pidasin Smile.
Vasta
(16-07-2013, 20:35 )Minaelan Kirjutas:
.....

Tead ju ise ka, et mitte sihtmärk pole oluline, vaid teekond ja sellel toimuv Smile.

Kindlasti ma tulen lähimal ajal mingile kokkutulekule, sest enne surma tahaks ikka ju reaalselt näha, kellega neid esoteerilisi ja vahel harva ka demagoogilisi vaidlusi pidasin Smile.

peale surma khm...peaks ju "nägemine" palju selgem olema... no et füüsiline kest ei segavat siis ja... Shock

Vasta
(16-07-2013, 21:50 )euroruubel Kirjutas:
(16-07-2013, 20:35 )Minaelan Kirjutas:
.....

peale surma khm...peaks ju "nägemine" palju selgem olema... no et füüsiline kest ei segavat siis ja... Shock

Peale surma, kui mu hingenatuke füüsilisest kehast välja kolib, ei jää ma kohe kindlasti Maa piiridesse kauaks kondama. Põrutan edasi nii kaugele ja sügavale Kõiksuse imemaadele kui vähegi võimalik Smile.
Vasta
Peab ka ikka ära ütlema, et oli tore - mõnus seltskond, soe ilm, ujumiskoht jne. Ootan juba järgmist kokkutulekut, ka teisele soovitan soojalt Smile. Ja veelkord suured tänud Katzile, et mind ära viskas.
Ja ikkagi me ei jõudnud tutvustusringini... Laugh
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Para-webi suvine kokkutulek 2023 Adolf 1 551 15-08-2023, 20:30
Viimane postitus: stalo
  Para-Webi suvine kokkutulek 2022 stalo 5 1,474 06-08-2022, 09:02
Viimane postitus: BleedingOutMyEyes
  Para-web'i suvine kokkutulek 2019, 30.08. - 01.09. PiziIngliito 27 17,831 07-10-2019, 17:48
  Paraweb'i suvine kokkutulek 2018 PiziIngliito 46 22,198 17-06-2019, 18:02
Viimane postitus: Punahabe
  Para-webi suvine kokkutulek 2017, 4-6 august. Nandi 22 14,821 17-07-2018, 17:39
Viimane postitus: Thorondor
  Kevadine kokkutulek PiziIngliito 38 24,764 05-03-2017, 18:08
  Suvine kokkutulek 2016 katz 38 31,696 19-07-2016, 16:19
Viimane postitus: PiziIngliito
  Sinimäed2012 vabadusvõitlejate kokkutulek togli 11 14,388 25-07-2015, 22:06
Viimane postitus: Wilholmensis
  Paraweb'i suvine kokkutulek 18.-19. juulil 2015. PiziIngliito 39 25,901 18-07-2015, 13:21
  Para-web-i 10.a juubel-sünnipäev 8-10.11.2013 excubitoris 149 70,852 12-11-2013, 20:11

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat