Küsitlus: Kas meil on vaba tahe?
Jah
54.55%
30 54.55%
Ei
45.45%
25 45.45%
Kokku 55 häält 100%
* Hääletasite antud valiku poolt. [Näita tulemusi]

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10(current)
Teema hinnang:
  • 1Hääli - 5 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kas meil on vaba tahe?
Mul see küsimus on ammu tekkinud. Aga polnud head refereeringu punkti. Kerro näol on nüüd tekkinud. Saaks kasutada ka teisi,a kerro on mugavalt ees. Küsimus selise nurga alt: kui kerro/tegelt ükskõik kes, kaartide /ükskõik, mis abivahendite kaudu on võimeline ära ütlema, et tulevikus saavad/ei saa juhutuma need ja nood asjad, siis tekib küsimus, kas ja kui palju on meil vaba tahet ja kas üldse. Sest kui meil oleks vaba tahe täielik, siis ei kerro oma kaartide pealt/ükskõik, kes mis iganes vahendite abil ei suudaks öelda, "mis juhtuma hakkab" . Sest täieliku vaba tahte puhul suunad pidevalt muutuks ja mis võiks olla lõpptulem, kes seda teaks. Aga igasugu merilinkerrosid vaadates tekib küsimus, kes määrab suunad ja miks. Ja et kui need suunad on ära määratud, kas tegelikult on üldse võimalik vabast tahtest rääkidagi. A mai räägi siin väikestest asjadest, a la joon hommikul kohvi suhkruga või ilma, siukses asjas võib jah valikuvõimalus olla. Põlledega seltskond hakkas mind huvitama kunagi võimu küsimuses, hiljem kerkis mu jaoks hoopis esile küsimus, millest ei räägi ka igasugu jürilinad mitte: kuigi neil põlledega meestele näib olevat võimu, paistab samas neil puuduvat igasugune vaba tahe. Sest vaba tahtega mees ei saaks olla templi ori, kus ta on kohustatud ( just nii) käima riitustel ja tegema riitusi nii kaua, kuni need on tehtud piinliku täpsusega. Lisaks kes otsustab ja määrab, mis "mittefüüsilisi elamusi" nad seal riitustel saavad. Jääb mulje, et need me tarkused ja inspiratsioonid ja leiutised - ka need on "antud". Palju siis seda vaba tahet on ja kas üldse.

Vasta
(05-04-2021, 16:34 )euroruubel Kirjutas: Mul see küsimus on ammu tekkinud. Aga polnud head refereeringu punkti. Kerro näol on nüüd tekkinud. Saaks kasutada ka teisi,a kerro on mugavalt ees. Küsimus selise nurga alt: kui kerro/tegelt ükskõik kes, kaartide /ükskõik, mis abivahendite kaudu on võimeline ära ütlema, et tulevikus saavad/ei saa juhutuma need ja nood asjad, siis tekib küsimus, kas ja kui palju on meil vaba tahet ja kas üldse. Sest kui meil oleks vaba tahe täielik, siis ei kerro oma kaartide pealt/ükskõik, kes mis iganes vahendite abil ei suudaks öelda, "mis juhtuma hakkab" . Sest täieliku vaba tahte puhul suunad pidevalt muutuks ja mis võiks olla lõpptulem, kes seda teaks. Aga igasugu merilinkerrosid vaadates tekib küsimus, kes määrab suunad ja miks. Ja et kui need suunad on ära määratud, kas tegelikult on üldse võimalik vabast tahtest rääkidagi. A mai räägi siin väikestest asjadest, a la joon hommikul kohvi suhkruga või ilma, siukses asjas võib jah valikuvõimalus olla. Põlledega seltskond hakkas mind huvitama kunagi võimu küsimuses, hiljem kerkis mu jaoks hoopis esile küsimus, millest ei räägi ka igasugu jürilinad mitte: kuigi neil põlledega meestele näib olevat võimu, paistab samas neil puuduvat igasugune vaba tahe. Sest vaba tahtega mees ei saaks olla templi ori, kus ta on kohustatud ( just nii) käima riitustel ja tegema riitusi nii kaua, kuni need on tehtud piinliku täpsusega. Lisaks kes otsustab ja määrab, mis "mittefüüsilisi elamusi" nad seal riitustel saavad. Jääb mulje, et need me tarkused ja inspiratsioonid ja leiutised - ka need on "antud". Palju siis seda vaba tahet on ja kas üldse.
Kõik oleneb tema isiklikust energiast! On seda tohutult siis ta saab tulevikuga manipuleerida: vastavalt tema soovile ja masside usaldusele tulevik muutub. Muidugi mitte globaalselt, et näiteks 1a. pärast on päike supernoova.....selleks pole kindlasti jõudu, küll aga eesti asju suunata vastavalt oma tahtele.Bleh Kui KÕIK meie eestlased nõuaksime praeguste valitsejate surma....siis see ka saabub! Piisab ka 90-95%-stBleh Koroona kadumine samuti: maagil kui on ikka JÕUDU siis seda võib isegi suuta, mitte küll maailma maastabis vaid näiteks ühes rajoonis või linnas või ka väikeses eestis tervikuna. Ja täitubki karikaturisti joonis kus kangesti kiige näoga tegelane "sealt" koroonat otsis.....otsib tiku tulega ja põle!
Mis küll siis juhtuks kui koroona kaoks? Paanika, hullus, hakataks võltsima statistikat, inimesi meelega suretama, et aga "koroonaohvreid" toota! See mis siis juhtub kui maagiliselt koroona kaotada on jube ettegi kujutada! Valitsejate õudusunenägu!
Vasta
Ahah, et Vaba Tahe on olemas ...aga...ikkagi nagu kuidagi „ Kõik oleneb tema isiklikust energiast!“?Laugh
Vasta
(06-04-2021, 22:03 )Q11 Kirjutas: Ahah, et Vaba Tahe on olemas ...aga...ikkagi nagu kuidagi „ Kõik oleneb tema isiklikust energiast!“?Laugh
CC jutus oli juttu teost kes hakkas üle tee roomama. Aitad üle....aga järsku see oligi tema elu ülesanne ja sa rikkusid selle.Ta peab seda uuesti kordama, aga järsku selleks pole enam isiklikku energiat? Jääb auto alla, astutakse peale....polnud seda "energiat" ega saanud juhusel sabast. Tulevik oleneb ka inimestest ja nende mõtetest ja käitumisest. Kui ikka räägime inimkonna ja maa tulevikust? Päikesesüsteemist ja universumist pole mõtet rääkida sest seda MEIE EI TEA ja läheb välja inimlikust valdkonnast. Ka sääsk võib kokkusattumuste tulemusel tervet inimkonda mõjutada....mis siis nõiast rääkida!BlehBleh
Ehk inimene võib "vabat tahet" rakendada või ei rakenda ja heidab magama. Enamus inimesi on nagu loomad kes instinktide ja harjumuste mõjul tegutsevad. Kas ka seal seda "vabat tahet" on? Vist mitte, vaba tahe tekib mingil arengu tasemel...oled nagu sombi siis on kõik sinu käigud ette arvatavad, sest seda juhivad instinktid. Sääsel vaba tahe puudub, mandavoškal samuti...ja ka meie ministril kiigel 99% tõenäosusega puudub. Kurjamil vahva vunts siimul aga usun, et see neetud "vaba tahe" on olemas....olgugi, et vahel teeskleb mälukaotust.
Vasta
"Enamus inimesi on nagu loomad kes instinktide ja harjumuste mõjul tegutsevad"
Kas Sa siis arvaksid, et on olemas inimese „sees“ keegi kes suudab aju käskluse tühistada?
".. vaba tahe tekib mingil arengu tasemel..."
Vaba tahte illusioon tekkib siis kui aju käsklustele hakkab järgnema mõte, „et, ma nii just tahtsingi“.
„Ma tahan tõsta kohvikruusi suule ja juua“ – püüa sellele mingisuguse „sees“ olevale entiteedi kaudu vastu seista.
Sa ei saa.
Muidugi kohe väidad „Aga näed ma ju ei tõstnud kohvikruusi suule, et juua“
Jah...seda ma ütlesingi...aju käsk mis selle keelas on ületamatu...Smile

Vasta
Pigem toimivad inimeste sees programmid. Stiimulid lülitavad need käima, olgu nendeks siis harjumised või instinktid. Kõik organid toimivad programmi alusel ja programmid vajavad toimimiseks energiat. Inimeste füüsilise keha jaoks on see programm DNA ja RNA.
DNA programmi on võimalik ümber kirjutada või parandada ja inimesed teevad seda iga päev. Mida rohkem on sul energiat seda lihtsam on seda korrigeerida ja ka vastupidi, vähe energiat ja abiks ravimid või surm.
See, et meid ümbritsev füüsiline maailm ja see kõik mis siin liigub elab ja hingab on programm, sellest on juba raskem aru saada.
Ilmselt on olemas ka keskkompuuter, kes kõike seda juhib ja kontrollib mingit laadi tagasiside kaudu. Füüsiline maailm, astraalmaailm ja mentaalmaailm ja ilmselt ka osa kasuaalmaailmast on programm mida me võime nimetada oma eluks või kohaks, kus meie teadvus võib areneda ja milleni me tavateadvuses isegi ei küüni. Ma isiklikult ei usu teadvuse arengusse sellisel kujul, pigem on see energia ja toit keskkompuutrile või millegile või kellegile, kes sellega toimetab ja see ketrab igavesti ringiratast. See on nagu lainetus, kord oled laine tipus ja siis laine põhjas. Areng algab ja lõpeb kiviaja tasemel, aga tublit arengut on võimalik palju kaugemale taandada.
Muidugi on võimalik sellest välja pääseda, kui inimene on täitnud nõuded, oma elu üle vaadanud, inimlikud nõrkused ja arusaamad veega alla lasknud ja programmidel ei ole võimalik enam temasse haakuda on ta vaba. Iseasi, kas tema jaoks siis üldse enam on mingit maailma, kus olla või peab ta algallikasse sulanduma.
Selle taga on veel midagi, see üks, igavene elu ise, algallikas, vaba kõikidest programmidest ja kirjeldustest. Kogu see maailm, tuntud ja tundmatu, ületab inimese arusaamise võime. Vanal ajal võimetega ämmaemandad ütlesid ju pärast sünnitust ära, kelleks laps saab ja kaua elab. Sugulane kunagi ammu rääkis, et esimese vabariidi ajal Tartu Naistekliinikus, Toomemäel, sünnitas ja ämmaemand ütles pärast, mis lapsest edasi saab ja aastate pärast täpselt nii juhtuski. Mõni näeb märke lapse pea ümber, mõni näeb nägemust lapse elust.
Selliselt, inimese tasemel vaba tahet, protsesside kohta, mis rakenduvad sõlmpunktides ilmselt ei ole, need on ette määratud või olenevad inimese kaasasündinud või omandatud energiatasemest. Sellisel juhul olemasolevat programmi on võimalik üle kirjutada või asendada teisega. Aga, kes seda teeb?
Oma kogemuse kohaselt on ettemääratus tundidest kuni aastakümneteni. Sa näed ja tead ja siis see rakendub. Kui üritad seda vältida, neid mis realiseeruvad päeva, paari jooksul, minul ei ole see õnnestunud, aga olen kuulnud inimestest, kellel on õnnestunud seda muuta. Nii lühikese ettehoiatusega on lihtsad asjad, kas jääd haigeks, mingisugune ebameeldivus või jama, mingi väike kõks või plekimõlkimine, tavaliselt näeb seda unenägemises vahel ka ilmsi.
Suured asjad pigem ilmsi igapäeva maailmas. Mis võiks selle tingida, milline peab olema nende jõudude ajastatuse ja toimimise kiiruse seos ja millise jõuga üldse on tegemist? Kuidas on võimalik sündmused organiseerida loetud tundidega teatud kohta ja teatud ajahetkesse? Alati on seoses mingi toimuva sündmusega, mille mina olen algatanud, vahel harva ka keegi teine, programm kirjutatakse ringi või sobivaks ja asjad toimuvad vastavalt sellele. Olen seda kogenud paljudel erinevatel kordadel. Ja alati on see minus imestust ja imetlust äratanud, milline mäng ja millisel tasemel.
See jõud on mind hoidnud, kergelt näpuga viibutades, eesmärk on olnud teatud radade eest hoitamises. Sulle antakse valida. Väldi neid radasid või sa kannatad ja kahetsed. Ma olen ka paaril korral risti vastu teinud ja lõpptulemus ei ole mulle üldse meeldinud, elu on täiesti segi paisatud on tulnud oma eluga alustada täiesti nullist, ilma elukohata, ilma tööta, ilma rahata, ilma kaaslaseta. Esimesel korral läksin ma kibeda lõpuni ja see jõudis kätte ootamatult ja toimus kiiresti. Teisel korral oli oidu poolel teel selg keerata ja ära tulla. Märgid näitsid mõlematel kordadel korduvalt, mida sa ometi teed, lõpeta ära. Kumbki ei olnud südamega rada, aga omal moel mulle meeldisid ja olid huvitavad. Isiklikust jõust sõltub, kui palju saab inimene oma vaba tahet kasutada ja kas elu sõlmpunktides näidatakse talle võimalikke valikuid ja kas seda tehakse ikka piisava intensiivsusega ja mürgliga, et ta tähele paneks ja ennast kaameks ehmataks.
Ma usun ka seda, et kõigile näidatakse või antakse märku, kui inimesel ei ole energiat või on tal kõik kasutuses ja midagi üle ei ole, siis ta ei pane tähele ja ei märka seda sosinat, mida vähem on energiat, seda vaiksemaks muutub sosin.
Kõik sõltub inimese isiklikust jõust ehk, kas seda on või ei ole. Ja isiklik jõud on tunne, füüsilise heaolu tunne.
Vasta
Kui istud üksi toas ja näed ukselinki liikumas. Ja sa ei tea kes on ukse taga ja sisse tahab tulla. Aga kui sa tead, et mingit ukselinki ei ole (et see on sulle pähe pandud küllaldase aluse seaduse poolt, mis ütleb et seal peab ukselink olema ja keegi peab ukse taga olema) siis sa püüad ise oma vaba tahtega liigutada ukselinki oma enda tahte jõul ja siis märkad, et ukselink liigub nagu kellaosuti edasi ja tagasi, kiirenevalt ja aeglustuvalt, lõpuks pöörab nii kiiresti, et ukselinki polegi näha. Kui mõtled "stopp" siis jääb ukselink seisma ja osutab mingile numbrile. Ja siis tulevad juba muud pildiseeriad. Aga mis kujund see. On see "õnneratas" kaartides. Tähendab isegi kui vabatahe on ja instinkte pole siis järgi jäävad "ideed". Aga need ideed on jälle uksed kuhugi mujale kus peab jälle otsustama mis on õige ja mis on ette söödetud. Aga selle mittetegemise harjutamisega tuleb arvestada, et olemasolev maailm ju ei muutu, muutud ise ja tekib teine maailm. Ma sõnastasin praegu ajamasina. See on see sama saksamaal leiutatud ussiauk teistesse maailmadesse.
Vasta
Vaatasin seepi sex pistolsist. Ja oli enamvähem hea aga mitte sellest ei tahtnud ma rääkida. Mis juhtub kui tänavale murrab vabadus? Üsna hea ülevaade ning paraleel tänasega. Kui vaid seekord asjad nii fataalsed poleks aga mängime mängu ,et nagu oleks nii nagu toona. Seep tiirleb brittide sex poe, punkliikumise, oma aja ikoonide ja kristliku konservatiivsuse ümber. Kõik revolutsioonid, mässud ja ,,liikumised,, on ,,saadetud,, vana korda kõigutama ja lammutama. Saadetud kõrgemalt kui inimtsivi. Huvitav kompott oli toona. Biitlid, hipid, punkarid, rokkarid, geid, feministid........ kogu noorem osa oli tänaval ,et hävitada betoneerunud kristlikku vanameelsust. Jah aga võtmetegelased punkarid ja feministid vihkasid hipisid, natse, rassiste..........ühesõnaga esindasid niivõttes libereid. Nende taha kogunesid ka värvilised. Mitte mingit koostööd. Kõikjal vaen ja viha omavahel. Ja nii see muutuste laine vaid veidi virvendas ja kadus. Hipiaajastu aga avas vaimsuse ühiskonnas nii nagu nüüd njueidz esoteerika. Olgu mainitud, et seltskonna ( sexpood, ikooonid ja pistols ) eestvedajaks ja mänekaks oli juut. Jah ka eestis mõnel määral oli vastasseis hippide, rokkarite ja punksude vahel. Aga pisikeses konnatiigis oli see pigem poosetamine ja oldi samades seltskondades ikkagi. Väikse koha eelised. Noja eks praegused möginaräpparid ole kah pigem homodega nagu ühes pundis ja muu mässuga ühes voolus. Tegelikke homosid tänaval ju pole. See kõik on nooruslik mäss ja ei muud. Ja on muidugi poliithaid, kes kõigest kasu lõikavad. Korra ja kaose harmoonia kui edasi viiv jõud on sedakorda liialt kreenis. Noored lihtsalt on alati olnud vanadega mässujalal. Ja mida rohkem noori konserveerida, seda tugevam saab olema trots ja möll. Jokkerid saabuvad siia mitte juutide või eliidi mahitusel. See osa on lihtsalt nii osav, et panna oma kasumi vankri etteotsa. Seep Oshost oli vast veelgi värvikam. Seal tekkis lausa jehoova ja saatana kujundite vaenusõda. Doorsi film samast. Tsivis toimuvad raputused kindla eesmärgiga- luua uut ja kvaliteetsemat. Vana seisev kord läheb muidu kopitama. Ja see pässide ja mammide silmadepööritamine ja ahastamine on alati ühtmoodi. Kui noored on oma töö teinud ja vanad muutunud, kaovad ka lainetused.
Vasta
(21-03-2021, 11:15 )Kunglas Kirjutas:
(21-03-2021, 10:22 )akkillus Kirjutas: Ratas on loodud visuaalne kujutlus kõigile eesti inimestele , kes jõuavad unes teatud sügavuseni. Nii kui nad unes sinna sügavuseni jõuavad, siis näevad unes Ratast. Kui on vaba tahe, siis tühja sellest rattast ja sa lähed edasi oma uuringuga.

Meemide sügavuseniSmile

Meemid on nagu une pindmistes kihtides hõljuvad konksud..

Mõnus kuulamine.

Worbid...

Vasta
Vaba tahte küsimus on raske lahendada, esiteks tuleb arvestada ka mõtted liiguvad ise enesest või kas sa juhid neid ise. Kiu juhid omi mõtteid ise, on sul vaba tahe intellektuaalselt. Kui sul on vaba tahe tunnete suhtes, juhid omi tundeid, muidu tulevad need enesest.

Kui sul on vaba tahe tunnete ja intellektuaali suhtes, ei ole sul vabat tahet elusuuna suhtes, vaid lähed edasi nagu filmis, nii se vaid läheb ei lähe seletama 20 lehekülge sellest enam.

Teiseks kas vaba tahe puudutab valikuid, selle määravad ka väljaspoolsed inimesed ja sinu enesetunne ja õigusetunne. Enesetunne keelab või lubab, õigusetunne valideerib ja keelab. Kokkuvõttes see on logaritmiline krüptograafiline probleem määrata kas keegi inimene on omad valikud ise teinud, või on need enesetunde, õigusetunde või ümbruskonnas teiste sektorite ehk inimeste valitud teod sinu eest, nagu poliitikas näiteks. Kõik seadused on ju meilt ära, selleks tuleks need tühistada, need on vaba tahte ehk enesemääramisõiguse ja enda juhtimise õigused ja need on esimesed asjad mis inimõigustes valitakse tähtsamaiks, esimese astme õigusteks mida kelleltki ei saa ära võtta. Teiseks on rühmapiirisurve ehk sotsiaalne surve või mõju. See on neljas asi. See on autoritaarne õigusemääramine sinu alateadvuses mis on sinu arvates parim valik et sa saaksid parima tulemuse enda tuleviku suhtes.

Kokkuvõte:

Vaba Tahe:

Intellektuaal - Ise / Automaat =! Alluv / Iseseisev
Tundetase - Loogiline / Väljuv != Alluv / Radikaalne(teistele)
Valik - Enesetunne {Hea} = Vaba != Enesetunne {Halb} = Alluv != Õigusetunne {Loogiline} = Alluv =! Õigusetunne {Vaba} =! Vaba
Rühmapiirisurve = log(10) = Raske / Kerge / Staatus / Loogikavõime

Lõpus siis koodikeeles matemaatiliste operaatoritega Vaba Tahte olemus neljast suunast. Kes mõikab pangu AI kokku ja robotid lavale...
Vasta
https://www.youtube.com/watch?v=_FH9S3dwaOU
Vasta
(21-09-2022, 07:47 )Tulnukinimene Kirjutas: https://www.youtube.com/watch?v=_FH9S3dwaOU

Vaatasin seda intervjuud. Kena, ilus, lootusrikas, helge jne.
Kõhklused ja kahtlused tekkisid mul kohas kus kirjeldati nö uut raha xlm, xrp, qfs süsteemis, ehk siis krüptoraha. Ma pole eriti tark inime, ja mu teadmised on hõredad, ammutan neid siis juurde enamasti labaselt googeldades. 

nt plokiahel : wikist :
 Plokiahel (ingl blockchain) on hajusandmebaas, mille andmete uuendamine toimub läbi matemaatilise konsensuse saavutamise algoritmi.
Plokiahel on konstrueeritud tõkestama andmete muutmist.
Plokiahela leiutas Satoshi Nakamoto 2008. aastal avaliku arvestusraamatuna krüptorahale bitcoin.

te võite ja saate mind süüdistada rumaluses ja asjade kontekstist valja kiskumises....kuid kuidas saab toimuda täielik muutus, kui see hakkab põhinema olemasoleval süsteemil, mille põhialuseks on andmete mittemuutmine?
Vasta
Kindlasti mitte krüptoraha, nö. kvanfinantsüsteem tuleb, seda on mulle otse selgitatud, Izmael räägib sellest ka mingis videos, tal on neid hästi palju, iga päev annab uut infot.
Vasta
Ma nii väga lootusrikas siiski poleks, hundid lambanahas karistust ei kanna, vähemalt selle mehe jutu põhjal ma seda välja ei loe, ja oma hinge eest pead sa ikka ise hoolt kandma, mitte miski galaktiline emeraldföderatsioon.

jah ma olen pessimist ja helgeid muinasjutte/müüte (ehk siis mälestuskillukesi möödunud aegadest) pole olemas , kõik parajad õudukad, pole põhjust eeldada, et nüüd plaksupealt kogu inimsöömine lõpetatakse.
Vasta
Loomulikult oma tuleb ärkamise või ülestõusmise töö ära teha, teatud tasemel hakkad ise otse infot saama. Ma siin mõned aastad tagasi pakkusin siiriuslaste poolt ideena antud silindreid, naerdi välja. On tervendavad, aitavad lõdvestuda, saab rännata, hoida energia tasakaalus, et Maa energias maha ei jää jne. Paneksin pildi, ei saa aru kuidas siin uues see värk käib.
Vasta
Sama venna uued videod:
https://www.youtube.com/watch?v=_FH9S3dwaOU
https://www.youtube.com/watch?v=c11jrbZK0ek
Vasta
(16-09-2022, 18:40 )Lynx Titan Kirjutas: Vaba tahte küsimus on raske lahendada, esiteks tuleb arvestada ka mõtted liiguvad ise enesest või kas sa juhid neid ise. Kiu juhid omi mõtteid ise, on sul vaba tahe intellektuaalselt. Kui sul on vaba tahe tunnete suhtes, juhid omi tundeid, muidu tulevad need enesest.

Kui sul on vaba tahe tunnete ja intellektuaali suhtes, ei ole sul vabat tahet elusuuna suhtes, vaid lähed edasi nagu filmis, nii se vaid läheb ei lähe seletama 20 lehekülge sellest enam.

Teiseks kas vaba tahe puudutab valikuid, selle määravad ka väljaspoolsed inimesed ja sinu enesetunne ja õigusetunne. Enesetunne keelab või lubab, õigusetunne valideerib ja keelab. Kokkuvõttes see on logaritmiline krüptograafiline probleem määrata kas keegi inimene on omad valikud ise teinud, või on need enesetunde, õigusetunde või ümbruskonnas teiste sektorite ehk inimeste valitud teod sinu eest, nagu poliitikas näiteks. Kõik seadused on ju meilt ära, selleks tuleks need tühistada, need on vaba tahte ehk enesemääramisõiguse ja enda juhtimise õigused ja need on esimesed asjad mis inimõigustes valitakse tähtsamaiks, esimese astme õigusteks mida kelleltki ei saa ära võtta. Teiseks on rühmapiirisurve ehk sotsiaalne surve või mõju. See on neljas asi. See on autoritaarne õigusemääramine sinu alateadvuses mis on sinu arvates parim valik et sa saaksid parima tulemuse enda tuleviku suhtes.

Kokkuvõte:

Vaba Tahe:

Valik - Enesetunne {Hea} = Vaba != Enesetunne {Halb} = Alluv != Õigusetunne {Loogiline} = Alluv =! Õigusetunne {Vaba} =! Vaba

Lõpus siis koodikeeles matemaatiliste operaatoritega Vaba Tahte olemus neljast suunast. Kes mõikab pangu AI kokku ja robotid lavale...

Kuna vaba tahte teema on mu jaoks oluline, siis kiusaks suurt kassi veidi oma rumalusega. Ma ei oska kodeerida, puhtalt tunnetuse pealt pakun su väljakirjutatud vaba tahte  koodi peale, et see on nö legal Smile 
aga .... miskit on nagu puudu...eesmärk selle vaba tahte/või koodi rakendamiseks... kood kui programm, programmil peaks nagu mingi eesmärk ehk põhjendus olemasoluks olema...
kas su arvates vaba tahe on eesmärk omaette, või ...
pikk jutt s..t jutt, sry, kui ma oma küsimust arusaadavaks ei suutnud teha
Vasta
Vaba tahet ei olegi. Nö. kood on vibratsioon, inimese sagedus. Ma teen Bio-Well aparaadiga mõõtmisi, nt. inimesel kellel on juur shakra domineeriv, tegutseb/toimib ahnusest, egost, see on tema kood e. programm. AGA mida kõrgemale arengus jõuad, seda suurem on vabadus, e. vaba tahte määr on suurem.
Vasta
Sõnum teispoolsusest.
Miks tehnoloogia arenguga - inimkond omandades niisuguse tohutu potensiaali arenemiseks, unustab oma mineviku? Miks inimene, alustades oma eluteed, ei toetu oma eelkäiate eluteedele? Ning ikka ja jälle komistab, ühtedele ja samadele vigadele. Saades pidevalt muhke, kukkudes põlved veriseks, lõhkudes oma pead. Surres selle eest, mille poole püüdlesid miljonid kelle pärast nad sain kaotuse. Aga valdav osa inimkonnast ei taha mingil juhul muutusi, enese täiustamisest rääkimata, juba sündimisest alates taotakse seda pähe . Ole vatt, ära tiku esile! Muidu tood endale pahanduse kaela! See on võimu ja õpetamise süsteem, mis ei luda mõtetel ja tegudel areneda õiges suunas. Alati on olnud see nii. Kiskjad - kes on haaranud võimu oma kätte, nendele ei ole vaja mõtlevaid inimesi. Nemad vajavad palju sõnakuulekaid orje. Kes kannavad nende eest hoolt ja kostitab neid hõrgutistega. Just sellepärast hävitatiki, inimkonna sügavuti minev areng. Kaasajal on järele jäänud ainult käputäis inimesi kes suudavad mõelda ja kasutada oma esivanematelt saadud pärandit, ning võitlevad maailma suruõhu haamrite vastu. Sellepärast ongi neid väheseidki vaja kaitsta. Muidu ootab neid ees kaks arengu varianti. Nad kas hävitatakse võimu hammasrataste vahel. Või pannakse nad kiskjate heaks tööle. Tehes nendest algul labori hiired. Kahjuks jutt ei ole kahevõitlusest. Vaid võimust enesest. Võim – see on suur süsteem. Mis hävitab võimu poolt salastatuks kuulutatud teadmiste levitajad. Võimu ja sõjaväe vastu – üksikisik ei saa.
Kuid siiski: Ka üks on võitlusväljal sõdur!
Tuletaks Jeesus Kristust meelde. Kuigi tema sõnum on pahupidi pööratud,
Vasta
(21-09-2022, 18:20 )lumm Kirjutas:
(16-09-2022, 18:40 )Lynx Titan Kirjutas: Vaba tahte küsimus on raske lahendada, esiteks tuleb arvestada ka mõtted liiguvad ise enesest või kas sa juhid neid ise. Kiu juhid omi mõtteid ise, on sul vaba tahe intellektuaalselt. Kui sul on vaba tahe tunnete suhtes, juhid omi tundeid, muidu tulevad need enesest.

Kokkuvõte:

Vaba Tahe:

Kuna vaba tahte teema on mu jaoks oluline, siis kiusaks suurt kassi veidi oma rumalusega. Ma ei oska kodeerida, puhtalt tunnetuse pealt pakun su väljakirjutatud vaba tahte  koodi peale, et see on nö legal Smile 
aga .... miskit on nagu puudu...eesmärk selle vaba tahte/või koodi rakendamiseks... kood kui programm, programmil peaks nagu mingi eesmärk ehk põhjendus olemasoluks olema...

Varsti kaks aastat see " küsimus " ... " milleks vaba tahe eksisteerib... Küsimus siin vastamata

Vaba tahe on suund, M-Vektor kuidagi moodi, kahedimensioonilisel alusel, muid dimensioone pole tarvis, sest 3D keerab 2D kergelt, eksju.

Veel mis on M-Vektor? Üksinda, sisaldan rohkem mida sisu on, ja otsib järgmist punkti.
Vasta
(25-06-2024, 00:33 )Lynx Titan Kirjutas:
(21-09-2022, 18:20 )lumm Kirjutas:

Kokkuvõte:

Vaba Tahe:

Varsti kaks aastat see " küsimus " ... " milleks vaba tahe eksisteerib... Küsimus siin vastamata

Vaba tahe on suund, M-Vektor kuidagi moodi, kahedimensioonilisel alusel, muid dimensioone pole tarvis, sest 3D keerab 2D kergelt, eksju.

Veel mis on M-Vektor? Üksinda, sisaldan rohkem mida sisu on, ja otsib järgmist punkti.

niiet, vabadus on tunnetatud paratamatus

2D ehk polaarne maailm , 3D tuleneb liikumisest selle polaarsuse sees, seesuuret, 3D on see nö vaba tahe/liikumine, mis on ikkagi piiratud mingis alas/dimensioonis...

dimensioonide näiteks :

tõeliselt vaba tahet meie praeguses maailmas pole olemas, me pole suutelised seda haldama, no võibolla oleme...mingil määral, aga teeksime hulle vigasid

milleks see nö vaba tahe siis eksisteerib....liikumiseks, liikumine on energia, sogame vett oma emotsioonidega
Vasta

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10(current)

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  LGBT - kas satanistide salaprogramm? pimedus 72 23,969 28-12-2019, 12:19
Viimane postitus: vasamasa
  Inspiratsioon - lahkarvamus, tahe või saatus? laanesoo 22 15,295 29-12-2018, 02:58
Viimane postitus: Naut
  Kas kujutan või näen ette? Carmel 2 2,986 30-12-2015, 18:43
Viimane postitus: Black Goat
  Kas sina tead, kes juhib sinu elu? kalldunn 1 3,041 23-10-2014, 17:02
Viimane postitus: Veli Joonatan
  Kas kõik inimesed on võrdsed? fallenboy 109 52,446 07-03-2014, 13:54
Viimane postitus: Krt
  Kas eestis on kusagil võimalik õppida nõiaks/shamaaniks ? ÜksikHing 7 5,309 14-02-2013, 16:37
Viimane postitus: Tehnoloog
  Usk üleloomulikku - kas jumalasse uskumise asendaja? Aerling 8 5,703 13-01-2010, 14:54
Viimane postitus: Müstik

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat