Postitused: 1,615
Teemad: 181
Liitus: Oct 2003
Tegemist pildikogumikuga, kus on näha Area 51, USA salajane baas. Pildikogumik on hetkel Toru ftp serveris üleval nime all Area.51.Satellite.Photos.rar
Fail on umbes 6,26 mega suur.
Postitused: 173
Teemad: 11
Liitus: May 2005
mis seal ikka vaadata..kõik juba ammu nähtud....ja ex 51 üheelanikudki teavad juba ammu et neid jäljgitakse.....seega ei maksa need pildid miagi......pigem aint neile kes enne seda piirkonda näinud pole.....kaarduilt või pildidlt
Postitused: 4,920
Teemad: 189
Liitus: Nov 2003
Mina ei ole näiteks neid näinud.
Torust tõmmata ma ei saa.
Kui see mingi paari megane on, siis võiks ju selle kuskile teise kohta üles panna, kust kõik saavad vaadata. Võin ise ka seda teha kui pildid enda kätte saaks. Või need mingi autoriõigusega kaitstud pildid mida ei tohi levitada ?
Postitused: 280
Teemad: 28
Liitus: Oct 2003
Tsitaat:Algselt postitas: Thorondor
Mina ei ole näiteks neid näinud.
Torust tõmmata ma ei saa.
Kui see mingi paari megane on, siis võiks ju selle kuskile teise kohta üles panna, kust kõik saavad vaadata. Võin ise ka seda teha kui pildid enda kätte saaks. Või need mingi autoriõigusega kaitstud pildid mida ei tohi levitada ?
Ma arvan et see fail on ammu juba torust ära kustutatud, seal kustutatakse neid regulaarselt.
Muudetud: 22-7-05 kell 14:45:37 Imhotep

Jah, teema on algatatud ikka jupp aega tagasi.
Kellelgi teil see arvutis ikka olemas on ju. Muudame seda esimest posti ja paneme töötava lingi.
Postitused: 3,545
Teemad: 235
Liitus: Dec 2004
Mingeid "Piirkonna 51" satelliidipilte on näha siin:
http://www.theeunderground.com/area51/ Need pole nüüd küll mingid megabaidised asjad, aga mingeid fragmente nad näitavad. Toodud on vaid fotode allkirjad, pikemad kommentaarid puuduvad.
Veel veidi otsimist ja ... ahhaa ... siit saab rohkem ja suuremaid pilte. Miskit juttu on kah:
http://www.fas.org/irp/overhead/groom.htm. Ei tea küll, kas need on needsamad "torupildid" või miskit muud.
Postitused: 27
Teemad: 0
Liitus: Aug 2005
Kes vähegi asjast huvitatud on, võib neid vabalt leida kust iganes...
Ja asjast huvitatud inimesed võivad ka selle foorumi kaudu neid leida. Kas pole ?
Postitused: 27
On küll nii. Ma ei väitnudki vastupidist.
Mida nendelt fotodelt leidma peaks?
Läbi tule ja vee, sammub raudmees!
Postitused: 5,868
Teemad: 183
Liitus: May 2004
Tsitaat:Algselt postitas: psühho
Mida nendelt fotodelt leidma peaks?
kes vähegi asjast huvitatud on võiks selle juba netist üles otsida...
Kõrgeim äratundmine on teada saamine, et tegelikkuses olid pidevalt selle kõrgeima äratundmise sees.
Iga hetk ja iga kogemus, mis sa saavutad on ideaalne, täiuslik, kordumatu
Postitused: 1
Liitus: Jan 2004
soovitaksin siinkohal programmi Googel Earth, mis on tasuta (juhul kui mitte installida Pro versiooni)..
sealt leiab Area 51 sat fotosi pluss veel palju muud huvitavat.
http://kh.google.com/download/earth/plus.html
siit on see proge endale võimalik hankida
Postitused: 5,868
Teemad: 183
Liitus: May 2004
see google earth on päris lahe programm... leidsin minagi üles selle järve ja selle baasi mida "ametlikult" ei eksisteerigi.
Postitused: 139
Teemad: 3
Postitused: 292
Teemad: 3
Liitus: Sep 2007
Tsitaat:Algselt postitas: Gulja
mis seal ikka vaadata..kõik juba ammu nähtud....ja ex 51 üheelanikudki teavad juba ammu et neid jäljgitakse.....seega ei maksa need pildid miagi......pigem aint neile kes enne seda piirkonda näinud pole.....kaarduilt või pildidlt
area 51 üheelanikud?
Me kõik teame, et me pole siin üksi.