•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 3
  • 4
  • 5(current)
  • 6
  • 7
  • ...
  • 37
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 2Hääli - 4 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2012: Nibiru põhjustatud hiigelkatasroof?
Nüüd juba ka päevalehe uudistes Nibirust juttu :http://www.epl.ee/blog/13290

Seal küll 23.12.2012 asemel mainitud kuupäeva 21.12.2012.Minu meelest oleks korrektsem 21.12.2112.Siis saaks ka selle teema üle pikemalt arutleda ilma, et see varsti lukku läheks.Nii, et härrased Nibiru pooldajad,aeg uued arvutused teha,muidu pole varsti ehk millestki rääkidaSmile
Vasta
Rääkida on alati millestki. Aga seal sinu antud lingi poolt viidu selle "puura" blogis oli näha paar VIGA mis on kas spetsiaalselt sisse viidud või räägib inimene asjadets millest ta teadlik ei ole. Toon ühe näite - ta väidab, et Nibiru on paralleelselt Maa orbiidiga. Ma ei tea kust ta selle info võtab aga kogu point on kogu aeg olnud, et Nibiru trajektoor on RISTI Päikesesüsteemi tasandiga.
Loodan, et tead seda, et Päiksesüsteem on laias laastus ühel tasapinnal. Pluuto vist või mingi oli 15kraadise kaldega kuid teised kõik on "tasapinnas". Nibiru omapära ongi selles, et tegemist on tähega mis "kinni" püütud Päikese poolt ning tema trajektoor on alles kujunemisel ning hetkel käib RISTI Päikesesüsteemi tasandiga. Ta saabub siis süsteemi kas ülalt või alt- läheb risti läbi ja see läbiminek ongi ohu allikas. Kuna ta on värskelt kaasatud siis ei ole veel välja kujunenud stabiilset orbiiti (karta on, et selleks läheb mitte ÜKS sada tuhat aastat ning samas ei tähenda see, et IGA tema ristumine tooks kaasa mingid suured katastroofid.

Mulle teeb kurba nalja inimesed kes EI SÜVENE asja (teooriatesse) ning siis lahmivad kas poolt või vastu. Arusaamata, et lolliks teevad nad eelkõige ennast mitte teooriat. Pealegi - olen ise kogu aeg olnud seiskohal, et Nibiru EI OLE seotud 2012a sündmustega (kui midagi NÄHTAVAT ja TUNNETATAVAT saab toimuma) vaid on eraldi seisev fenomen mis nõuab eraldi käsitlemist.
Vasta
Võib-olla olete kuulnud pool-tähest, Nibirust, mis kihutab Maa poole. Ma hakkan seda aina rohkem uskuma, et see on tõsti, kuigi ei tahaks. Kui see tõesti tõsi oleks, siis ma näeks veel enda elu jooksul Maailma lõppu.

(Päike on tegelikult loomulikult Nibirust PALJU suurem, sest Nibiru on Jupiteri suurune ja Jupiter on Päikesest vähemalt 12 korda väiksem)

Räägitakse, et aastal 2012 hakkavad Maal katastroofid. Miks? Sest pooltäht, planeet (Jupiteri suurune kusjuures) Nibiru kihutab Maa poole. Nibiru ja tema Maast suuremad kuud lõhuvad ilmselt Päikesesüsteemi ära. Tõmbavad poole asteroidide vööst ära jne. Mõelge milline katastroof see oleks Päikesesüsteemile, kui kuulujutt ei olekski kuulujutt vaid päris.
Aga mis oleks kõige parem ? Mina arvan, et lausa tore oleks see kui Nibiru jääks kümnendaks/üheksandaks ( oleneb kas loed Pluutot Päikesesüsteemi planeediks ) planeediks Päikesesüsteemis. Tiirleb samuti ümber Päikese.
Mis oleks kõige halvem? Kõige halvem oleks see, kui Nibiru tuleb Maa poole täie kiirusega ja tõmbab enamus planeete Päikesesüsteemis ära. Ja kui tõesti peaks kõige halvem juhtuma, siis sa oled loll, kui arvad, et võimalik on Nibiru aatompommiga õhku lasta. Miks ? Sest Shoemaker-Levy 9 kõige suurem tükk tabas Jupiteri (Nibiru on sama suur Jupiteriga, seega Nibiru ilmselt reageeriks samamoodi) ja tegi plahvatuse, mis oli 2 MILJARDIT korda suurem, kui Maa suurim plahvatus, mis hävitas kogu linna Hiinas. Seega:
1) Me ei suuda nii suurt plahvatust teha, nagu oli Shoemaker-Levy 9 kõige suurem tükk!
2) See ei liigutaks Nibirut mitte sentigi nagunii.

Võimalik?? Sad
Vasta
ei tasuks selliste asjadega oma ajusoppi vavata, arvan, et on ka targemat millele mõelda ja isegi kui peaks 2012 aasta viimaseks jääma, siis ela elu nautides!!!!!, mitte paratsetes...
Vasta
... mis tuletabki meelde, et vaja jälle maailmalõpukella edasi keerata. Niisiis: maailma lõpuni on jäänud 1691 päeva (ilus sümmeetriline number!)
Vasta
Nibiru ei ole lihtsalt kosmiline objekt, mis allub ainult gravitatsioonile ja inertsile.

Nibiru on kunagine Siriuse tähtkuju planeet, mille sisemus on asustatud mitmete kosmiliste tsivilisatsioonide poolt. Nibirul on mootrid, mida saab trajektoori muutmiseks tööle panna.

Osa Nibiru tsivilisatsioonidest on kosmilise föderatsiooni liikmed, osa mitte.
Nibirut asustavad ka reptiloidide tsivilisatsioonid, kes ei ole Kosmilise Föderatsioooni liikmed (negatiivsed).

Mis Maa planeediga toimub 2012, on meie planeedi probleem.
Nibiru on lihtsalt sel perioodil läheduses.

Mis trajektoor Nibirule Päikesesüsteemi läbimisel antakse, on nende probleem.
Vaevalt, et planeet Maad tahtlikult kahjustatakse.

Maa positiivsete elanike jaoks avaneb 12. detsambril 2012 üleminekuvõimalus 4D, 5D ja võimalik ka et 9D reaalsustesse. Nibiru 9D elanikel on lihtsalt huvi sel ajal kohal olla. Meeldiv on äsja 3D barjääri ületanud inimkonnaga suhelda. See on ääretult meeldiv kohtumine.

Nesatiivsed elanikud planeedilt Maa kaevavad maa-aluseid tunnelite süsteeme, et füüsilise tasamdoi katastroofide periood üle elada ja rajada negatiivne (jõu abil valitsemisele orienteeritud) tsivilisatsoioon. See on kosmiliselt lubatud. Jõudu neile tegutsemiseks! Kohtumiseniu 6D tasemel!

Karta ei ole midagi. Kõik arengud liiguvad vaid parenemise suunas.

Kes jäävad 3D taselele ja soovivad evakueeruda, neile seda võimalust ka pakutakse.
Evakuatsioonilaevad on jaotatud ja kohad reserveeritud.
On ka EESTI nimeline evakuatsioonilaev.

http://www.universe-people.com/english/default.htm

Kes soovivad, võivad seda kõike naljaks pidada.
Eks peatselt näeme!
Vasta
ASI SELGE! Tänan head ja veel paremad inimesed! Teie tarkusel EI OLE piire,Teie armastus elu vastu on fantastiliselt suur! Kodanikud maalased,Suur Lõpp on tulemas! Aga õnneks on päästelaevad ette antud! Nagu ütlevad meie põhjapoolesd naabrid: " Astuu Laivaan!" Faffa,Fafffa!
Ja ühtlasi on meeldiv tõdeda,et nüüd on ka hullaris korralikud internetiühendused! Fafffffa!
Vasta
Nibiruga seotud praktiliste järelduste osas nõustuksin ma täielikult HadziOgloega (kuigi ehk pisut erinevatel põhjustel) - põhjust muretsemiseks pole.

Mis puutub dimensioonidesse, siis eks ole see ka pisut ajamood:
- vanasti saadeti head paradiisi ja halvad põrgusse (sageli läbi tuleriida),
- nõuka-ajal saadeti halvad Siberisse ja head (turismireisile) Bulgaariasse või isegi SDv-sse,
- nüüd saadetakse head kõrgmatesse dimensioonidesse (4D, 5D, ..., 9D, ...), halvad aga ... jah, mis saab halbadest? Tõde on liiga kohutav, et sellest rääkida, seepärast harilikult vaikitakse või öeldakse mokaotsast, et, noh, jäävad siiasamasse kolme dimensiooni keskele. Tegelikult aga - kes vähem halvad, need lähevad 2D-sse (surutakse õhemaks paberilehest), halvemad 1D-sse (venitatakse peenemaks niidist), hoopis halvad 0D-sse (pisemaks punktiks kui kärbsemust). Mõni võib nüüd kergendatult ohata - olen ma halb kui tahes, midagi enam hullemat küll ei saa juhtuda. Aga ei - hoopis halbade jaoks on välja mõeldud negatiivsed dimensioonid - inimkeel on võimetu nende õudust kirjeldama, seda saab väljendada vaid matemaatiliste valemite abil (ühel parakokkutulekul ma pisut sellest rääkisin). Kui keegi just väga peale käib siis ... "negatiivse dimensionaalsusega ruum on sama, mis absoluutväärtuselt sama suure positiivse dimensionaalsusega ruum, kus aga koordinaatideks on Grassmanni muutujad."

Kuidas minna dimensioonide teemalt üle hullari-teemale? Ehk aitab meid siin artikkel "Negative and positive dimensions of schizotypal personality disorder" - tõsi need dimensioonid pole päraselt need ega ka mitte need teised dimensioonid. Aga ega ma hullari kohta (siin ja praegu) muud tahagi öelda, et tolle koha päris lahe kirjeldus on Ray Bradbury "Marsi kroonikates" (August 1999: Inimesed Maalt). Tõsi see on Marsi oma, aga seda uhkem.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Hallucigenia

... Tegelikult aga - kes vähem halvad, need lähevad 2D-sse (surutakse õhemaks paberilehest), halvemad 1D-sse (venitatakse peenemaks niidist), hoopis halvad 0D-sse (pisemaks punktiks kui kärbsemust)...

Mul vajus suu järjest rohkem lahti, kui seda kohta lugesin ning pärast naersin...ok see selleks. Laugh

Mul tekkis nüüd jälle üks küsimus:
Nimelt, et kuidas siis mina nt 5...D-sse minna saan?
Ma pole ju mingisugune ma ei oskagi öelda kes...noh nt selline nagu HadziOgloe (ma ei mõtle sellega midagi halvasmõttes). Ma ei ole ka enda arust midagi halba teinud. Mis selle halva all üldse mõeldakse?
Lihtsalt ise lähen...no kuidas öelda...niisama teise dimensiooni üle?
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Cthepy
Nimelt, et kuidas siis mina nt 5...D-sse minna saan?
Kui nüüd tõsisemaks minna, siis seda ei oska mina Sulle küll öelda. Sest dimensioonid, millest mina midagi tean, on dimensioonid, millega füüsika tegeleb (ja mis meile meie igapäevakogemuses 3D pikkuse-kõrguse-lausena antud on) ja mida matemaatika kirjeldab. Ja nende dimensioonide mõttes ei hakka ükski inimolend, olgu kui tahes hea või halb, küll kuhugi minema. Nende dimensioonide mõttes me juba ehk oleme 10D ruumis (millest küll meile ainult 3D tajuda on antud) ja sinna ka jääme. Mis puutub dimensioonidesse mingis muus tähenduses ... las sellest räägivad teised.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: HadziOgloe
Nibiru ei ole lihtsalt kosmiline objekt, mis allub ainult gravitatsioonile ja inertsile.

Nibiru on kunagine Siriuse tähtkuju planeet, mille sisemus on asustatud mitmete kosmiliste tsivilisatsioonide poolt. Nibirul on mootrid, mida saab trajektoori muutmiseks tööle panna.
jõuame ilusasti järelduseni, et tegelikult mingit 3600 aastast tiirlemisperioodi ei olegi. Võibolla pole Nibiru siin kunagi käinudki. Kes seda teavad, kuhu need kokpitis istujad järgmisena oma mootorid suunavad...

Tsitaat:Osa Nibiru tsivilisatsioonidest on kosmilise föderatsiooni liikmed, osa mitte.
Nibirut asustavad ka reptiloidide tsivilisatsioonid, kes ei ole Kosmilise Föderatsioooni liikmed (negatiivsed).
Seega on seal mitu konkureerivat tsivilisatsiooni. Huvitav. Ja üks on reptiloidid? Kes need teised on? Aga erilist vahet ei ole kah. Huvitav föderatsioon. Kas keegi meie tsivilisatsioonidest ka liige on? Ahjaa, meie suhtleme ju riigi, mitte tsivilisatsiooni tasemel. Kui rumal minust.

Tsitaat:Mis trajektoor Nibirule Päikesesüsteemi läbimisel antakse, on nende probleem.
Vaevalt, et planeet Maad tahtlikult kahjustatakse.
sedant küll jah. Muidu saaks ju nende endi 'mootoritega kera' kah viga. Maa omab ju kah kummalisel kombel gravitatsiooni.

Tsitaat:Maa positiivsete elanike jaoks avaneb 12. detsambril 2012 üleminekuvõimalus 4D, 5D ja võimalik ka et 9D reaalsustesse. Nibiru 9D elanikel on lihtsalt huvi sel ajal kohal olla. Meeldiv on äsja 3D barjääri ületanud inimkonnaga suhelda. See on ääretult meeldiv kohtumine.
Kes otsustab, kas ma olen positiivne või mittepositiivne elanik? Kas see käib kogu eluslooduse kohta? Et nagu, kas positiivne prussakas pääseb kah vähemalt 4D maailma? NAD tulevad oma 'mootoritega keraga' kogu rahvastikus siia, et positiivsete inimestega kätt suruda? Palju vaba aega siis neil. Saatnud parem mõne esindaja võis siis vähemalt ühe reptiloidi, et ükski inimene ta päriselt ära näeks.

Tsitaat:Nesatiivsed elanikud planeedilt Maa kaevavad maa-aluseid tunnelite süsteeme, et füüsilise tasamdoi katastroofide periood üle elada ja rajada negatiivne (jõu abil valitsemisele orienteeritud) tsivilisatsoioon. See on kosmiliselt lubatud. Jõudu neile tegutsemiseks! Kohtumiseniu 6D tasemel!
Appi! Kas ma peaksin juba praegu kaevama hakkama? Üksi või kellegagi kahasse? Pärast tuleb hoopis välja, et ma olen positiivne ja siis oli kõik mõtetu. Aga nagu sa ütlesid, et "kohtume 6D tasemel", siis ega erilist vahet ei ole, kas oled pos või neg. samale tasemele jõuad ikka.

Tsitaat:Kes jäävad 3D taselele ja soovivad evakueeruda, neile seda võimalust ka pakutakse.
Evakuatsioonilaevad on jaotatud ja kohad reserveeritud.
On ka EESTI nimeline evakuatsioonilaev.
On ka äkki see teada, kuhu evakueeritakse? wow EESTI nimeline laev. mmmm. Eestis ma arvan pole eriti positiivseid inimesi, seega peaksid nad igaks juhuks teise laeva veel kiiresti ehitama.

Tsitaat:Kes soovivad, võivad seda kõike naljaks pidada.
Eks peatselt näeme!
Seda tõesti. Vaata, et sa siis hiljemalt 1. jaanuaril 2013 aru annad, kui midagi ei juhtunud.

Muudetud: 7-5-08 kell 16:11:38 Tom
Vasta
Mingi enesetappude laine tuleb raudselt kuskil 2012 aastal, sest selliseid ahve on piisavalt, kes juttu tõsimeelselt usuvad, aga samas ei julge surra nagu kohane vaid teevad endale ise otsa peale. Siis kindlasti tulevad miskised uued koopa-vennad, kes loodavad kuskil istudes kõik üle elada. Samas ma ei saa aru, kuidas maailma lõppu on võimalik üldse planeedil Maa olles üle elada, arvestades, et kõik peaks hävima...

Muidugi see heade/halbade inimeste sorteerimine on ka huvitav. Et OK vast miskised mõrvarid, pedofiilid jms on kerge välja sorteerida, aga mis teistest nö tavalistest inimestest saab? Et need, kes Nibirusse ei uskunud lähevad negatiivsesse dimensiooni ja uskujad siis 9D?

Kõige toredam laks on muidugi see EESTI-nimeline laev, see tegi tuju kohe heaks. Ma olen kindel, et mulle tullakse siis vastu laevaga nimega KALEV ja kingituseks saan 99 neitsit ja omal valikul krundi Nibirul. Samas suht poogen, võin ka -3D maailma kopitama minna, õige eestlane ei jää kuskil hätta. Eks põrgus kohtume!
Vasta
"Lennuk pandi laeval nimeks ..."
Vasta
Nibiru ilmumiseset meie planeedi tähistaevasse anti teade juba 11. detsembril 1999

http://www.nibiruancouncil.com/html/nibiruupdates.html

Mida kõrgem on meie planeedi inimeste teadvuse tase, seda hiljem Nibirut oma tähistaevas näeme.

Nibiru on meie ülemineku kiirendaja.

Et Nibiru ei ilmunud meie reaalsusse 2003.a., on meie planeedi elanike tubli saavutus.

Parim tulemus on kui Nibiru muutub nähtavaks alles 2012.a.

Mina, Hadzi Oglõ, ainult jälgin sündmusi ja juhin neile teiste huviliste tähelepanu.

Toimub palju seletamatuid sündmusi. Mina olen näitks kinni jäänud ParaWeb saiti. Login ma sisse või login ma välja, ikka on teade KASUTAJA ON FOORUMIS. See on ilmselt maailmakõiksuslik karistus minu liigse aktiivsuse eest.
Vasta
Lugemist on piisavalt Nibiru ja sellega seotu kohta:

http://www.nibiruancouncil.com/html/arti...#NibiruPSE
Vasta
Juba hakkabki see hullumine pihta Laugh
Vasta
Parim tulemus on kui Nibiru muutub nähtavaks alles 2012.a.
Julgen arvata, et me saavutame veelgi parema tulemuse ja Nibiru ei ilmu ka siis nähtavale.

Et Nibiru ei ilmunud meie reaalsusse 2003.a., on meie planeedi elanike tubli saavutus.
Jah, selline interpretatsioon sobib suurepäraselt taoliste situatsioonide käsitlusega sotsiaalpsühholoogia klassikalises teoses "When Prophecy Fails". Annaks Jumal (või kes iganes) Jelaila Starrile ja ta veebikohale jõudu püsida aastani 2012. Mitte et ma arvaks, et ta siis millegi enneolematuga lagedale tuleb, aga ... teooria kinnitust (ka õige mitmendat) on alati meeldiv vaadata.
Vasta
Müstik, alati saab foorumist kasutaja bännida ja oledki vaba wink
Vasta
Teeme vahelduseks niisuguse variandi, et J Starri ja Nibiru Nõukogu teated vastavad tegelikkusele.

Siiani on kujunenud olukord (ennsutsena, mitte tagantjärele-tarkusena) seda ka kinnitanud.
Vasta
Teeme vahelduseks niisuguse variandi, et J Starri ja Nibiru Nõukogu teated vastavad tegelikkusele.

Siiani on kujunenud olukord (ennsutsena, mitte tagantjärele-tarkusena) seda ka kinnitanud.

MidaSaNüüdÖeldaTahtsid?
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: neoon
Teeme vahelduseks niisuguse variandi, et J Starri ja Nibiru Nõukogu teated vastavad tegelikkusele. Siiani on kujunenud olukord (ennsutsena, mitte tagantjärele-tarkusena) seda ka kinnitanud.
MidaSaNüüdÖeldaTahtsid?
Vist mulle vastata ...
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: excubitoris

Nibiru kui planeet ei ole palju suurem Maast. Asja teeb keerulsieks paljude jaoks see, et tegemist on (olla) pruuni (või oli see punane) kääbusega mis on enamuselt isegi teleskoopidele nähtamatud. Nibiru on aga planeet mis tiirleb selle ümber.

Mina leidsin just sellise koha, kus nimetatakse Nibirut pool-täheks: http://lumelaviin.com/blog/index.php?blo...&tb=1&pb=1 . Muidugi oleneb, kui tõsi see on.

Seda võiks ka lugeda: http://www.zone.ee/avanemine/artiklid/ve...loost.html

Kellel siis õigus on? Laugh

Muudetud: 10-5-08 kell 22:20:10 Cthepy
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Cthepy
Tsitaat:Algselt postitas: excubitoris
Nibiru kui planeet ei ole palju suurem Maast. Asja teeb keerulsieks paljude jaoks see, et tegemist on (olla) pruuni (või oli see punane) kääbusega mis on enamuselt isegi teleskoopidele nähtamatud. Nibiru on aga planeet mis tiirleb selle ümber.
Mina leidsin just sellise koha, kus nimetatakse Nibirut pool-täheks: ...
Kellel siis õigus on? Laugh
Kõigil õigus. Pruunid kääbused, millest excubitoris kirjuta, ongi "pooltähed" - "peaaegu tähed", massiga 1 ... 80 Jupiteri massi, millest jääb pisut väheseks, et tähena süttida. Ärgu siit aga keegi lugegu välja, nagu ma arvaks, et Nibiru ka kuidagi teisiti eksiteerib kui (küllap paljude) inimeste mõtetes.

Tsitaat: Seda võiks ka lugeda: http://www.zone.ee/avanemine/artiklid/ve...loost.html
Selle artikli tõlkijal, kes Avanemises muidki asju ilmutanud, on huvitav pseudonüüm - Claron. Pea sama nimi (Clarion) oli planeedil, mille elanikud proua Keechile maailmalõpusõnumeid läkitasid, mis täitumata jäid. Asjast oli siiski niipalju kasu, et juhtumi uurimine võimaldas Leon Festingeril, Henry Rieckenil ja Stanley Schachteril formuleerida üldised seaduspärasused ("When prophecy fails"), mis juhtub situatsioonis kui:
1. Jääb täitumata mõni piisavalt dramaatiline ja piisavalt täpselt formuleeritud ennustus.
2. Mõnesugusel inimrühmal oli sellesse ennutusse kujunenud väga tugev usk (ennustuse täitumiseks valmistusel oli ehk toodud ka suuri isiklikke ohvreid).
Vasta
kas on ka mingeid teaduslikke fakkte kuskil olemas mitte ainult mingid ise tehtud v vällja mõeldud v siis kollasest ajakirjandusest otsitud faktid ma arvan et kui oleks selline asi juhtumas siis ei hoitaks seda saladuses vaid ikkka teavitaks varakult et vältida suurt paanikat mis tekkiks siis kui9 teavitatakse katastroofist paar päeva ennem(H)
Vasta
Sõltub, mida siis teaduslikuks faktiks pidada. Kui rääkida ja näidata, et NASA tegi selle ja selle pildi, ja NASA ise seda ametlikke kanaleid pidi ei tunnista, siis ei pruugi see sobilik teaduslik fakt ju olla. Sobrades ilmselt leiab mingeid raporteid või dokemente sellest, kuidas 1983 a. vms avastati mingi taevakeha.
Aga kui jutt käib, sellest et nägemine sõltub teadvuse tasemest, nin Nibirul on mootorid küljes, siis ilmselt ei leia mitte midagi, mida sul kõlbaks teaduslikuks faktiks nimetada.
Vasta

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 3
  • 4
  • 5(current)
  • 6
  • 7
  • ...
  • 37
  • Järgmine