Postitused: 926
Teemad: 35
Liitus: Jul 2004
Hehee...see näeb suht sarnane välja sellele Tallinna viimasele ufole
Postitused: 42
Teemad: 3
Liitus: Feb 2004
kui te lähedalt vaatate seda pilti, siis seal on veel väiksemaid sama värvi täppse peal, võibolla on asi filmis(kui polnud digifotokaga tehtud), aga millegi viga see on

(objektiivi äkki?)
Muudetud: 17-3-05 kell 14:36:22 dopey
Postitused: 2,838
Teemad: 101
Liitus: Apr 2004
Kaamera viga, suht sombusel päeval tehtud, niiet ilmselt mingi veepiisk kusagil klaasil või objektiivil.
See oli vist lääts, mis pidavat moonutama selliseid asju, aga võin öelda, et profikaameraga poleks seda tekkinud
Postitused: 5,868
Teemad: 183
Liitus: May 2004
pilti põgusalt vaadeldes jõudsin järeldusele et kahtlust äratav objekt asub ligemal nendest pilvedest taamal mille taustal objekti piirjooned näha on.
seega tegin järelduse et pilt on tehtud kas siis rõdult või hoopis klaasi tagant.
viimane varjant välistab välgu.
Kõrgeim äratundmine on teada saamine, et tegelikkuses olid pidevalt selle kõrgeima äratundmise sees.
Iga hetk ja iga kogemus, mis sa saavutad on ideaalne, täiuslik, kordumatu
Postitused: 42
Teemad: 3
Liitus: Feb 2004
hmm, ma uurisin suht pealiskaudselt seda pilti, kuid avastasin, et tegu peaks ikka suht kindlalt olema peegeldusega, sest seal pildi peal oli minu meelest 3 sellist heledat laiku ja ma pisut "häkkisin" paintis

ja tuli välja et need kolm laiku jäävad kõik ühe joone peale, no minu arvamus, nagu ma varem juba mainisin, et see on peegeldus millegilt
Pilt
Muudetud: 18-3-05 kell 00:41:13 dopey