•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 4
  • 5
  • 6(current)
  • 7
  • 8
  • ...
  • 20
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Feminism ja ülisallivus on kogu ühiskonnale hukatuslik
Mina olen seni end ikka feministiks pidanud (kannan ruudulist pluuset ja töötunkesid - töö on selline), aga nüüd loen Exu kirjeldust ja - Sad no kohe mitte ei kvalifitseeru ...
(30-11-2012, 09:23 )tapsix Kirjutas:
(30-11-2012, 09:09 )Eithea Kirjutas: Mis vanglateemasse puutub, siis pigem peaksid vangid edaspidi ise enesele ülalpidamise teenima ja tööle hakkama, tuleb lõpetada nende poputamine.
See oleks ränk diskrimineerimine: nad vanglas ju väljateenitud puhkusel.Shock
Mõtle ise kui neid välja lastakse, prii lobi pealt, siis nad peavad ikka ränka vaeva nägema, et nirrikest sees hoida.Bleh
Ühiskond premeerib neid lihtsalt palgata puhkusega, aga Sina tahad neile veel palka maksta(töö eest).Angry

Eheh Bleh, no kus sa nägid ettepanekut neile raha kätte anda, see läheb kohe ülalpidamiskuludeks ja kahju hüvitamiseks, kui nõuded hüvitatud, siis palun las koguvad enesele vabaduses elu alustamiseks või kulutavad mingite lubatud lisahüvede soetamiseks.
Kõige ideaalsem oleks kõikvõimalikud sootunnused ära kaotada.
Igasugu naiste ja meeste WC, naiste ja meeste pesu, riided, kosmeetika, ehted. Totaalne diskrimineerimine. Ära tuleb ka keelustada igasugune seksuaalne ahvatlemine. Riided peavad olema sellised, mis lähevad nii meestele kui naistele. Näiteks tunked.
20 aastatel Venemaal oli naistel ja meestel ühine pesu. Vot see oli võrdsus.
Mis lastesse puutub, siis laboratoorselt on võimalik lapsi muretseda. Jääb ära naistele nii valulik protsess nagu sünnitamine.
Kindlasti üks segav faktor on ka perekond. See on iganenud. Ei mingeid perekondi. Mis mees ja naine altari ees. Kui pole mehi ja naisi , on vaid võrdsed inimesed, siis pole ka mingit perekonda.
Lapsed, mis anumates kasvavad lähevad sealt edasi ühiskasvatusse. Kaob ära vajadus kodus mõelda, kes lapsi kasutab.
Toitumise saab ka kenasti korda, kui kaob ära kodus toidu tegemine. Ühissööklad, kus kõik koos söövad. Ei mingeid kodus köögis kes teeb süüa teemasid.

Ehk siis isake Lenin teadis täpselt kuidas kõik oleks võrdsed. Saagu siis tema ideed ja aated lõpuks teoks.

Mis teha nendega, kes nõus pole. Ülerahvastatus on nagunii. Kes pole nõus, need kõik kuuri taha ja kuul pähe. Pole inimest, pole probleemi.

Ehk siis, edaspidi pole enam mõistet mees ja naine on mõiste inimene.
Nais sõjarditele ei kõlba enam tagalateenistus ja abitööde tegemine.

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/va...d=65328160
Vot selle meeste ja naiste võrdsuse, võrdõiguslikkuse, ja tont teab mismoodi seda jama kõike väljendatakse, selle peale tahaks kohe kõvasti ropendada ja röökida. Mida veel!
Nüüdseks juba pea igal nädalal tulevad uudised koolivägivallast, hüperaktiivsetest lastest, madalast iibest jne. Naised käivad ja karjuvad, et tahavad sarnaseid õiguseid tööd teha, sõdida ja mida veel nagu mehed. Mis on praeguseks tulemus ja miks see jama lastega on tekkinud nagu võib lugeda hüperaktiivsusest, sõnakuulmatusest jne?!
Mõned ajad tagasi, umbes 50-60 aastat vast, oli veel naine kui pereema kodune ja hoolitses laste ja kodu eest. Ei olnud lastel mingeid vaimutõbesid ega hüperaktiivsuseid kallal. Lastega jõuti tegeleda. Mees, pereisa, sai piisavalt palka, et pere ära toita. Siit on ka tulnud see, miks mehed saavad rohkem palka, kui naised. See on juba vanadest traditsioonidest, kus naine oli kodus ja mees toitis peret. Praegu on seis selline, et naised teevad karjääri, trügivad meeste kõrvale, rabades nii öelda meestelt pükse omale jalaga. Varsti tahavad omale mune ka jalge vahele ja vuntse ette ning karvu rindade vahele või? Inimeste kaks erinevat sugu ei ole ju juhuslikult määratud. Usun et ei pea seda pikalt seletama.
Kui aga feministid kraaksuvad ja kuulutavad üle ilma, et meestega võrdsed olla, siis palun väga - löön kõigi naiste nina ees ukse kinni ja kedagi enda ees läbi ei lase, raskemad kotid poest tulles annan naise tassida, las harjutab juba võrdsuseks. Ja mis ehteid ma talle ostma pean? Туткит брат! Midagi ei saa! Heal juhul saab sünnipäevaks või jõuludeks odekolonni "Saša" ja kogu moos. Mis edevat aluspesu? Samasugused trussikud jalga nagu meestel. Et see võrdsus veel paremini kohale jõuaks, naised hakaku kandma vanaaegseid meeste trussikuid, mille nimeks oli veel "50 aastat nõukogude jalgpalli", Вперёт! Ja mis rinnahoidjad?? Mis asjad need on?? Paarist rinnahoidjast saaks teha kaks tübeteikat (mütsid, mida keskaasias mehed kannavad). Hoopis praktilisem asi suvel suure kuumaga.
Nii võiks edasi rallida! Aga miks Türgis asjad õitsevad ja miks Türgi ettevõtjad igale poole Euroopasse, kaasarvatud Eestisse on hakanud sisse pressima? Soorollid on paigas, meestel on meeste tööd ja tegemised ning naistel omad ning asjad edenevad. Pere toimib, on väärtustatud ning pere siseselt on asjad jaotatud vastavalt soorollidele ning järeltulev põlvkond on normaalne, normaalsem, kui meil siin neetud euroopas, kus naised ronivad meeste pükstesse. Türgis ei ole "munadega naisi" ja "rindadega mehi".
Ja mis selles feminismis nii paranormaalset on? Ma ütlen, et see on haigus ja kogu lugu!
(30-11-2012, 10:58 )Marconato Kirjutas: Nais sõjarditele ei kõlba enam tagalateenistus ja abitööde tegemine.

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/va...d=65328160

Haiged! Tõsiselt haige ühiskond on USAs. Midagi ei oska kohe öelda. Võtab sõnatuks!
No see on vähemalt selles mõttes hea teema, et näeb kohe kaugelt ära kellel närvid korras ja kellel mitte Smile
Et kes läheb hüsteeriliseks ja hakkab ilma korralike põhjendusteta lihtsalt emotsionaalselt kisama ja kes suudab rahulikuks jääda...
(30-11-2012, 14:32 )zen faran Kirjutas: No see on vähemalt selles mõttes hea teema, et näeb kohe kaugelt ära kellel närvid korras ja kellel mitte Smile
Et kes läheb hüsteeriliseks ja hakkab ilma korralike põhjendusteta lihtsalt emotsionaalselt kisama ja kes suudab rahulikuks jääda...

Heheheee! Smile . Mis ta nüüd närvi ajab. Pigem peab selle jama pärast tõdema, et siin "läänelikus ühiskonnas" on asjad allamäge minemas.
Aga seda nii öelda naiste ja meeste feministide poolt upitatavat võrdsust mõnes mõttes isegi ootaks. Lööks neil ukse nina ees pauguga kinni. Ja poest kõnniks välja käed taskus. Sünnipäevaks ostaks neile pudeli "Saša"-t. Hommikul molutaks kodus, kohvitass nina ees ja kamandaks naise põhjendatult tööle sõnadega "Aitab kodus munemisest, Tööle laiskvorst!" Smile.
(30-11-2012, 13:32 )Priest Kirjutas: Vot selle meeste ja naiste võrdsuse, võrdõiguslikkuse, ja tont teab mismoodi seda jama kõike väljendatakse, selle peale tahaks kohe kõvasti ropendada ja röökida. Mida veel!
Nüüdseks juba pea igal nädalal tulevad uudised koolivägivallast, hüperaktiivsetest lastest, madalast iibest jne. Naised käivad ja karjuvad, et tahavad sarnaseid õiguseid tööd teha, sõdida ja mida veel nagu mehed. Mis on praeguseks tulemus ja miks see jama lastega on tekkinud nagu võib lugeda hüperaktiivsusest, sõnakuulmatusest jne?!
Mõned ajad tagasi, umbes 50-60 aastat vast, oli veel naine kui pereema kodune ja hoolitses laste ja kodu eest. Ei olnud lastel mingeid vaimutõbesid ega hüperaktiivsuseid kallal. Lastega jõuti tegeleda. Mees, pereisa, sai piisavalt palka, et pere ära toita. Siit on ka tulnud see, miks mehed saavad rohkem palka, kui naised. See on juba vanadest traditsioonidest, kus naine oli kodus ja mees toitis peret. Praegu on seis selline, et naised teevad karjääri, trügivad meeste kõrvale, rabades nii öelda meestelt pükse omale jalaga. Varsti tahavad omale mune ka jalge vahele ja vuntse ette ning karvu rindade vahele või? Inimeste kaks erinevat sugu ei ole ju juhuslikult määratud. Usun et ei pea seda pikalt seletama.
Kui aga feministid kraaksuvad ja kuulutavad üle ilma, et meestega võrdsed olla, siis palun väga - löön kõigi naiste nina ees ukse kinni ja kedagi enda ees läbi ei lase, raskemad kotid poest tulles annan naise tassida, las harjutab juba võrdsuseks. Ja mis ehteid ma talle ostma pean? Туткит брат! Midagi ei saa! Heal juhul saab sünnipäevaks või jõuludeks odekolonni "Saša" ja kogu moos. Mis edevat aluspesu? Samasugused trussikud jalga nagu meestel. Et see võrdsus veel paremini kohale jõuaks, naised hakaku kandma vanaaegseid meeste trussikuid, mille nimeks oli veel "50 aastat nõukogude jalgpalli", Вперёт! Ja mis rinnahoidjad?? Mis asjad need on?? Paarist rinnahoidjast saaks teha kaks tübeteikat (mütsid, mida keskaasias mehed kannavad). Hoopis praktilisem asi suvel suure kuumaga.
Nii võiks edasi rallida! Aga miks Türgis asjad õitsevad ja miks Türgi ettevõtjad igale poole Euroopasse, kaasarvatud Eestisse on hakanud sisse pressima? Soorollid on paigas, meestel on meeste tööd ja tegemised ning naistel omad ning asjad edenevad. Pere toimib, on väärtustatud ning pere siseselt on asjad jaotatud vastavalt soorollidele ning järeltulev põlvkond on normaalne, normaalsem, kui meil siin neetud euroopas, kus naised ronivad meeste pükstesse. Türgis ei ole "munadega naisi" ja "rindadega mehi".
Ja mis selles feminismis nii paranormaalset on? Ma ütlen, et see on haigus ja kogu lugu!
[quote='Marconato' pid='167750' dateline='1354265909']
Nais sõjarditele ei kõlba enam tagalateenistus ja abitööde tegemine.

Et siis v6rdus t2hendab seda, et k6ik muutuvad matsideks, kaob 2ra elementaarne viisakus jne??
Need, kes siin feminismi vastu "kraaksuvad" v6iksid enne natuke asja uurida. Keegi ei n6ua mingisugust 100-protsendilist v6rdust ja halliks massiks muutmist. Lihtsalt seda, et naisi ei v6etaks meestest madalamatena, et naiste represseerimine l6peks, et naisi ei diskrimineeritaks t88lev6tmisel, et koduv2givald peatuks jne.
Meeste vaatevinklist t6esti pere toimib jube h2sti, kui naine passib lastega aastaid kodus ja mandub seal. Kui naine muust r22kida ei oska kui lastest, siis naeruv22ristatakse teda selle eest ja 8eldakse, et naised ongi lollid, kuigi enne lapsi ja koduorjust oli tal potentsiaali k6rgeks lennuks. See naiste koju surumine ongi repressioon.
Ja mitte ykski t6sine feminist ei taha, et naised muutuksid meesteks! Milleks r22kida meeste odekolonnist, see on lihtsalt ignorantsus teema suhtes. Keegi ei taha, et j2rsku l2heksid m6lemad vanemad t88le ja lapsed kasvaksid omaette. Idee on see, et nii naised kui mehed panustaksid laste kasvatamisse ja muudesse kodut88desse v6rdselt. Mees ei pea olema kah ainus t88narkomaan, kes oma sokid jalast 2ra rabeleb, et ikka seda rahakest oleks...
Tyrgist ei tea Sa vist suurt midagi, et selle n2iteks t6id. Tyrgis on v2ga erinevad 22rmused, on alles vanad v22rtusarusaamad, kus naised on meestest madalamad ja kellel ei lasta midagi meestega kaasa r22kida, neid v6ib peksta jne; ja teiselt poole liberaalsed perekonnad ja naised, kes on k6rgelt haritud ja teavad, mida tahavad. Kummas poolest Sa siis r22gid? Sellest, kus soorollid on nii paigas, et naised istuvad kodus, r2tikutega kaetud?
(30-11-2012, 14:37 )Priest Kirjutas: Lööks neil ukse nina ees pauguga kinni. Ja poest kõnniks välja käed taskus. Sünnipäevaks ostaks neile pudeli "Saša"-t. Hommikul molutaks kodus, kohvitass nina ees ja kamandaks naise põhjendatult tööle sõnadega "Aitab kodus munemisest, Tööle laiskvorst!" Smile.

Kas sinuga on seni naine niimoodi käitunud või?
Oi, vaene mees, oled sa alles frukti otsa sattunud Laugh

(30-11-2012, 13:32 )Priest Kirjutas: Ja mis ehteid ma talle ostma pean? Туткит брат! Midagi ei saa! Heal juhul saab sünnipäevaks või jõuludeks odekolonni "Saša" ja kogu moos.
Väga suurepärane ja õpetlik jutt härralt, aga küsiks nii repliigikorras, kas odekolonni "Saša" tarbimine on islamiusulise mingi kohalik kiiks või eripära?
Selline meelsus kohe, et ma kohe ei tea, no oleks ainult rohkem selliseid Mehi, meil kasvaks korralik Allahi järgiv noorsugu ( aga mis selle odeka kiiksuga teha...), edasi naised, kott pähe ja lastele pommivöö külge(!).

Ei saa parata, aju on ...no vaadake ise mis mu ajuga on juhtunud.
LaughLaugh
Andke minna siin teemas edasi. Mulle piisab
Väga hea, võdsus on naiste ja meeste ühine pesu Laugh Mida veel Laugh

Mina tööandjana näen väga suuri palgavahesid. Tehes sama tööd, sama kaua, täpselt võrdsetel alustel on ikka mõne mehe palk kuni 1000euri suurem kui naisel. Kui sissetulek sõltub inimeste tööviljakusest... ma nüüd ei saa päris täpselt aru, et mis valesti on?
(30-11-2012, 14:48 )Eithea Kirjutas:
Ei saa parata, aju on ...no vaadake ise mis mu ajuga on juhtunud.

Sinu pakutud video on täiesti tore aga täiuse huvides lisan samast sarjast veel mõned.
Kõik need inglise keeles, mitte väga pikad ja on komöödia žanrist. Nautige briti huumorit.

Harry Enfield - Women, Don't Drive - YouTube
Harry Enfield - Women Keep Your Virtue - YouTube
Harry Enfield - The Conjugal Rights Guide - YouTube
Harry Enfield, Sexist Posh Git Ruddy hell - YouTube
(30-11-2012, 14:57 )Priest Kirjutas: LaughLaugh
Sa poleks pidanud "ilustusi" lisama vaid kuivalt kirjutama, et "pere on vaja väärtustada ja lapsi selles vaimus kasvatada" või midagi sarnast, sest "ilustuste" sissetoomisel kipub sisu inimestest mööda minema.

"Poleks pidanud" ja "kuivalt" pole tegelikult tõsiselt mõeldud, aga muu küll.
(30-11-2012, 14:40 )Treel Kirjutas: Et siis v6rdus t2hendab seda, et k6ik muutuvad matsideks, kaob 2ra elementaarne viisakus jne??
Need, kes siin feminismi vastu "kraaksuvad" v6iksid enne natuke asja uurida. Keegi ei n6ua mingisugust 100-protsendilist v6rdust ja halliks massiks muutmist. Lihtsalt seda, et naisi ei v6etaks meestest madalamatena, et naiste represseerimine l6peks, et naisi ei diskrimineeritaks t88lev6tmisel, et koduv2givald peatuks jne.
Meeste vaatevinklist t6esti pere toimib jube h2sti, kui naine passib lastega aastaid kodus ja mandub seal. Kui naine muust r22kida ei oska kui lastest, siis naeruv22ristatakse teda selle eest ja 8eldakse, et naised ongi lollid, kuigi enne lapsi ja koduorjust oli tal potentsiaali k6rgeks lennuks. See naiste koju surumine ongi repressioon.
Ja mitte ykski t6sine feminist ei taha, et naised muutuksid meesteks! Milleks r22kida meeste odekolonnist, see on lihtsalt ignorantsus teema suhtes. Keegi ei taha, et j2rsku l2heksid m6lemad vanemad t88le ja lapsed kasvaksid omaette. Idee on see, et nii naised kui mehed panustaksid laste kasvatamisse ja muudesse kodut88desse v6rdselt. Mees ei pea olema kah ainus t88narkomaan, kes oma sokid jalast 2ra rabeleb, et ikka seda rahakest oleks...
Tyrgist ei tea Sa vist suurt midagi, et selle n2iteks t6id. Tyrgis on v2ga erinevad 22rmused, on alles vanad v22rtusarusaamad, kus naised on meestest madalamad ja kellel ei lasta midagi meestega kaasa r22kida, neid v6ib peksta jne; ja teiselt poole liberaalsed perekonnad ja naised, kes on k6rgelt haritud ja teavad, mida tahavad. Kummas poolest Sa siis r22gid? Sellest, kus soorollid on nii paigas, et naised istuvad kodus, r2tikutega kaetud?

Mine ja räägi seda neile tibidele, kes rikkaid mehi otsivad, et saaks ilusaid asju ja ei peaks tööl käima. See on vist ainuke kamp, kes meil tööl ei käi, aga selle põhjus pole mitte see, et mees ei luba vaid nad ise ei taha.

Sinu jutust jääb pidevalt mulje, et meil ei käi naised tööl, mehed mõnitavad neid jne jne. Tohiks küsida, et kus koha sa elad? Meil Eestis sellist jama ei ole. Mõni üksik kindlasti kusagil on, kes endast ei tea mida arvab aga neid kes end teistest paremaks peavad on mõlema soo hulgas.
Need on pigem erandid kui reeglid.

Rätikuga pea katmine muide on privileeg. Jube targad on kõik aga tarkust väänatakse ikka vaid oma isiklike huvide järgi.
(30-11-2012, 15:22 )kage Kirjutas:
(30-11-2012, 14:57 )Priest Kirjutas: LaughLaugh
Sa poleks pidanud "ilustusi" lisama vaid kuivalt kirjutama, et "pere on vaja väärtustada ja lapsi selles vaimus kasvatada" või midagi sarnast, sest "ilustuste" sissetoomisel kipub sisu inimestest mööda minema.

"Poleks pidanud" ja "kuivalt" pole tegelikult tõsiselt mõeldud, aga muu küll.

Ma ei saa aru, miks see pere v22rtustamine ja laste kasvatamine siis ikka meestele ei kehti?

Tsitaat:Mine ja räägi seda neile tibidele, kes rikkaid mehi otsivad, et saaks ilusaid asju ja ei peaks tööl käima. See on vist ainuke kamp, kes meil tööl ei käi, aga selle põhjus pole mitte see, et mees ei luba vaid nad ise ei taha.

Sinu jutust jääb pidevalt mulje, et meil ei käi naised tööl, mehed mõnitavad neid jne jne. Tohiks küsida, et kus koha sa elad? Meil Eestis sellist jama ei ole. Mõni üksik kindlasti kusagil on, kes endast ei tea mida arvab aga neid kes end teistest paremaks peavad on mõlema soo hulgas.
Need on pigem erandid kui reeglid.

Rätikuga pea katmine muide on privileeg. Jube targad on kõik aga tarkust väänatakse ikka vaid oma isiklike huvide järgi.
Mitte, et meil ei k2i naised t88l, vaid siin osad mehed propageerivad seda, et naised t88l ei k2iks.
Pluss, tean ikka ka Eestis p2ris palju peresid, kus naine lastega kodus istub, et lasta mehel karj22rikest teha.
Ja kus Sina elad, et Sa pole n2inud v6i kuulnud, et mehed naisi nende jututeemade p2rast m6nitavad?

Ja veel, ma t6esti ei tea yhtegi sellist tibi, kes ise ei taha t88l k2ia. Tean selliseid, kes ei k2i, aga siis eelk6ige seet6ttu, et nende mehed ei taha, et nad k2iksid...
Sa teed statistikat oma tutvusringi järgi.
Peaks nüüd lisama, et näe siin istub inimene, kellel pole sellist tutvusringi. Kui minu tutvusringis keegi ka hetkel tööl ei ole, siis pigem seetõttu, et tal pole hetkel töökohta, mitte, et keegi teda keelaks töötamast.
Vastupidiselt on mul lausa kaks töökaaslast kes just otsivad n.ö mehi, kes vabastaks nad nõmedast tööl passimisest. Nemad ei teeks päevagi tööd, kui see võimalik oleks ja selle nimel nad ka pingutavd, et leida see rikas mees.
Lisaks tean veel kolme isa kes ema asemel lapsehoolduspuhkusel kodus on, sest ema kaotaks palgas rohkem kui isa.
Üksteise mõnitamist minu tutvusringis pole. Ei peresisest ega üldse.

Selle asemel, et maailma parandama hakata, alusta parem endast. Ole ise normaalne ja ümbritse end normaalsete inimestega.

(30-11-2012, 15:48 )Dana Kirjutas: Sa teed statistikat oma tutvusringi järgi.
Peaks nüüd lisama, et näe siin istub inimene, kellel pole sellist tutvusringi. Kui minu ttutvusringis keegi ka hetkel tööl ei ole, siis pigem seetõttu, et tal pole hetkel töökohta, mitte, et keegi teda keelekas töötamast.
Vastupidiselt on mul lausa kaks töökaaslast kes jut otsivad n.ö mehi, kes vabastaks nad nõmedast tööl passimisest. Nemad ei teeks päevagi tööd, kui see võimalik oleks ja selle nimel nad ka pingutavd, et leida see rikas mees.
Lisaks tean veel kolme isa kes ema asemel lapsehoolduspuhkusel kodus on, sest ema kaotaks palgas rohkem kui isa.
Üksteise mõnitamist minu tutvusringis pole. Ei peresisest ega üldse.

Selle asemel, et maailma parandama hakata, alusta parem endast. Ole ise normaalne ja ümbritse end normaalsete inimestega.

Kuule, ma t6in n2ite oma tutvusringkonnast ainult seet6ttu, et Sina seda esimesena tegid ja et Sulle n2idata, et asi pole ainult nii nagu Sina oled elus kogenud. Tore kyll nyyd see minu vastu ymber p88rata Bleh

Kas Sa vihjad, et ma olen siis ebanormaalne? No v6ibolla ehk olengi, aga ei leia, et Sina, mind tundmata, v6iksid siin v22rtushinnagutega lajatada.
Ja mis Sul maailmaparandajate vastu on Laugh? L2hen ja teen midagi 2ra ja p22stan paar inimestki, see on siis halb v6i?

ja see, et need kolm isa lapsepuhkusel on, ongi ju feminismi tulemus?!? V6i Sa v2idad, et see on siis nii kohutavalt halb, et isad v2ikeseid lapsi kasvatavad?

Lisaks veel: need naised, kes tahavad kodus istuda ja meestel endale maksta, need ilmselgelt ei tea feminismist mitte midagi, ja see, et nad on natukese rumalad, sealt vajadus neid veidi teisiti m6tlema panna ja neil enda eest v6idelda.
Treel - sa paned juba nagu klassikaline demagoog !!

(30-11-2012, 15:26 )Treel Kirjutas: Ma ei saa aru, miks see pere v22rtustamine ja laste kasvatamine siis ikka meestele ei kehti?

Kehtib küll ja veel kuidas kehtib, kuid selleks, et peret väärtustada on vaja ka Naist kellega seda teha. Ehk Mehed tahavad Naist mitte aga alkot tarbivat, suitsetavat ja 1000+1 mehe alt juba läbi käinud emast. Pealegi toovad need feministid alati näiteid ÄÄRMUSTEST. Enamikest meestest kes korralikult hoolitsevad nii kodu, naise kui laste eest nad mingil põhjusel rääkida EI taha. Millest küll selline ebavõrdsus?
(30-11-2012, 15:57 )excubitoris Kirjutas: Treel - sa paned juba nagu klassikaline demagoog !!

(30-11-2012, 15:26 )Treel Kirjutas: Ma ei saa aru, miks see pere v22rtustamine ja laste kasvatamine siis ikka meestele ei kehti?

Kehtib küll ja veel kuidas kehtib, kuid selleks, et peret väärtustada on vaja ka Naist kellega seda teha. Ehk Mehed tahavad Naist mitte aga alkot tarbivat, suitsetavat ja 1000+1 mehe alt juba läbi käinud emast. Pealegi toovad need feministid alati näiteid ÄÄRMUSTEST. Enamikest meestest kes korralikult hoolitsevad nii kodu, naise kui laste eest nad mingil põhjusel rääkida EI taha. Millest küll selline ebavõrdsus?

Millest Sa r22gid? Sinu arust on feministid alkot tarbivad, suitsetavad litsid. Mina olen feminist, ei joo, ei suitseta ja lits kah pole...
Ja kriitika on teretulnud. Paljud, eriti radikaalsed feministid, yldistavad liialt meessugu ja muidugi pole see 6ige, aga see ei t2henda, et ebav6rdust olemas pole.
Keegi ei propageeri ju siin seda, et naised tööl ei käiks, vaid seda ei naised ei peaks oma elu tööle pühendama nagu paljud mehed kahjuks seda teevad.
(30-11-2012, 16:22 )Marconato Kirjutas: Keegi ei propageeri ju siin seda, et naised tööl ei käiks, vaid seda ei naised ei peaks oma elu tööle pühendama nagu paljud mehed kahjuks seda teevad.

No kes oled Sina, mees, et otsustad naise eest 2ra, kas ta tahab oma elu t88le pyhendada v6i mitte.
Yllas eesma2rk kyll siis, et tegelikult asi hoopis selles, et mehed tahavad oma naisi k2tel kanda ja hoida neid eemal kohutavast t88elust?
M6nede ametite puhul see kindlasti kehtib, aga kui naine ikka teeb sellist t88d, mis talle v2ga meeldib ja see teda 6nnelikuks teeb, siis miks ta ei v6iks?
(30-11-2012, 14:40 )Treel Kirjutas: Keegi ei n6ua mingisugust 100-protsendilist v6rdust ja halliks massiks muutmist. Lihtsalt seda, et naisi ei v6etaks meestest madalamatena, et naiste represseerimine l6peks, et naisi ei diskrimineeritaks t88lev6tmisel, et koduv2givald peatuks jne.

Kuskohas võetakse naisi madalamatena? Tänaval, bussis, kodus, Raplas? Kuidas diskriminineeritakse tööle võtmisel? Kõik sõltub ju tavaliselt kvalifikatsioonist ja tutvustest. Need kes teevad tööd need ka saavad. Ma ei usu, et Ene Ergma, Valve Kirsipuu või Marju Lauristin endale sellised positsioonid said mingi halisemisega, et keegi neid ei austa ja represseeritakse pidevalt. Ilmselt on see kõik töö ja pühenudmise tulemus, kindlasti on nii mõnigi ohver toodud. Respekt. Halavad ikka need kes ei suuda end kusagile võidelda aga tahaks ju.
Kuidas seda koduvägivalda ikkagi feminismiga takistada saab, ei saa ma jätkuvalt aru.

(30-11-2012, 14:40 )Treel Kirjutas: Ja mitte ykski t6sine feminist ei taha, et naised muutuksid meesteks.

Nõus. See lihtsalt tuleb automaatselt kaasa.

(30-11-2012, 14:40 )Treel Kirjutas: Keegi ei taha, et j2rsku l2heksid m6lemad vanemad t88le ja lapsed kasvaksid omaette. Idee on see, et nii naised kui mehed panustaksid laste kasvatamisse ja muudesse kodut88desse v6rdselt. Mees ei pea olema kah ainus t88narkomaan, kes oma sokid jalast 2ra rabeleb, et ikka seda rahakest oleks...

Panustavadki võrdselt, naine lähtudes oma "ürgsest ehitusest" tegeleb kodus alalhoidlike asjadega ja mees vastavalt jahimehena tagab vahendid selleks. Või vastupidi kui neile tundub, et nii on efektiivsem ja küsimus ongi pigem omavahelistes kokkulepetes. Tean näiteks juhust kus lapsepuhkus tehti kodus pooleks. Selles mehe-naise koostöö idee seisnebki. Feministide üks missioon on muidugi luua illusioon, et see nii ei ole või et see on vale lähenemine, võites endale niimoodi uusi "liikmeid" kes edasi lällavad.
Ehk on mehed hoopis tulnukrass kuskilt teiselt päikesesüsteemilt, kes tulid siia tuhandeid aastaid tagasi naissugu orjastama?
Mingisugust yrgset ehitust ei ole olemas. See mehe-naise erinevuste idee on suuresti sotsiaalne konstruktsioon.
Kui ader leiutati, hakkasid naised atrama ja seega t6id toidu koju ja olid yhiskonnas suurema v22rtusega. Juba siis olid need yhiskondlikud normid, nii et 2ra tule r22kima, et anatoomia on Su saatus, palun.

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 4
  • 5
  • 6(current)
  • 7
  • 8
  • ...
  • 20
  • Järgmine 

Alamfoorumi hüpe: