Postitused: 1,615
Teemad: 181
Liitus: Oct 2003
Tegemist ühe parima dok-filmiga, mida mina Atlantisest olen näinud. Käsitleti palju teooriaid, seletati Atlantise otsingute mõju maailmale ajaloo vältel jne. Soovitan kõigile vaatamiseks, midagi põhjapanevat see film küll ei anna, aga ülevaate enamlevinud teooriatest saab küll. Lisaks on filmi nauditav vaadata ilus lavastuse tõttu.
[b]Hetke seis / keskmine hinnang: 9 , hääli kokku antud 3
Muudetud: 11-4-05 kell 23:40:03 hiidlane
Postitused: 5,868
Teemad: 183
Liitus: May 2004
mingi printsiip ütles et... asjade lahenduse leidmisel on alati KAKS võimalust... mis tavaliselt võivad tõeks osutuda.
1. asi on nii nagu ta on arvatud olema ehk kõige lihtsam variant... (antud juhul atlantis asus atlandi ookeanis bla bla bla)
2. asi on nii et seda ei arva keegi kunagi ära või ei hakata seda vähemalt avalikult tunnistama (antud juhul atlantis asus kesk aasia kõrbede asemel.).
ja ma olen suht kindel et atlantist ei leitagi kunagi... (SG-atlantises oli Atlantis näiteks hoopis hiiglaslik linn-riik-kosmoselaev, mis transporditi teise galaktikasse)
Muudetud: 15-2-05 kell 21:34:48 celtic
Kõrgeim äratundmine on teada saamine, et tegelikkuses olid pidevalt selle kõrgeima äratundmise sees.
Iga hetk ja iga kogemus, mis sa saavutad on ideaalne, täiuslik, kordumatu
Postitused: 439
Teemad: 4
Liitus: Oct 2003
Tsitaat:Algselt postitas: celtic
ja ma olen suht kindel et atlantist ei leitagi kunagi... (SG-atlantises oli stargate näiteks hoopis hiiglaslik linn-riik-kosmoselaev, mis transporditi teise galaktikasse)
Atlantis vast ikka mitte stargate
Ma arvan, et ei leita sellepärast, et kui keegi ütleb, et leidis atlantise, siis keegi kindlalt ütleb, et ei ole
The memory of Padova remains