•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 31
  • 32
  • 33(current)
  • 34
  • 35
  • ...
  • 37
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 2Hääli - 4 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2012: Nibiru põhjustatud hiigelkatasroof?
To Trax - tegelikult sa elad oma hirme siin anonüümselt välja ja ega seda sulle ka pahaks saa panna. Hirm on ju inimesele nii omane. Siiski soovitan sul vähem piiblit lugeda ja vähem teiste hirmunud inimeste soperdistesse uskuda. Püüa positiivsemalt mõelda. Võta osa aruteludest, kus huku ja hävingu asemel hoopis asjad on hästi.
Vasta
Jälle on selle vahtulöömisega kaasa mindud....kisa palju villa vähe ainult olematu vahuhunnik kerkib......
Kuidagi ei jõua inimeste ajju, et lollustega pole mõtet kaasa minna.......HI! Eriti usuhullude jutuga.....
Vasta
Vabandust. Ma arvanis, et siin Para-weebis on igasugused usutavad ja vähem usutavamad teemad teretulnud ja keegi ei nurise.
HELLOW!!! See on (PARA)-weeb.
Järjekordne näide sellest, kuidas ise ei söö ja teisele ka ei anna.
Ärge lugege- veelvähem ärge (kritiseerige) neid teemasid, mis TEID ei huvita.
Mida ei huvita siin para-weebis ka moningad teemad yldse ja sellepärast ma ei loegi neid- veelvähem kommenteerin - Las nende yle arutavad need,keda need teemad huvitavab.
Kohe hull ja loll ja ajupestud- lausa uskumatu!
Vasta
Trax , vabandust aga sa räägid siin iseendale vastu....sest hirm on see mis sind valitseb. Katsu sellest lahti saada, siis näed kõikke paremas valguses.
Vasta
Hirm?Laugh
Pigem suur uudishimuShock Kas Maiad tabavad taas märki?, kas jumal strikeś back? jne..
Minu jaoks on Maiade teadmised ennast piisavalt toestanud, et neid kasvoi natukenegi uskuda ja oma silmi lahti hoida (eriti sellel aastal).
Vähemalt minult see tykki kyll kyljest ei vota- ponev on! Ponev! ShockSmile
Vasta
(14-04-2012, 19:27 )Trax Kirjutas: Kas Maiad tabavad taas märki?

Mis oleksid need asjad, mida nad siis nii hästi täppi on pannud?
Vasta
Kuidas ma seletan koiki neid asju, mida nad väga täppi on pannud inimesele, kes nagu ma näen pole ise selles valdkonnas ise mingit uurimist teinud, et ei tea.
Keda ikka Maiad kasvoi natukene huvitavad- on nende asjadega kursis ja kursis ka sellega, et neid on ikka rohkem, kui yks voi kaks- ja hakata nyyd seda asja siin sinuga jälle arutamaHrmm Sorry, ma ei viitsiSad
Siin weebis on ju eraldi teemad Maiade kohta, loe sealt kasvoi paar lehekylge läbi.
Vasta
(15-04-2012, 08:31 )Trax Kirjutas: Kuidas ma seletan koiki neid asju, mida nad väga täppi on pannud inimesele, kes nagu ma näen pole ise selles valdkonnas ise mingit uurimist teinud, et ei tea.
Keda ikka Maiad kasvoi natukene huvitavad- on nende asjadega kursis ja kursis ka sellega, et neid on ikka rohkem, kui yks voi kaks- ja hakata nyyd seda asja siin sinuga jälle arutamaHrmm Sorry, ma ei viitsiSad
Siin weebis on ju eraldi teemad Maiade kohta, loe sealt kasvoi paar lehekylge läbi.

Kes palus kõiki nende ennustusi, mis väidetavalt täppi on läinud, siia panna? Too paar-kolm head näidet! Peaksid ise rohkem materjali läbi lugema! Kui palud sõnade kinnituseks näidet, siis on kohe nina vingus ja "ma ei viitsi" platsis... Tüüpiline inimesele, kes on lihtsalt papagoi. Kraaksub mingeid fraase, mis kuskilt meelde jäänud, aga tegelikult ei tea mitte midagi.

Minu eelmise postituse küsimus oli selleks, et teada saada SINU ARVAMUS näidete põhjal!
Vasta
1.Päikese varjutused - ennustatud ette 1000 aastate kaupa- peab tänaseni paika.
2.Planeetide synkroniseerimine, mida ilmselt juhtub ainult korra 26000.aasta jooksul -toepoolest tuleb 21.det 2012.
jne...
Vasta
(15-04-2012, 08:48 )Trax Kirjutas: 1.Päikese varjutused - ennustatud ette 1000 aastate kaupa- peab tänaseni paika.
2.Planeetide synkroniseerimine, mida ilmselt juhtub ainult korra 26000.aasta jooksul -toepoolest tuleb 21.det 2012.
jne...

Kulla Trax - ei tahaks su entusiasmi maha kiskuda aga antud näidete puhul on tegemist
puhtalt vaatlusandmete korraliku registreerimisega ja sealt tuleneva matemaatikaga.
Vasta
(15-04-2012, 08:48 )Trax Kirjutas: 1.Päikese varjutused - ennustatud ette 1000 aastate kaupa- peab tänaseni paika.
jne...

Tegemist ei ole ennustuste vaid arvutustega. Pealegi 21.dets.2012 ei ole planeedid ühel joonel nagu siin mõned väidavad.
Vasta
Isegi sellised Maiade "vaatlused" ja "arvutused" hämmastavad teadlasi tänapäeval, arvestades seda, et inimesed sellesse ajavahemikku jäävaid rahvaid harimatuteks metslasteks peavad.
Kasvoi need arvutused pole paha "metslaste" kohta- vottes arvesse, seda , et neil polnud tänapäeva moodsat tehnoloogiat.Nasa paneb tänapäevani iidsete ehitiste ja tähevaatluste järgi omal kella oigeks- ja see on FAKT!
Ma arvan, et see Maiade 2012.aasta ennustus veel toestab nende tarkust ja täpsust.
Maiad teadsid, mis neid ees ootab ja nad hakkasin inimeste sydameid kandikul, mida yks polvitav kuju käes hoiab (tänapäevani alles) ohverdama- Maiasid pole enam. Kuhu nad kadusid?
Neist on jäänud ainult hunnik ennustusi, et 2012 ootab inimesi sama lugu.Shock
Ma toesti ei oota maailmaloppu, aga huvitav on oodata ja vaadata...miks on 2012 koikide ennustajate viimane, mitte ainult Maiade. Ma soovitan vaadata uuesti dok. mis ma siin eelnevalt postitasin "Dooms day" .
http://www.youtube.com/watch?v=uJCLHZd3i...re=related
Vasta
Trax - hämmastuseks tänapäeva teadlastele küll - juhul kui neil puudub tausta info.
Tundub, et ka sinul on see puudu ja jagad nende "teadlaste" hämmastust.
Teen siis sulle kiir kursuse maiade kuulsusrikkast ajaloost - mitte, et see esimene kord
siin foorumis oleks aga olgu.

Maiad olid vaid üks hõim paljudest kes tulid Ameerikasse üle Beringi väina ja rändasid
Kesk Ameerikani välja. Mõned läksid edasi, teised ei tulnud sinnagi välja.
Nagu kõik teised tulijad (mõned üksikud tulid ka tilbendades üle Vaikse Ookeani) leidsid
ka nemad eest eest õitsva kultuuri mis oli püsti pandud veeuputuse eelne (nii 11-15 000
aastata ema) VALGE tsivilisatsioon. Nende jälgi on terve Ameerika täis - kutsutakse neid
"mound builders" ehk künka ehitajad kuna matsid oma surnud küngastesse mis kasvasid
päris suureks. Nad olid keskmiselt 2 meetrit pikad, sinisilmsed ja punapäised, kuid on ka
haudadest leitud punapäiste kõrvalt tugevaid blonde ja üksikuid natuke tumedama peaga.

Kannatades tänapäevalgi tuntud tolerantsuse käes võtsid nad uustulnukad oma tiiva alla
uskudes, et tegu on vaid arengus maha jäänud keskkonna tõttu nn nooremate vendadega.
Reaalsus on see, et mahajäämus on geneetiline ja ulatub kuskile (vähemalt) 150 000 aasta
kanti. Tulemuseks oli see, et hea elu peale saanud metslased kukkusid sigima kui rotid
viljasalves ja lihtsalt sõid valged ära - nii otseses (millele viitavad mitmed muumiate uuringud)
aga ka kaudselt. Kuna nende arenguline mahajäämus oli tohutu siis jäädes ilma "juhtideta"
hakkas nende "kultuur" manduma ja nad lihtsalt surid välja ja läksid tagasi dzunglisse.
Ainukeseks plussiks oli, et natuke paremate geenidega "preestrid" (ristatud "jumalatega")
suutsid midagi ka edasi anda nagu selle kalendri. Probleemiks oli aga see, et infot korrutati
kui papagoid päheõpitud fraasi ja selle tõttu on palju väärtuslikke detaile kaduma läinud.
Vasta
(15-04-2012, 09:15 )Trax Kirjutas: Nasa paneb tänapäevani iidsete ehitiste ja tähevaatluste järgi omal kella oigeks- ja see on FAKT!
Palun, kas on võimalik sellekohast viidet saada? Youtube ja Wikipedia paraku selleks ei sobi.

Astronoomilisi vaatlusi kasutatakse maailmaaja korrigeerimiseks, sest Maa pöörete arv aastas ei sobi täisarvuliselt täheaastaga, aga see pole mitte kella, vaid kalendri õigekssättimine (kuigi vahel lisatakse mingi sekundi murdosa, sest selle vea arvestamine pika aja jooksul oleks tülikam kui vahel viia sisse väike ajaarvestuse nihe). Aega mõõdetakse ikka aatomkellaga ja siin pole iidsete ehitistega midagi peale hakata. BTW, misajast haldab NASA maailmakella?
Vasta
http://i966.photobucket.com/albums/ae143...5cc7a2.gif - väike infograaf
Vasta
(27-04-2012, 07:09 )qonqure Kirjutas: http://i966.photobucket.com/albums/ae143...5cc7a2.gif - väike infograaf

Poolik (pehmelt öeldes), ühekülgne, TV idiootidele mõeldud pullikaka.
Vasta
No koik räägivad mingist planeedist, mis on Maast 4xsuurem.
Njah... Trannot´i videos räägitakse, et mingit planeeti pole, selles videos räägitakse, et on.
Ja seal isegi öeldakse, et teadlaste arvates voib see suur planeet olla ka pohjus, miks viimasel ajal niipalju komeete sealt suunast tuleb.
http://www.youtube.com/watch?v=azAIUgMMcaU
Vasta
(28-04-2012, 17:41 )Trax Kirjutas: .....
Ja seal isegi öeldakse, et teadlaste arvates voib see suur planeet olla ka pohjus, miks viimasel ajal niipalju komeete sealt suunast tuleb.
.....
Päikesesüsteemil on oma "varud", kust mitmesugustest
häiritustest tingituna neid aeg-ajalt "välja lüüakse" ja
siis Päike neid komeete ka siiapoole tõmbab...

Öpiku-Oorti pilv -
http://et.wikipedia.org/wiki/%C3%96piku-Oorti_pilv

Lühiperioodiliste komeetide oletatav reservuaar sai nimeks
Kuiperi vöö - http://et.wikipedia.org/wiki/Kuiperi_v%C3%B6%C3%B6

Kokkuvõtlikult mõlemast:
http://www.miksike.ee/documents/main/ele.../reare.htm
Vasta
Ma arvan, et mõned peaksid ühe vana teema läbi lugema - mäluvärskenduseks
ja üldse silmaringi laeindamiseks. Äkki saab midagi selgeks!
Kas elame kaksiktäht süsteemis? | para-web.org
Vasta
(28-04-2012, 18:20 )excubitoris Kirjutas: Ma arvan, et mõned peaksid ühe vana teema läbi lugema - mäluvärskenduseks
ja üldse silmaringi laeindamiseks. Äkki saab midagi selgeks!
Kas elame kaksiktäht süsteemis? | para-web.org

Tänan ex. Tasus lugemist ja imestan, et on kahe silma vahele jäänud see teema.
Selgeks ei saa midagi....ja mitte kunagiBleh
Vasta
Sumerid kutsusid Nirbut "Tiibadega ketas"...2010.a. üks viljaring "tiibadega ketas"-mulle tundub, et sellel viljaringil seisab Nirbu Päikese ees.
http://www.youtube.com/watch?v=OZa5CJDUc...ure=relmfu
Vasta
(17-05-2012, 13:03 )trannot Kirjutas: BRAZILIAN ASTRONOMER BELIEVES HE MIGHT HAVE FOUND NIBIRU BEHIND NEPTUNE MAY 2012

Kuidas selle astronoomi nimi kirjutataklse? Rodney Gomez?
Tänu Kagele õige kirjapilt leitud. Rodney da Silva Gomes
Vasta
Artiklis ütleb, et kui see planeet käib aeg-ajalt Päikesele lähemal, ei ole ta suurem Marsist, mis teadupärast on Maast väiksem. Seega ei tohiks olla hirmu mõne 4x suurema planeedi ees, mis meid kohe nüüd ära sööb, sest kui see planeet oleks 4x suurem, siis, et tekitada neid anomaaliaid Kuiperi vöös (ma ei tea, kas see ka eesti keeles vöö on), peaks ta lihtsalt seal kaugemal oma orbiiti mööda tiirutama, mitte mõnikord siin lähedal (suhteline mõiste - 8 biljonit kilomeetrit) käima.
Vasta
Natuke vett Nibiru vankrile - kas peegeldus illuminaatori klaasil või ehtne vaatlus?
Nibiru System In Full Color As Seen By A Passenger On-Board A Commercial Aircraft over Melbourne, Australia May 28.2012 Exclusive | Before It's News

Veel üks lugu Planeet X-st mis tiirutab Päikesesüsteemi äärealadel:
The hunt for Planet X is back on: Noted astronomer calculates planet four times size of Earth must exist on fringe of solar system | Mail Online
Vasta
Veetilku lennuki aknal ei saa olla,11km.kõrgusel on ca.-50*,arvatavasti "päikesejänku".
Vasta

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 31
  • 32
  • 33(current)
  • 34
  • 35
  • ...
  • 37
  • Järgmine