•  Eelmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4(current)
  • 5
  • 6
  • ...
  • 20
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Feminism ja ülisallivus on kogu ühiskonnale hukatuslik
(26-11-2012, 22:04 )Pesukäru Kirjutas: Millega seda veel seletada? Palgafondist ei jätku pideva tohutu ebaõnne tõttu naistele raha?

Jah, tohutu ebaõnn on nimelt see, et palgafondi jaotamise üle teevad otsuseid tavaliselt mehed.
(26-11-2012, 21:03 )excubitoris Kirjutas: ZenFaran - sina ei ole siin foorumis üksi. Üritades asju selgeks teha teen seda ka teistele. Aga jahh - pole kunagi väitnud, et olen "super selgekstegija". Ikka satub vahest ette mõni selline kellele ei ole midagi võimalik selgeks teha. tore, et sa sellest ise aru oled saanud. Võta nüüd kulp ja mähkmed ja tee midagi reaalselt kasulikku.

Aga miks sa siis postitutes personaalselt minu poole pöördud? Alusta siis oma juttu sõnadega "armas rahvas" või midagi sarnast, kui siin kõigile leongut pead...Veel parem oleks muidugi "mina arvan"...

Tead, mis mind sinu juures häirib? Mitte sinu maailmavaade, kui selline, vaid see, et teiste austamine käib sul täpselt selle järgi kuivõrd teised sinuga ühel nõul on, ehk siis kuivõrd keegi sinust "aru saab". Ma saan juba ammu aru sinu seisukohtadest, aga ma lihtsalt ei nõustu nendega. Sinu teistele "selgekstegemine" on minu meelest teistest üle rullimine a la, et kui minuga ei nõustu, siis "Võta nüüd kulp ja mähkmed ja tee midagi reaalselt kasulikku."

Treel - loomulikult ei ole vabanduseks. Et aga asja muuta on vaja teada põhjuseid - neid püüangi esile tuua. See kehtib nii meeste kui naiste kohta - põhjused on samad miks minnakse vägivaldseks. Selleks, et asja parandada on vaja muuta põhjustajaid.

Nüüd sa aga ajad segi repressioonid ja väärkohtlemise. Kuigi neil on teatud ühiseid jooni on tegu täiesti erinevate asjadega. Minu mäletamist mööda ei ole veel naisi otseselt represseeritud vaid selle pärast, et nad naised on. Kui asi läheb repressioonidegi saavad sama puuga mõlemad pooled. Vahe on tulnud sisse sõja ajal kui mehed on rindel siis koju jäänud naiste osakaal on küll suurem aga seal ei ole naiseks olemine põhjuseks omaette.

Siin aga on sul üks stambike vaja endast endast välja rookida. See kui naine teeb kodu töid ei tee see temast veel teenijat. Need on kodutööd mis on vaja teha. Teeb ta ju kodu korda mitte ainult mehe jaoks vaid ka enda ja ühiste laste jaoks. See ongi tööjaotus - inimesed teevad töid mis on teatud loogika järgi neile sobivam. Olen lugenud päris palju ka vanemaid raamatuid ehk neid mis kirjeldavad 100 ja rohkemgi aega tagasi toimunud sündmusi kaasaegsete pilgu läbi. Neist on jäänud silma, et kuigi teatud töid on loetud pigem naiste omadeks siis ei ole see kunagi päris kivisse raiutud. Üks parim näide on söögitegemine. Praegusel hetkel loetakse seda pigem naiste tööks. Aga veel nii 200 aastat tagasi ja veel varem oli see pigem puhas meeste töö. Kodus üldjuhul vaaritasid naised, kuid kui TÖÖ mis tehakse koduväliselt oli see meeste rida. Hetkel minu teada suurt vahet pole. Minu praeguses töökohas näen, et köögis on mehi naisi laias laastus võrdselt. Töö on raske ja liikumine on vahest päris suur.
(26-11-2012, 22:45 )excubitoris Kirjutas: Siin aga on sul üks stambike vaja endast endast välja rookida. See kui naine teeb kodu töid ei tee see temast veel teenijat. Need on kodutööd mis on vaja teha. Teeb ta ju kodu korda mitte ainult mehe jaoks vaid ka enda ja ühiste laste jaoks. See ongi tööjaotus - inimesed teevad töid mis on teatud loogika järgi neile sobivam. Olen lugenud päris palju ka vanemaid raamatuid ehk neid mis kirjeldavad 100 ja rohkemgi aega tagasi toimunud sündmusi kaasaegsete pilgu läbi. Neist on jäänud silma, et kuigi teatud töid on loetud pigem naiste omadeks siis ei ole see kunagi päris kivisse raiutud. Üks parim näide on söögitegemine. Praegusel hetkel loetakse seda pigem naiste tööks. Aga veel nii 200 aastat tagasi ja veel varem oli see pigem puhas meeste töö. Kodus üldjuhul vaaritasid naised, kuid kui TÖÖ mis tehakse koduväliselt oli see meeste rida. Hetkel minu teada suurt vahet pole. Minu praeguses töökohas näen, et köögis on mehi naisi laias laastus võrdselt. Töö on raske ja liikumine on vahest päris suur.

Kus see t88jaotus siis on, kui mees ja naine k2ivad m6lemad t2is kohaga t88l, aga kui koju j6uavad, siis naine hakkab kodut8id tegema, aga mees teleri ees 6lut jooma...

s88gitegemise koha pealt nii palju, et eks ikka praegu on kah kokad enamasti mehed, naisi on tippkokkade hulgas kyll, ent paljud neist homoseksuaalsed (Suurbritannias n2iteks), ehk siis v6ibolla rohkem end meestega samastavad...
Minu kodus aga teen mina umbes 50% s88kidest Smile
(26-11-2012, 22:19 )Treel Kirjutas: Ja on naisi, kes v22rkohtlevad mehi, aga protsentuaalselt on see arv marginaalne v6rreldes nende suhetega, kus mees peksab naist.
Pakun, et enamus selliseid juhtumeid ei jõuagi lihtsalt statistikasse, sest meestemaailmas naerdakse sellise mehe peale. Usun, et isegi naised muigavad.

(26-11-2012, 22:19 )Treel Kirjutas: Ja veel, OK, naistel ja meestel on oma koht maailmas, arusaadav, aga naiste koht pole kindlasti mehe teenija olla...koristaja ja kypsetaja, armuke ja kasvataja. Pole vist eriti aus, v6i mis?!?
Teenija? Kuidas see nüüd siia tuli? Milles see teenimine veel seisneb? See ongi vist nende flanellsärklaste ja karjäärinaiste genereeritud vaenlane mille vastu tuleb võidelda. Saan siis aru, et see mees kelle teenija naine on ei tee kohe mitte kui midagi?

(26-11-2012, 22:19 )Treel Kirjutas: Asi pole rahas, lihtsalt meie yhiskonnas m66detakse k6ike rahas, ja see, kui naistele makstakse sama t88 eest v2hem (v6i on nad palgatud t88kohtadele, mis on madalamalt tasustatud), n2itab, et naisi ei austata ja diskrimineeritakse.
On ju rahas asi siis. Kui rahal poleks siin ühiskonnas mingit sellist väärtust ja ei annaks seeläbi sõltumatust, siis poleks neil feministidel ka põhjust millegi vastu mässata. Mingid ilusad võrdsuse jutud on naiivsetele, aga selle peale saab uhkeid loosungeid ehitada ja "mässu" õhutada.

(26-11-2012, 22:55 )Treel Kirjutas: Kus see t88jaotus siis on, kui mees ja naine k2ivad m6lemad t2is kohaga t88l, aga kui koju j6uavad, siis naine hakkab kodut8id tegema, aga mees teleri ees 6lut jooma...

Kui tuleb sõda, on vaja uus mööbel kokku panna, remonti teha, auto parandusse viia, kodu kaitsta siis teeb seda ju mees? Või siiski "teenija" naine?
(26-11-2012, 22:55 )Treel Kirjutas: Kus see t88jaotus siis on, kui mees ja naine k2ivad m6lemad t2is kohaga t88l, aga kui koju j6uavad, siis naine hakkab kodut8id tegema, aga mees teleri ees 6lut jooma...

See ongi mida nagu tahaks muuta - naine EI PEAKS täiskohaga tööl käima - PUNKT.

Mis aga puudutab teleka ees õlle joomist siis tõesti - ega enamus neid tänapäeva
meestest tõesti ei ole just oma soo parimad esindajad - seda tahaks ka muuta.

Ma ei väida, et naine peaks 100% kodus istuma. Kui mees ja lapsed "k.stud, pestud ja kammitud" on ja mees on oma ülesannete kõrgusel siis tänapäeva kontekstis arvan, et
naisel jääb piisavalt aega väljas käia üksi ja koos mehega. Rääkimata sellest, et kui
lapsed juba suured on siis ka mingi töö leida mis tooks rõõmu ja vaheldust. Hetkel aga
on enamik naisi kellega rääkinud maininud,e t kui saaks oleks hea meelega kodus - lastega.
Tihti on selle elu rõõmudest aru saanud need naised kellel vanust kaugel üle 20 kell mis
bioloogilist aega näitab kõvemini tiksuma hakkab. Nooremas eas on üldiselt illusioonid
"elust" (mis kahjuks tihti väljendub pea valimatus joomises, suitsetmaises ja litutamises)
need mis kella tikusmist vaigistavad. Siis kui ühel hetkel tabatakse mis on elu TÕELISED
väärtused on juba hilja. Lõbus elu on jätnud oma jäljed igale poole ja sellist trööbatud
"kasutatud kraami" enam üksi perele orienteeritud mees EI TAHA - rääkimata neist nn
"elumeestest". Siis aga hakkab sellistel naistel nutt ja hala kui vastikud on mehed ja kuis
nad neilt vaid seda ühte asja tahavad ja ei suuda näha nende "sisemist ilu". Kurb...
(26-11-2012, 22:55 )Treel Kirjutas: Minu kodus aga teen mina umbes 50% s88kidest Smile
Sooh... soovin tasakaaluseisundi saavutamise puhul õnne! Ainult et tunnen selle madala latiseadmise puhul sulle kaasa. Ilmselt võtad sa (perele?) söögitegemist mingi tüütu kohustusena, et 50% su meele rõõmsaks teeb. Sulle lohutuseks ja innustuseks läheneb minu kokkamiskoormus sinna kusagile 95% kanti, sest mulle meeldib seda teha. Ja ma olen tänulik, kui selle käigus on käepärast kraanikauss, mis iialgi täis ei saa. Kui ma nüüd poole söögitegemisest naise kanda jätaksin, siis peaksin veel rohkem õlut jooma hakkama kui mul seni kulub ja ka diivan ning telekavaatamine tuleb päevakorda võtta, et mitte petta maailmaparandajate (l)ootusi wink
Kui mees vaid "persetab" teleka ees ning libistab õlle- õnnitleks naist hea valiku puhul..

Teemasse ka: minu abikaasa on 27 aastane, sünnitanud kolm last, selle kõrvalt lõpetanud ülikooli, mis küll esialgse viie aasta asemel venis oma jagu pikemaks. Nüüd töötab oma unistuste töökohal. Meil on ilus suure hooviga kodu. Pea kõik unistused täitunud. Vaevalt ta seda kõike nüüd tänu mingile sookvoodile sai. Lasin tal ka seda teemat pisut lugeda, muigas ja imestas, et kus seda soolist diskrimineerimist kohtab.

Selline kõik on võrdsed teema läheb järjest jaburamaks iga päevaga. Ei mõelnud siin kohal just antud feminismi teemat vaid asja laiemalt. Aga naised võiks uhked olla looduse poolt antud multi-tasking võimega ning meestel ON parem ruumitaju näiteks. Jah, on tõesti erandeid.. kuid selle pärast tunda end alaväärsena või represseerituna?
(27-11-2012, 01:10 )BleedingOutMyEyes Kirjutas: Kui mees vaid "persetab" teleka ees ning libistab õlle- õnnitleks naist hea valiku puhul..

Teemasse ka: minu abikaasa on 27 aastane, sünnitanud kolm last, selle kõrvalt lõpetanud ülikooli, mis küll esialgse viie aasta asemel venis oma jagu pikemaks. Nüüd töötab oma unistuste töökohal. Meil on ilus suure hooviga kodu. Pea kõik unistused täitunud. Vaevalt ta seda kõike nüüd tänu mingile sookvoodile sai. Lasin tal ka seda teemat pisut lugeda, muigas ja imestas, et kus seda soolist diskrimineerimist kohtab.

Selline kõik on võrdsed teema läheb järjest jaburamaks iga päevaga. Ei mõelnud siin kohal just antud feminismi teemat vaid asja laiemalt. Aga naised võiks uhked olla looduse poolt antud multi-tasking võimega ning meestel ON parem ruumitaju näiteks. Jah, on tõesti erandeid.. kuid selle pärast tunda end alaväärsena või represseerituna?

Minu lugupidamine Smile
(26-11-2012, 20:20 )zen faran Kirjutas: Nüüd ajad sa minu meelest juba mõistlikumat juttu Smile Võimalik dialoogi arendada ja puha.
Nonäed kuhu oletuste ja küsimustega jõuab - mõistliku jutuni Smile ja selleni, et ega seisukohad eriti ei erinegi.
Tsitaat:Aga minu jaoks ei ole kollases ajakirjanduses avaldatud hüsteerilise maiguga artiklid mingiks tõestuseks.
Pole eriti neis artiklites hüsteeriat märganud ja kirjutatakse sellest ka mujal. Ja ka ilma hüsteeriata ei näe mina sellises kasvatuses mitte midagi head tuleviku jaoks.
Selle rootslaste näite varal meenutaks ühte ütelust:
Neid keda Jumal karistada tahab ajab ta esmalt hulluks

Teiseks meenutaks ühe juudist nais"õiguslase" ütelust (mis on
siit foorumist läbi ka käinud) kui ta esines Rootsis mingile aktiivile:
"Euroopa kultuur tuleb hävitada, eurooplased hävitada ja ka
assimileerida teiste rassidega. See on meie - juutide programm
ja selle eesmärgi nimel oleme valmis tegema kõik."

Nüüd kujutage kui mina seda ütleksin näiteks Delfis aga asendaksin
sõna eurooplased sõnaga juudid?! Kui kiiresti jõuab KAPO minu ukse
taha? Ja kas minu karistus oleks suurem võiksem isiku omast kes
pani Delfis ühte lausesse ahju ja juudid?

See on aga selle tolerastia ja feiminismi varjupool - ühtedel on lubatud
kõik teistele jääb vaid õigus arved kinni maksta - ka nende teiste eest.
(27-11-2012, 00:42 )haneracryth Kirjutas:
(26-11-2012, 22:55 )Treel Kirjutas: Minu kodus aga teen mina umbes 50% s88kidest Smile
Sooh... soovin tasakaaluseisundi saavutamise puhul õnne! Ainult et tunnen selle madala latiseadmise puhul sulle kaasa. Ilmselt võtad sa (perele?) söögitegemist mingi tüütu kohustusena, et 50% su meele rõõmsaks teeb. Sulle lohutuseks ja innustuseks läheneb minu kokkamiskoormus sinna kusagile 95% kanti, sest mulle meeldib seda teha. Ja ma olen tänulik, kui selle käigus on käepärast kraanikauss, mis iialgi täis ei saa. Kui ma nüüd poole söögitegemisest naise kanda jätaksin, siis peaksin veel rohkem õlut jooma hakkama kui mul seni kulub ja ka diivan ning telekavaatamine tuleb päevakorda võtta, et mitte petta maailmaparandajate (l)ootusi wink

Kust Sa seda v2lja lugesid, et see t2hendab lati madalamale seadmist, v6i et poole s88gist teen seet6ttu, et j2lestan kokkamist? Vastupidi, mulle v2ga meeldib, aga kuna minu mehele meeldib kah (ja v6in uhkusega t6deda, et ka tema on feminist), siis saab ka tema 50% teha.

Excubitoris, selle esimese poolega Sinu postitusest v6ib kuidagimoodi n6ustuda, v6i Sinu m6tteviisist [naine poole kohaga t88l] aru saada, aga see teine pool?. Kuidas Sa v6id yldse midagi sellist 8elda? Naised on noorena litsid ja joodikud ja suitsetajad?!?
Sul on ikka k6vad topeltstandardid.
Muidugi, kuidas siis teisiti? Arutelu feminismist, esitame poolt- ja vastuargumente, aga see kõik on kuidagi naeruväärne.
Mehed on ikka need, kes lõppkokkuvõttes peavad selle taas kinni maksma. Selles pole vähimatki kahtlust.
Muidugi, tegelikult me teame vägagi hästi, mis on moodsa feminismi hinnaks - terve ühiskond istub rahustite peal. Kõigil
on diagnoos.
Ups, lobisesin välja - haige ühiskond.
Haiged ei anna edukaid järglasi, reeglina.
(27-11-2012, 15:18 )Ott Sama Kirjutas: Muidugi, kuidas siis teisiti? Arutelu feminismist, esitame poolt- ja vastuargumente, aga see kõik on kuidagi naeruväärne.
Mehed on ikka need, kes lõppkokkuvõttes peavad selle taas kinni maksma. Selles pole vähimatki kahtlust.
Muidugi, tegelikult me teame vägagi hästi, mis on moodsa feminismi hinnaks - terve ühiskond istub rahustite peal. Kõigil
on diagnoos.
Ups, lobisesin välja - haige ühiskond.
Haiged ei anna edukaid järglasi, reeglina.

Selgita siis teadmatutele kah, kuidas on feminism ja rahustid omavahel seoses?
Treel, palun selgita mulle natuke seda "mu mees on feminist" asja.. kuidas see välja paistab või toimib?
(27-11-2012, 15:27 )BleedingOutMyEyes Kirjutas: Treel, palun selgita mulle natuke seda "mu mees on feminist" asja.. kuidas see välja paistab või toimib?

Ta n2eb, kuidas naisi represseeritakse, v6i kuidas naisi on represseeritud, palgal6het, v2gistamise ja koduv2givalla probleemi ja usub, et naised ja mehed peaksid olema v6rdsete v6imalustega; ka n2eb ta, et v2ited, et naiste intellekt on meeste omast madalam, on naeruv22rsed; mehed peaksid kodut88des ja laste kasvatamisel naistega yhepalju panustama; kritiseerib yhiskondi, kus naised on madalama tasemega jne.

Seda k6ike enda mehelikkust ohverdamata. Nii et kui mehed siin veel natuke aru saada tahavad, siis lisaks sellele, et on olemas naiste represseerimine, represseerib hegemooniline maskuliinsus mehi niisamuti. Aga seda endale teadvustades ei pea inimene nendesse sotsiaalsetesse konstruktsioonidesse kinni j22ma ja v6ib oma peaga m6elda ja m6tiskleda...
Õigus, unustasin selgitamast.
Ma ei tea kuidas naistel on, aga mehena ma tunnen püsivat masendusseisundit, mis.. mis.. otsib lahendust.
See tapab vaikselt, sest miski ei paku enam seda.. pinget ega lõbu.

Vägistamine, koduvägivald.. see statistika on selle pärast nõnda meeste kahjuks (ei õigusta!), et füüsiliselt on mehed lihtsalt tugevamad. Muidu oleks asi vastupidiselt kaldu. Et looduse vastu ei saa. Mehed on ka agressiivsemad ning juuri tuleks otsida sealt, mida feministid unustada tahavad- mehed on olnud alati kodu kaitsjad, hõimu kaitsjad, rahvuse kaitsjad jne. Palgalõhe on ka selline asi, mida kõik, kes naisõigusluse poolt, on näinud aga näidet ei suudeta ühtegi kindlat tuua. Su enne toodud näide oma minevikust, kus tegite mingi meesterahvaga sama tööd, samad kogemused ja tulemused jne.. palka said sa vähem. Ära nüüd palun pahanda, aga kas see samad kogemused, samad töötulemused olid ka su tööandja arvates samad? Või sinu arvates?

Nii sina, kui sinu mees näete, kui jõhkralt naisi represseeritakse, palun tooge minu naisele paar vettpidavat näidet. See, et sul on emakas ja oled looduse poolt määratud last kandma/sünnitama/imetama ei ole veel alavääristamine. Ja see näide, et just selle sama lapsesaamise pärast kardetakse vallandamist.. ju siis pole see töökoht nii eriline ja oskusi nõudev, ollakse kergelt asendatav. Mis pagana karjäärist siin rääkida. Kui inimene on ise tubli ja töökas, sõltumata soost, ei taheta temast lahti saada. Ja pealegi.. ma ise küll ei käi klubides tantsulkat tegemas, aga mille pärast naised tasuta sinna sisse saavad? Pole mitte diskrimineerimine?

NB! Kui kuidagi pahandasin, siis vabandan. Ei olnud ega ole plaanis kedagi solvata.
Treel.
Palgalõhe - see on naiste enesehinnangu tulemus.
Vägistamine - see on palju keerulisem nähtus, kui me seda endale tunnistada julgeme. Hea on lehvitada, aga seletada raske.
Koduvägivald - seda harrastavad mehed ja naised võrdselt. Täitsa oma valik. Muidugi - te ei teadnud! Tasub ikka teada.

Mida tähendab "võrdsed võimalused"? Ilusamad inimesed on ilusamad inimesed, targemad inimesed on targemad inimesed
ja lollakad on lihtsalt lollakad. Mis on "võrdsed võimalused"!

Mhm - palgalõhe, vallandamine - kui mu mälu ei peta siis tean mitut töökohta kus ülemusteks naised ja nemad vallandavad nii meha kui naisi. Mis see siis on? Kui nais ülemus maksab naisele vähem, kui nais ülemus vallandab naise jne jne. Mille kraesse see ajada? Meeste võim või naiste võim? Probleem kipub olema, et saamatud ja lollid naised, et kuidagi õigustada ja välja kutsuda kaastunnet käivad välja "diskrimineerimise" kaardi. See meenutab vahest juba juute ja nende suurt tapatalgu - reaalselt kipub asi vastupidi olema - need vingujad ongi kõige suuremad tapjad.
(27-11-2012, 15:33 )Treel Kirjutas: Ta n2eb, kuidas naisi represseeritakse, v6i kuidas naisi on represseeritud, palgal6het, v2gistamise ja koduv2givalla probleemi ja usub, et naised ja mehed peaksid olema v6rdsete v6imalustega; ka n2eb ta, et v2ited, et naiste intellekt on meeste omast madalam, on naeruv22rsed; mehed peaksid kodut88des ja laste kasvatamisel naistega yhepalju panustama; kritiseerib yhiskondi, kus naised on madalama tasemega jne.

Seda k6ike enda mehelikkust ohverdamata. Nii et kui mehed siin veel natuke aru saada tahavad, siis lisaks sellele, et on olemas naiste represseerimine, represseerib hegemooniline maskuliinsus mehi niisamuti. Aga seda endale teadvustades ei pea inimene nendesse sotsiaalsetesse konstruktsioonidesse kinni j22ma ja v6ib oma peaga m6elda ja m6tiskleda...

Inimeste vahelised suhted on mõlemapoolsed kokkulepped. Kokkulepe on ka alistumine ja nii ongi. Vahet pole, kas siis peresisene või tööalane või ühiskondlik.

Paari n.ö kuritegeliku näite põhjal ei saa kogu maailma üldistada. See milline on inimese maailmapilt, tema suhtumised, tema arusaamad ja tõekspidamised on tema enda asi. Kui teine poole sellele alla kirjutab, siis on teine pool sellega nõus.

Ei tasu tekitada mingit kesksoolist ühiskonnastandardit. On alati mehed, kes ei hakka iial toitu valmistama, pesu pesema ega koristama ja on naised, kes ei ole nõus mehestuma, puid lõhkuma, kündma ja müüri laduma.
Meie kõige suurem viga on see, et me tahame maailma omatahtmist mööda paika panna, püüdes kasvatada võõraid lapsi, korraldada teiste pereelu, otsustada teiste eest, mis moodi nad maailma nägema peavad.

Kõik need feminismid, šovinismid, kesksoolised ja muud „õiguslased“ lihtsalt püüavad valjuhäälselt kisades kogu maailma oma tahtmiste ja reeglite järgi elama panna. Miks nad nii jubedalt kisavad ja hädaldavad tuleb sellest, et nad ei suuda leppida kellegagi peale iseenda. Nende hädakisa kostab üle kõigest. Traditsioonidest, kultuurilistest ja rahvuslikest iseärasustest. Neid ühendab pidev leppimatus. Leppimatus sellega, et kõik nende tahtmistmööda siin maailmas pole. Siis otsivad nad üles üksikjuhtumid ja paisutavad need sedavõrd suureks, et jääks mulje nagu elaks enamik ühiskonda mingis väärarusaamiste maailmas.

Paljalt oma tutvusringi baasil võin julgelt väita, et kõikvõimalikud sellised probleemid närivad millegi pärast just neid, kes ei suuda luua n.ö kahepoolselt toimivaid suhteid. Vahet pole, kas kodus või tööl või tutvusringis ja mujal laiemalt. Tööl tehakse koguaeg liiga, kodus on mittemõistev kaaslane, sugulased segavad neil elamist, tuttavad ahistavad ja petavad.
Need, kellel asjad n.ö korras on, on ka oma eluga palju enam rahul. Mis siis, et just need „igal sammul probleeme“ nägevad tuttavad tihti just nende rahulolevate inimeste elulaadi kritiseerivad ja neid veel n.ö õigesti elama ärgitavad.
Meil kõigil on oma elu ja oma vaba tahe. Kes tahab joodikuga koos elada, see temaga ka koos elab. Kes on nõus väiksema palgaga tööd tegema, see ka seda teeb. Meie elu oma meie enda oma ja koosneb meie valikutest ning meie enda tehtud otsustest.

Ühele noormehele sai suvel kenasti öeldud, kui see kurtis, et tänapäeval polegi vist enam naist kusagilt võtta, kõik on mingid padu-tibid. Kui sa enda ümber vaid tibisid näed, on viga sinus mitte neis tibides. Ehks siis valikute tegemise oskuses mitte valikutes endis.

Ütlen otse, et mind poel keegi represseerinud, ei naisega ega inimesena.
Ossa issand, kus tuli nyyd vastuv2iteid.
Eks ma pean siis vist kuskilt alustama.

K6igepealt, kysige endalt, miks saavad naised klubisse tasuta sisse? Kas sellep2rast, et klubiomanikud nii v2ga naisi hindavad ja mehi vihkavad, v6i hoopis sellep2rast, et klubis olevatele meestele on vaja rohkem liha?

See t88, mille n2iteks t6in, see palk oli meil erinev alustades, mitte ei kujunenud aja jooksul v2lja...
Kus naisi represseeritakse? Mis on naistevastased repressioonid? Olgu, kuidas on naiste ymberl6ikamine, naiste mitte kooli v6i isegi autorooli lubamine? See, et meie valged yhiskonnas seda ei toimu, ei t2henda, et seda maailmas ei toimu.

See v2ide, et kui mehed oleksid n6rgemad, ja naised tugevamad, siis naised v2gistaksid mehi? No kuule, mis see v2gistamine siis on? Puhtalt oma j6u n2itamine naisele? Seda enam tuleb j2reldada, et seksuaalne 2rakasutamine on naiste represseerimine - nende peal oma j6u n2itamine. Jaa, on ka naisi, kes peksavad mehi, kuid kammoon, me r22gime kordades v2iksemast kogusummast.
Ja on maailmas kultuure, kus naised ongi tugevamad ja suuremad ja mehed v2ikesemad ja hoolitsevad laste eest. Naine kannab last, aga mees kasvatab.
[Margaret Mead "Sex and Temperament in Three Primitive Societies"]

See Dana v2ide, et feministid on ainult need, kes oma suhtega rahul pole, on puhas nonsenss kahjuks. See on selline stamparvamus, mis ei pea paika, usu mind...
(27-11-2012, 19:14 )Treel Kirjutas: See Dana v2ide, et feministid on ainult need, kes oma suhtega rahul pole, on puhas nonsenss kahjuks. See on selline stamparvamus, mis ei pea paika, usu mind...

Just - lisada tuleks veel ilmselged provokaatorid ja naiivsed ullikesed kellel küll maailma parandamise kompleks, kuid puudub reaalne arusaam protsessidest siin maailmas.
(27-11-2012, 19:57 )excubitoris Kirjutas:
(27-11-2012, 19:14 )Treel Kirjutas: See Dana v2ide, et feministid on ainult need, kes oma suhtega rahul pole, on puhas nonsenss kahjuks. See on selline stamparvamus, mis ei pea paika, usu mind...

Just - lisada tuleks veel ilmselged provokaatorid ja naiivsed ullikesed kellel küll maailma parandamise kompleks, kuid puudub reaalne arusaam protsessidest siin maailmas.

Sorry, Excubitoris, ma enam ei ole ullike, sest k6iges on syydi juudid ja jutul l6pp!

Angry
Tead Treel - öeldakse, et see koer haugub kelle sabale astutakse.
Tee siis endale kõigepealt selgeks kes sa oled siis asu kaitsele.
(27-11-2012, 19:14 )Treel Kirjutas: K6igepealt, kysige endalt, miks saavad naised klubisse tasuta sisse? Kas sellep2rast, et klubiomanikud nii v2ga naisi hindavad ja mehi vihkavad, v6i hoopis sellep2rast, et klubis olevatele meestele on vaja rohkem liha?

Loomulikult on tegu labase meestele suunatud lihaturga, mitte kapitalistide nipp meelitada külastajaid raha neile tooma, millest kokkuvõttes tarbijatena võidavad nii meesterahvad kui naisterahvad... rääkimata omanikust.

(27-11-2012, 19:14 )Treel Kirjutas: Olgu, kuidas on naiste ymberl6ikamine, naiste mitte kooli v6i isegi autorooli lubamine? See, et meie valged yhiskonnas seda ei toimu, ei t2henda, et seda maailmas ei toimu.

Kas sellistes kohtades elavad naised on ise kusagil kaebamas käinud või teevad seda nende eest heaoluühiskondades igavlevad naised?

(27-11-2012, 19:14 )Treel Kirjutas: Jaa, on ka naisi, kes peksavad mehi, kuid kammoon, me r22gime kordades v2iksemast kogusummast.

Küsisin kusagil ülevalpool juba ja küsin siis veel korra- mida arvad, mis moodi sellise mehe peale vaadatakse kui ta teatab, et saab naiselt nuuti, kas samuti nagu koduvägivalla all kannatavatele naistele või kui saamatule vusserdisele?

(27-11-2012, 19:14 )Treel Kirjutas: Ja on maailmas kultuure, kus naised ongi tugevamad ja suuremad ja mehed v2ikesemad ja hoolitsevad laste eest. Naine kannab last, aga mees kasvatab.

Kas need kultuurid ei vajaks päästmist? Vaene naine peab olema tugev ja suur samalajal kui võiks mehega hoopis võrdne olla?

•  Eelmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4(current)
  • 5
  • 6
  • ...
  • 20
  • Järgmine 

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: