•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 5
  • 6
  • 7(current)
  • 8
  • 9
  • ...
  • 19
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 1Hääli - 1 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Muudatused PW parandamiseks
Mulle meeldiks kui postitusele saaks BBKoodiga lisada youtube videosid. Näiteks nii: [youtube]http://youtube.com/watch?v=mingivideo[/youtube]
Siin natuke juttu sellest.
Vasta
Kurat, vihastasin jälle. Kuna pikk jutt on s*tt jutt, siis... Toon näite ToruFoorumist. Seal on ülanurgas "teemad ilma REQ/OFFER". Ehk siis jätab kuvamata teatud kategooriate teemad/postitused. Antud juhul ma kasutaksin sellist võimalust, et blokkida see neetud lastenurga teema. Üpris ajupuudulik on see, kui mingi 11-aastane(ja nii ongi) lendab foorumisse ja lahmib lihtsalt kümnesse teemase enda fantaasiaid. Ja üldse, kuhu kurat jääb see registreerumise piirang? Kool kohe lõppeb neil, siis on nagu sääsed kõik tatid siin.
Vasta
Ma arvan et nii mõnelgi on olnud nii et pea on paks ja ei suuda otsustada kuhu teemasse minna!

Äkki võiks siia paigaldada midagi sellist millele vajutades viib se mu suvalise posti juurde foorumis.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Tutanhamon
Soovitage teemasi, mida lisada, soovitage, mis teema ära võtta, igast muud soovitused on ka teretulnud.
Liigun siin tasapisi, kuid visalt ja näen, et rahvas on tõsise innuga tegutsenud. Rohkesti vaeva näinud ja pingutanud. Kogutud ning tõlgitud on palju materjali ja nii mõnegi tõlke puhul ei märkagi, et on tõlgitud. Nii et lausa kadedaks teeb taoline oskus.
Aga märkan ka muud - on näiteks teema "Müstikaalaste Teoste Soovitusnimestik". Tore asi, kuid igat sugu üllitiste kohta on viiteid ka teistes teemades. Siit siis toores ja veel korralikult läbimõtlemata idee korjata sellised asjad ühtsesse nimekirja kas para-galerii või lausa eraldi sektsiooni alla. Nimekiri oleks tähestiku järjekorras (autorid, pealkirjad?) ja igal oleks juures värvitäppidest kood - kas on raamatuna või inetis, mis teemasid puudutab, keelsus vmt.. Teemade järgi oleks raske sortida, sest nii mõnigi raamat käsitleb mitut eri teemat. Sisaldaks see siis, vähemalt alustuseks, mahukamate üllitiste nimekirja, sest suhteliselt lühikesi artikleid on ju üle mõistuse palju.
Teine asi kripeldab rohkem - tõsised tõlked või kirjutised, eriti need, mis nö. järjejutuna ilmuvad, võiksid olla samamoodi nimekirjast valitavad, kuid kus jupid juba ühtseks jutuks kokku liidetud. See lahendaks näiteks Leena poolt esiletoodud mure:
postitatud 16-10-2009 Kell 21:01 Antarktika...Baas 211
"Väike ettepanek ja kui varjutroll ka nõus on siis paluks adminnidel kustutada kõik senised postid, minu oma kaasa arvatud peale varjutrolli omade senini kuni (järgneb) asendub sõnaga (lõpp). (kustutamise asemel võib tõsta ka teiste postid viimase varjutrolli posti alla) Üle tüki aja on lugeda midagi sama head kui zedi jutud."
ning teema/thread säiliks oma loomulikus, ehedas olekus, st. oleks mõnusalt aktiivne.
Põmst võiks ju postitaja kohe, kui on järjekordse jupikese teemasse edastanud, liita see ka eelnevale. Aga võib ka nii, et sinna nimekirja lähevad ainult need, mis on ületanud teatava künnise (=lugejahuvi).
Kui see oli rumal mõte, siis öelge seda "läbi lillede"; nii leebelt kui hing võimaldab wink
Vasta
Uus foorumi juhatus ootab soovitusi, ettepanekuid kasutajatelt, et mida muuta, mida juurde teha jne ?
Vasta
Soovitused võiksid hetkel seotud olla rohkem foorumi tehnilise küljega, mitte nii võrd sisulisega. Mõelda võiks nii, et kui foorumisüsteemi uuendada, millised lisad (nt emotikonid, rating) oleksid vajalikud, millised mitte. Millised võiksid värvid olla, kujundus.

Kui kellegil on huvitavaid ideid, võib need saata ka mõne personaliliikme u2u-le.
Vasta
Jään tehnilise osaga enam-vähem rahule. Emotikonide osas: võiks olla mingeid ilusaid, mis ütleksid lugejale, mis teemaga tegu.
Loodusega - siis mõni puu või lille kujutis.
Keegi avaldab vähestele teada oleva saladuse, aga ei taha seda sõnades öelda - paneb teatud müstilise sümboli. Üldse võiks olla palju huvitavaid sümboleid emotikonide hulgas.
Olen märganud, et sümbolite lisamine annab suhtlemisele palju kaasa, aga kaua seda naerulnägu ikka panna?

Vasta
Võiks olla üks tore silmipööritav smiley, ja kulmukergitav ka!
Muide, miks postitust kirjutades on smileyde all nupp "rohkem emotikone", kui sellele klõpsates tulevad ikka kõik samad, mitte ühtegi uut?
Vasta
Toon näiteks Vana-Egiptuse tähenduslikke sümboleid ja nende sõnumeid:

Ankh - soovitab otsida seda, millel on püsiv väärtus ja endale kindlaks jääda
Wedja - soovitab olla arukas ja kindlustada olemasolevat olukorda
Seneb -väldi inimesi, kes tekitavad sinus alaväärsustunnet, hoidu konfliktidest
Paat - kutsub üles kõikide võimalustega arvestama ja kohanema
Skarabeus - Ükskõik kui sünge olevik ei tundu, peitub selles alati uue alguse võimalus
Nefer - Leia igas päevas midagi, mille üle rõõmustada, ükskõik kui raske see ei tundu või keerulised olud ka pole
Tet - püsivus ja kannatlikkus viib sihile. Ära kõhkle takistuste ees, vaid jää endale kindlaks
Peatugi - raskustest võid üle saada teiste osavõtlikku abiga. Ära püüa oma häid eesmärke saavutada üksi, vaid otsi alati teistelt abi
Süda - Juhindu oma põhimõtetest, sest sinu süda tunneb ära õige tee
Horose silm - Ära säästa oma valitud teel jõudu. Usu kindlalt oma jõusse ja võimetesse
Menat - Suhtu ellu avatumalt ja suuremeelsemalt, sest seda rohkem saad sa elult tagasi
Raisakotkas- Hoolitse lähedaste eest ja kaitse neid, kui nad on hädas
Kuldkrae - tähtsusta oma isikupära edaspidiselt rohkem
Šen - Ära oota täiuslikku võimalust, mida tulevik võib tuua, vaid kasuta hetke ja asu kohe tegutsema, sest aeg ei oota.

Vana-Egiptuse sümbolid on meieni jõudnud atlantidelt ja edasi antud Thothi poolt.
Pilte ja juttu Vana-Egiptuse sümbolitest:

http://www.egyptartsite.com/symlst.html

Siin kogu maailma muistseid sümboleid:

http://www.ancient-symbols.com/

Igatahes edu para-foorumi huvitavamaks muutmisel!

[Muudetud: 6-1-2010 Müstik]
Vasta
Oot ma ei saa aru, milles hetkel probleem on? Sümboleid saab ju täiesti vabalt oma postitustesse lisada igaüks, kes vähegi seda soovib...

[Pilt: triquetra-vesica.jpg] [Pilt: blue-triquetra.jpg] [Pilt: triquetra-trinity.jpg] [Pilt: bull1.gif]

[Muudetud: 6.1.10 Celtic]
Vasta
Soovitasin emotikonidest sümboleid, millede lisamisel saab ka omapoolse sõnumi postitusele juurde lisada!
See lihtsalt minupoolne ettepanek ja muud midagi.
Tean inglisekeelseid foorumeid, kus neid kasutatakse.
Vasta
Kui inimene soovib enda mõtteid ilmestada, siis peaks ta seda tegema siiski ju isevalitud piltidega. Esiteks ei suuda me kunagi emotikone kõikide maitsetele vastavusse viia, teiseks on emotikum siiski emotsioonide vahendamiseks.
Vasta
emotikon Kirjamärkidest moodustatud sümbol emotsioonide väljendamiseks elektronposti sõnumites, jututubades jm

Tegu siis jah, väljendusvahendiga. Müstik peab silmas emotsiooni ülekandmist läbi väikeste pildikeste. Noh, ma nüüd ei tea, kui võimalik see olla saaks.

Teemasid vaadates võiks olla valikus "Vaata postitusi ilma ...". Mis temaatika kedagi ei huvita või on mingil moel häiriv, siis saab valida vastavad kategooria, mida ei kuvata. See toimib kindlalt vähemalt ühe kategooria välistamise kuvamisel. Mitme kohta pole nii kindel. Kuid vähemalt ühe kategooria välistamine on XMB foorumimootoriga võimalik.

--e--
See jutt siin muidugi ei jõua vistkellegi ekraanile. Pole veel näinud, et siinseid soovitusi oleks kuulda võetudSad

[Muudetud: 1-6-2010 zepac]
Vasta
Kasutaja "viimati aktiivne" info võiks välja tuua näiteks avatari alla.
Sellest kuskil teemas ka varem räägitud, aga kas oleks tehniliselt võimalik ebameeldivat isikut nö foorumis blokeerida, et ei näeks selle kasutaja poste. Kasu oleks ehk selles, et siis oleks vähem solvumisi ja nääklemist.

Samuti oleks tore avatari pilte foorumisse lisada oma arvutist.

[Muudetud: 1-8-2010 KrayonFänn]
Vasta
Ma ei tea, kas olen vanamoeline või ajast maha jäänud, kuid mida vähem "soga", seda selgem pilt. Mõtlen siis emotikone jms vilkuvat nänni. Üks põhjusi, miks mulle see foorum on alati meeldinud, on kaine ja konkreetne lähenemine asjale. Oluline on ikkagi sisu! Pooldan Celticu ettepanekut, et kes soovib mingit vidinat lisada, see lisagu täpselt selline nagu ise tahab ja kust tahab. Emotikonide tavavalikust mu meelest täiesti piisab.

Edit: Olen kasutanud algusest peale kujundust Green Dejavu ja sellega väga rahul. Selge ja konkreetne.

Tehnilise poole pealt on väike segadus postituste ees olevate ümbrikega. Ma ei ole päris täpselt pihta saanud - kord muudavad nad värvi ja kord mitte. Miski seal ei klapi. Aga see viga võib olla ka minu arvuti küpsistes vms.

Avalehel võiks olla otsene link jutukale, kui see on tehniliselt võimalik. Kunagi oli avalehe allservas miski bänner. Käisin siis mõnel korral jutukas, kuid olin seal ainuke (vale ajastus ilmselgelt).

[Muudetud: 8-1-2010 tulekera]
Vasta
Selle vormi lisamise arutlus on olnud, aga siis laideti see maha. Ja praeguse seisuga tundub, et seda pole vaja. Kui inimesel on tõesti vaja vihje liinile midagi saata, siis ta oskab maili kasutada. Viimane töötab ka kui spämmi filter (st pead natuke vaeva nägema, et oma juhtumist teada anda). Vormi lisamine tekitaks tunduvalt spämmi juurde (isegi kui aktiveerimine on peal, serveril tõuseks lisakoormus ikka kui neid lollitajaid palju on).
Vasta
Tehtud.

Leitud vead:

Vabandmae ebameeldivuste pärast x 2
aroolid on erinevad
teemasi x 6 (peab olema teemasid)
Vataab
Vasta
* excubitoris ajab ikka oma vana joru edasi - pausidega - äkki saaks selle kiirvastuse kasti sama suureks kui
on see postituse kast. Liigutaks paremalt need nupud - "Vasta" ja selle pealt vasakule teiste alla.
Sama suure võiks ka teha hariliku postituse kasti - seal on siis need redigeerimise "jubinad" lisaks.
Muidu on üks para mupo-täpe-pupu ja mis nad seal kõik olid alati kui tahad natike teksti liigendada
pead 100+1 korda "Eelvaadet" kasutama.
Vasta
Võib-olla olen ainus, kes sellest üldse huvitatud, aga võiks eksisteerida mingisugune alateema a'la isiklikud kogemused / otsin abi vms, kuhu registreeritud kasutajad saaksid oma murest ka anonüümselt kirjutada (ei pea silmas midagi Delfi-laadse tekitamist, lihtsalt et näiteks vaid ühe alateema all oleks võimalik ka anonüümseks jääda). Lisaks teaksid moderaatorid ju ikkagi reaalset postitajat, nii et välistatud oleks sellise võimaluse ära kasutamine tarbetuks läbustamiseks.

Endal on lihtsalt seis selline, et mõningate asjaolude tõttu ei saa paljudel teemadel niigi sõna sekka öelda (olen end viimastel päevadel isegi tõsiselt ületanud), selline variant aga annaks tegutsemisvabadust juurde.
Vasta
Kunagi proovisime, et laseks "international" nurgas anonüümselt kirjutada (võõrkeelsed inimesed ei pruugi registreerimisega hakkama saada). Lõppes see aimatavalt spämmrobotite rünnakuga.

Sa võid alati uue konto teha, kui tahad veelgi anonüümsemalt midagi tõsist rääkida.
Topeltkonto naljategemise eesmärgil on muidugi karistatav (ja tuvastatav).
Vasta
Tom aga kas see "captcha" ei ole lahenduseks ?
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas excubitoris
* Thorondor ajab ikka oma vana joru edasi - pausidega - äkki saaks selle kiirvastuse kasti sama suureks kui
on see postituse kast. Liigutaks paremalt need nupud - "Vasta" ja selle pealt vasakule teiste alla.
Sama suure võiks ka teha hariliku postituse kasti - seal on siis need redigeerimise "jubinad" lisaks.
Muidu on üks para mupo-täpe-pupu ja mis nad seal kõik olid alati kui tahad natike teksti liigendada
pead 100+1 korda "Eelvaadet" kasutama.
Kasti suurus aitaks sul ainult aimu saada, milline see postitus sinu arvutis välja näha võiks. Teise resolutsiooniga kuvar näitab reavahetusi ikka isemoodi.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Tom
Sa võid alati uue konto teha, kui tahad veelgi anonüümsemalt midagi tõsist rääkida.
Topeltkonto naljategemise eesmärgil on muidugi karistatav (ja tuvastatav).

Nojah, eks spetsiifiliste para-küsimuste puhul saab ju U2U teatud kasutajate poole ka pöörduda; kes foorumis piisavalt ringi vaatab, saab ilmselt peagi aru, millised inimesed millistes teemades rohkem n-ö kodus on.

Nii et ilmselt on minu püstitatud probleem siiski pseudoprobleemide valdkonda kuuluv.
Vasta
Võiks ju olla mingi teema a`la tehnical support,mõningad edasijõudnud kodanikud lisavad postitustele uhkeid pilte-tahaks ka,aga paraku ei suuda.Kindlasti mitmed foorumlased vaevlevad samalaadste probleemide küüsis.
Vasta
Kas seltskonda vöib huvitada oma arusaamade väljendamine teemal mees/naine ühena, so siis liidupaarilise töttu endi tervikuna tundmine.
Vasta

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 5
  • 6
  • 7(current)
  • 8
  • 9
  • ...
  • 19
  • Järgmine