•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 15
  • 16
  • 17(current)
  • 18
  • 19
  • 20
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 1Hääli - 1 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Petitsioon Eesti perekonna kaitseks
(02-05-2014, 20:11 )corporis Kirjutas: Sooneutraalsusest. Kujutage ette kooli ja üht esimest klassi. Õpetaja ütleb: "Nii, lapsed, ülehomme on emadepäev, joonistame nüüd kõik emale ilusa pildi." Mispeale tõuseb püsti üks suurte silmadega poisike ja ütleb. "Aga minul ei ole ema." "Kuidas ei ole ema?" imestab õpetaja. "Kõigil on ema." "Ei, minul ei ole. Mul on kaks isa." Piinlik vaikus, pilkude vahetamine. Ja mitte ükski rohi ei aita - lapsed võtavad selle teema vahetunnis üles.
NB! See lugu ei ole üldse naljakas, kohe põrmugi mitte. See lugu on masendav. Ja kõige masendavam on, et parv poliitikuid tahab selle olukorra tegelikkuseks muuta, kusjuures tuhanded määgivad kaasa, uskudes siiralt, et nii on moodne ja progressiivne.

Teinekord oleks kena allikas ka juurde lisada

https://www.facebook.com/pages/Traditsio...5365044847

Autoriks antud kirjutisele on Lauri Vahtre

(02-05-2014, 20:11 )corporis Kirjutas: Sooneutraalsusest. Kujutage ette kooli ja üht esimest klassi. Õpetaja ütleb: "Nii, lapsed, ülehomme on emadepäev, joonistame nüüd kõik emale ilusa pildi." Mispeale tõuseb püsti üks suurte silmadega poisike ja ütleb. "Aga minul ei ole ema." "Kuidas ei ole ema?" imestab õpetaja. "Kõigil on ema." "Ei, minul ei ole. Mul on kaks isa." Piinlik vaikus, pilkude vahetamine. Ja mitte ükski rohi ei aita - lapsed võtavad selle teema vahetunnis üles.

Naljakas, sa tood näite mida võiks vabalt selle seaduse kaitseks kasutada. Nimelt, kui inimestel on homode kohta infot, kui homoperekonda võetakse kui üht perekonna varianti, siis ei hakata seda poissi ka vahetunnis kiusama. Niikaua aga kui täiskasvanud tekitavad sellest probleemi ("piinlik vaikus, pilkude vahetamine"), senikaua võtavad ka lapsed neist eeskuju ja seda tunduvalt julmemal viisil.
(02-05-2014, 20:11 )corporis Kirjutas: NB! See lugu ei ole üldse naljakas, kohe põrmugi mitte. See lugu on masendav.
Aga mina küsiks, et kes selle loo masendavaks tegi? Kes ütles lastele, et kaks isa või kaks ema (või hoopis kesksoost või muust soost) on häbiasi? Ja mida sina soovitaksid sellise olukorra vältimiseks teha?

(02-05-2014, 20:49 )kage Kirjutas:
(02-05-2014, 20:11 )corporis Kirjutas: NB! See lugu ei ole üldse naljakas, kohe põrmugi mitte. See lugu on masendav.
Aga mina küsiks, et kes selle loo masendavaks tegi? Kes ütles lastele, et kaks isa või kaks ema (või hoopis kesksoost või muust soost) on häbiasi? Ja mida sina soovitaksid sellise olukorra vältimiseks teha?
Eks kogu tsivilisatsioon suundub oma huku poole, ei ole mõtet siin iriseda, kui ei taheta tunnistada loomuseadust, siis ka mul ei ole muud soovida kui- HEAD TEED TEIL PÕHJA MINEKUL.

(02-05-2014, 20:49 )kage Kirjutas:
Kuhu me siis sedasi välja jõuame.Kes ütles et lapsed ise ei võiks üksteisele emaks ja isaks olla .Kes ütles et peame koolis käima,lõppude lõppuks kes ütles et pedofiilid...
(02-05-2014, 21:05 )Punahabe Kirjutas:
(02-05-2014, 20:49 )kage Kirjutas: Aga mina küsiks, et kes selle loo masendavaks tegi? Kes ütles lastele, et kaks isa või kaks ema (või hoopis kesksoost või muust soost) on häbiasi? Ja mida sina soovitaksid sellise olukorra vältimiseks teha?
Kuhu me siis sedasi välja jõuame.Kes ütles et lapsed ise ei võiks üksteisele emaks ja isaks olla .Kes ütles et peame koolis käima,lõppude lõppuks kes ütles et pedofiilid...
Eks ma vastan siis ise: vanemad tegid loo masendavaks. Vanemad (ja ühiskond) õpetavad lastele, et ainult 2 vastassoost vanemat on normaalne ja kõik muu on häbiasi. Ja mina soovitaks lastele ausalt ära rääkida kuidas lood on - homod on küll kõrvalekalle või hälve, aga kuna inimesed on erinevad, siis ei ole mingit alust häbenemist, et millise seksuaalse suundumusega keegi on ja kas vanemad on ühest või erinevast või mitmest soost - ja piinlik vaikus, häbi ning masendus on nagu peoga pühitud.
Vastuvõetamatute ideede legaliseerimise skeem http://digitiger.binhoster.com/wp/2014/0...seerimine/
Kas keegi peaks kirjutama Tallinna ja Savisaare võtmes samasuguse artikli, sest Savisaar valiti ju ka enamuse poolt tagasi? Ja mul tuleb tõesti tahtmine selles valguses Savisaar ka europarlamenti hääletada, sest enamus ju toetas teda Tallinna linnapea valimistel. Ja ma arvan, et valdavalt seesama enamus kes ka kooseluseaduse (mitte homoseaduse) vastu on.
Kui enamus teda valib siis on tal täielik õigus sinna minna.
(03-05-2014, 09:21 )Punahabe Kirjutas: Kui enamus teda valib siis on tal täielik õigus sinna minna.
Jah, on küll, aga kas sa arvad, et see on hea ja kasulik ka teistele? Kui võrdluseks Venemaa tuua ja seal enamus otsustab, et Ukraina ja Baltikum on Vene impeeriumi osad, siis on Venemaal ka täielik õigus need tagasi võtta, sest enamik otsustas nii.

PS! Spetsiaalselt excubitorisele: võrdluseid ei tooda selleks, et neis näpuga järge ajada vaid selleks, et mõtet mingi koha pealt rõhutada.
Kage - ära nüüd aja pada - Venemaa enamuse asi on sealsed siseasjad mitte Eesti siseasjad.
https://www.youtube.com/watch?v=gUxB6kY_X0k

Üks hea film, venelaste tehtud, sellest, kuhu meid viib nn kooseluseadus- homoseadus terve ühiskonna.
NB! FILM SISALDAB HÄIRIVAID, PERVERSSEID KAADREID!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KUID FILMI LÕPUS NÄEME VENE ARMEED, KUI MEIE AINUST LOOTUST, KES MEID LÕPUKS VABASTAB SELLEST!
AU KUULSUSRIKKALE ÕIGEUSKLIKKULE VENE SÕJAVÄELE!
(03-05-2014, 11:27 )excubitoris Kirjutas: Kage - ära nüüd aja pada - Venemaa enamuse asi on sealsed siseasjad mitte Eesti siseasjad.

Kui Kage ajas pada...siis seleta selle padaajamise olemus lahti. Olen saanud aru, et sinu poolt vaadatuna on venemaa drmokraatlik riik ja putin on venemaa rahva tahte täideviia.

PS: Kui hakkad seletama siis väldi palun aia mulke.

Minu teada pole maailmas ühtegi puhtalt demokraatlikku riiki - on mõned rahva ja mõned esindus demokraatiad - väidetavalt - oli kunagi üks Kongo Demokraatlik Vabariik ja mõned veel. Aga kuna nende nimes esineb ka näiteks Vabariik mis on riigi valitsemise süsteemi määratlev termin siis tegu pole puhta demokraatiaga. Kui näiteks Eesti Vabariik määratleks enanst puhta demokraatiama siis peaks riigi nimi nägema välja nii - Eesti Demokraatlik Riik.
Mis aga puutub Putinisse siis tundub, et enamus Venemaa inimestest on tema valitsemise aktsepteerinud. Kas seda lugeda rahva tahte väljenduseks või mitte on juba aia aukude teema. Püüa hakkama saada.
Varro Vooglaid jätkab:

Tsitaat:Hea lugeja!

Mul on Teile kaks uudist – üks halb, ent teine väga hea.

HALB UUDIS on see: homoliikumine koondab taas ridu, et hakata veelgi jõulisemalt homopartnerluse seadustamist läbi suruma – valitsuse muutumine on andnud neile selleks uue lootuse.

See, et Teie ja mina esitasime eelmise aasta maikuus Riigikogule kooseluseaduse vastu rohkem kui 38 000 inimese allkirjad, ei maksa neile radikaalidele nähtavasti mitte midagi.

Nagu Te ehk juba teate, on salamisi kirjutatud valmis isegi kooseluseaduse eelnõu, mis on ka Riigikogus menetlusse antud. Eelnõu eestvedajad loodavad, et hiljemalt jaanipäevaks õnnestub neil seadus läbi suruda.

Kujunenud olukord teeb mulle tõsiselt muret...

HEA UUDIS on aga see, et just nüüd, kui seda on kõige rohkem tarvis, olen saanud valmis TÕELISE SALARELVA, tänu millele saavad paljud inimesed homoliikumise püüdlustele vastu hakata.

Nimelt olen koostanud BUKLETI HOMOLIIKUMISE VALEDEST ja saadan Teile kui meie sihtasutuse pühendunud toetajale lingi selle internetiversioonile:

"Kuidas tunda ära homoliikumise valed ja need ümber lükata?"

Buklett on saadaval ka venekeelse tõlkena .

Kui soovite, saadan Teile bukleti ka paberkandjal – selleks andke mulle lihtsalt oma soovist teada.

Uskuge mind: tegu on võimsa relvaga, mille abil saame viia oma võitluse perekonna, abielu ja perekondlike väärtuste kaitseks hoopis uuele tasemele.

Lubage, ma selgitan seda lähemalt.

Karm tõsiasi on see, et homoliikumine rajaneb valedel, valetamisel ja manipuleerimisel – pea kõik, mida homoaktivistid oma püüdluste põhjendamiseks, õigustamiseks ja läbisurumiseks väidavad, on vale!

Nt korrutavad homoaktivistid pidevalt, et:

homoseksuaalsus on geneetiliselt kindlaksmääratud ja muutumatu isikuomadus – olgugi, et uuringute ja kogemuse kohaselt puudub sel väitel igasugune aluspõhi;
homosuhted ei ole tervistkahjustavamad kui mehe ja naise vahelised suhted – olgugi, et tõde on risti vastupidine;
homopartnerluse seadustamist on tarvis vaid teatud eraõiguslike probleemide lahendamiseks – olgugi, et ka Justiitsministeerium kinnitab, et tegelikult on kõik õiguslikud võimalused nende probleemide lahendamiseks niigi olemas;
homopartnerluse seadustamine ei mõjuta kedagi peale homoseksuaalide – olgugi, et paljude lääneriikide kogemusest võib järeldada, et sel sammul on äärmiselt tõsised tagajärjed kogu ühiskonnale, sh meie lastele ja lastelastele.

Ja nii edasi ja edasi ja edasi... Bukletti lugedes näete, et see, kui paljudes punktides on homoaktivistid aastaid ühiskonda eksitanud, on lausa uskumatu ja tõesti skandaalne.

Mida rohkem neid ja paljusid teisi valesid ajalehtedes, raadios, teles, koolides, eravestlustes ja mujal korrutatakse, seda rohkemate inimeste teadvuses need kinnistuvad.

Seepärast on ülioluline mitte lubada homoaktivistidel karistamatult oma valesid levitada.

Ent sageli ei julge inimesed homoaktivistide valedele vastu astuda, sest nad ei oska oma seisukohti piisavalt hästi põhjendada. Et mitte jääda häbisse, eelistatakse vait olla. See annab aga homoradikaalidele veelgi jultumust juurde ja aitab homoliikumise valedel veelgi laiemalt levida.

Teie ja minu kohustuseks on tuua sellesse vastuvõetamatusse olukorda otsustav pööre – vastasel korral ei ole meil lootust homoliikumise püüdlusi peatada.

Just selle pärast koostasin põhjaliku ülevaate homoliikumise peamistest väidetest, et näidata, kuidas need kõik tuginevad VALEDEL, VASSIMISEL ja MANIPULEERIMISEL.

Minu pingutuse tulemusel on buklett valmis saanud, kuid nüüd on mul hädasti tarvis ka Teie abi, et selle mõju osutuks nii suureks kui vähegi võimalik.

Selleks palun Teilt abi kahel konkreetsel moel:

Esiteks: palun selgitage bukletis toodud argumente ka oma pereliikmetele, sõpradele, tuttavatele ja kolleegidele – nii paljudele, kui võimalik. Andke ka neile bukletti lugeda – kui soovite, saadan Teile selleks bukletist lisaeksemplare.

Teiseks: palun andke oma ANNETUSEGA panus ka selleks, et saaksime trükkida bukletist veel tuhandeid eksemplare ning levitada neid kõikjal üle Eesti, saates neid ka kooliõpetajatele, ajakirjanikele ja poliitikutele.

Kuivõrd Te olete varemgi meie ühiseid püüdlusi toetanud, siis palun, et aitaksite bukleti levitamisele kaasa ka oma annetusega, olgu selle summaks 5 €, 10 €, 25 € või rohkem.

Tuhandete buklettide trükkimine ei ole sugugi odav, samuti ei ole seda nende postitamine, mis nõuab meilt märkimisväärseid kulutusi. Ent olen kindel, et Teie abil osutub see võimalikuks.

Tegelikult ei kavatse ma bukleti koostamise ja levitamisega piirduda, vaid valmistan ette ka terve rea VIDEOKLIPPE, milles on homoliikumise valed lahti seletatud.

Nende videoklippide kättesaadavaks tegemine on eriti oluline, et jõuda ka paljude noorte inimesteni – videoid on lihtne internetist vaadata ja neid saab hõlpsalt ka oma sõpradega jagada. Kõik see aitab meil liikuda suure ja olulise eesmärgi poole – varustada veel kümneid tuhandeid kaasmaalasi tõe relvaga, mida valedele ehitatud homoliikumine kardab nagu tuld.

Kuna homoradikaalid kardavad tõde, siis ei oleks sugugi üllatav, kui nad hakkavad meid selle bukleti tegemise ja levitamise pärast jälle vihaselt ründama ning süüdistama meid taas kord alusetult sallimatuses, vihkamises ja vaenu õhutamises. 
Olen selle võimalusega arvestanud ja ka nendeks rünnakuteks valmis. Mida rohkem neid rünnakuid saab olema, seda valusamalt on meie buklett homoliikumist tabanud. Kuid seda enam vajan ka Teie toetust.

Tänu Teile ja meie sihtasutuse teiste pühendunud toetajatele on meie ühine liikumine perekonna, abielu ja pereväärtuste kaitseks saavutanud ühiskonnas vähem kui aastaga suure kandepinna.

Bukleti abil saame aga astuda homoliikumise plaanide peatamiseks järgmise suure sammu.

See on suurepärane võimalus, mida me ei tohi mingil juhul jätta kasutamata.

Seetõttu kordan oma palvet: toetage bukleti levitamist ja seeläbi homoliikumise valede paljastamist võimalikult helde annetusega.

Iga annetus, sõltumata summast, on väga oluline, sest ilma Teie abita ei ole mul võimalik seda lahingut võita.

Annetuse tegemiseks vajalikud rekvisiidid leiate altpoolt.

Mina valmistan juba ette järgmisi samme, et olla valmis homopartnerluse seadustamise läbisurumise püüdlustele vastu seisma.

Palun olge ka Teie valmis järgmisteks sammudeks, mille abil saame ühiselt teha kõik endast oleneva, et kooseluseaduse läbisurumisele kuni lõpuni vastu seista.

Teid siiralt tervitades ja Teie toetusele lootma jäädes,

Varro Vooglaid
Juhatuse esimees
SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks

PS! Loodan väga, et peate võimalikus teha omapoolse annetuse, et aidata katta neid suuri kulutusi, mis kaasnevad homoliikumise valesid paljastava bukleti trükkimise ja levitamisega. Annetuse tegemisel kasutage palun järgmisi rekvisiite:

Makse saaja: Sihtasutus Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks
Kontonumber: SWEDBANK: EE432200221057352661
SEB: EE341010220219264229
NORDEA: EE371700017003260160
DANSKE: EE673300333709910003

[attachment=474]
Ise olen akiivselt osa võtnud võitlusest selle nn sooneutraalse kooselu seaduse vastu. Tegin EPL kommentaariumis üleskutse lõpetada lehe tellimus kuna ajaleht varjamatult propageerib pederastiat. Kirjutasin ka oma otsusest herr Urmo Soonvaldile ja tänaseks on selle lehe püsikorraldus lõpetatud.
Lisaks kirjutasin ühele selle seaduseelnõu algatajatest kirja, aga too argpüks pole vastanud. Lihtsam nii ju.

Kirjas olnud küsimused:

1. Olete teadlik, et pederastia on ebaloomulik ja hälve?
2. Olete teadlik, et kui pederastid saavad selle koosoelu seaduse, ei lähe kaua, kui pederastid hakkavad nõudma ka lapsendamisõigust ja seejärel ka ametlikku abielu?
3. Olete teadlik, et mujal maailmas on pederastia hukkamõistmine juba põlu all (bed&breakfast omanik ei taha oma katuse all pederaste näha - järgneb karistus; vaimulik keeldub pederaste laulatamast - karistus jne jne)  ja nii võib ka minna eestis?
4. Olete teadlik, et eelmine aasta anti ligi 40 000 allkirja pederastia-seaduseelnõu vastu?
PadaHermiine - sinu punkt 3 - mitte, et võib aga nii läheb.
Võtame siin ju pimesi üle igat sorti "väärtusi" sealt läänest.
Kokkuvõttes - kas armastad pederaste ja nende tegusi või lähed vangi.
(04-05-2014, 21:06 )excubitoris Kirjutas: PadaHermiine - sinu punkt 3 - mitte, et võib aga nii läheb.
Võtame siin ju pimesi üle igat sorti "väärtusi" sealt läänest.
Kokkuvõttes - kas armastad pederaste ja nende tegusi või lähed vangi.

Sinu väärtused muutuvad järjest küsitavamaks....kahjuks....
See ei olnud solvang vaid konstanteering.
(04-05-2014, 20:54 )PadaHermiine Kirjutas: Kirjas olnud küsimused:
Kas oled teadlik, et armastus on pime ja seega ei tee vahet ka soo vahel?
Kas oled teadlik, et 37 riigis on samasooliste kooselu seaduslik ja riigid polegi veel kokku kukkunud?
Kas oled teadlik, et inimesed sünnivad maailma erinevalt ja kaasasündinud eripärade halvustamine ei ole ilus tegevus?
Kas oled teadlik, et mees- ja naissugu ei ole ainukesed sood inimesel ja nende inimeste halvustamine ja neilt võimaluse võtmine normaalset elu elada lihtsalt sellepärast, et sulle nad ei meeldi ei ole ka ilus tegevus?
Kas oled teadlik, et see 40000 allkirja näitab ainult seda, et niipalju on inimesi kellel puudub empaatia?
No tule taevas appi - Kage ja Faraday - võtke omale tuba ja tehke midagi!!!
Kui siin kellegi väärtused küsimuse all on siis teil kahel - see kisub juba farsiks.

Aga vaateme Kage neis sinu küsimusi lähemalt - sest sellist ühekülgset pahna annab otsida.

Kage: Kas oled teadlik, et armastus on pime ja seega ei tee vahet ka soo vahel?
Antud kontekstis ei ole mingit pistmist armastusega - tegemist on seksuaalse hälbega.
Armastus EI OLE ainult seotud voodimõnudega - on ka kodumaa armastus - näiteks.

Kage: Kas oled teadlik, et 37 riigis on samasooliste kooselu seaduslik ja riigid polegi veel kokku kukkunud?
Sellest asjast ei peagi riigid kokku kukkuma - selle asja pärast kannatab PIKEMAS perspektiivis RAHVAS. Ja lühemas perspektiivis LAPSED ja nende kannatused muudavad meie ühiskonda - jällegi PIKEMAS perspektiivis hullemaks. See, et sina või mina oma eluaja jooksul ei näe otseseid tulemusi ei tähenda veel, et neid ei ole.

Kage: Kas oled teadlik, et inimesed sünnivad maailma erinevalt ja kaasasündinud eripärade halvustamine ei ole ilus tegevus?
Eripärasi on palju - mingil põhjusel vaid pederastid nõuavad omale mingeid ERIÕIGUSI. Aga ilus tegevus ei ole ka loomadega ja laipadega seksimine. Mitte ilusaid tegevusi leiab veel seega peame need kõik omaks võtma või? Senikaua kui inimene elab oma eripäradega rahulikult need ei häiri kedagi - probleem algab kui isik üritab OMA eripärasi teistele peale suruda.

Kage: Kas oled teadlik, et mees- ja naissugu ei ole ainukesed sood inimesel ja nende inimeste halvustamine ja neilt võimaluse võtmine normaalset elu elada lihtsalt sellepärast, et sulle nad ei meeldi ei ole ka ilus tegevus?
Kage - inimesel ON kaks sugu MEES ja NAINE - KÕIK. Rohkem EI OLE. Palun nimeta mõni muu sugu mis Inimestel on ja palun ära aja mingeid hälbeid ja kalduvusi segaminei bioloogilise eripäraga. Ja ära korda kui midagi muud ütelda pole - halvustamine juba oli. Hälvetega inimesi on vaja abistada ja toetada mitte neid julgustada oma hälbeid vägivaldselt levitada.

Kage: Kas oled teadlik, et see 40000 allkirja näitab ainult seda, et niipalju on inimesi kellel puudub empaatia?
Vot see väide on pederastia poolse demagoogia tipp. Just see millest sai räägitud. Kui inimesele ei meeldi kellegi hälve ja ta seda täiesti adekvaatselt ja seaduslikult väljendab - ilma ühtegi konkreetset isikut solvamata või rõhumata või ründmata siis tal järsku puudub empaatia??? Kage kas sa üldse annad endale aru kui empaatia TÜHI see väide on?!
TÕESTI, TÕESTI, TÕESTI - tule taevas appi.
Kas sa tead, excubitoris, kui lolli juttu sa ajad ja seda, et see foorum ei ole homovastase propaganda foorum?

PS! Ma räägin ainult võrdsetest õigustest riigi ees, st õigustest mida riigi põhiseaduse kõigile võrdselt lubab, kui sellised sõnad sulle üldse midagi ütlevad.
Palun modedel/adminnidel see teema sulgeda.
(NB! Sulgeda, mitte kustutada - kõigi argumendid jäävad alles)
Näha on, et mingit mõistlikku arutelu siin enam ei tule.
Kage - sina võid ju võrdsetest õigustest rääkida aga need inimesed seda EI TEE. Nemad ajavad omale eriõigusi mis välistaks nende puutumise kui nad teevad midagi kuritegelikku - näiteks aga mitte ainult laste vastu. Sundides sellega kõikidele peale VÄGISI oma vaatenurgad ja käitumis mudelid.
Olen korduvalt väitnud - aga see sulle kohale mingil põhjusel EI jõua - las nad olla omaette - ka praegust on neil seaduse ees VÕRDSED õigused teiste kodanikega, kuid mingeid ERI õigusi pole neile vaja.

Zenfaran - pea liiva alla peitmine aka teema sulgemine ei lahenda probleemi. Mingil hetkel tuleb jälle uus teema kus kõik see ebanormaalsus paisu tagant välja pääseb.

Para on kõik see mis jääb nö sellest peavoolust välja ja see küsimus - perekonna ja sellega kogu ühiskonna kaitsmine pederastide (õigem oleks vast öelda, et teatud huvigruppide poolt kes neid ära kasutavad - saavad nad sellest aru või mitte on juba teine küsimus) organiseeritud rünnakute eest nendele eriõiguste andmise eest ongi üks suur peavoolust eemal olev teema. Meeldib see meile või mitte aga nii see on.
See ep ole pea liivaalla peitmine, vaid nende lõputu jutuvada lõpetamine, kes ise ei saa aru, millal aeg.
(05-05-2014, 07:47 )excubitoris Kirjutas: Nemad ajavad omale eriõigusi mis välistaks nende puutumise kui nad teevad midagi kuritegelikku
Too palun välja milliseid eriõigusi nad Eestis nõudnud on ja milliseid saanud.
Tsitaat:ka praegust on neil seaduse ees VÕRDSED õigused teiste kodanikega, kuid mingeid ERI õigusi pole neile vaja.
Ei ole ju seaduse ees võrdseid õiguseid kui neil keelatakse seaduslikult koos elada ja teistel seda lubatakse.
Esimene eriõigus ongi abielu. Abielu on institutsioon mis on mõeldud järglaste saamiseks ja kasvatmiseks.
Kui jätame kõrvale kõik religioossed ja poliitilised vahutamised selle ümber.
Kuna pederastid ei ole võimelised omavahel järglasi saama siis see ongi eriõigus.
Lapsi peavad nad kuskilt saama ja siis hakkab keerutamine ja tulevad järgmised sammud...

Ja teiseks - seadus EI KEELA neil koos elamist - seadus ei lase neil astuda ametlikku abiellu.
Ja see nagu ma just ennem ütlesin on institutsioon laste saamiseks mida nemad ISE teha ei saa.

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 15
  • 16
  • 17(current)
  • 18
  • 19
  • 20
  • Järgmine 

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus