•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 31
  • 32
  • 33(current)
  • 34
  • 35
  • ...
  • 44
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 3Hääli - 2.33 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Erinevad unenäod ja nende tõlgendused
(16-12-2012, 11:30 )Eithea Kirjutas:
(11-12-2012, 11:33 )siilupart Kirjutas: Hmm, mina nägin öösel unes kiriku õpetajat.

Peale kirikuõpetajate nägemist muutusin mina igatahes unes päris pööraseks...Bleh
Esteks kui avastasin end sealt (kusagilt kirikust), mõtlesin et lendan siit minema, ilus suur katedraal..papid ikka uksest sisse ja välja jalutamas, mina ilusti lendamas seal ja siis see algas, mõtlesi, et hirmutaks neid natike tegin "buu"..see vahtis üles lae alla, suu vajus lahti, rabas seelikust kinni ja padavai plagama...

Ma nägin täna öösel unes, et proovisin õhku hüpata, et lendama hakata. Kuid see ei õnnestunud eriti. Vaatasin kunagi sellist õudukat Hääletaja 1985 aasta omat ja nägin seda meest unes, kes seal pahas osas oli ja ta ajas mind taga, aga nii kuidas ma ka üritasin eest ikka ära lennata ikka ei õnnestunud. Tundsin tõsises mõttes hirmu siis. Ei tea, kas oli mul mingi blokeering ees, sest räägitakse ju, et kui inimene lendab unes, et siis ta on oma astraalses kehas.

See on aruharva, kus mina suudan teadvustada seda, et kui ma magan, siis midagi õelda või teha vahvat. Pigem on ikka nii, et kui ma midagi näen ja hommikul kui ülesse ärkan ja mäletan oma unenägu, siis tuleb üllatusena, et ma pole ütelnud midagi (näiteks kui olen kellegagi tülli läinud ja näen midagi analoogiliselt unes, et läheme tülli aga teiste asjaolude tõttu) mitte kordagi sellist mida ma kahetsevalt tunnen, kui ma olen ärkvel jne. Oleneb mida ma unes näen. Laugh

Vasta
(17-12-2012, 14:11 )siilupart Kirjutas: Ma nägin täna öösel unes, et proovisin õhku hüpata, et lendama hakata. Kuid see ei õnnestunud eriti. Vaatasin kunagi sellist õudukat Hääletaja 1985 aasta omat ja nägin seda meest unes, kes seal pahas osas oli ja ta ajas mind taga, aga nii kuidas ma ka üritasin eest ikka ära lennata ikka ei õnnestunud. Tundsin tõsises mõttes hirmu siis. Ei tea, kas oli mul mingi blokeering ees, sest räägitakse ju, et kui inimene lendab unes, et siis ta on oma astraalses kehas.

Üldjoontes, energiat on vaja piisavalt ja päevane häälestus unenägemisse. Õhtul enne magama jäämist ka paned oma taotluse püsti, mida tahad tehad. Aitab kordus- tegevus, näiteks päeval kontrollid ümbrust, veendud kas magad või ei, see tegevus kandub unne üle. Ja nii on võimalik tabada end unenägemises. Eks seal on veel igasuguseid võimalusi ja unenägemisest on palju ka ju kirjutatud.
Astraali minek on natike teine värk, küllap Lahendused sellest pajatab.wink
Vasta
(17-12-2012, 14:26 )Eithea Kirjutas:
(17-12-2012, 14:11 )siilupart Kirjutas: Ma nägin täna öösel unes, et proovisin õhku hüpata, et lendama hakata. Kuid see ei õnnestunud eriti. Vaatasin kunagi sellist õudukat Hääletaja 1985 aasta omat ja nägin seda meest unes, kes seal pahas osas oli ja ta ajas mind taga, aga nii kuidas ma ka üritasin eest ikka ära lennata ikka ei õnnestunud. Tundsin tõsises mõttes hirmu siis. Ei tea, kas oli mul mingi blokeering ees, sest räägitakse ju, et kui inimene lendab unes, et siis ta on oma astraalses kehas.

Üldjoontes, energiat on vaja piisavalt ja päevane häälestus unenägemisse. Õhtul enne magama jäämist ka paned oma taotluse püsti, mida tahad tehad. Aitab kordus- tegevus, näiteks päeval kontrollid ümbrust, veendud kas magad või ei, see tegevus kandub unne üle. Ja nii on võimalik tabada end unenägemises. Eks seal on veel igasuguseid võimalusi ja unenägemisest on palju ka ju kirjutatud.
Astraali minek on natike teine värk, küllap Lahendused sellest pajatab.wink

Ma natukene uurisin täna sellest, kuidas teha astraalrännakut, siit foorumist. Sain natukene targemaks mõne asja juures ja olen kindel, et kuna ma olen küll positiivne ja suudan ka lõdvestuda, ei ole ma sellele vaatamata piisavalt valmis selleks, et seda sooritada. Ja mediteerinud ma ka ei ole ja ma nagu aru sain, siis on ka mediteerimine üks osa sellest.
Aga ma ei saa aru sellest, et mismoodi inimene saab tajuda läbi une muusikat. Ma nägin und ja hiljem ma küsisin oma elukaaslase käest, et kas ta kuulas sellist muusikat ja siis tema, et jah kuulas küll, aga sellest oli möödas juba nii umbes 20 minutit.
Vasta
Imelikud unenäod mul viimasel ajal. Üks õhtu nägin unes, kuidas mu elukaaslase auto põlema pandi ja tekkis vandaalitsemine. Nüüd öösel nägin unes, kuidas käis üks kõva pauk taevas, nagu oleks midagi pooleks minemas või siis läkski pooleks. Ärkasin öösel ülesse ja mõtlesin,:"Kas ma olin ainuke kes seda kuulis, või kuulsid teised ka seda." Jälgisin natukene aega edasi, märgates, et teised magavad edasi, jäin ma uuesti rahulikult magama ja tänasin, et see oli kõigest uni. Veel ei tea, mis tähendavad need. Ise arvan, et mu unenäod, mõlemad, mida unes nägin, üks ühel õhtul ja teine teisel õhtul, on seotud kuidagimoodi selle maailmalõpu teemaga.
Aga rääkisin sellest autopõlemisest ka oma elukaaslasele, ma parem ei ütle millise näoilmega ta mulle otsa vaatas siis.. Bleh

Ahh, mulle tuli üks osa veel unenäost meelde, mis öösel nägin. Mu üks sõbranna, tegi kodus valeraha valmis. Tal oli olemas mingi aparaat, millega ta tegi 500seid eurosid. Sai teha ka väiksemaid. Palusin siis, et ta mulle ka teeks, aga ta ütles siis, et see on selline äri, et ta ei saa teha mulle. Ja ainult saab laenata mulle päris raha, mis ta asju ostes vastu saab.
Vasta
Unenägudes ja vahel ka ilmsi tabavad igasugused visioonid mind, seletavad aja ja hinge olemust ning mis masinavärk see eksistents siin maa peal on ja kuidas mina sinna sobin jne.
Vasta
Mõtteid? Hiljuti nägin unes kahte rotti, ei olnud kurjad kuid üks sõi teise ära. Ma ei saanud aru kas see kes ära söödi suri ja siis sõi teine ta ära või teine rott tappis ta. See koht jäi selgusetuks. Olen üldse viimasel ajal imelikke unenägusid nägema hakanud. Üks oli selline kus olin nagu mingi kapsli sees kosmoses ja ümberringi toimus plahvatus ja tohutu kuumus ja tuli mis hakkas kapslisse sisse tulema, tundsin kuidas vaikselt kapsli seest põlema hakkab, lugesin meie isa palve ja ma pääsesin, tuli ei teinud liiga enam. See uni oli kuidagi väga reaalne ja õudust tekitav.
Täna öösel nägin kuidas lõikasin oma emal juukseid.....
Vasta
Mäletan selgelt, et nägin täna erinevaid loomi unes, aga mida võiks sümboliseerida lilla metssiga? Miks just lilla? Alguses oli täiskasvanud loom, see läks peitu ja tagasi tuli sealtsuunast kaks lillat poega, tavalisest metssea pojast küll väiksemad, aga see ei peagi loogiline olema.
Vasta
Mul jälle unes teema, et "Estonian air" läheb pankrotti...kusjuures teema päris elus üldsegi ei koti. Pealkirjadest kaugemale pole jõud'. Võib siis mõelda, et kas siis lähevad pankrotti isiklikud "õhku ehitatud asjad" või on mõeldud sama asja mingi üldsemale sõnumile, et "õhule ehitatud" riigid, rahad, lubadused on vilets vundament... et tulevikku ei ole...

Vasta
http://uneseilaja.blogspot.com/2013/01/artefakt.html

Huvitav, mis see on, mis unes mulle anti?
Vasta
Lapsena nägin päris tihti igasugu huvitavat unes. Üks kord nägin, kuidas olin lennukis ja kukkusin ja kukkusin. Hommikul ärgates oli üks külg haige, selgus, et olin nari pealt alla kukkunud ja ilma ärkamata üles tagasi roninud. Teine kord oli, kui olime vennaga toad ära vahetanud ning unes kõndides WC käisin ning vanast harjumusest vanase tuppa läksin ning venna kõrvale voodise magama keerasin, olin veel vennale tere öelnud, hommikul ei mäletanud midagi sellest.
Vasta
(10-01-2013, 22:54 )paadikapten Kirjutas: http://uneseilaja.blogspot.com/2013/01/artefakt.html

Väga huvitav junn. Uuri, mis see võis olla.

Muide, lugesin 26. mai postitust.
Umbes samal ajal nägin unes, kuidas Jaama ja Paju tn kandis käis egregorite võitlus - niiet maa müdises ja õhk särtsus.

Vasta
(10-01-2013, 14:20 )PiziIngliito Kirjutas: Mäletan selgelt, et nägin täna erinevaid loomi unes, aga mida võiks sümboliseerida lilla metssiga? Miks just lilla? Alguses oli täiskasvanud loom, see läks peitu ja tagasi tuli sealtsuunast kaks lillat poega, tavalisest metssea pojast küll väiksemad, aga see ei peagi loogiline olema.

Loomad on sümbolid. Pead ise mõtlema, mida metssiga sinu jaoks kõige rohkem iseloomustab (meil ju puudub selline traditsioon nagu indiaanlastel, kellel on loomadele läbi põlvkondade kindlad tähendused antud, meil peab igaüks ise nuputama oma sisemaailmast lähtuvalt). Lilla võib-olla sellepärast, et paremini meelde jääks. Kui see tundus unenäos veider, siis võib tegu olla ka reaalis sinu jaoks "veidra" situatsiooniga. Mulle mõnikord seletatakse loomadega just mingeid situatsioone lahti (ka neid mis tulevikus).
Kui loomal on pojad, siis võib see situatsioonist lähtuvalt tähendada kas millegi suurenemist või hoopistükkis mingit tegevust edasiviiva jõu lagunemist. Sinu unenäos tundub olevat tegu viimasega (pojad olid väiksemad normaalsest ja emasloom kadus nende tekkides). Võimalik, et pead oma jõudu jagama paralleelselt kahe tegevuse vahel.
Vasta
(11-01-2013, 12:07 )Samir Kirjutas:
(10-01-2013, 22:54 )paadikapten Kirjutas: http://uneseilaja.blogspot.com/2013/01/artefakt.html

Väga huvitav junn. Uuri, mis see võis olla.
Vb. on energia koondaja- suunaja? Ma ise sain ka mingi asja joonise, üritan selle valmis teha.

Minu unenäos oleks siga tähendanud egot. Lilla on punane ja sinine. Vb. on tegu ego muundumisega?
Vasta
Selline naljakas asi, et mul kevadel siit ilmast lahkund vanaema on mul unes paar korda ilmutand. Oh ei, ei mingeid hoatusi ega katsed asju anda, ei midagi dramaatilist...Umbes nii, et hommikul ärkan, lähen trepist alla ja vanaema toimetab köögis. Nagu polekski ära läind. Või siis, et tädi on ilgelt põnevil, et saab emaga kohtuda, ma ise võtan kõike seda väga...enesestmõistetavalt...mingeid emotsioone nagu ei teki unes vanaemaga seoses...nagu oleks kõik jube tavaline ja loomulik....

Vasta
Vaatasin öösel Reporterit ja hommikul imetasin, et ajalehtedes ei kirjutata Mustika keskuse põlengust. Ca. nädal aega hiljem oli uudistes ja lehtedes teade Mustika keskuse põlengust. Ma olin teleka ees magama jäänud ja nägin seda unes ette, kuid nö. lennuvaate nurga alt...

Selliseid unenägusid on rohkem olnud, aga mitte nii käegakatsutavate tulemustega.

Mõtlesin, et peaks unenägude päevikut hakkama pidama. Kas keegi peab?
Vasta
Mina pidasin palju aastaid päevikut, seal jooniseid jne. Praegu pean blogi, sinna kõiki unesid ei pane. Üldiselt on päeviku pidamine hea mõte, hiljem üle vaadates võib taibata mida sel hetkel ei taibanud.Smile
Vasta
(14-01-2013, 18:34 )Minaelan Kirjutas: Kunagi vaatasin üht vene dok.filmi. Seal uuriti üht kummalist juhtumit, kus hukkus üks mägedes matkanud meeskond. Nad olid keset ööd poolpaljalt meeletu kiirusega (telk oli katki rebitud jms märgid) igale poole laiali jooksnud...

http://www.para-web.org/showthread.php?t...=Uuralites

Vasta
(14-01-2013, 18:34 )Minaelan Kirjutas: Olen juba tükk aega mõelnud selle peale, et kas meid, inimesi, mõjutatakse ka reaalselt mingite helilainete või muude energiatega, et meid mingeid vastavaid "asju" tegema sundida.
Näit. midagi sellist, et telekas pidevalt reklaamitav alkohol ja joomine mõjutaks alateadlikult alkoholismi teket.

Mind painab aga selline mõte.Miks pannakse suitsupakkidele suurelt "Suitsetamine kahjustab teie tervist" aga hambapasta tuubidel on kirjas ,et see sisaldab Fluoriidi ja mõnikord on see päris silmatorkav.Võhikule võib jääda mulje,et see mõni väärt kraam.Sama asi on ka veel näitena veinidel sisalduv Sulfiid.
Jääb petlik mulje.
See on ka ju teada,et väikelapsed ahelduvad reklaami ajal telekasse.Eks need sisaldavadki kõige rohkem ajupesu.Seal enamasti ikka peavoolu hautis.
Vasta
Nägin unes, et sisenesin kuhugi majja sõbraga ja sõbral oli paha olla. Otsisin oma võtit, et alumine uks trepikojas lahti teha aga ei leidnud, nägin trepikojas tuttavat neidu kes andis enda võtme mulle, et saaksin ukse lahti. Tundus tähendusrikas see unenägu... ?!
Vasta
Reklaamid mõjutavad kindlasti inimest ja selle peale see tööstus on ka üles ehitatud. Kui ikka näed kümme korda päevas reklaami Fairyst, siis alateadlikult sirutub käsi poes just selle poole, mis sellest, et see kinnitub toidunõude külge nii, et söömise käigus satub see soolde, kus kahjustab sooleseinud, lõhustab raku DNA-d ja pikemas perspektiivis mõjutab see ka kogu soolestikku ja tervist, mis omakorda toidab ravimitööstust...

Kusjuures ma ärkasin ka üks päev üles ja tundsin kirbe suitsu lõhna õhus. Keegi meil ei suitseta ja isegi ahju ja pliiti polnud eelnevalt kasutatud. Lõhn oli ainult hetkeks ninas.
Vasta
(14-01-2013, 21:09 )Pia Kirjutas: Kusjuures ma ärkasin ka üks päev üles ja tundsin kirbe suitsu lõhna õhus. Keegi meil ei suitseta ja isegi ahju ja pliiti polnud eelnevalt kasutatud. Lõhn oli ainult hetkeks ninas.

Veits off-topic: aga- mul on ka selline eripära juba mingi 2-3 aastat olnud, et mõnikord tunnen kodus sellist nina kinni panevat suitsuhaisu, isegi silmaalused hakkavad sellest haisust kipitama. Keegi meist suitsu ei tee, ise ammugi mitte. Mitte keegi peale minu seda haisu kodus ei tunne. Lisaks veel, et kodu on keskküttega.
Vasta
Kuidas te tõlgendaksite unenägu, kui inimene näeb end haiglas, kohe-kohe operatsioonile minemas. Ja siis näeb ennast hallide/valgete juustega. Seal haiglas oli tohutult palju inimesi, enamus neist olid vanad. Mõned olid vist seniilsed ka juba.
Vasta
Tänahommikune situatsioon pakkus mulle võimaluse omakorda teile pakkuda võimaliku seletuse müstiliselt tekkida võivate suitsuhaisude kohta. Nimelt, ärkan ma üles ja tunnen, et kah, krt, suitsuhais. Aga siis meenus mulle, et mul ju "tore" naabrimees, kes köögiaknal suitsu teeb. Õnneks on see hais ajutine, kaob suht kiirelt ära. Või harjub nina.
Vasta
Osad uned näitavad unenägija sisemist nn. vaimset arengut. See sünnitamise uni võis tähendada endas muutust, uut mina, mingi keha (mentaal jms.) sündi, millega kaasneb ka teatud maailma- kihti sissepääsu saamine.(vabandust, et lause kohmakas sai)
Vasta
Mulle paar ööd tagasi unes öeldi, et olen saanud "vaatleja " staatuse. Krt misse küll tähendab...
Vasta

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 31
  • 32
  • 33(current)
  • 34
  • 35
  • ...
  • 44
  • Järgmine 

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Mida mu unenäod tähendavad? Para-P 15 13,465 03-11-2023, 13:27
Viimane postitus: Blondiin007
  hirmutavad unenäod nupsu 9 4,098 26-09-2020, 19:40
Viimane postitus: kalldunn
  Inimesed ja aurad nende ümber alexa 29 18,782 10-01-2020, 20:45
Viimane postitus: Q11
  Aina korduvad unenäod lagunendmaja 90 70,244 21-12-2019, 21:54
Viimane postitus: Q11
  Unenäod saavad tõeks Hallucigenia 39 24,706 28-08-2017, 18:53
Viimane postitus: Marimu
  Pidevad unenäod Jinny 5 5,179 27-06-2016, 06:51
Viimane postitus: Tulnukinimene
  Häirivad unenäod PrincessOfMoon 3 6,749 30-07-2014, 07:53
Viimane postitus: olematu
  Värvilised unenäod, abi? :) plantique 2 2,697 02-06-2014, 17:14
Viimane postitus: Veli Joonatan
  Hirmutavad unenäod Maris 2 2,928 08-04-2014, 15:22
Viimane postitus: Mannu
  Veidrad juhtumised ja unenäod peale vanaema surma. Vabahing 5 3,586 08-07-2013, 14:20
Viimane postitus: Vabahing

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
3 külali(st)ne

Expand chat