Postitused: 319
Teemad: 7
Liitus: Jan 2008
Milleks ette valmistuda?
Näiteks, oletame, et mingi komeet vms langeb maale. Mõned on juba harjunud mõttega, et Nibiru hävitab meie planeedi. Tegelikult "hävitab" pole õige sõna. Nad lihtsalt on ennast ette valmistunud end sellega, et kuhu ennast ära peita või mis peale hakata vms. Igaüks teab ise.
See on igaühe enda asi, kas usub või mitte.
Eks siis paistab.
Postitused: 1,743
Teemad: 16
Liitus: Sep 2007
Siin on varemgi maailma lõppu ette ennustatud,aga siiani pole midagi toimunud. Kõik on seni üks udumulli tasemel toimunud.Selle kära varjus võib toimuda hoopis midagi muud, mida me ei tea. Tavaliselt lähevad need ringkonnad suure pauguga lõhki,kes kõige kõvemini kisavad.
Postitused: 161
Teemad: 5
Liitus: Mar 2007
Tsitaat:Algselt postitas: Raul
Hiigelkatastroof küll ei ole mingi selline asi mida sooviks, et toimuks.
Ja milleks ette valmistuda?
Mingit Nibirut ei ole. See lihtsalt luuakse nende inimese mõtte jõul kes sellest nii ennast salgavalt räägivad ...
Et siis Maast 3 korda suurem battle star luuakse ainult 3D inimeste mõtte jõul?
Kardan, et nii kergelt need asjad ei käi
Tegemist on 4D kosmosesõidukiga, mis näitab (uncloak) end siis kui piisav hulk inimesi Maal on jõudnud arusaamisele, et me ei ole üksi siin universumis.
Nibiru missioon on aidata meid järgmisele pulgale evolutsiooniredelil.
Postitused: 11,429
Teemad: 172
Liitus: Apr 2007
Nüüd on siis ka olemas pilt Nibirust ja temaga kaasas olevast PlaneedistX. Üritan lisada pildi postitusele kuid kui see ei õnnestu siis lingi vahendusel võib vaadata...
MUFON - Fliers Files
Postitused: 1,240
Liitus: Dec 2004
Rahvulik UFO-keskus? njaa...
aga oleks võinud ka pildi all oleva teksti kopeerida.
Tsitaat:www.nationalufocenter.com
Another fact many people do not know about, is that Planet X is an inhabited planet. The US government knows this, and are in contact with them because this is not just a catastrophic event for us, it is for them as well. Many people can be saved, but actions need to be taken NOW. If we leave it to the last minute, it will be too late. Within the next few years, nobody will be able to hide the fact these objects are heading towards us, because they will be seen by everyone and will grow larger as they approach us. Global panic is unavoidable and this event is unavoidable. http://www.youtube.com/watch?v=2AmdazwAcgw
Editor's Note: Even if the report is true, I believe that God would not let the Earth be destroyed. However, intelligence indications are that something serious is going on, that is not being released to the public. The US dollar is falling in value at an alarming rate, financial markets are falling, secret meetings at the UN concerning UFOs, heavy UFO traffic, earthquake and volcano concerns all point to an alarming future. I suggest purchase of gold, silver, platinum, commodities, oil wells, etc.
tõlge: on tõsiasi, et paljud ei tea, et Planeet X on asustatud. USA valitsus teab seda ja on nendega kontaktis sest see pole katastroofiline mitte ainult meile vaid ka neile. paljusid saaks päästa aga tegutseda tuleb KOHE. kui jätame selle viimasele minutile, siis on juba hilja. Lähiaastatel ei saa keegi varjata fakti, et need objektid meile lähenevad sest need saavad nähtavaks kõigile ja kasvavad lähenedes ka suuremaks. golbaalne aanika on vältimatu ja ka see sündmus on vältimatu.
rohkem tõlkida ei viitsi. aga naljakas on küll
______
lingina lisatud videos on samuti huvitavad tekste: neid fotosid on rohkemgi ja ma jagan neid teiega kui saan. ma ei tohi öelda, kes ma olen ja kuidas ma need fotod sain. saan vaid öelda, et need on vägagi reaalsed. need objektid lähenevad maale ja saavad kõigile nähtavks lähiaastatel. see on rahvusliku julgeoleku teema ja maailma valitsused teevad kõik, et vältida paanikat. samuti annavad nad endast parima, tulemaks toime selle vältimatu sündmusega.
möödaminnes võin lisada, et võiksin selliseid "fotosid" photoshopi või coreliga tõesti hulgaliselt valmis nikerdada. vabandage väga aga need ei jäta tõepoolest mingit kosmosefoto muljetki. taevas puuduvad igasugused tähed, näha on vaid kaks värviplekki. karm värk aga jumala eest - uskuge. Nüüd on teil tõendid olemast ja ma värskendan on kihlveopakkumist: kui mingit nibirut ei tule, siis vastuvõtja käib järgmised 10a igal laupäeval mu kodu koristamas. kui tuleb, käin mina tema kodu koristamas.
Muudetud: 2-4-08 kell 13:21:24 Jason
selle teema kohta veel veidi. sedapuhku siis tibake kriitikat sitchini kohta:
Suur osa Sitchini töödest sõltub otseselt mõningate iidsetes tekstides leiduvate sõnade ümbertõlgendamisest. Ühte tema võtmesõnadest, "shem", tõlgivad Sumeri kultuuri uurijad kui "nimi" või "au"; Sitchin eelistab aga tähendusena sõna "taevakamber" ja laiendab selle edasi "kosmoselaevaks". Teine termin on "anunnaki", mille ta tõlgib "need, kes tulid taevast maale." Lingvistid tõlgivad seda aga hoopis teisiti: "kuninga järglased." Sellest hoolimata väidab Sitchin, et piiblist tuntud sõna "nephilim" on heebreakeelne vaste anunnakile, võimaldades tal tõmmata paralleele mõningate piiblilõikude ja muinas-sumeri tekstide vahele. Tegelikult tähendab "nephilim" aga "see, kes põhjustab teiste langemist."
kui vaja ja kui viitsin, võin jätkata...
Muudetud: 2-4-08 kell 18:23:07 Jason
Tsitaat:Algselt postitas: Jason
selle teema kohta veel veidi. sedapuhku siis tibake kriitikat sitchini kohta:
Suur osa Sitchini töödest sõltub otseselt mõningate iidsetes tekstides leiduvate sõnade ümbertõlgendamisest. Ühte tema võtmesõnadest, "shem", tõlgivad Sumeri kultuuri uurijad kui "nimi" või "au"; Sitchin eelistab aga tähendusena sõna "taevakamber" ja laiendab selle edasi "kosmoselaevaks". Teine termin on "anunnaki", mille ta tõlgib "need, kes tulid taevast maale." Lingvistid tõlgivad seda aga hoopis teisiti: "kuninga järglased." Sellest hoolimata väidab Sitchin, et piiblist tuntud sõna "nephilim" on heebreakeelne vaste anunnakile, võimaldades tal tõmmata paralleele mõningate piiblilõikude ja muinas-sumeri tekstide vahele. Tegelikult tähendab "nephilim" aga "see, kes põhjustab teiste langemist."
kui vaja ja kui viitsin, võin jätkata...
Muudetud: 2-4-08 kell 18:23:07 Jason
Jason siin on küll sinu lugemine metsas. Tundub, et VÄHEMALT Sitcinit sa küll lugenud ei ole - ainult arvustusi tema teema kohta.
Nimelt sõna "shem" tõlgib Sitchin kui nime ja au aga ka AUJÄRGE. Lugedes tema raamatuid ei leidnud ma kordagi kohta kus ta tõlgiks SHEM kui taevakamber. Seega loe uuesti ja ürita seda teha ORIGINAALIS ehk siis inglise keeles mitte seda ülejala eesti keelset tõlget mille puhul on veel täiega vilistatud seeria kronoloogiale.
just eelmisel nädalal lõpetasin järgmised raamatud: kosmiline kood ja tagasi tekkeloo juurde.
probleem on pigem selles, et PEALE sitchini loen ma KA tema kohta tehtud kriitikat mitte ainult tema enese üllitisi, nagu sina. mõni ime siis, et sa mullis elad sest...tõtt-öelda...ainult sellise lektüüriga piirdudes on see isegi täiesti mõistetav. MUUD tõde sinu jaoks ju ei eksisteeri sest lollide teadlaste veel lollimat möla pole ju ometi mõtet lugeda.
kuna mul loomulikult kõik ta sõnakasutused meelde ei jää, siis kahjuks ei ole võimalik kõike takkajärele kommenteerida.
aga kas sulle valmistab muret vaid see "sõna või on ka teiste osas vastuväiteid?
Muudetud: 2-4-08 kell 18:41:34 Jason
Postitused: 4,919
Teemad: 189
Liitus: Nov 2003
Aga nüüd peab suur tõestaja Jason üles otsima selle sõna "shem" ja täpselt viitama, muidu me ju ei tea, äkki on ülejäänud asjadega ka samamoodi. Niimoodi minema ei vingerda, et ok see selleks, aga ülejäänud on ikka jama vms.
Postitused: 5
Teemad: 2
Liitus: Feb 2008
Mul tekkis kusimus selle Nibiru kohta, et kui tema tiirlemisperiood on 3600 aastat (ok mingi pluss- miinus ka voib olla) siis pidi kusagil 1588 e.m.a. ju ka mingi katastroof voi taoline olema...?
Postitused: 471
Teemad: 4
Liitus: Jul 2007
Jah. oleks pidanud olla küll. Aga fanaatikud seletavd seda sellega, et Maa oli samal aja vastaspoolel päiksest st teisel pool süsteemi. Aga siis oleks pidanud olema katastroof mingil 5100. a eKr, aga ka selle kohta puuduvad andmed.
MÜSTIKA!
Huvitav küll, kui kaugel meist see nn Nibiru teine täht siis on?
Kui Nibiru meist iga 3600 aasta tagant möödub, siis ei tohiks see täht ju kaugel olla.
Postitused: 106
Teemad: 0
Liitus: Dec 2007
Raske öelda, kuna me ei tea ju kui kiiresti Nibiru liigub ja milline ta orbiit on.
Aga oletades, et
- orbiit/trajektoor on väga väljaveninud ellipsi kujuga nii, et ellipsi tippude vaheline kaugus on ~90% poolest kogutrajektoorist ja päike ning teine täht on ellipsi otstes;
- ta liigub aphelionis kuni 0.1% valguskiirusega* (mis ulmeliselt kiire aga kuna teema ongi ulmeline siis peaks sobima ja annab mingi maksimaalse kauguse);
# Ulmeline kiirus millega objekt liigub tähtedevahelises ruumis, mis on enamust teekonnast. Tähesüsteemile lähenedes kiirus suureneb kuni 10x aga võtame hetkel konstanteselt, kuna kiirus on ulmeliselt suur nagunii:
v = 0.001 * c m/s ~= 3.0 * 10^5 m/s
# Aeg mis kulub kahe tähe vahel liikumiseks, edasi-tagasi 3600 aastat, mis teeb ühe otsa kestvuseks 1800 aastat.
t = 1800 a. ~= 5.68 * 10^10 s
# Erirelatiivsust ei rakenda, võtame lihtsa valemiga
s = v * t = (3.0 * 10^5) / (5.68 * 10^10) ~= 1.7 * 10^16 m
# arvestades, et 1 ly = 9.46 * 10^15 m
s(ly) = (1.7 * 10^16) / (9.46 * 10^15) ~= 1.8 ly
Ehk siis see täht peaks olema lähemal kui 2 valgusaastat.
Lähim avastatud täht on Alpha Centauri süsteemis - 4.6 valgusaastat.
Jätsin ma midagi arvestamata?
* 0.1% valguskiirusest: 3.0*10^5 m/s
Mõned päiksesüsteemi objektide kiirused võrdluseks --
- Maakera päikse ümber: 3.0*10^4 m/s
- Kosmosesond Voyager I: 1.7*10^4 m/s
- Komeet Encke: 6.0*10^3 (apheelion) - 4.0*10^4 (periheelion) m/s
- Pluuto: 4.7*10^3 m/s
Postitused: 578
Teemad: 8
Liitus: Aug 2005
Aastakümneid on globaalne eliit valmistanud ette maa-aluseid baase, et meile tuntud 3D tingimustes elada üle 2011-2016 katastroofid. Mõned priviligeeritutest on otsustanud mitte vaikida.
Siin on viimase aja info Norras asuvast tohutust maa-aluste baaside võrgustikust.
http://www.projectcamelot.org/norway.html
2 000 000 norralast viiakse maa-alustesse baasidesse. Need baasid on üli-kõrge tehnoloogilise tasemaga ja ühendatud ülikiire metroorongide võrgustikuga.
Projektist vaikitakse, et “valitud” saaksid rahulikult varjuda.
See on muidugi tugevalt negatiivsete persoonide projekt.
Positiivsed ei peaks 21. detsembri 2012 pärast muretsema.
Postitused: 4,919
Teemad: 189
Liitus: Nov 2003
Kas on nii, et need ei pea muretsema, kes järgmisse dimensiooni lähevad, aga need, kes ei ole piisavalt head dimensiooni vahetamiseks, elavad 2012-2016 üle katastroofid ja surevad enamasti maha. Kas siis mõlema dimensiooni elu maal toimub paralleelselt? Ma mõtlesin, et kui planeet dimensiooni vahetab, siis ei ole enam 3D üldse siin ja laksust läheb elu kenast. David Wilcocki järgi hakkame telepaatiliselt suhtlema ja leviteerima jne.
Tsitaat:Algselt postitas: mustpea
Mul tekkis kusimus selle Nibiru kohta, et kui tema tiirlemisperiood on 3600 aastat (ok mingi pluss- miinus ka voib olla) siis pidi kusagil 1588 e.m.a. ju ka mingi katastroof voi taoline olema...?
Muideks - Sitchin on korduvalt ütelnud, et tema EI OLE ja isegi ei kavatse arvutada seda tiirlemis perioodi. Numbrid olid kirjas sumeritel ning mitmed teised uurijad on pakkunud sellist aega. Probleem tekib siin selles, et paljud arvuajad unustavad, et sumerid kasutasid 60 süsteemi (selle detailidest pole mul mitte õrna aimugi) ning selle alusel on jutt rohkem nagu 12 600 (pluss miinus natukene) aastast.
Sellise dateeringu puhul aga muutub palju asju tipa teistsuguseks. Isegi "klassikalised" ajaloolased/arheoloogid on tunnistanud, et nii umbes 11 000 aastat tagasi (nii umbes 9000 ema) TOIMUSID meie Maal mitmesugused katastroofid. Lisaks sellele on siin ka side Sumeriga - see on aeg kui sumerite tsivilisatsioon tekkis ning just nemad panid kirja, et neid aitasid Annunakid TAAS järjele.
Ehk siis lendasid oma "parsaga" siit mööda tekitasid meile probleemi ning siis otsutasid tipa meid "järjele" aidata.
Ma ise mõtlesin ka, et see 3600 on kuidagi liiga lühike aeg.
Kui see toimukski mingi iga 3600 aasta tagant, siis peaksid need kahjustused ka rohkem nähtavamal olema jne ja võibolla ka palju rohkem katastroofe peaks siis toimunud olema.
Mul tekkisid veel mõned küsimused:
Kes üldse selle Nibiru värgi algatas?
Kas on ka neid teadlasi, kes kindlalt väidavad, et Nibiru kindlalt eksisteerib ja et see on nende poolt juba uuritud jne?
Nii hea, kui keegi neid pubekaid natuke õpetada oskab.
Muudetud: 25-4-08 kell 15:14:05 Cthepy
Tsitaat:Algselt postitas: excubitoris
Sellise dateeringu puhul aga muutub palju asju tipa teistsuguseks. Isegi "klassikalised" ajaloolased/arheoloogid on tunnistanud, et nii umbes 11 000 aastat tagasi (nii umbes 9000 ema) TOIMUSID meie Maal mitmesugused katastroofid. Lisaks sellele on siin ka side Sumeriga - see on aeg kui sumerite tsivilisatsioon tekkis ning just nemad panid kirja, et neid aitasid Annunakid TAAS järjele.
Ehk siis lendasid oma "parsaga" siit mööda tekitasid meile probleemi ning siis otsutasid tipa meid "järjele" aidata.
Jälle võtad sa arvesse ainult mingi "kehkenpüksi" väljamõeldisi. Sumeri kultuur ei tekkinud mitte mingil juhul 9000-7000 a eKr. Sumeri kultuur tekkis kõige varem 4000 a eKr. Üldse on väga vähe usutav, et 10000 a tagasi oli Maal niisugune tsivilisatsioon, kes pani mingeid vaatluseid kirja. Sellistest tsivilisatsioonidest pole mingeid jälgi. Vanimad kirjanäidised pärinevadki sumeri ja egiptuse algusest ja siis lisaks mõned aafrika fragmendid, mis on aga veel hilisemad.
Ja see 60-nd süsteem. Ma arvan, et "Nibiru uurijad" on seda kindlasti arvesse võtnud. Oleks väga imelik, kui "uurija" paneb aastatega mitme kordselt mööda (aga noh isehakanutest võib kõike loota).
Ma ei taha midagi halba öelda ja kellegi entusiasmi piirata, aga mis teete siis, kui saabub aasta 2013 ja keegi pole näinud ega tundnud midagi? Ütlete, et ainult valitud tundsid pööret? Ma tahaksin, et veel 2013 aastaks see foorum püsiks, et näha, mida need suured "dimensioonipöörajad" siis ette võtavad.
Lihtsalt huvitav teada.
Postitused: 5,868
Teemad: 183
Liitus: May 2004
Keegi ei pööragi miskit. ise ootan samuti, et mis siis toimuma hakkab
Arvata võib, et kui piisavalt inimesi midagi usub, siis mingil määral nad midagi peesse keeravad.
Kõrgeim äratundmine on teada saamine, et tegelikkuses olid pidevalt selle kõrgeima äratundmise sees.
Iga hetk ja iga kogemus, mis sa saavutad on ideaalne, täiuslik, kordumatu
Samas usun mina seda, et vaimujõuga füüsiliselt liikuvat füüsilist keha ümber ei pööra
Postitused: 5,868
Teemad: 183
Liitus: May 2004
No see aastaarv pole ju lihtsalt niisama ainult planeediga seotud. Räägitakse ka dimensioonide vahetumisest jne.
Kõrgeim äratundmine on teada saamine, et tegelikkuses olid pidevalt selle kõrgeima äratundmise sees.
Iga hetk ja iga kogemus, mis sa saavutad on ideaalne, täiuslik, kordumatu
Tsitaat:Algselt postitas: neoonLihtsalt huvitav teada.
Mitte ainult sulle. Paljudele siin pisikesel planeedil.
Aga teiseks - sulle neoon ja teistel kes siit läinud, kes siin on ja kes siia tulemas - saage lõpukspalun ARU. Siin on paraweeb - siin arutame ja mõtleme ning FANTASEERIMA mis võiks olla. See käib ka Nibiru kohta. Enamik siinsetest külalistest saab sellest aru. Aga ikka ja jälle tuleb seltsimehi kes püüab meid nägema panna ainult seda mis koolis õpetatakse. Saage ÜLE - ka sina neoon.
Hüppad siin mingitest "kehkenpüksidest" nagu sa ise palju parem oleks. LAske inimestel fantaseerida ja "ehkutada" - kahju on või ? Seni kui sa ISiKLIKULT igaühe juurest läbi ei lähe ja KALJUKINDLAID FAKTE ei esita siin toodud asjade kas toimumise või olemise suhtes ei ole sinu "haridusetööst" mingiti kasu. Ainult rikud teistel tuju.
No tore on kui tegu on ainult fantaseerimisega. Aga mulje jääb kül teine.
Postitused: 143
Teemad: 0
Liitus: May 2007
Aga kuidas peaksime vahet tegema sellel, kes fantaseerib ning kes räägib tõsist juttu? Järsku mõni loodab siit foorumist ka mõningaid tõeterasid leida mitte vaid teatud isikute fantaasiajutte lugeda. Vesi kipub sogaseks minema.
Postitused: 161
Teemad: 5
Liitus: Mar 2007
Tsitaat:Algselt postitas: neoon
Samas usun mina seda, et vaimujõuga füüsiliselt liikuvat füüsilist keha ümber ei pööra
Merkaba meditatsioon on siinkohal abiks
http://www.crystalinks.com/merkaba.html
|