Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OFFER: Area 51 Satelliitfotod
Tegemist pildikogumikuga, kus on näha Area 51, USA salajane baas. Pildikogumik on hetkel Toru ftp serveris üleval nime all Area.51.Satellite.Photos.rar
Fail on umbes 6,26 mega suur.
Vasta
mis seal ikka vaadata..kõik juba ammu nähtud....ja ex 51 üheelanikudki teavad juba ammu et neid jäljgitakse.....seega ei maksa need pildid miagi......pigem aint neile kes enne seda piirkonda näinud pole.....kaarduilt või pildidlt
Vasta
Mina ei ole näiteks neid näinud.
Torust tõmmata ma ei saa.
Kui see mingi paari megane on, siis võiks ju selle kuskile teise kohta üles panna, kust kõik saavad vaadata. Võin ise ka seda teha kui pildid enda kätte saaks. Või need mingi autoriõigusega kaitstud pildid mida ei tohi levitada ?
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Thorondor
Mina ei ole näiteks neid näinud.
Torust tõmmata ma ei saa.
Kui see mingi paari megane on, siis võiks ju selle kuskile teise kohta üles panna, kust kõik saavad vaadata. Võin ise ka seda teha kui pildid enda kätte saaks. Või need mingi autoriõigusega kaitstud pildid mida ei tohi levitada ?

Ma arvan et see fail on ammu juba torust ära kustutatud, seal kustutatakse neid regulaarselt.

Muudetud: 22-7-05 kell 14:45:37 Imhotep
Vasta
Smile Jah, teema on algatatud ikka jupp aega tagasi.
Kellelgi teil see arvutis ikka olemas on ju. Muudame seda esimest posti ja paneme töötava lingi.
Vasta
Mingeid "Piirkonna 51" satelliidipilte on näha siin: http://www.theeunderground.com/area51/ Need pole nüüd küll mingid megabaidised asjad, aga mingeid fragmente nad näitavad. Toodud on vaid fotode allkirjad, pikemad kommentaarid puuduvad.

Veel veidi otsimist ja ... ahhaa ... siit saab rohkem ja suuremaid pilte. Miskit juttu on kah: http://www.fas.org/irp/overhead/groom.htm. Ei tea küll, kas need on needsamad "torupildid" või miskit muud.
Vasta
Kes vähegi asjast huvitatud on, võib neid vabalt leida kust iganes...
Vasta
Ja asjast huvitatud inimesed võivad ka selle foorumi kaudu neid leida. Kas pole ?
Vasta
On küll nii. Ma ei väitnudki vastupidist.

Mida nendelt fotodelt leidma peaks?
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: psühho
Mida nendelt fotodelt leidma peaks?

kes vähegi asjast huvitatud on võiks selle juba netist üles otsida...
Vasta
soovitaksin siinkohal programmi Googel Earth, mis on tasuta (juhul kui mitte installida Pro versiooni)..
sealt leiab Area 51 sat fotosi pluss veel palju muud huvitavat.

http://kh.google.com/download/earth/plus.html
siit on see proge endale võimalik hankidaSmile
Vasta
see google earth on päris lahe programm... leidsin minagi üles selle järve ja selle baasi mida "ametlikult" ei eksisteerigi.
Vasta
koordinaadid?
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Gulja
mis seal ikka vaadata..kõik juba ammu nähtud....ja ex 51 üheelanikudki teavad juba ammu et neid jäljgitakse.....seega ei maksa need pildid miagi......pigem aint neile kes enne seda piirkonda näinud pole.....kaarduilt või pildidlt

area 51 üheelanikud?
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Dokumentaal: BOB LAZAR: AREA 51 & FLYING SAUCERS xawa 18 8,430 26-01-2019, 16:59
Viimane postitus: zzz34

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne