Teema hinnang:
  • 1Hääli - 5 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
AgentStarskY: Projekt EST SUB
Nii siis olen ülesandeks võtnud eesti keelde tõlkima hakata erinevaid materjale, mis silma jäävad ja kuna on palju inimesi, kelle jaoks inglise keel natuke raskusi valmistab ning kõik head materjalid on ju inglise keeles, seega hakkan tõlkima neid eesti keelde.

------------------------------------------------------------------------------

Praeguseks valminud tõlked:

1) Alex Collier Interview 1994 ***EST SUB***
http://www.youtube.com/watch?v=lagf6akBciw

2) RICHPLANET.NET - UFO Disclosure ***EST SUB***
http://www.youtube.com/watch?v=YfBbKfVo5OU

------------------------------------------------------------------------------

Kui midagi lisandub siin annan teada...
Vasta
Tubli inimene Smile. Kuigi pursin ise kah inglise keel, aga mitte nii hästi, et saaksin 100% jutust aru.
Vasta
Loen ja vaatan tulevikus kõik AgentStarskY tõlgitu läbi. Tänud!
Vasta
(02-06-2012, 16:21 )soe1 Kirjutas: Tubli inimene Smile. Kuigi pursin ise kah inglise keel, aga mitte nii hästi, et saaksin 100% jutust aru.

Sama siin, suured tänud tõlkijaleSmile

Vasta
Väga suur töö ära tehtud, tõesti.. suur kummardus. Tekstides on küll pisikesed vead, aga muidu suurepärane, tore, et aegajalt isegi omapoolseid seletusi oled lisanud inimestele, kes muidu ei ole kursis.
Vasta
(03-06-2012, 14:38 )Savipats Kirjutas: Väga suur töö ära tehtud, tõesti.. suur kummardus. Tekstides on küll pisikesed vead, aga muidu suurepärane, tore, et aegajalt isegi omapoolseid seletusi oled lisanud inimestele, kes muidu ei ole kursis.

Tänan! Tõlgin praegu üht head dokumentaali, kuid ei tea, millal see valmib, kuna suve ajal eriti ei suvatse sellega palju tegeleda...

Vasta
Suured tänud, aitähh aitähh aitähh Smile
Vasta
Leidsin sõnumi teemast AgentStarsky lingi Richplanet.net.
Oleksin huvitatud, et leiduks keegi, kes sealt mõned videod ära tõlgiks:

http://www.richplanet.net/detail.php?dbindex=142

Seal üks viljaringi video ka:
http://www.richplanet.net/cropcircles.php

Vasta
(15-07-2012, 12:16 )Müstik Kirjutas: Leidsin sõnumi teemast AgentStarsky lingi Richplanet.net.

Töötan juba richplanet.net tõlkimise kallal...

Vasta
Minul tekkis küsimus, et miks teine hääl loeb peale Collieri enda häälele esimeses videos. Ja siis veel, et ta ütleb minu kuulmise järgi, et Narvikus Skandinaavias (mitte Norras), asub Norras. See on linn.
Vasta
Olen kuulanud teist videot nüüd juba 11 minutit ja juba olen tema jutus tabanud mitmeid vasturääkivusi:

1. 4-dimensioonis toimub kõik silmapilkselt, kõik suudavad tunnetada kõike ja valet ei eksisteeri, sest sinu mõtted ja kogu olemus on loetav (silmapilkselt)

Ent mis kohtunikest ja vandemeestest ta räägib? Kuidas on võimalik, et eksisteerib kohus, mis arutleb hea ja halva üle, kui veidi hiljem ta väidab, et halba ei eksisteerigi, kuna halba ei saa sellises olukorras olemas olla, kus kõik teavad kõike ja on üks.

2. sama kehtib ka õppimise kohta - Collier väidab, et õpitakse alguses kõike ning seejärel valitakse soovitud suund, millega edasi tegeleda. Taaskord täiesti segane väide arvestades, milline on 4-mõõtmeline maailm.

Andromeedalased on seega nagu Iidsed (ancients) Stargate sarjas, kes samuti lõid tehnoloogiat, et selle abil oma vaimset arengut kiirendada/suunata/juhtida (Viide)
Vaatan edasi...
Vasta
Selle teise video kohta on eraldi teema ka olemas, kus on juba 79 postitust:

http://www.para-web.org/showthread.php?tid=6713
Vasta
(15-07-2012, 18:43 )pila Kirjutas: Minul tekkis küsimus, et miks teine hääl loeb peale Collieri enda häälele esimeses videos. Ja siis veel, et ta ütleb minu kuulmise järgi, et Narvikus Skandinaavias (mitte Norras), asub Norras. See on linn.

See on ühest dokumentaalist. Ülejäänud dokumentaalist on ära lõigatud. Ainult osa, mis rääkis Alex Collierist on alles. Jah, tõlkes on väike viga...

(15-07-2012, 20:06 )Celtic Kirjutas: Olen kuulanud teist videot nüüd juba 11 minutit ja juba olen tema jutus tabanud mitmeid vasturääkivusi:

1. 4-dimensioonis toimub kõik silmapilkselt, kõik suudavad tunnetada kõike ja valet ei eksisteeri, sest sinu mõtted ja kogu olemus on loetav (silmapilkselt)

Ent mis kohtunikest ja vandemeestest ta räägib? Kuidas on võimalik, et eksisteerib kohus, mis arutleb hea ja halva üle, kui veidi hiljem ta väidab, et halba ei eksisteerigi, kuna halba ei saa sellises olukorras olemas olla, kus kõik teavad kõike ja on üks.

2. sama kehtib ka õppimise kohta - Collier väidab, et õpitakse alguses kõike ning seejärel valitakse soovitud suund, millega edasi tegeleda. Taaskord täiesti segane väide arvestades, milline on 4-mõõtmeline maailm.

Andromeedalased on seega nagu Iidsed (ancients) Stargate sarjas, kes samuti lõid tehnoloogiat, et selle abil oma vaimset arengut kiirendada/suunata/juhtida (Viide)
Vaatan edasi...

Vaata tähelepanelikult. Ta ütles, et kuni 5-nda dimensioonini veel eksisteerib mingilmääral negatiivsus ja positiivsus, seega 4-ndas see veel on.

Millest sa aru ei saa, oma teise küsimue juures? Lihtne ja loogiline ju.
Dimensioonid on nagu reaalsused. Unusta dimensioonid, millest "teadus" räägib. Need ei ole need samad. Need on teised reaalsused, milles Collier räägib. Kõik universumis on erinevatel reaalsustel/dimensioonidel sõltuvalt nende teadvuste tasemest. Ja pealegi ei suudagi sa seda üldinisti veel mõista, kuna sa pole veel kogenud 4-jnda dimensiooni vibratsiooni.

Jah, stargate, star wars...need on suht sarnased sellele, mis tegelikult juhtus. Illuminati poolt kontrollitud Hollywood teab maavälistest rassidest ja tõelisest ajaloost ning kasutab seda mingil põhjusel oma filmides. Mingit sorti psühholoogiline mõjutus? Ma uurin veel, miks nad seda teevad...

Vasta
(16-07-2012, 07:39 )AgentStarskY Kirjutas: Millest sa aru ei saa, oma teise küsimue juures? Lihtne ja loogiline ju.
Dimensioonid on nagu reaalsused. Unusta dimensioonid, millest "teadus" räägib. Need ei ole need samad. Need on teised reaalsused, milles Collier räägib. Kõik universumis on erinevatel reaalsustel/dimensioonidel sõltuvalt nende teadvuste tasemest. Ja pealegi ei suudagi sa seda üldinisti veel mõista, kuna sa pole veel kogenud 4-jnda dimensiooni vibratsiooni.
Kuidas tead sina siis õpetada, kui ise kogenud pole?

Keegi polegi rääkinud nendest dimensioonidest, millest teadus räägib, kuigi võiks, sest pime uskmatus teaduse suunas näitab vaid inimese piiratud mõtlemisvõimet. Teaduses eksisteeriv arusaam dimensioonidest on suhteliselt sarnane sellele, millest Collier räägib - aeg, kui selline on vaid punkt ja kogu meie olemus on selle ühe punkti sees - minevik, olevik, tulevik on kõik üks. Ja kui teada tahad, siis šamaanid on seda arusaama evinud juba aastatuhandeid. Pole miskit uut siin maamunal.
Vasta
(16-07-2012, 07:39 )AgentStarskY Kirjutas:
(15-07-2012, 18:43 )pila Kirjutas: Minul tekkis küsimus, et miks teine hääl loeb peale Collieri enda häälele esimeses videos. Ja siis veel, et ta ütleb minu kuulmise järgi, et Narvikus Skandinaavias (mitte Norras), asub Norras. See on linn.
See on ühest dokumentaalist. Ülejäänud dokumentaalist on ära lõigatud. Ainult osa, mis rääkis Alex Collierist on alles.
Aga pila ütlus tõlke kohta on õige. Peaks olema "Skandinaavias, Narvikus, sõjaväebaasi ligidal." Kaardi peal osutatakse ju ka (õnneks) Norras asuva Narviku linna kanti.
Vasta
(16-07-2012, 09:07 )Celtic Kirjutas:
(16-07-2012, 07:39 )AgentStarskY Kirjutas: Millest sa aru ei saa, oma teise küsimue juures? Lihtne ja loogiline ju.
Kuidas tead sina siis õpetada, kui ise kogenud pole?

Keegi polegi rääkinud nendest dimensioonidest, millest teadus räägib, kuigi võiks, sest pime uskmatus teaduse suunas näitab vaid inimese piiratud mõtlemisvõimet. Teaduses eksisteeriv arusaam dimensioonidest on suhteliselt sarnane sellele, millest Collier räägib - aeg, kui selline on vaid punkt ja kogu meie olemus on selle ühe punkti sees - minevik, olevik, tulevik on kõik üks. Ja kui teada tahad, siis šamaanid on seda arusaama evinud juba aastatuhandeid. Pole miskit uut siin maamunal.

Olen kogenud.

(16-07-2012, 09:43 )kage Kirjutas:
See on ühest dokumentaalist. Ülejäänud dokumentaalist on ära lõigatud. Ainult osa, mis rääkis Alex Collierist on alles.
Aga pila ütlus tõlke kohta on õige. Peaks olema "Skandinaavias, Narvikus, sõjaväebaasi ligidal." Kaardi peal osutatakse ju ka (õnneks) Norras asuva Narviku linna kanti.

Tõsi ta on.

Vasta
Lisasin uue tõlke. Video on selle teema esimeses postituses, teine link.

Lisan siia ka:
Vasta
Tänud ja lugupidamine inimesele, kes oma aega ja ressurssi kulutab emakeele elus hoidmiseks.wink
Vasta

See on ühest dokumentaalist. Ülejäänud dokumentaalist on ära lõigatud. Ainult osa, mis rääkis Alex Collierist on alles. Jah, tõlkes on väike viga...

(15-07-2012, 20:06 )Celtic Kirjutas: Olen kuulanud teist videot nüüd juba 11 minutit ja juba olen tema jutus tabanud mitmeid vasturääkivusi:

Vaatan edasi...

Vaata tähelepanelikult. Ta ütles, et kuni 5-nda dimensioonini veel eksisteerib mingilmääral negatiivsus ja positiivsus, seega 4-ndas see veel on.

Jah, stargate, star wars...need on suht sarnased sellele, mis tegelikult juhtus. Illuminati poolt kontrollitud Hollywood teab maavälistest rassidest ja tõelisest ajaloost ning kasutab seda mingil põhjusel oma filmides. Mingit sorti psühholoogiline mõjutus? Ma uurin veel, miks nad seda teevad...

Mina olen sama täheldanud, et nn. ulmefilmides näidatakse meile tegelikku maailma (mitte kõike, tõde on sinna kuskile sisse peidetud). See seostub mulle kuidagi teooriaga:
Sünonüümid Jumal ja Kurat istuvad laua ääres ja mängivad malet. Jumal küsib - kas sa inimestele ikka rääkisid ära kõik oma kuratlikud kavalused ja hoiatasid neid lõksu langemise eest? Saatan vastab - jah. Ta ei valetanud- jättes mainimata, et näitas meile seda ulmefilmis ja naeruvääristatult.

Kuradi osas mängis maailma juhtiv Illuminati ja siniverelised.

Kui keegi oskaks edasi arutleda, MIKS nad PEAVAD meile tõde rääkima...
Vasta
(21-07-2012, 20:08 )Tavaline inimene Kirjutas:

Vaatan edasi...

Mina olen sama täheldanud, et nn. ulmefilmides näidatakse meile tegelikku maailma (mitte kõike, tõde on sinna kuskile sisse peidetud). See seostub mulle kuidagi teooriaga:
Sünonüümid Jumal ja Kurat istuvad laua ääres ja mängivad malet. Jumal küsib - kas sa inimestele ikka rääkisid ära kõik oma kuratlikud kavalused ja hoiatasid neid lõksu langemise eest? Saatan vastab - jah. Ta ei valetanud- jättes mainimata, et näitas meile seda ulmefilmis ja naeruvääristatult.

Kuradi osas mängis maailma juhtiv Illuminati ja siniverelised.

Kui keegi oskaks edasi arutleda, MIKS nad PEAVAD meile tõde rääkima...

Mu isiklik arvamus on see, et salajane valitsus/illuminati on ise hädas ja tahab halbadest tulnukatest lahti saada. Nad on olukorras, kus nad alluvad halbade tulnukate tahtele, kuid samas üritavad leida mooduseid kuidas inimkond teadlikumaks teha ehk siis läbi filmide.

Vasta
(21-07-2012, 14:39 )AgentStarskY Kirjutas: Lisasin uue tõlke. Video on selle teema esimeses postituses, teine link.

Lisan siia ka:

Tänud tõlkimast! Kes ei ole veel vaadanud, siis see käsitleb UFO-de avalikustamise projekti.
Usun, et UFO-huvilistele juba ammu need seigad teada, aga mõned tähtsamad aastaarvud toon eraldi välja:
1965 Luna orbiter tegi tiiru ümber Kuu ja fotodel avastati baasid Kuu tagaküljel.
Videos räägib Clifford Stone, kelle tegevuseks aastaid oli allakukkunud UFO-de kokku korjamine (ka surnukehade).
Niikui mingi UFO alla kukkus, siis sõjavägi piiras paiga ringi ja inimestele öeldi, et alla kukkus lennuk.

1954.a. kohtus Eisenhower isiklikult tulnukatega Edwardsi lennuväebaasis ja sõlmis nendega lepingu.
NORAD-i töötajad ei tohtinud UFO-dest isegi üleskirjutisi teha. Politseile, kes UFO-sid nägi, valetati, et radaril ei olnud midagi.

Edasi presidentidest, neist kes varjasid UFO-de saladust ja neist kes tahtsid rahvale avaldada, aga ei pääsenud infole ligi.
Nixon viis Jackie Gleasoni Homesteadi lennuväebaasi Floridas, et näidata talle tulnukate laipu.

Reagan ja Buchid olid varjamisega seotud. Jimmy Carter nägi ise UFO-t 1969 ja lubas avalikustada, aga Buch oli CIA eesotsas sel ajal ja ei lasknud teda infole ligi.
Ainult Clynton lobises peale valitsusaega, et Roswellis oli tõepoolest tulnukate laev.
Nüüdseks, nagu me teame, on muidugi osad UFO-toimikud ka avaldatud nii nagu Suurbritanniaski. Suund on võetud avalikustamise poole, aga kõik käib väga aeglaselt.

Vasta
Minu jaoks on sarnasus täiesti olemas. St anonüümne sõnum kui see mille vastuvõtmiseks inimeste poolt on Greyd ajaloolisi sündmusi manipuleerinud.

Interviuu 29:48 - "Greyd on kõigest olnud siin ainult 59 aastat, aga kuna nad suudavad ajas rännata on nad läinud ajas tagasi ja nad on saanud manipuleerida mitmeid ajaloolisi sündmusi, et tuua meid siia kus me praegu oleme, kus me palume kellelgi siia tulla ja meid päästa. Ja nad on juba siin ja kui me palume neid, omast vabast tahtest "Kas te palun päästaksite meid!", siis me oleme palunud seda ja me oleme saanud täpselt selle mida me väärime, sest me ei võtnud vastutust ühise rassina, et parandada oma enda probleeme ja tegeleda nendega ise."

Anonüümne sõnum maailmale! - Missugune on teie olukord?
(rõhutakse sellele, et inimkond on halbade valitsejate käpa all ja kuna nendele ei saa loota ning tegelikult neil ei ole rahva huvid eesmärgiks, siis seetõttu on muutuseks vaja kolmanda osapoole, tulnukate, ilmsikstulek.)

Mida me suudame pakkuda?
(... ilusad lubadused ...)

Mis küsimust me teilt küsime?
“Kas te tahate, et me kohale ilmuksime?”
Vasta
Niikaua kui need "projektid" ei räägi manipuleerimissüsteemidest -kiibid, juhtmed kuklas, voolikud küljes, hingede vahetus, biorobotid, hübriidid, energiavargusest ses lugematutes vormides jne, niiakaua on mul kahtlus et need "andromeeda kogud" on sama orjapidamissüsteemi osad.

Vasta
(07-08-2012, 13:48 )kage Kirjutas: Minu jaoks on sarnasus täiesti olemas. St anonüümne sõnum kui see mille vastuvõtmiseks inimeste poolt on Greyd ajaloolisi sündmusi manipuleerinud.

Interviuu 29:48 - "Greyd on kõigest olnud siin ainult 59 aastat, aga kuna nad suudavad ajas rännata on nad läinud ajas tagasi ja nad on saanud manipuleerida mitmeid ajaloolisi sündmusi, et tuua meid siia kus me praegu oleme, kus me palume kellelgi siia tulla ja meid päästa. Ja nad on juba siin ja kui me palume neid, omast vabast tahtest "Kas te palun päästaksite meid!", siis me oleme palunud seda ja me oleme saanud täpselt selle mida me väärime, sest me ei võtnud vastutust ühise rassina, et parandada oma enda probleeme ja tegeleda nendega ise."

Anonüümne sõnum maailmale! - Missugune on teie olukord?
(rõhutakse sellele, et inimkond on halbade valitsejate käpa all ja kuna nendele ei saa loota ning tegelikult neil ei ole rahva huvid eesmärgiks, siis seetõttu on muutuseks vaja kolmanda osapoole, tulnukate, ilmsikstulek.)

Mida me suudame pakkuda?
(... ilusad lubadused ...)

Mis küsimust me teilt küsime?
“Kas te tahate, et me kohale ilmuksime?”

Sul on õigus. Tuleb olla ettevaatlik. Kuid ma lisasin selle kirja, kuna selle stiil sobis Alex Collieri allikate (Andromeeda Nõukogu) stiiliga. Seega ma oletan, et need on sealt pärit. Kui sa loed ta raamatut, siis näed sealt kohe ära, et selle stiil ei erine eriti selle anonüümse kirja omast. Pealegi, sisu on ka suht sarnane ja eesmärk üpris sama.

Vasta
(15-07-2012, 12:47 )AgentStarskY Kirjutas: [quote='Müstik' pid='157664' dateline='1342347381']
Leidsin sõnumi teemast AgentStarsky lingi Richplanet.net.

/quote]

Töötan juba richplanet.net tõlkimise kallal...

Tänud, aga see viljaringivideo pakub ka huvi!Smile
Vasta

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat