Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tulnukad unenägudes ja elohim
Uni on teine reaalsus.
Vasta
(23-04-2012, 07:05 )Minaelan Kirjutas: Mis puutub unenägudesse, siis teismelisena, kui ei teadnud ufodest veel midagi, nägin samuti seeria selliseid unenägusid, kus põgenesime maa-alustes käikudes nende eest. Nemad (siis ma ei teadnud, kes, aga olevused väikestes õhulaevades) sõitsid, tiirlesid oma laevadega põhiliselt õhus, Maa alla nad eriti ei laskunud. Ja tundus, et nad on Maa peremehed, vähemalt käitusid nii.
Siis ei näinud ma neist mitu aastakümmet tuhkagi ja nüüd näen jälle. Ühesõnaga, alati seostuvad minu unenäod ja tulnukad sellega, et peame nende eest põgenema.
See selleks. Loomulikult võib see olla lihtsalt fantaasia vili.

Mul oli sama "pull". Teismelise eas käis mul unes tulnukadega pidev madin. Sellel lisandusid astraal tripid, mis võisid tekkida kuna iganes. Tollal ei osanud ma nendele mingit loogilist seletust leida, kusagilt küsida, lugeda, uurida ka polnud. Oma peaga pidasin ma kogu siinset elu "tulnukate diplomi tööks". Samuti ei julgenud ega tahtnud ma sellest kellelegi eriti rääkida. Umbes 18 aastaseks saades see kõik lõppes. Nüüd hakkavad need unenäod jälle tagasi tulema. Kahel korral oleme tulnukatega maha pidanud kõva madina mingis suurlinnas, pilvelõhkujad jne. Madin on ikka ülikõva. Õhk lausa kubiseb erinevatest taldrikutest. Tappa meid keegi ei püüa vaid inimesele lastakse mingi kiir peale ja tõenäoliselt luuakse talle mingi uus reaalsus mis on sissetungijatele kasulik. Meie (meid on seal veel kes seda reaalselt näevad ja me tunneme üksteist ära) ülesaane on need inimesed sealt kiirest välja tuua. Seda näevad ka tulnukad ja meile näidatakse omakorda suurt hävingut, et tulistatakse pilvelõhkuja sodiks ja kõik sajab sulle kaela, aga me teame, et see tegelikult ikkagi ei ole nii. Mõned saavad päästetud, mõned mitte, kogu protsess on väga kurnav.
Vasta
Tulnukate sisssetungi hoiatused on false flag sündmused. Hirmutamise eesmärgil. Ka tasapisi ametlikult alustatud "disclousure" kannab seda eesmärki - tulnukad on olemas selleks, et nad kohe siia tungiks, aga valitsus kaitseb teid! Otsigu lolle...

Vasta
(23-04-2012, 10:32 )euroruubel Kirjutas: Tulnukate sisssetungi hoiatused on false flag sündmused. Hirmutamise eesmärgil. Ka tasapisi ametlikult alustatud "disclousure" kannab seda eesmärki - tulnukad on olemas selleks, et nad kohe siia tungiks, aga valitsus kaitseb teid! Otsigu lolle...
Seda postitust saab väga mitmeti mõista, räägid äkki pisut rohkem lahti mida arvad.
Vasta
(23-04-2012, 12:06 )kuukaart Kirjutas:
(23-04-2012, 10:32 )euroruubel Kirjutas: Tulnukate sisssetungi hoiatused on false flag sündmused. Hirmutamise eesmärgil. Ka tasapisi ametlikult alustatud "disclousure" kannab seda eesmärki - tulnukad on olemas selleks, et nad kohe siia tungiks, aga valitsus kaitseb teid! Otsigu lolle...
Seda postitust saab väga mitmeti mõista, räägid äkki pisut rohkem lahti mida arvad.

süteemi peremees - piiblis elohim - on seni teinud kõik, et end varjata ja nüüd äkki hakkavad avalikustama - ihihii ja ahahaa! Kui "avalikustataksegi", siis eesmärkidel, mis karmaõigusega siia sündinule kindlasti kahjuks.

Teine võimalus - paleepööre on tõepoolest toimunud - isegi Zed mainib seda - see paraveebi vetaran niisama sõnu ei loobi - ja füüsilisel tasandil veel olemas olev süsteemi jäänuk üritab kohalikke uute olude vastu ässitada. Et tulevik saab olema tume ja nii edasi, et teil pole mõtet võidelda. Et kui toota võimalikult palju negatiivset energiat, siis äkki õnnestub võimu siiski enda käes hoida...

No sellised mõttemõlgutused, võiks mujale teemasse ümber tõsta, on kellgi ideid, kuhu teemasse, sest võimalusi palju.

Vasta
Kas see on kõigest hundi ulg või on ka midagi käega katsutavat
ette näidata?
äkki sobib sulle segastest aegadest arusaamiseks:
"Taevas toimus sõda; Miikaeli väeülem ja tema inglid võitlesid draakoni (Lutsiferi, Saatana ja lahtiöelnud vürstide) vastu; ja draakon ja tema mässulised inglid võitlesid, kuid ei saanud võitu." See "sõda taevas" ei olnud füüsiline lahing, nagu seda Maal võidakse arvata. Võitluse esimestel päevadel pidas Lutsifer jätkuvalt vastu planeedi amfiteatris. Gabriel paljastas oma peakorterist pidevalt mässuliste plaane. Erinevad isiksused, kes olid planeedil kohal ja kes suutnud oma seisukohta võtta, liikusid edasi tagasi nende vaidluste vahel kuni jõudsid lõpilikule otsusele.

Kuid see sõda taevas oli väga kohutav ja väga tõeline. Kuigi ei toimunud barbaarsusi, nagu see on iseloomulik ebaküpsetele maailmadele, oli konflikt väga hukutav; materiaalsetes võitlustes on materiaalne elu ohus, kuid taevases sõjas võideldi igavese elu pärast.

Lutsiferi vaba tahte sundis teda pikka aega välja astuma ja rääkima viletsusest, mis universaalse süsteemi paljudes kastides valitseb. Kas ta võttis armee ja ründas universumit? Ei. Kas ta innustas teisi seda tegema? Ei. Ta tegi seda, mida tema vaba tahe ja õigus "sõnavabadusele" nõudis. Teie jaoks on see õigus "Jumala poolt antud" vabaduse nurgakivi. Universumi jaoks oli see teotus, mida midi iga hinna eest maha suruma.
Universum "arvab", et taevas oli sõda. Kuid meie teame paremini. Ilmutus näitab selgelt, et puhkeb füüsiline sõda. Universum on oma pimeduses ja ülbuses andnud välja palju käske, seadusi ja hinnanguid. Kuid nad ei oma jõudu, et neid ellu viia, kuna Miikael on selle ära keelanud. Veelgi enam, universumis on vähe saladusi. Kohe, kui asi on viidus sõnasse või teosse, on see kirjutatud ajajoonde ja neid jooni saab lugeda. Ainuke koht, kus miski on täiesti kindlalt varjul, on Isa ise. Järelikult tuleb Ilmutuse tekst Isalt, kuna teist võimalikku allikat ei ole. Jerusem tiirleb Orioni vöö kõige vasakpoolsema tähe ümber. Keskmine täht, ühe tähesüsteemi kaugusel on mässu peamine kants. Seega on mäss otse Jerusemi väravate all.
Vasta
(23-04-2012, 12:37 )Päikeseinsener Kirjutas:
(23-04-2012, 12:31 )euroruubel Kirjutas:
(23-04-2012, 12:06 )kuukaart Kirjutas:

süteemi peremees - piiblis elohim - on seni teinud kõik, et end varjata ja nüüd äkki hakkavad avalikustama - ihihii ja ahahaa! Kui "avalikustataksegi", siis eesmärkidel, mis karmaõigusega siia sündinule kindlasti kahjuks.

Teine võimalus - paleepööre on tõepoolest toimunud - isegi Zed mainib seda - see paraveebi vetaran niisama sõnu ei loobi - ja füüsilisel tasandil veel olemas olev süsteemi jäänuk üritab kohalikke uute olude vastu ässitada. Et tulevik saab olema tume ja nii edasi. Et kui toota võimalikult palju negatiivset energiat, siis äkki õnnestub võimu siiski enda käes hoida...

No sellised mõttmõlgutused, võiks mujale teemasse ümber tõsta, on kellgi ideid, kuhu teemasse, sest võimalusi palju.

Kas see on kõigest hundi ulg või on ka midagi käega katsutavat
ette näidata?
Ka mul on pikemat aega sama küsimus Laugh...Seega võtan Pi-ga ühte ritta ja ajan ka koonu taeva poole Bleh

Vasta
Läks jah käest ära. Kui saaks selle teemaga kuhugi ümber kolida, siis jätkaks. Tänane uni oli taas põnev.
Vasta
Ma siin mõtisklen, et kas tulnukatest niisuguseid õudukaid nähtaks, kui neid kujuteldaks vähemalt väliselt täiesti inimestetaolistena? Täitsa arusaadav, et on raske usaldada mingit maonäoga kuju või kedagi, kes näeb välja nagu ülekasvanud ja deformeerunud embrüo... Või on hirm nende vastu sisse kirjutatud juba sellesse, kuidas neid nimetatakse. Sõna "tulnukas" iseenesest tähendab ju ka võõrast ja võõras on tavaliselt midagi kahtlast, ebausaldusväärset, imelikku, potentsiaalselt ohtlikku.
Vasta
Ridley Scott- tuntud "Alien" sci-fi filmiseeria režissöör - näiteks on öelnud, et selle oma filmi ühe peategelase - tulnuka - välimuse ja olemuse inspiratsiooni sai ta oma unenägudest.
Vasta
S.King on mees, kes kirjutab seda, mis on nàinud unenàgudes oma raamatuteks ùmber.
Ja nùùd pàris ilma naljata. Mina olen nàinud unenàgusid niivôrd ôudsaid, et ma màletan neid ja môningaid olen nàinud mitmeid kordigi.
1 jubedamaid on. Olen kuskil linnas ja algab meeletu ulgumine, vôi sireen karjuma ùle linna ja siis hakkab pihta maavàrisemine, kus inimesed vajuvad koos maaga maaalla. Joosta pole kuskile, sest ikka ja jàlle on ees uus tupik. Midagi seesmist ùtleb, et "Ei juhtu minuga midagi" ja pean vastu. Igal pool nàen kuidas majad suvaliselt vajuvad kokku. Kui lôpuks see suur huilgamine lôppeb, lôppeb ka maavàrin ja see kaos hetkeks.
Ei tea kuidas, aga ma tean selles unenàos, et kôik on seotud ùhe majaga vàiksel kitsal tànaval, mis on hirmuàratav ja tean kuidas kôik taas pihta hakkab.
Seal on seos, et sellest majast astub vàlja suvaline inimene, nagu ei kuskilt ja kôik hakkab taas pihta.
Raske on seletada seda lahti, aga raske on ùles àrgata peale seda unenàgu, sest terve pàev on meeles, nagu oleksin saabunud kuskilt katastroofi ùleelanud paigast
Vasta
Endalgi ,kuskil poole aasta jooksul olnud mitmeid unenägusid ufodest.Just nagu nende laevadest,mitte tulnukatest.Kuidagi väga ärev tunne tekib ja teadmine,et maailmalõpp nüüd kohe kohe saabubki.Taevas täitub nende laevadega ja ise üritan meeletult kuhugi varjuda ning kõik see tundub kuidagi väga reaalne.
Vasta
Mina mäletan oma lapsepõlve unenägudest, et õhus hõljusid mingid 20 meetri pikkused ja 7 meetri laiused "lendavad kolmnurgad", ning nad tekitasid mingit eriti vastikut mõtlemisvõimet paralüseerivat heli - veel mäletan unenäost, et selle heli vastu sai koostada "mitmekihilise kiivri", mis koosnes metalli, vahtplasti, vineeri, kapsalehtede ja muu sarnase kihtidest - samuti meenub unenäost, et ma leiutasin mingi "nähtamatu kiirega kahuri", mille abil sai neid lendavaid kolmnurki kaitsvast jõuväljast läbi lasta, ning nii nad purustada.

Aga võimaliku tulnkate invasiooni vastu peaks aitama mitme aluspõhimõtte koostoime:
1) Julgeda olla "mina ise", ehk keelduda tegevustest, mis on vastuolus enda "vaba tahtega".
2) Omada teadmisi nii "ussirohu, kui püssirohu" kohta: ehk omada teadmisi nii vaimsuse kui tehnoloogia vallast.
3) Vajadusel osata olla väga hea ja väga halb: ehk pahalasi saaks kottida neile suuantud armastuse/hoolivuse energiaga, kui ka madalatasemelise purustava vampiirhingamisega.
4) Omada ülevaadet hauataguse elu ja vaimsete maailmade kohta: nii saaks mingi aimduse, mis laadi jura neile kasulik/vajalik võib olla.
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Tulnukad tagahoovis. xawa 10 7,022 03-11-2021, 10:16
Viimane postitus: catuwujokesdotcom
  Inimlikud tulnukad Villem 26 18,483 08-07-2021, 12:49
Viimane postitus: Q11
  Oletame, et tulnukad jälgivad meid, mida nad meist tahavad? Tutanhamon 226 95,572 27-05-2019, 14:23
Viimane postitus: Q11
  Inglimoodi tulnukad ? jack the ghost 15 45 26,840 21-09-2016, 08:37
Viimane postitus: Müstik
  Tulnukad välja mõeldud heajuut 314 146,977 06-11-2014, 22:05
Viimane postitus: Müstik
  Poliitika ja tulnukad Tom 63 35,838 07-04-2014, 20:51
Viimane postitus: Kolmasilm
  Iidsed tulnukad ümberlükatud qonqure 17 10,955 01-11-2012, 09:28
Viimane postitus: kage
  Tulnukad kui katastroofide põhjustajad hulkuv hing 22 11,949 24-06-2012, 14:22
Viimane postitus: xawa
  Vene teadlane: tulnukad peavad meid idiootideks Trax 43 20,775 01-05-2012, 22:26
Viimane postitus: excubitoris
  Mida tulnukad kardavad? tavkin39 30 15,986 02-12-2011, 00:32
Viimane postitus: Kilu-Mari

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat