•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 8
  • 9
  • 10(current)
  • 11
  • 12
  • ...
  • 20
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Feminism ja ülisallivus on kogu ühiskonnale hukatuslik
(01-12-2012, 16:31 )Linda Kirjutas: Hea tähelepanek, Krt!
On küll hea tähelepanek, sest teemas toimuvat vaadates tekib mul küsimus, et mille eest inimeste arvates feminism võitleb ja mille eest feministid võitlevad? Viimase puhul võiks vahet teha ka äärmuslikel ja, kasutades Krt väljendit, ratsionaalsetel feministidel. Ja kas viimased üldse võitlevadki...

(01-12-2012, 19:39 )usiik Kirjutas: Jahh, mulle meeldiks ka kui mees elataks ja toidaks peret, aga mis siis peaks saama kui mees ei ole selleks võimeline.Loomulik et siis ma elatan ise peret, või milline oleks siis alternatiiv? Kahjuks tänapäeval enamasti ei jätku ainult mehe palgast, et pere normaalselt ära elaks. Jääb üle kolm varjanti: kas mõlemad käivad tööl, või käib üks tööl ja vireletakse kuidagi, või naine toidab üksinda ennast ja lapsi ja vähemalt töötu mehe peale ei kulu raha.

Mhmm - töötu naise peale võib raha kulutada aga töötu mehe peale ei või - ma olen lausa kõrvust tõstetud kui lihtsa liigutusega kõik raha peale viiakse. Kui mul on naine siis isegi kui tema saab palka siis olen valmis andma KÕIK mis mul on, et temal oleks see mida tal vaja - lastele loomulikult ka. Kahjuks tänapäeva "ruumis" tuleb teha kompromisse. Esmane on elamine ja toit, siis riided (enne lastele siis endale) ja nii see karavan liigub. Kui minu naine peaks jääma töötuks mingil põhjusel siis mul ei ole plaanis teda välja visata, et tema peale raha ei kuluks.

Oma töökohaga paralleele tõmmates - meil on käinud mitmeid kes leiavad, et neile makstakse vähe. Kuigi tean, et keskmiselt on "meil" päris head palgad pluss mõned unikaalsed soodustused. Pigem ollakse kodus ja virisetakse aga tööd teha ei taheta. Selliseid on meil mitmeid käinud.

Siin toodi välja see "vabaduse" asi. Vabadus on tore aga arvestada tuleb sellega, et ühel hetkel avastatakse, et see vabadus on sulle toonud ÜKSINDUSE. Inimese "kuulsus" käib temaga alati kaasas - eriti moodsal digiajastul. Mees tahab ikkagi naist kes suudab temaga olla mitte ringi litutada ja "vabadust nautida". See on selline kurikaval tee - inimesed on siiski loodud elama KOOS ja selle koos olemise ALUS on mehe ja naise koos olemine.
Kahjuks on sellesse sekkunud tänapäeval liiga palju näitajaid ja ühel hetkel avastab Mees või Naine, et kell on ennast ära tiksunud ja see "vabadus" on talle toonud vaid tühja toa ja veel tühjema hinge. Heal juhul on laps kes aga ühe vanemaga kasvades on sama "vaba" ja kordab samu vigu.

Öeldakse, et tark õpib teiste vigadest loll oma vigadest. On ju piisavalt nii eluloo kui meedia kirjeldusi kus need "vabad" on ühel hetkel tajunud kui tühi see elu neil tegelikult on. Siis otsitakse "täidet" sealt kus seda pole vaja otsida - igastsorti liikumistest ja tesite omasuguste seast.

Lisaks siia veel selle asja - mis puudutab põlvkondade sidet - viimaste aastate sõjad on andnud oma negatiivse panuse põlvkondade ülese info edastamiseks. Kui vanasti olid vanavanemad kodus - või vähemalt üleaedsed ja noored said natuke rohkem panustada oma vahelisse suhtesse ja ka teenimisse siis nüüd see faktor on tihti kadunud. Kuigi nüüd nagu oleks keegi siis see lünk mis sõjad sisse lõid on korvamatu. Selle lünga ravi kestab veel vähemalt aastat sada aga seda tingimusel, et ühiskonnal lastaks segamatult areneda - seda aga ei tehta. Hetkel on segajaid rohkem kui vaja kes sooviksid seda ühiskonda just oma "plaani" järgi tiksuma panna. Seega kestab "info puuduse haigus" veel kaua - kahjuks.
Nagu shyrlymyrly kommunismiga...

Ma pole ikka veel saanud korralikku näidet naiste taga kiusamise kohta. Aafrika, India jms pole just heaks näiteks- ei mõista mina ega teie neid kultuure. Pealegi on seal kandis minu meelest poole imelikumaid kombeid kui nüüd TEIE arvates naiste ahistamine. Mõned eskimod kasutavad uriini parfüümiks, et oma meestele meeldida... Tuleb vist selle vastu ka võidelda?
Ning "Saladuste" stiilis lood oma tuttavaist ei tõesta samuti repressiooni. On minulgi tuttavaid paare, kus mees naise paika pannud, samas ka selliseid, kus püksid väga naise jalas.
(01-12-2012, 20:40 )BleedingOutMyEyes Kirjutas: Nagu shyrlymyrly kommunismiga...

Ma pole ikka veel saanud korralikku näidet naiste taga kiusamise kohta. Aafrika, India jms pole just heaks näiteks- ei mõista mina ega teie neid kultuure. Pealegi on seal kandis minu meelest poole imelikumaid kombeid kui nüüd TEIE arvates naiste ahistamine. Mõned eskimod kasutavad uriini parfüümiks, et oma meestele meeldida... Tuleb vist selle vastu ka võidelda?
Ning "Saladuste" stiilis lood oma tuttavaist ei tõesta samuti repressiooni. On minulgi tuttavaid paare, kus mees naise paika pannud, samas ka selliseid, kus püksid väga naise jalas.

Kallis naiivne BleedingOutMyEyes. Mine ja r22gi m6ne sotsiaalt88tajaga, kes naiste turvakodus t88tab n2iteks...
Mina elan Inglismaal, mul v6ib k6rvalmajas elada naine, kelle genitaalid on 2ra l6igatud, kuid kes v6iks olla minu t88kaaslane ja meie lapsed v6iksid yhes koolis k2ia...Minu yks parimatest s6brannadest oli koduv2givalla ohver, ka on yhele naisele minu tutvusringkonnas 2ra 8eldud t88koht, kuna ta oleks tulevikus potentsiaalne synnitaja.
Abordile sundijatest r22kimata...
Tee silmad natuke lahti ja vaata enda ymber ringi.
Ja ma v2ga sooviks lisada, et ma ei ole kogu meessoo vastu. Lihtsalt naiste poolt ja soovin aidata naisi, kes sellise kohtlemise osaliseks saavad.
Kui Sinule pole ykski naine seesugustest juhtumitest r22kinud, siis kysi parem enda k2est, kas Sa oled tahtnud neid kuulata??
Kas sa tõesti usud, et keed usub su getomuinasjutte siin?
Otsi vahelduseks mõni asjalikum ja usutavam usukuulutamise viis. Feminismi äbi vägivallaga hirmutamise pole kõige nutikam propageerida. Need muinasjutud, mida sa siin ohtralt puistad nagu varrukast hakkavad juba igavaks muutuma.
(01-12-2012, 21:26 )Dana Kirjutas: Kas sa tõesti usud, et keed usub su getomuinasjutte siin?
Otsi vahelduseks mõni asjalikum ja usutavam usukuulutamise viis. Feminismi äbi vägivallaga hirmutamise pole kõige nutikam propageerida. Need muinasjutud, mida sa siin ohtralt puistad nagu varrukast hakkavad juba igavaks muutuma.

Sinu syydistused usukuulutamises samuti! Ja keegi pole v2givallaga hirmutanud, mis juttu Sa nyyd ajad?
pealegi, minu n2ited pole muinasjutud vaid n2ited elust enesest. Tee oma syda rohkem avali, ehk n2ed siis samuti...Smile
(05-04-2012, 15:01 )villu Kirjutas: Pealesurutud sooline võrdsus on otseselt demokraatliku otsustusvabaduse vastu. See on märk totalitarismist, kus tuleb eelistada subjektiivsete kriteeriumide (olgu selleks õige välimus, õige partei või midagi muud), mitte tegelike ja vajalike võimete järgi.

Lepi sellega, et kõik ei hakka kunagi feminismi toetama. Igasugune peale surumine on usuhullus. Vaide palju tahad.
Treel - sa praegust üritad nö "kolmanda maailma" (äralõigatud mokad naistel) probleemid peale panna
nö "esimese maailma" ühiskonnale.
Inimestena on nad seal inimesed ei vaidle, kuid ühiskonna reeglid on siin ja sela erinevad. Tänu teatud
jõudude pingutustele on hetkel need kaks maailma seotud. See mida sa näed on sisuliselt feodaalse
ühiskonna isikud paisatud tööstusliku ühiskonna sekka. Nende reeglid meile ei kehti. Minu teada - ja kui
sa suudad seda leida infot selle kohta siis ma imestaksin - pole Euroopas kunagi harrastatud selliseid
asju. See on siia tulnud viimaste aastakümnetega Aafrikast ja JÄÄNUD nende kogukondade mureks.
Sina hetkel oma super naiivsuses üritad liita kokku kaks asja mis ei ole liidetavad - üritad feodaalse
ühiskonna kasvandike kommete alusel määrata käitumis norme ühiskonnale kus selliseid kombeid pole
minu mäletamist mööda kunagi olnud. Minul tekib tõsine kahtlus sinu harituse ja hariduse osas.

Ja muideks - see kui sa tood vägivalla näiteid ja nendega toetad oma väitlust stiilsi "näete mis juhtub"
siis see nimelt ongi vägivallaga ähvardamine. Näete mis juhtub kui te ei tee selle idee järgi mida mina
kuulutan. Ei ole võimalik tõsise näoga kuulata, kuidas isik üritab Aafrika kommete järgi mõista "kohut"
hoopis teise tausta ja kultuuriga ühiskonna korralduse üle. See on juba tõsine propaganda mille üle
isegi kõige paandunumad bolševikud oleksid uhked. Sinu profiil tipneks sellega kui teataksid, et mees
isik kellega koos elad on näiteks mustanahaline (või moslem) - siis oleks pilt kurvalt täiuslik.
Vanakülal on ühes asjas õigus naised on võimelised levitama ainult meeste loodud vaimseid programme,ise nad ei loo,ka feminism on väljatöötatud meeste poolt nimelt eelmise sajandi 30 aastatel nõukogude Venemaal lammutamaks Lääne kodanlikku ühiskonda.Naised võivad ainult meeste energiat maha müüa selles süsteemis nagu ka kiriklikus pappidele.
Olen kindel et kui kunagi eksisteeris matriarhaalne ühiskond seisid selle taga mingid väärastunud mees shamaanid-nõiad kes naiste kaudu võimu haarasid.
Tänapäeva feminism paistab levitavat minged pedeprogramme.
(01-12-2012, 22:22 )excubitoris Kirjutas: Treel - sa praegust üritad nö "kolmanda maailma" (äralõigatud mokad naistel) probleemid peale panna
nö "esimese maailma" ühiskonnale.
Inimestena on nad seal inimesed ei vaidle, kuid ühiskonna reeglid on siin ja sela erinevad. Tänu teatud
jõudude pingutustele on hetkel need kaks maailma seotud. See mida sa näed on sisuliselt feodaalse
ühiskonna isikud paisatud tööstusliku ühiskonna sekka. Nende reeglid meile ei kehti. Minu teada - ja kui
sa suudad seda leida infot selle kohta siis ma imestaksin - pole Euroopas kunagi harrastatud selliseid
asju. See on siia tulnud viimaste aastakümnetega Aafrikast ja JÄÄNUD nende kogukondade mureks.
Sina hetkel oma super naiivsuses üritad liita kokku kaks asja mis ei ole liidetavad - üritad feodaalse
ühiskonna kasvandike kommete alusel määrata käitumis norme ühiskonnale kus selliseid kombeid pole
minu mäletamist mööda kunagi olnud. Minul tekib tõsine kahtlus sinu harituse ja hariduse osas.

Ja muideks - see kui sa tood vägivalla näiteid ja nendega toetad oma väitlust stiilsi "näete mis juhtub"
siis see nimelt ongi vägivallaga ähvardamine. Näete mis juhtub kui te ei tee selle idee järgi mida mina
kuulutan. Ei ole võimalik tõsise näoga kuulata, kuidas isik üritab Aafrika kommete järgi mõista "kohut"
hoopis teise tausta ja kultuuriga ühiskonna korralduse üle. See on juba tõsine propaganda mille üle
isegi kõige paandunumad bolševikud oleksid uhked. Sinu profiil tipneks sellega kui teataksid, et mees
isik kellega koos elad on näiteks mustanahaline (või moslem) - siis oleks pilt kurvalt täiuslik.

Ei ole mustanahaline ega moslem, t2itsa valge inglane on.
Su jutt on k6ik 6ige, ainult et Sa pole h2sti aru saanud, mida mina olen siin "kuulutanud" ja mida mitte. Olen korduvalt ja korduvalt 8elnud, et ma pole meestevastane ja ma ei yrita ka yksikute n2idetega feminismi "t6estada". Lihtsalt olen toonud n2iteid Danale, kuna tundub, et ta eitab naistevastast v2givalda. Selle moslemi genitaalide mutileerimise n2ite t6in seet6ttu, et v6ibki nii juhtuda, et minu naabriga n2iteks niiviisi tehakse.
Ma pole kindel, kas saate Eestis BBC videoid vaadata, aga siin on link:
genital mutilation in UK
Need on inimesed, kes tegelikult elavad ikkagi L22ne kultuuriruumis ja meie seaduste ja reeglite j2rgi, aga ikka ei saa elimineerida seda kohutavat praktikat.
Sealt on ka n2ha, et naised seda kindlasti ise ei soovi, selleks tulebki neid aidata, kui nad on juba otsustanud siia meie sekka kolida.
Ja ma ei tea, miks Sa arvad, et ma yritan kuidagi neid kombeid meie yhiskonnakorraldusele ette heita. Kordan veel, n2ide oli selleks, et t6estada, et k6ik naised ei ole meestega v6rdsed. Samamoodi on perev2givallaga. Sina, endise? politseinikuna peaksid h2sti teadma, et perev2givald eksisteerib ja nendele naistele (ja meestele) on vaja toetust. Kui minusuguseid neid toetamas ei oleks, kellele neil siis veel ysna lootusetus olukorras loota on?
[/quote]
Feminismi programm tähtsama multikulti programmi õigustuseks.
Treel, sa raiskad oma aega siin. wink
Inimesed võitlevad oma isiklike kollidega ja sinu jutuga pole nende vastustel praktiliselt midagi ühist.
Võtame näiteks kasvõi Vesiliku lause: "Tänapäeva feminism paistab levitavat minged pedeprogramme."
Nagu tõesti, wtf, poleks nagu absoluutselt eelnevat teksti lugenud. Lihtsalt viskab mingeid suvalisi lausejuppe.
Ja teha negatiivse varjundiga oletusi et kes kellega reaalis koos elab või kui palju lapsi kellelgi on, pole kindlasti hea toon.
Parem distantseerida ennast niisugusel tasemel suhtlusest, sest see määrib kõiki osalejaid.
(01-12-2012, 22:58 )zen faran Kirjutas: Treel, sa raiskad oma aega siin. wink
Inimesed võitlevad oma isiklike kollidega ja sinu jutuga pole nende vastustel praktiliselt midagi ühist.
Võtame näiteks kasvõi Vesiliku lause: "Tänapäeva feminism paistab levitavat mingeid pedeprogramme."
Nagu tõesti, wtf, poleks nagu absoluutselt eelnevat teksti lugenud. Lihtsalt viskab mingeid suvalisi lausejuppe.
Ja teha negatiivse varjundiga oletusi et kes kellega reaalis koos elab või kui palju lapsi kellelgi on, pole kindlasti hea toon.
Parem distantseerida ennast niisugusel tasemel suhtlusest, sest see määrib kõiki osalejaid.
Tegelikult ma saan täitsa aru et aafriklased võitlevad naiste ülemäärase sekuaaltungiga(nagu paljud "gurud"on öelnud ja nagu tegelik elu näitab ületab normaalsete sotsiaalsetest ja usulistest teguritest pärssimatta naiste seksuaaltung meeste oma sajakordselt) nende kliitoreid eemaldades,see on nende ühiskonnakorralduse säilimise huvides.Juba vanade aarialaste Kamasuutras on öeldud,et kui naise juures on käinud viis meest siis võib igamees minna selle naise juurde igalajal.Kui mehed tahavad anda edasi oma konkreetset genofondi,maailmavaadet ja energeetikat mis on lõppkokkuvõttes kõige alus siis peavad nad kehtestama selleks oma reeglid.
Kohe näha, et madalamal arengutasemel ühiskond. Vigastavad oma naisi, selle asemel, et võiksid oma rivaalidel lihtsalt midagi maha lõigata....
Ja säilikski genofond Laugh Laugh Laugh
Kuule Treel.
Sa ise oled kõige parem musternäide vägivallast. Vägivaldselt topid oma ideoloogiat inimestele pähe. Mina aga, kes eeldab, et kõigil inimestel maailmas on õigus vabale tahtele, ütlen, et ei mingit ideoloogiate peale surumist.
Nii, et ära tule siin laulma mingit ümberlükatud juttu.
Sina vägistad inimeste otsustusõigust ja vaba tahet.
Mina aga kaitsen neid, kes tahavad omada vaba tahet.

Mine tegele oma kriminaalidega ja loe neile oma feminismiloenguid. Äkki nad muutuvad sellest paremaks ja mõni kuritegu jääb sooritamata. Väidetavalt pidid paljud kriminaalid, kes on mingisse usku pööranud, suutma oma elu muuta. Seal oleks äkki sinu loengutest mingit kasu.

(01-12-2012, 23:31 )zen faran Kirjutas: Kohe näha, et madalamal arengutasemel ühiskond. Vigastavad oma naisi, selle asemel, et võiksid oma rivaalidel lihtsalt midagi maha lõigata....
Ja säilikski genofond Laugh Laugh Laugh

Veel üks "külahull" (sõna võetud zen farani sõnavõrast), kes arvab, et tal on kõrgelt arenenud ja ise ajab enneolematult labast ning rumalt möla.
(01-12-2012, 22:58 )zen faran Kirjutas: Võtame näiteks kasvõi Vesiliku ...

Ta pole kaine. Paraku lööb meestel välja loomus, kui nad on paraja auru all (naistel pigem emotsioonid, loomus lööb välja kriisisituatsioonis). Vesiliku koll just optimismile ei kutsu, hakka või feminismi arengutega tõsisemalt tutvuma...

Varjus poolest on Lars von Trier päris mõjusa filmi loonud, "Antichrist"
(01-12-2012, 23:38 )Dana Kirjutas: Sina vägistad inimeste otsustusõigust ja vaba tahet.

Omades vabat tahet ja olles naine, ütlen ma sulle -

Ära minu eest kõnele ja mind "kaitse"!

Sest sinu nn "kaitse" on teiste inimeste mõnitamine ja solvamine.

Kusjuures sinu valulik reageerimine selle teema juures näitab, et sul endal on üks suur koll kaelas.
Hakka või arvama, et sinu näol on tegu mehega, kes varjub naise nime taha.

Mõni siinne feminismiülistaja (näiteks kodanik Treel) võiks hästi lühidalt ehk loetleda üles feminismi liikumise juba saavutatud eesmärgid ja hetkel nõutavad eesmärgid ning nende viimaste juurde ka mõned reaalsed näited meie ühiskonnast. Pikalt ei pea jahuma, piisab täiesti loendist...

1.
2.
3.
jne
(01-12-2012, 23:39 )Linda Kirjutas:
(01-12-2012, 22:58 )zen faran Kirjutas: Võtame näiteks kasvõi Vesiliku ...

Ta pole kaine. Paraku lööb meestel välja loomus, kui nad on paraja auru all (naistel pigem emotsioonid, loomus lööb välja kriisisituatsioonis). Vesiliku koll just optimismile ei kutsu, hakka või feminismi arengutega tõsisemalt tutvuma...

Varjus poolest on Lars von Trier päris mõjusa filmi loonud, "Antichrist"
Oled ilmselt kellegi mingi topeltkonto,igaljuhul stiil on sama.Kuidas Celtic ütles,Vaimumaailma laste(tootmis)tuba lööb välja.

(01-12-2012, 23:46 )zen faran Kirjutas: Omades vabat tahet ja olles naine, ütlen ma sulle -
Kusjuures sinu valulik reageerimine selle teema juures näitab, et sul endal on üks suur koll kaelas.

Ma olen korduvalt öelnud, et ma ei kaitse feminismi. Kus sa nüüd vastupidise välja suutsid lugeda?

Tsitaat:Mõni siinne feminismiülistaja (näiteks kodanik Treel) võiks hästi lühidalt ehk loetleda üles feminismi liikumise juba saavutatud eesmärgid ja hetkel nõutavad eesmärgid ning nende viimaste juurde ka mõned reaalsed näited meie ühiskonnast. Pikalt ei pea jahuma, piisab täiesti loendist...
1.h22le6igus valimistel
2.diskrimineerimise l6petamine - palgavahe, naiste palkamine kohtadele, kuhu varem poleks saanud - nt poliitika, 6igusteadus jne
3. koduperenaiseks olemise ylistamise l6petamine, kuna naised polnud koduperenaistena 6nnelikud (Betty Friedani teene)
4. abordi6iguse lubamine (kampaania k2ib praegu Iirimaal, mis suure t6en2osusega seaduseks tehakse)
5. lahutuse saamise kergendamine
6. kolmanda laine feministid tegelevad eelevate m88dapanekutega ja laiema haardega (nt ei keskenduta ainult naisele, vaid inimkaubanduse naisele, mustanahalisele naisele, kolmandate maailma naisele jne.)

mina ei ole yhelgi kampaanial k2inud, tegelen rohkem akadeemilise poolega, ja olen feminist, aga mitte ainult feminist! Seega, ei n6ua mingisuguseid eesm2rke.
Minu jaoks peab tegelema asjadega nt nagu Jyrgen Ligi v2ljaytlemised Kaja Kallase aadressil, mis on minu, kui naise jaoks, vastuv6etamatud.
Samas yhiskonna valukohtadega - inimkaubandus jne.
Mingisuguseid meestevastaseid kampaaniaid ma ei poolda ja ei ole radikaalne feminist.

(02-12-2012, 11:21 )Dana Kirjutas:
(01-12-2012, 23:46 )zen faran Kirjutas: Omades vabat tahet ja olles naine, ütlen ma sulle -

Ma olen korduvalt öelnud, et ma ei kaitse feminismi. Kus sa nüüd vastupidise välja suutsid lugeda?

Sa väitsid:
Tsitaat:Mina aga, kes eeldab, et kõigil inimestel maailmas on õigus vabale tahtele, ütlen, et ei mingit ideoloogiate peale surumist.
Nii, et ära tule siin laulma mingit ümberlükatud juttu.
Sina vägistad inimeste otsustusõigust ja vaba tahet.

Et kaitsed neid, kes tahavad omada vabat tahet? Vat mina oman juba vabat tahet. Treel omab ka. Keda sa siin siis õieti kaitsed?
Tegelikult kaitsed sa vaid oma maailmavaadet teiste omi jalge alla trampides. Sa justkui ei saaks aru, et nn "kaitsmine" on tegelikult su oma ideoloogiaga teiste ründamine.
Keegi pole sulle midagi peale surunud, aga sa väidad, et vägistatakse sinu otsustusõigust? No halloo, kui teiste arvamuse avaldused vägistavad sinu otsustusõigust, siis oled sa küll veidi paranoiline või siis väga kergesti mõjutatav.
Vot nii, herr Dana.
(02-12-2012, 12:32 )Treel Kirjutas:
Tsitaat:Mõni siinne feminismiülistaja (näiteks kodanik Treel) võiks hästi lühidalt ehk loetleda üles feminismi liikumise juba saavutatud eesmärgid ja hetkel nõutavad eesmärgid ning nende viimaste juurde ka mõned reaalsed näited meie ühiskonnast. Pikalt ei pea jahuma, piisab täiesti loendist...
1.h22le6igus valimistel
2.diskrimineerimise l6petamine - palgavahe, naiste palkamine kohtadele, kuhu varem poleks saanud - nt poliitika, 6igusteadus jne
3. koduperenaiseks olemise ylistamise l6petamine, kuna naised polnud koduperenaistena 6nnelikud (Betty Friedani teene)
4. abordi6iguse lubamine (kampaania k2ib praegu Iirimaal, mis suure t6en2osusega seaduseks tehakse)
5. lahutuse saamise kergendamine
6. kolmanda laine feministid tegelevad eelevate m88dapanekutega ja laiema haardega (nt ei keskenduta ainult naisele, vaid inimkaubanduse naisele, mustanahalisele naisele, kolmandate maailma naisele jne.)
Millised probleemid ülalolevatest on Suurbritannia ühiskonnas, millised Eesti omas ja millised ülemaailmsed?
Ja Treel - mida need 6 punkti on ühiskonnale juurde on andnud tervikuna?
Tundub olevat tugev korrelatsioon, et mida rohkem "õigusi" naised saavad
seda liiderlikumaks, haigemaks (meditsiiniliselt) ühiskond läheb.

Naisi on austatud kogu ajaloo vältel kui eluandjaid ja kandjaid.
See, et vahest rohkem vahest vähem ei ole neisse suhtutud just kõige parima
lugupidamisega on olnud pigem ajastu probleem - samal ajal on olnud määravaks
peamiselt mitte "mees/naine" vaid on "pappi/ei ole pappi" printsiip.

Nüüd aga paistab, et kari tühikargajaid on oma nimele kirjutamas ühiskonna
arengus toimunud positiivsed muudatused mis oleksid toimunud tegelikult
nii või naa. Kõik need väidetavad võidud ei ole mingi grupi propaganda tulemus
vaid terve ühiskonna teadlikkuse kasvuga kaasas käivad protsessid.

Fakt on see, et peale neid Inglismaal alguse saanud "suffergette" pole mitte ükski
"feminist" midagi reaalselt teinud, et tema nimi oleks kõigil meeles. Samal ajal on
aga mitmed mehed ja naised läinud ajalukku kui need kes andsid oma panuse
TERVE ühiskonna positiivse arengu nimel. Ühiskonda ei saa parandada kas ainult
mees või ainult nais või ainult lapse vaatenurgast (või rassi või rahvuse omast)
vaid seda tuleb võtta kui tervikut. Ühele grupile (naised, peded jne) suunatud
"õiguslik vabastusliikumine" üritab tegelikult luua eriõiguste süsteemi ja seda saab
teha vaid teiste gruppide (mehed, lapsed, heterod) arvelt.
Mis Suurbritanniast te r22gite? Eestis siis ei saagi naised h22letada v6i otsustada aborti teha?
Ja h22le6igus tuli justnimelt feministide meeleavaldustest, sama toimub praegu Iirimaal, seoses naisega, kes suri, kuna arstid keeldusid aborti tegemast. Toimuvad piketid ja meeleavaldused, mille tulemusel t6en2oliselt Iirimaal seadust muudetakse.
Eestis ei saagi naised lahutust sisse viia ega poliitikasse pyrgida?
Aga rohkem ma teile ei vasta, teie v6ite oma vaba naise hirmus edasi elada.
Mina toetan edasi naisi, keda represseeritakse ja kellel pole samav22rseid 6igusi!

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 8
  • 9
  • 10(current)
  • 11
  • 12
  • ...
  • 20
  • Järgmine 

Alamfoorumi hüpe: