•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 9
  • 10
  • 11(current)
  • 12
  • 13
  • ...
  • 44
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 3Hääli - 2.33 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Erinevad unenäod ja nende tõlgendused
Vot daa, mina olen vist lammas ning ei saanud kohe üldse millest juttu oli - kus algas ja kus lõppes unenägu (minuarust kõik on üks suur unenägu). Ei oska uskuda ega ka mitte uskuda :S

edit: OT eemaldatud

Muudetud: 26-6-07 kell 19:32:59 Celtic
Vasta
Tegemist on lihtlabase kujustatud hirmuga. Alateadlik tung, mida sa endast välja ei lase ilmutab ennast sulle sinu unenägudes.

Vaevab ta sind niikaua, kuni sa ta endast välja lased.

edit: korrastasin teemat. olgu see teatud "tarkuritele" hoiatuseks
Vasta
OT GoreLordile:

Pole mõtet oma arvamust siin avaldada kujul: "võib olla tõsi aga ei või kah" või siis "ei oska uskuda ja ei oska ka mitte uskuda"

No keda huvitab. Püsiks siis vähemalt teemas, need mõttetud kommentaarid ei anna midagi teemasse juurde. Kedagi ei huvita kas sa usud või ei usu. Kõiki huvitavad sinu PÕHJENDUSED, et miks sa just nii arvad.
Vasta
Neid unenägusid on mul palju mis on sündmusi ette ennustanud ja nende hulgas on ka paar sellist mis on päeval täpselt maha mängitud. Täiesti tühised ja lihtsad asjad aga kord nägin unes, et olin metsas ja astusin kummikuga oksa otsa ja see läks läbi kummiku ja nii see ka juhtus. Teises unenäos pakkus naabrinaine kassipoega ja ka see juhtus järgmisel päeval samuti. Vigastasin kord selga ja enne seda nägin mitu korda, et olen oma maja õues ja olen ratastoolis, nii õnneks ei läinud aga arst ütles, et millimeeter veel ja... Olen tähelepannud, et mida tähtsam sündmus, seda varem ma seda nägema hakkan. Vahel on lausa hirm magama minna, et ei tea mis ma jälle näen.
Vasta
Iiris kuidas siis nii, et unenäod ainult mälupildid on? Kuidas siis unes asju nähakse mida mälus ei ole? Eelmine elu?
Vasta
nägin unes kuld ja hõbe ehteid, mida see võiks tähendada?
Vasta
oh ma kohe tahaks teile midagi õelda...
Vasta
No ütle siis... ega me sind paluma ei hakka...
Vasta
Eelmisest elust rääkides.. ma kunagi kuskilt raadiost kuulsin vist (ma ei mäleta ise ka..) et ühele tüdrukule tulid unenäod kuidas ta jõe ääres pesu pesi ja vette kukkus.. kuidagi oli ta selle koha (kirjelduse järgi) üles leidnud ning kohalikud inimesed rääkisidki et kunagi läks üks tüdruk jõe äärde pesu pesema kuid tagasi ta ei tulnud.
Vasta
Tere, kuna siia postitatakse unenägusid, mõtlesin et lisaks kah oma 'unenäo' lugu siia.

Unes nägin ma pidevalt ennast kusagile musta tunnelisse kukkuvat, mingil põhjusel.

Peale seda, paar nädalat hiljem nägin ma mingit kaevu, nüüd näen pidevalt mingit kaevu.
Peale kaevu näen ka mingit heinavooru, mille otsas on üks suur puu, päikesepaistelises ilmas.

Ma tõesti ei tea miks, kuid ma näen neid loetletuid asju pidevalt.
Mõned päevad tagasi, olid mu nägemustes ja unenägudes ka veel mingi libahunt, tiibadega, kas mina olen hull või on see mingi mu kaitseingel? Nazzi sõnul oli see kaitseingel. kuna temal ei olnud toda vaja, kandus esimene minu juurde edasi.

Ehk oskate komenteerida või aidata?
Vasta
See ei ole päris see sama mis kaitseingel... ja muide... sa ei näe und... wink

Me peame tegema koos väikese treening sessiooni... wink
Vasta
Üks öö ma nägin sellist unenägu, et ühel mingil paksul naisel oli kiire ja ta pidi oma lapse lasteaeda viima... (asi toimus mustamäel) Me istusime õega autosse ja mingi teine naine istus ka autosse kuid paksu naise laps ei istunud autossse... Paks naine hakkas kihutama mööda mustamäe tänavaid.. (kui mustamäel oli remont) Naine sõitis läbi keelumärkide. Ma kartsin et politsei saab meid kätte. Naine sõitis ühest pikast punasest majast ööda ja järsku auto lendas kaljult alla.. ma mäletan et seal all oli kõik roheline ja muru ning puud. naine sõitis ka murupealt alla(kaljult)... Enne kui me kukkusime ma ärkasin ülesse ja olin pool päeva hämmingusSad
Praegugi on kõhe seda kirjutada...Ei ole sellest kellegagi rääkinud.. Meil on kous muidu unenägude seletaja aga ma ei tea mida arvata..
Vasta
Kui näed unes surnud inimest siis see on hea , aga paha on see sii skui sa lähed selle surnud inimesega ( kes unenäos elab ) kuskile kaasa , kaasa ei tohi minna
Vasta
ma näen igal ööl (juba pikemat aega) unes üht maja. unenägu ise on alati erinev, aga alati on see valge maja seal. maja ees on trepp, maja ümber on muru ja seal istuvad mingid väiksed poisid, kes on täpselt samasuguste nägudega ja näevad välja nagu hispaanlased. ja siis kõnnib mulle vastu üks vanem poiss, kes tundub ka mingi lõunamaallane olevat. ja siis ma vaatan uuesti maja poole ja märkan, et maja aknad on täiesti mustad. ja millegipärast ma kardan seda maja. see osa unenäost on alati sama, muidu on unenäod erinevad. mida see küll tähendada võiks?

Muudetud: 23-8-07 kell 12:58:50 Hallucigenia
Vasta
Hmm... vot see on juba huvitav... Ma tean veel mingit 10 erinevat inimest üle maailma (US, UK jne) kes on analoogset näinud... Koguaeg valge maja, lapsed ja maja tekitab kõhedust. Eestist on ka kaks juhtumit peale minu, kes on seda näind.
Ma ei ole sellele eriti palju tähelepanu pöörand, kuid jah... Peaks vist seda tegema, sest järjest rohkem ja rohkem tuleb neid juhtumeid...
Vasta
Huvitav, mida see unenägu tähendada võiks.. Proovisin unenägude seletajast otsida erinevaid märksõna, miski tähendas pisaraid ja miski surma.. tegelikult ma ei usu neid unenägude seletajaid..

Aga tõesti huvitav, et nii paljudel sarnased unenäod on olnud... (ma hakkasin mõtlema, et tegelikult ma vist kartsin neid lapsi ka natuke.. ma ei tea... nad oli hästi tõsised, kuidagi pahatahtlikud isegi)
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: -TheMessenger-
.. väiksed poisid, kes on täpselt samasuguste nägudega ja näevad välja nagu hispaanlased. ja siis kõnnib mulle vastu üks vanem poiss, kes tundub ka mingi lõunamaallane olevat. ja siis ma vaatan uuesti maja poole ja märkan, et maja aknad on täiesti mustad.
Ega nende poiste silmad täiesti mustad ei olnud?
Vasta
Neil olid küll hästi tumedad silmad, sellepärast ma arvasingi, et nad on mingid lõunamaallased (juuksed olid ka suht tumedad). Aga ma ei mäleta nii hästi, ma pole päris kindel, kas silmad täiesti mustad olid.
Vasta
Hmm... nii hakkab juba kusagile välja jõudma... Tõesti on viimne kui üks inimene ka väitnud, et nad on neid lapsi kartnud ja osadel on isegi tahtnud kallale tulla... Minul oli vähe teist moodi... ma küll kartsin neid, kuid üks tuli minu juurde, võttis mul käest kinni ja ühtäkki olin ma seal majas sees... ja see mida seal toimus, vot selle kohta parem, kui keegi seda ei näe...

EDIT: Vast mõni mäletab seda para uuriat USA'st kellel ma lasin ühe ettekande teha... Tema väitis, et teda oli üks üritanud ära tappa...

Muudetud: 23-8-07 kell 14:20:56 Nazz
Vasta
Asi muutub järjest huvitavamaks... uskumatu, et nii paljudel inimestel nii sarnased unenäod on olnud. Kokkusattumus?
Vasta
vaevalt... sest neid juhtumeid on üle maakera... mitte ainult eestis... ja keegi neist ei ole kuidagi seotud...
Vasta
jah.. ma kardan ka, et see ei saa lihtsalt kokkusattumus olla. huvitav, mida see tähendada võiks?
Vasta
Ma pean selle kohta tuhnima ja küsima... hetkel küll ei oska mingit seisukohta võtta...
Vasta
Noh, ka seal on üht-teist seletatud/arutatud selle teema kohta. Foorumis on veel sellenimelisi teemasid. Ehk leiad ka sealt mõne vastuse : )
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: InDemand
Noh, ka seal on üht-teist seletatud/arutatud selle teema kohta. Foorumis on veel sellenimelisi teemasid. Ehk leiad ka sealt mõne vastuse : )
See viide on nüüd, jah, nende BEKide kohta, kuhu mina seda juttu (ehk pisut kõrvust tirides) suunasin, -TheMessenger-i põhimotiiv on aga ikka (või ka) see mustade akendega maja - või on selle kohta ka viites kusagil midagi?
Vasta

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 9
  • 10
  • 11(current)
  • 12
  • 13
  • ...
  • 44
  • Järgmine 

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Mida mu unenäod tähendavad? Para-P 15 13,784 03-11-2023, 13:27
Viimane postitus: Blondiin007
  hirmutavad unenäod nupsu 9 4,295 26-09-2020, 19:40
Viimane postitus: kalldunn
  Inimesed ja aurad nende ümber alexa 29 19,176 10-01-2020, 20:45
Viimane postitus: Q11
  Aina korduvad unenäod lagunendmaja 90 71,292 21-12-2019, 21:54
Viimane postitus: Q11
  Unenäod saavad tõeks Hallucigenia 39 25,043 28-08-2017, 18:53
Viimane postitus: Marimu
  Pidevad unenäod Jinny 5 5,287 27-06-2016, 06:51
Viimane postitus: Tulnukinimene
  Häirivad unenäod PrincessOfMoon 3 6,819 30-07-2014, 07:53
Viimane postitus: olematu
  Värvilised unenäod, abi? :) plantique 2 2,764 02-06-2014, 17:14
Viimane postitus: Veli Joonatan
  Hirmutavad unenäod Maris 2 2,989 08-04-2014, 15:22
Viimane postitus: Mannu
  Veidrad juhtumised ja unenäod peale vanaema surma. Vabahing 5 3,673 08-07-2013, 14:20
Viimane postitus: Vabahing

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
2 külali(st)ne

Expand chat