Teema hinnang:
  • 1Hääli - 1 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PW särgi ja tassi tellimine
Ma olen vist kiiksuga aga "kummitusel" olevat p....t ma küll rinnale ei tahaks, kuhu kadus armas oranz kirjake ?

Vabandan juba ette tundmatu kunstniku tunnete solvamise pärast aga just nii ma seda näen.
Vasta
alar, see oli ju näiteks toodud, õige parasärk tuleb ikka väljavalitud kavandiga.
Vasta
Palun mulle must naistelõikega S suuruses särk ja kui võimalik, siis must kruus, aga valge vastu pole ka midagi.
Aitäh!
Vasta
Annan siis ka oma särgitaotluse sisse - särk, tumedam kui võimalik - Naiste L suurus.

Tass - värvist on kama, kui kõik teised võtavad tumeda, siis on hulgakesi lihtsam tumedaid tellida Smile
Vasta
Kuidas särgid kätte toimetatakse?
Vasta
Loodame, et osad saab kätte anda kokkukal, teistega on kokkuleppel tellijatega ma arvan Smile
Vasta
Noo, kus kõik need paarkümmend inimest on, kes suure hurraaga särke ja tasse soovisid? Homme läheb tellimus kinni juba, kiirustage!
Vasta
(15-10-2011, 04:36 )excubitoris Kirjutas: Pane mind kirja - 2 särki - must ja valge.
JA kõige suurem suurus (vist - usun, et
saab täpsustada) - kui suur siis läheb
öösärgiks mõnele väiksemale wink

Kruuse kahh - suure inimese moodi - ikka
2 tervet kruusi - musta ja valge.

(20-10-2011, 18:10 )PiziIngliito Kirjutas: Noo, kus kõik need paarkümmend inimest on, kes suure hurraaga särke ja tasse soovisid? Homme läheb tellimus kinni juba, kiirustage!

Mina olen igatahes alles Smile
Vasta
Ei närind läbi praegu, mis mõttes, kus olen?
U2Uga arve nr. mulle, mina aadress Teile ,postikulu pange otsa.
Vasta
Pizi mõtles neid paarkümmet inimest, kes hääletasid küll särgi tegemise poolt, kuid ei ole veel oma reaalsest soovist märku anda. Need, kes on oma soovi juba teada andnud, ei pea üldse muretsema...
Tuletan meelde, mida rohkem me särke/tasse tellime, seda odavam on tükihind...
Vasta
Palun musta värvi kruusi. Valgele jäävad randid Sad aitäh! Smile
Vasta
Palun M suurus valge naistesärk.
Vasta
Mulle naistekatele lisaks musti meestesärke 1 L ja 1 XL suuruses. Ehket siis kokku tahan saada 6 särki - 4 naistekat ja 2 meestekat.
Thorondor, saada mulle palun mingid pangaandmed, kuhu raha särkide eest saaks saata. Lähema kuu jooksul ma vist kodumaile ei pääse.
Vasta
1 must tass, 1 must meeste M suuruses särk ja 1 naiste XS suuruses must särk. Aitäh
Vasta
Nüüd on selline lugu, et viimati näidatud asja ei saa täpselt särgil trükkida, kuna see on rastergraafikas.
Nüüd tegin vektorgraafikas võimalikult sarnase asja.
Erinevus on peamiselt selles, et reljeefset tekstuuri ja hajuvat varju taustal pole. Viimast muidugi mustal särgil ei jää niikuinii näga.

Loodetavasti kõigile sobib.

Teeme nii, et ma saadan selle esmaspäeval trükikotta. Seni võib veel avaldada soovi särgi tellimiseks. Esmaspäeval kell 10:00 ennelõunani.

Enne: (NB! klikkides pisipildidl avaneb kavand suurelt ja ilusalt)
[Pilt: paraweb_valge_vana_thmb.jpg]

Nüüd:
[Pilt: paraweb_valge_nov-01_thmb.jpg]
[Pilt: paraweb_must_nov-01_thmb.jpg]

Vasta
Nii on ka minu meelest OK. Jääb must ja M suurus.
Vasta
Ei näe põhjust vaidlusteks - ootan särki.
Vasta
Mina samuti oma tellimust ei muuda.
Vasta
Kui veel soovi avaldada saab siis L ja must naistesärk palun.
Vasta
Särgi ja kruusi tellijatele. Ilusad särgid ja kruusid on valmis.

Kirjutage mulle, kuidas soovite asju kätte saada. Saadan ainult Eesti Postiga.
Saatke oma nimi ja aadress, kuhu saata, kui olete raha ära maksnud.

Hind
Särk = 10 €
Kruus = 5 €
Eesti Post = 2,20 € (maksikiri, kruusid mullikile vahel karbis)

Raha saatmine
Nimi: Mittetulundusühing Para-web
Pangarekvisiidid: 221043133331 Swedbank
Selgitus: PW särk/kruus + kasutajanimi (peaasi, et aru saab, kes maksab ja mille eest)

Erisoovid
Kõik erimoodi saadetised ja ka rahvusvahelised palun minuga privaatsõnumi teel kokku leppida. Tartust saab soovi korral ka käest kätte. Teenuse eest "Ettevaatlikult" tuleks maksta veel 1,60 € ja mingi raha ka tähitud kirja eest, aga ma luban et kõik kruusid tulevad karbi sees ja mullikiles.

Näide
Kui näiteks Peeter tellib kaks särki ning ühe kruusi ning siis laekub Eesti Posti postkontorisse tuleb talle saadetis maksikirjana 27,20 € eest.

"Tahan ka särki ja kruusi!"
Särgid: On veel saadaval 3 M suuruses naiste musta särki ja samas suuruses 1 valge ning 2 musta meeste särki suuruses XL.
Kruusid: Kruuse on mõlemat värvi alles üks.

Vasta
Müügil on järgmiste suurustega PW särgid.

Särgid
1 x must XS naiste
1 x must M naiste
1 x valge M naiste
3 x valge L naiste

Kruusid
Otsas

Siin hulgas on mõne inimese poolt tellitud särgid, mille eest nad pole siiani maksnud. Kui kiiresti liigutate, siis saate need särgid siiski kätte ja pääsete süümepiinadest.

Särgid näevad välja umbes sellised, logo on tegelikult rinna peal ja oranzilt foorumi aadress seljal.
[Pilt: tst1.jpg]

Kruus. Must kruus siis täpselt pahupidi värvides.
[Pilt: scaled.php?server=253&filename=tassvalge...es=landing]

Hind
Särk = 10 €
Kruus = 5 €
Eesti Post = 2,20 € (maksikiri, kruusid mullikile vahel karbis)

Kirjutage mulle, kuidas soovite asju kätte saada. Saadan ainult Eesti Postiga.
Saatke oma nimi ja aadress, kuhu saata, kui olete raha ära maksnud.

Raha saatmine
Nimi: Mittetulundusühing Para-web
Pangarekvisiidid: 221043133331 Swedbank
Selgitus: PW särk/kruus + kasutajanimi (peaasi, et aru saab, kes maksab ja mille eest)

Erisoovid
Kõik erimoodi saadetised ja ka rahvusvahelised palun minuga privaatsõnumi teel kokku leppida. Tartust saab soovi korral ka käest kätte. Teenuse eest "Ettevaatlikult" tuleks maksta veel 1,60 € ja mingi raha ka tähitud kirja eest, aga ma luban et kõik kruusid tulevad karbi sees ja mullikiles.

Näide
Kui näiteks Peeter tellib kaks särki ning ühe kruusi ning siis laekub Eesti Posti postkontorisse tuleb talle saadetis maksikirjana 27,20 € eest.

Manustatud failid Pisipilt (pisipildid)

Vasta
(27-09-2012, 11:37 )Thorondor Kirjutas: Särgid näevad välja umbes sellised, logo on tegelikult rinna peal ja oranzilt foorumi aadress seljal.
Ehk on võimalik näha tegelikku särki, mitte umbes särki? Teha pilt mobiili, fotoka, iPadiga? Siga kotis ei taha vist keegi osta.

Vasta
Kõik ostsid nii ja on minu teada siiani õnnelikud.
Eks paistab, mis teha annab.
Vasta
Tegelik särk paistab samasugune välja.
Vasta
(27-09-2012, 22:42 )Cassiopeia Kirjutas: Tegelik särk paistab samasugune välja.
Keda nüüd uskuda? Tehnoloogiaajastu ja mitte keegi ei suuda särgist pilti teha? Läheb järjest koomilisemaks! Keegi on kindlasti särgi juba kätte saanud varasemast partiist? Äkki aitate särgimüüjaid välja?

Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Para-webi tassi kavandi valimine Thorondor 12 16,517 01-10-2011, 09:07
Viimane postitus: Aurora Blue
  Para-webi särgi ja tassi kujunduse konkurss - tähtaeg 10. september 2011 Thorondor 24 24,425 13-09-2011, 22:26
Viimane postitus: Cthepy
  Para-web'i tassi ja T-särgi kavandi/logo ideed PiziIngliito 75 70,547 16-08-2011, 19:05
Viimane postitus: Thorondor
  T-särgi kujunduse konkurss Tutanhamon 78 37,008 26-12-2005, 19:04
Viimane postitus: Celtic
  Para-Webi särgi tellinutele Thorondor 5 4,505 15-12-2005, 16:33
Viimane postitus: Thorondor
  Para-web särgi tellimine Tutanhamon 18 8,432 25-10-2005, 18:02
Viimane postitus: Tutanhamon

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat