Postitused: 4,919
Teemad: 189
Liitus: Nov 2003
27-09-2012, 10:31
(Seda postitust muudeti viimati: 06-04-2017, 22:46 ja muutjaks oli Thorondor.)
Uuendasime foorumi reegleid. Palun need kõigil läbi lugeda. Foorumis edasi tegutsedes arvestame, et olete nende reeglitega nõus.
http://www.para-web.org/reeglid.php
Punktid, millest varem üldse juttu polnud:
3.5. Võõrkeelsed tekstid
Lühikeste võõrkeelsete tekstijuppide puhul tuleb lisada ka tõlge. Pikemate materjalide puhul piisab lühitutvustusest või sisukokkuvõttest. Kui kasutad oma postituses võõrkeelset tsitaati, siis hoolitse, et see ka tõlke eesti keelde leiaks.
3.4. Lingid
Teistele lehekülgedele suunavate linkide juures peab olema kommetnaar, et oleks võimalik aru saada, mis lingi taga asub.
Võõrkeelsetele lehtedele suunavast lingist peab olema aru saada, mis keelega on tegu. Vajadusel lisada nt [ENG] või [RUS].
Eriti viisakas on kui lingi taga oleva video puhul on lisatud video pikkus ning faili puhul faili maht.
Foorumi eesmärk on info jagamine ning püüame teha seda võimalikult konstruktiivselt ja arusaadavalt.
PS. Seekord ei õnnestunud kahjuks "Olen nõus" nupuvajutusega lehekülge teha.
Postitused: 170
Teemad: 1
Liitus: Mar 2009
(27-09-2012, 10:31 )Thorondor Kirjutas: Uuendasime foorumi reegleid. Palun need kõigil läbi lugeda. Foorumis edasi tegutsedes arvestame, et olete nende reeglitega nõus.
3.5. Võõrkeelsed tekstid
Lühikeste võõrkeelsete tekstijuppide puhul tuleb lisada ka tõlge. Pikemate materjalide puhul piisab lühitutvustusest või sisukokkuvõttest. Kui kasutad oma postituses võõrkeelset tsitaati, siis hoolitse, et see ka tõlke eesti keelde leiaks.
3.4. Lingid
Teistele lehekülgedele suunavate linkide juures peab olema kommetnaar, et oleks võimalik aru saada, mis lingi taga asub.
Võõrkeelsetele lehtedele suunavast lingist peab olema aru saada, mis keelega on tegu. Vajadusel lisada nt [ENG] või [RUS].
Eriti viisakas on kui lingi taga oleva video puhul on lisatud video pikkus ning faili puhul faili maht.
Foorumi eesmärk on info jagamine ning püüame teha seda võimalikult konstruktiivselt ja arusaadavalt.
PS. Seekord ei õnnestunud kahjuks "Olen nõus" nupuvajutusega lehekülge teha.
Tänan tähelepanu juhtimise eest. Jõudsin juba eelnevalt neid lugeda. Positiivsed muudatused.
Postitused: 19
Teemad: 0
Liitus: May 2009
VANAAPAGAN. Lugesin läbi ja olen aru saanud.
Postitused: 60
Teemad: 5
Liitus: Aug 2008
Lugesin, võtan teadmiseks.
Postitused: 1,569
Teemad: 3
Liitus: Jun 2012
Loetud, nõustutud
Pikas perspektiivis tundub see kõik päris loogiline olevat.
Teadmatus ei vabasta vastutusest.
Diversity is a codeword for anti-white
Postitused: 326
Liitus: Feb 2012
Postitused: 61
Liitus: Mar 2011
Loetud ja nõustun reeglitega.
Meiesuguste väikeste olendite jaoks on (universumi) lõpmatu tühjus talutav vaid läbi armastuse - Plaanid luhtuvad, kui pole eesmärki. Kui inimene ei tea, mis sadamasse ta sõuab, pole ükski tuul õige
Postitused: 91
Liitus: Aug 2011
Mõistlikud muudatused.Igati nõus.
Postitused: 31
Liitus: Jan 2012
Postitused: 61
Teemad: 6
Liitus: Sep 2004
Postitused: 72
Liitus: Jun 2011
Postitused: 43
Liitus: Jul 2009
(27-09-2012, 10:31 )Thorondor Kirjutas: Uuendasime foorumi reegleid. Palun need kõigil läbi lugeda. Foorumis edasi tegutsedes arvestame, et olete nende reeglitega nõus.
3.5. Võõrkeelsed tekstid
3.4. Lingid
PS. Seekord ei õnnestunud kahjuks "Olen nõus" nupuvajutusega lehekülge teha. Tänan!
Võtan teadmiseks!!
Postitused: 34
Liitus: Mar 2012
Tundub mõistlik.
Postitused: 13
Liitus: Dec 2007
Postitused: 85
Teemad: 3
Liitus: Sep 2008
Postitused: 277
Teemad: 6
Liitus: Jul 2011
Ikka veel mõistlikud reeglid. Väga tubli, Thor (ja teised, kes nendega nokitsenud on)!
Postitused: 26
Liitus: Apr 2012
Postitused: 139
Liitus: Jun 2012
Läbi loetud juba siis, kui see ilmus. Nüüd ka kinnitan selle siin, et olen seda lugenud ja teadmiseks võtnud.
Never interrupt your enemy when he is making a mistake. It is impolite. (Napoleon Bonaparte)
Ei ole mõtet minna seaga pori sisse maadlema. Mõlemad saate poriseks, kuid rõõmu tunneb sellest ainult siga!
Postitused: 3,436
Teemad: 29
Liitus: Jul 2011
04-10-2012, 18:18
(Seda postitust muudeti viimati: 04-10-2012, 18:21 ja muutjaks oli Minaelan.)
"2.10. Reeglitest kinni pidamine
Foorumi personali ülesandeks on reeglite vastased postitused kustutada ning kasutaja korrale kutsuda ning vajadusel foorumist eemaldada. Suhtumine stiilis "tema rikkus reegleid, ma võin ka nüüd sama teha" ei ole aksepteeritav. Kas postitus on pahatahtliku sisuga, jääb foorumi personali otsustada. Aktsepteerides reeglistikku aktsepteerid ka seda põhimõtet. Kõik teemavälised konfliktid lahendatagu väljaspool avalikku foorumiruumi." (Para-web)
Ainus vabadus, mis vabaduse nime väärib, on püüd jõuda omal viisil enda eesmärgile, võtmata teistelt õigust teha sedasama ning tegemata neile nende teel takistusi. (John Stuart Mill (1806-1873))
"2.8. Suhtumine teistesse kasutajatesse.
Kõigil kasutajatel on õigus oma arvamusele ning teise kasutaja põhjendamatu kritiseerimine, isiklik solvang, ähvardamine või tahtlik provotseerimine on keelatud taunitav." (Para-web)
Kui te olete häälestatud kellegi vastu, siis ei ole te vabad. Kui te peate kedagi süüdlaseks ja teie mõistus on nende vastu häälestatud, teadke, et olete nende külge kleepunud! (Sri Sri Ravi Shankar)
Oma hinge kuulates ei saa sa teha muud, kui ainult täiuslikke valikuid.
Õpi selgeks reeglid, siis tead, kuidas neid korralikult eirata.
Dalai-laama
Postitused: 27
Liitus: May 2012
lugesin
Postitused: 3,869
Teemad: 7
Liitus: Jun 2011
(27-09-2012, 10:31 )Thorondor Kirjutas: 3.4. Lingid
Eriti viisakas on kui lingi taga oleva video puhul on lisatud video pikkus ning faili puhul faili maht. (04-10-2012, 22:13 )derxx1 Kirjutas: http://www.space.com/17892-cincinnati-uf...stery.html (04-10-2012, 22:04 )derxx1 Kirjutas: lugesin Kas ainult lugesid ilma neid meelde jätmata?
Postitused: 3
Liitus: Oct 2010
Postitused: 37
Teemad: 2
Liitus: Jan 2012
Loetud, nõustun.
"Distrust in the government is no cause for suspicion"
Postitused: 1,631
Teemad: 20
Liitus: Dec 2011
(27-09-2012, 10:31 )Thorondor Kirjutas: PS. Seekord ei õnnestunud kahjuks "Olen nõus" nupuvajutusega lehekülge teha.
Kusjuures kui sa seda teha üritasid, olin parasjagu foorumis ja mulle igatahes tuli ette mingi selline lehekülg (paraku küll polnud sedal ära toodud foorumi uusi reegleid), kus ma ka juba oma nõusoleku andsin (isegi õieti teadmata milleks)
Usk on nagu ämblik, kes koob su pähe võrgu, kuhu jäävad pidama vaid tema toiduks sobivad mõtted. Ebasobivad kuid kaalukad rebivad aeg-ajalt ta võrku auke, mille agar ämblik siis kiiresti uue ja tugevama niidistikuga parandab. Ja et sa teda ei hävitaks, esitleb ta end sinuna.
Postitused: 22
Liitus: Jun 2010
|