Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Minu lugu
Oma kogemustest olen mõelnud, et kas saab nii olla, et kui kuskil on pikalt ja väga negatiivseid emotsioone olnud, siis sellest tekib elamisse mingi paranormaalne nähtus? Üritan võimalikult lühidalt oma loo ära jutustada, et millest mul selline mõte tekkinud on.
Lugu siis selline:
Kunagi lapsepõlvekodus elasin koos kasuisaga, kes mind tõsiselt vihkas. Tänu sellele oli kodune elu väga pingeline, täis ahastust jne kõike negatiivset. Mingiaeg hakkasin unes nägema elutuba ja, et sinna seina sisse on müüritud keegi naine. Nägin seda unenägu korduvalt ja peale seda hakkasin kartma seda tuba. Ei julgenud pimedas sinna üldse minna ja isegi mitte sinnapoole vaadata. Tundsin ka ennast ebamugavalt köögis ja esikus. Ma ei rääkinud sellest mitte kellegile. Magamistubades tundsin ennast paremini. Kolisime ära sealt. Pere läks laiali. See korter on mulle ja õele jäänud suvekoduks. Ükskord istusime perega ja jutt läks paranormaalsete nähtuste teema peale. Sain siis teada, et seal samas lapsepõlve kodus kunagi kui vanaema külas oli, siis ta magas elutoas ja järsku kas tundis või oligi nii, et ta hõljus õhus. Hüüdis keset ööd siis ema appi. Sain ka teada õe käest, et temal on kogemusi olnud seal, kui üksi suvel seal on käinud. Oli esikus koristanud, st isa nokamütsid nagisse konksu otsa rippuma pannud. Käis korra teises toas ja tagasi tulles olid mütsid maas laiali. Mõtles algul, et kukkusid maha võibolla ja pani uuesti, aga pärast jälle olid maas laiali. Olen ka ise hiljem kogenus seal, et asjadega on mingi jama. Omaarust panin asjad esikusse kapi peale, aga korterisse tagasi minnes olid need elutoas. See oli siis esimene koht.
Sain tuttavaks mehega ja kolisime kokku. Ehitasime maja. Enne seal pole keegi elanud. Pole seal enne mingit maja ka olnud, olen uurinud. Kahjuks meil oli palju pingeid ja mida aeg edasi, seda hullemaks läbisaamine muutus. Lõpuks oligi vaid kisa ,pinged, sõimamised jne jamad. Hakkasin seal majas tundma, nagu keegi jälgiks mind. Kui pesin nõusid seljaga trepi poole, siis oli pidevalt tunne, et keegi seisab trepipeal ja jälgib mind. Pidevalt kontrollisin, aga polnud seal näha kedagi. Ükskord õhtul hilja kui hakkasin magama minema, kuulsin kõrvalt lapse toast , et miski/keegi nagu tõmbas millegiga mööda tapeeti. Mõtlesin, et ju laps, et ei maga veel. Läksin vaatama.Laps magas ja tapeedi peal oli selline rasvane käe jälg. Vat siis mul tuli hirm, aga ikka mõtlesin, et vbl see jälg varem seal juba, et laps millalgi teinud. Ühel teisel ööl järsku hakkas magamistoas laelamp imelikku häält tegema. Tegi sellist häält, nagu oleks kärbes lambi sees. Uurisime koos mehega lampi, aga polnud seal ühtegi putukat. Siis kostus lae pealt ehk pööningult jooksmist. Mees ei uskunud mineid paranormaalseid asju, kuigi tal oli näost näha, et oli segaduses. Ütles lõpuks, et hiired jooksevad. kas hiired ikka teevad pesa klaasvilla sisse? Teiseks oli see selline jooksmine, nagu 100 venelast, mitte väiksed hiired. Tol ööl meil und ei tulnud mitte kumbalgi. Kuna suhe ei toiminud, läksime lahku. Jäime aga sõpradeks. Mees leidis uue naise, kellega ma ka suhtlesin mõnda aega. See naine rääkis mulle, et seal majas kummitab ju. Rääkis täpselt sama, et kui nõusid peseb, siis tunneb,e t keegi on trepil ja vaatab. Üks öö oli neil selline, et mingi koer kuskil õues haukus terve öö ja magada nad ei saanud terve öö. Järsku naine kuulis trepihalli nurgas krõbistamist. Läks vaatama, et hiir või mis. Nägin aga nurgas suurt musta kogu, mis vuhises temast mööda majast välja. Oli olnud läbipaistev inimese mõõtu must kuju. Peale seda läks paanikaks tal muidugi. Arusaadav ka. Mina kujusi pole näinud, aga teised kogemused on samad.
Mis te arvate, et kui on elamises palju negatiivseid emotsioone, siis kas sellest võib midagi paranormaalset tekkida või ongi nii, et lihtsalt kummitabki neis kohtades ja kust iganes need sinna siis ilmunud on. Peale kooselu olen elanud üksinda ja pole enam üldse tundnud paranormaalseid asju. ma ei karda midagi. Vabalt saan käia elamises öösel pimedas ringi, ilma, et mingit hirmu oleks ja tunnet, et keegi jälgib jne selliseid asju.
Vasta
Eks stress ja pinged teevadki inimesed vastuvõtlikumaks sellistele vaimolenditele. Võimalik, et kui majas endas ei kummitanud, siis keegi inimene kes seal on viibinud, on kaasa toonud kuskilt mõne olevuse. Ma arvan, et negatiivsed emotsioonid annavad vaimule jõudu juurde/ kutsuvad neid ligi.
Võibolla on Sul tõesti parm üksi elades, rahulikum jne, sellepärast on ka kõik normaalne nende vaimude osasSmile.
Vasta
ei usu eriti ka, et nüüd kummitab kohe, kujutlusvõime teeb oma töö, pööningul puhuvad alati tuuled läbi, see tekitabgi neid jooksmisi kõigi pööningutel, avastasin selle, kui ühikas ülemisel tühjal korrusel öösiti sammud käisid, ja mis välja tuli, üks uks logises, ning tuulega seal käis niimoodi põmm-põmm, laelambis tegi häält mingisugune elektriteema arvatavasti, pirn ikka aeg-ajalt suriseb,

Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Lugu Pealtnägijas: Risti tänava poltergeist rha 54 30,526 18-03-2022, 18:45
Viimane postitus: Mannu
  Narva kummitus, tõestisündinud lugu bv206 24 17,499 31-01-2018, 00:16
Viimane postitus: mees 35
  Minu juhtumused Caty88 16 10,573 26-10-2014, 12:53
Viimane postitus: torukoll
  Minu kogemus vaimudega. Kerttuti 6 4,087 15-06-2013, 11:17
Viimane postitus: Kerttuti
  minu kokkupuuted kummitusega Elessandra 1 2,223 25-04-2012, 11:01
Viimane postitus: ossu
  Minu koera imelik käitumine Mill 13 8,170 30-09-2011, 18:21
Viimane postitus: artsakas
  Midagi minu kodus Pirital SID 6 6,335 12-08-2011, 02:03
Viimane postitus: Mercury
  Must mees minu toas Kally15 32 20,529 11-08-2011, 16:39
Viimane postitus: Ott Sama
  Surnud sõber jätkuvalt ilmutab ennast minu unenägudes getzuke 3 3,730 03-04-2011, 21:13
Viimane postitus: getzuke
  Minu kogemus kummitustega Ege 8 5,937 27-02-2011, 18:05
Viimane postitus: VaimudKummitused

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat