Postitused: 3,609
Teemad: 58
Liitus: Sep 2007
01-08-2012, 21:26
(Seda postitust muudeti viimati: 01-08-2012, 21:33 ja muutjaks oli Nielander.)
(01-08-2012, 20:05 )excubitoris Kirjutas: Jahh Nielander - sarnasust ei saa eitada KAHE alumise pildi osas. Kuid sarnasusega on natuke nadi kui vaadata ja võrrelda ülemist parempoolset pilti teistega - siis kisub asi natike kiiva. Ei välista, et asi võib olla pildi kvaliteedis, kuid hetkel EI OLE see minu meelest võrreldav ülejäänud kolmega - raudselt kohe mitte.
Mina saan aru, et selles neljases pildiseerias on ülemine vasakpoolne Goodyear'i õhulaev logoga(võrdluse mõttes), alumised kaks on sama õhulaev ilma logodeta - nagu Goodyear'i esindaja ütles, olid nad kohustatud need eemaldama.
(01-08-2012, 21:08 )garber Kirjutas: Kas koos logodega, pidi Goodyear eemaldama ka need vilkuvad tuled, mis peaks olema kohustuslikud igal lendaval objektil?
No vot siinkohal võib spekuleerida kuivõrd need kohustused sellise suure sündmuse filmimisel tõepoolest kohustused on. Samuti tasub mõelda sellele, kas nii massiivse tulevärgi filmimisel ei peaks filmireziimi valgustundlikust pisut maha kruttima...
Ühesõnaga on asja juures piisavalt palju tundmatuid muutujaid, mida meie siin-seal arvutite taga ei tea, mis ikkagi takistavad igasuguseid raudseid väiteid tegemast.
"Mida saab väita ilma tõenditeta, saab ka ilma tõenditeta kõrvale heita"
- Christopher Hitchens
Postitused: 1,554
Teemad: 35
Liitus: Dec 2003
Kes ei joo ega suitseta, sureb tervena.
Postitused: 239
Teemad: 1
Liitus: Apr 2011
01-08-2012, 21:44
(Seda postitust muudeti viimati: 01-08-2012, 21:49 ja muutjaks oli kuukaart.)
(01-08-2012, 21:40 )levis Kirjutas: ufo:
http://www.youtube.com/watch?v=OMNvC_R1vrA Jah, see on zepp, selles videos http://www.youtube.com/watch?v=_Qy6AJ6vZ64 parempoolne. Liikumine sama ja tulevärk ka sama.
Aga mis vasakul toimub ?
Päris veenev oli, algul. Aga ikka teine üritus
Vasakul on Goodyear'i õhulaev. Parempoolne on see levise video oma - ju siis oli veel üks blimp. Nagu näha ei vilgu ka sellel tuled ning ta näib kohati pöörlevat(millele ka "UFO"-videol parempoolse objekti puhul viidatakse).
- Christopher Hitchens
(01-08-2012, 21:55 )Nielander Kirjutas: Vasakul on Goodyear'i õhulaev. Parempoolne on see levise video oma - ju siis oli veel üks blimp. Nagu näha ei vilgu ka sellel tuled ning ta näib kohati pöörlevat(millele ka "UFO"-videol parempoolse objekti puhul viidatakse).
levise video hoopis teiselt ürituselt, sain ka alguses tünga  Aga NBC võiks kiiremas korras panna ülesse video mis sellel hetkel zepilt võetud. Siis saaks mingeid seoseid juba luua.
Postitused: 3,869
Teemad: 7
Liitus: Jun 2011
Kas see oli ainult kaameratele nähtav? Kui palju on külastajate videosid selle UFO kohta? Kuna seal oli kindlasti hulganisti mobiile millega filmida ja objekt on piisavalt suur, siis inimesed ei oleks seda lihtsalt kahe silma vahele jätnud. Seega kui esimesele küsimusele on vastus "ei" ja külastajate videosid ei tule, siis ei olnud tegu UFO-ga kuna kohapealsetel on parem ülevaade (milleks zeppelinile rohkem tähelepanu pöörata kui tuvastav pilk) kui hägusast ja läbi moonutava kuuma õhu tehtud videolt.
(01-08-2012, 22:13 )kage Kirjutas: Kas see oli ainult kaameratele nähtav? Kui palju on külastajate videosid selle UFO kohta? Kuna seal oli kindlasti hulganisti mobiile millega filmida ja objekt on piisavalt suur, siis inimesed ei oleks seda lihtsalt kahe silma vahele jätnud. Seega kui esimesele küsimusele on vastus "ei" ja külastajate videosid ei tule, siis ei olnud tegu UFO-ga kuna kohapealsetel on parem ülevaade (milleks zeppelinile rohkem tähelepanu pöörata kui tuvastav pilk) kui hägusast ja läbi moonutava kuuma õhu tehtud videolt.
Mul üks tuttav oli kohapeal. Katsun homseks mingit inffi saada.
Postitused: 11,429
Teemad: 172
Liitus: Apr 2007
Külastajad kes ilutulestikku filmisid võisid selle peale saada ise seda märkamata.
Heal juhul ilmuvad mõned videod varsti välja - võimalik, et alles peale mängude lõppu.
Postitused: 513
Teemad: 24
Liitus: Feb 2011
06-08-2012, 18:31
(Seda postitust muudeti viimati: 06-08-2012, 18:38 ja muutjaks oli igihali.)
Huvitav video Hiinast, (puudub lisainfo-kus, millal):
http://youtu.be/lQtG4PEAB6s
Veel üks 4. augusti video-koht teadmata:
http://youtu.be/2a1YFYrpRtE
Postitused: 13,070
Teemad: 98
Liitus: Oct 2004
Maailm on täis lahendamata mõistatusi ja mõned neist on veel saladuslikumad, kui üldse osatakse ette kujutada.
(06-08-2012, 19:14 )Müstik Kirjutas: Hiinas oli püramiidikujuline UFO septembris 2011:
http://www.youtube.com/watch?v=BMKJAF4Ez...re=related
Teeme nii, et selliste videote jaoks on ikkagi naljanurk.
- Christopher Hitchens
Ja millised 2012 parimate UFO nähtuste alt sa naljanurka paigutaksid?
Neid Hiina videoid erinevatel aastatel, pealkirjaks püramiid Hiina kohal on palju, küllap siis lisasin kiiruga vale.
Ja alles nüüd nägin, et igihali videol on Hiina kohta aeg siiski lisatud, nimelt a. 2012.
Kuna sel aastal on UFO-sid väga palju olnud, siis on üles pandud ka teisi videosid, aga igasugust jama on nende seas tõesti palju. Ja kahjuks on tõesed videod segi naljavideotega.
Siin üks millel pealkirjaks UFO nähtuste TOP 10 aastal 2012:
http://www.youtube.com/watch?v=rtu32wLj-...re=related
Kui taas midagi naljakat, eks anna siis teada. Mulle tundub, et lennuk sõidab taevas UFO-de vahel.
Umbes poole video pealt tuli 2011 aasta ette ja mingi mürinat tegev piklik objekt. Ehk mõni uuem sõjalennuk? Ja veel edasi ongi juba lennuk. Siis läheb selle lennuki eest mööda üsna omapärane objekt. Edasi juttu Hiinast, Venemaast ja satelliitidest.
Mis suur valgus seal edaspidi kumab, seda räägib juba Nielander. Tema ikka meesterahvas ja oskab ehk ka selle kummalise monstrumi video lõpus ära seletada. Või siis keegi teine?
Maailm on täis lahendamata mõistatusi ja mõned neist on veel saladuslikumad, kui üldse osatakse ette kujutada.
(07-08-2012, 12:39 )Müstik Kirjutas: Ja millised 2012 parimate UFO nähtuste alt sa naljanurka paigutaksid? Kõik neist. Soovitan sul selle video alt kommentaare lugeda. Tuleb välja, et kasutajal ´" thirdphaseofmoon" ei ole just kõige parem maine...ilmselt on kõik need videod tal enda arvutis ise valmis treitud.
Müstik - ära usu igat videot, mida sa youtubes kohtad. Siit võid sa lugeda, kuidas taoliste videotega saab raha teha ja mida näiteks antud kasutaja ka teeb.
- Christopher Hitchens
07-08-2012, 19:58
(Seda postitust muudeti viimati: 24-08-2012, 13:34 ja muutjaks oli Müstik.)
Üldse ei saa aru, kust sa võtad, et ma kõiki usun?
Pole juba mitu kuud UFO-videote vaatamisega tegelenud. Alles eile soovitasin UFO-de galeriist IFO-sid vaadata.
23-08-2012, 13:49
(Seda postitust muudeti viimati: 23-08-2012, 14:11 ja muutjaks oli levis.)
(23-08-2012, 12:33 )excubitoris Kirjutas: ......
UFO NEWS | VIDEO: UFO Caught On Camera In California Valley
...... Oot, mis toimub?
Et seal videos on ufo?
http://www.youtube.com/watch?v=JI4yQn-1zbQ
Aga mitte midagi sellist?
http://texashistory.unt.edu/ark:/67531/metapth25864/
Teisi linke võib keegi teine kritiseerida, minu arvates on seal väga palju jura ja ei soovita kellelgi oma aega nende linkide uurimisele raisata.
23-08-2012, 21:59
(Seda postitust muudeti viimati: 23-08-2012, 22:05 ja muutjaks oli kage.)
(23-08-2012, 12:33 )excubitoris Kirjutas: Mexico UFO Sighting on Camera, WOW! - AlienDigest.com Sellised UFO filmimised on rahva mõnitamine kuna filmimine katkestatakse just siis ära kui objekt piisavalt lähedale jõuab, et seda selgemalt nägema hakata ja võib-olla UFO-st IFO-ks muutuks.
(23-08-2012, 13:49 )levis Kirjutas: Oot, mis toimub?
Et seal videos on ufo?
http://www.youtube.com/watch?v=JI4yQn-1zbQ
Aga mitte midagi sellist? Meenutab. Samas lähemalt vaadates paistab üks ümmargune hõbedane pall kõige tipus olevat. Ja National Weather Service'st öeldi, et see ei meenuta neile teadaolevaid ilmapalle.
Tsitaat:Teisi linke võib keegi teine kritiseerida
Keegi võiks asjalikku kriitikat või hinnnagut anda, aga mitte lihtsalt kritiseerida.
23-08-2012, 22:33
(Seda postitust muudeti viimati: 23-08-2012, 22:34 ja muutjaks oli levis.)
Pilt sellest "ufo"-st ja järgnev on esimese astme kontakt:
Mis puutub kriitikasse, siis kriitika ei ole koheselt midagi negatiivset.
Kriitika on arvustamine ja arvustamine võib olla nii kiitev, õiglane, heatahtlik kui ka mahategev, noriv ja pahatahtlik.
Ma ei tea mis seal sees on ning kuidas kangas seal püsib, aga sarnasusele vaatamata on ka erinevus näha - ümmargune pall millel kahelt poolt ripub midagi alla.
(23-08-2012, 22:57 )kage Kirjutas: Ma ei tea mis seal sees on ning kuidas kangas seal püsib, aga sarnasusele vaatamata on ka erinevus näha - ümmargune pall millel kahelt poolt ripub midagi alla. Ei ripu, valgus peegeldab sedasi...
![[Pilt: scaled.php?server=801&filename=ufo2bcaug...es=landing]](http://desmond.imageshack.us/Himg801/scaled.php?server=801&filename=ufo2bcaught2bon2bcamera.jpg&res=landing)
Leiad veel midagi?
Postitused: 116
Teemad: 4
Liitus: May 2012
Mustvalgel pildid on lisaks UFOle ka USO pildile jäänud koos parda täie reptiloididega
Selle video osas mida Levis esile tõi olen ma temaga nõus ja arvan, et tegu on siiski stratosfääri uurimiseks mõeldud "õhupalliga". Kuid mind mõnes mõttes hämmastab mürgilisus millega seda asja esile tuuakse. Jätsin selle video sisse meelega, et jälgida reaktsioone. Aga nohh eks igaüks ise teab kuidas ta OMA elu mürgitab.
24-08-2012, 09:58
(Seda postitust muudeti viimati: 24-08-2012, 10:02 ja muutjaks oli kage.)
(23-08-2012, 23:54 )levis Kirjutas: Leiad veel midagi? Kas sul on midagi neile erinevustele viitamise ja NWS kommentaari vastu?
Leidmise kohalt ütleks, et minu pildilt on näha sinist taevast kahe kõrvalt rippuva asja vahelt kui ma valesti ei näe.
Postitused: 326
Liitus: Feb 2012
(24-08-2012, 09:58 )kage Kirjutas: Leidmise kohalt ütleks, et minu pildilt on näha sinist taevast kahe kõrvalt rippuva asja vahelt kui ma valesti ei näe. Kui paned peegli tühja sinisesse tuppa, siis peegel kah "paistab läbi". Ma arvan, et see on ümbritseva taevasina peegeldus, palli kangas on ju metalliseeritud.
Ja peegeldavad objektid päikesevalguses on fotograafi õudusunenägu
|