Postitused: 106
Teemad: 10
Liitus: Apr 2007
Samas siis foorumis on kõik nagu nii suht anonüümne ja kui sa ka midagi äärmiselt totakat küsid, siis ei tea sind nagunii mitte keegi.
Postitused: 1,465
Teemad: 43
Liitus: Jan 2007
See anonüümsuse võtmine vähendaks kardinaalselt seda, et keegi tuleb ja paneb lambist mingi eriti negatiivse teksti maha...
Postitused: 106
Teemad: 10
Liitus: Apr 2007
Tõsi ta on, et anonüümsusel on oma võlud, kuid ka kahjuks negatiivsed mõjud.
Kellele ikka meeldiks kui temast halvasti kirjutatakse.
Selle jaoks oleks vaja midagi, mis seda kõrvaldaks. Kuid mul pole aimugi, mis see olla võiks, sest nagu internetiga ikka on... ei ole lihtsalt võimalik tõkestada suva tampijate tekste...
Postitused: 1,875
Teemad: 122
Liitus: Jul 2005
Põnev saaks ju olema, kui regamisega kaasneks mingi pisike testikene, kus 50% on iq-ga ja 50% para maailmaga seotud küsimused Ja kui esimese korraga ära ei tee, siis saab see ip aadress kohe bänni
Ma olen alati rääkinud, et mõistlik diktatuur on parim lahendus ....
Ega neti puhul on jah diktatuur hea lahendus, kuid mis oleks siis need võimalused inimestel seda testi läbida, kui nad on algajad para maailmas, normaalsed inimesed ja huvitatud sellisest kraamist...
VÄga rangeid läbilaskmis võimalusi ei saa ju nii panna... Sest siis ei saa vähemate teadmistega inimesed ka sisse ju...
Kuna see foorum on suht tõsine ja morni olekuga...
Siis pakuks, et kusagile tehaks naljanurk... Kus saaks igasuguseid lambaid klat¹ida, anektoodid, naljakad juhtumid jms...
Postitused: 5,868
Teemad: 183
Liitus: May 2004
Selline koht on juba olemas. Leian, et piisab.
Mis järgmisena... reidi nurk kus kõik oma pilte saaks üles tirida?
Kõrgeim äratundmine on teada saamine, et tegelikkuses olid pidevalt selle kõrgeima äratundmise sees.
Iga hetk ja iga kogemus, mis sa saavutad on ideaalne, täiuslik, kordumatu
Kas ma viitasin kuidagi reidile?
Vabanda väga, et ma ei ole naljanurka ennem üles leidnud...
Muudetud: 26-6-07 kell 19:43:08 Nazz
Postitused: 1,305
Teemad: 24
Liitus: Feb 2006
Ma leian, et on ülimalt oluline luua mingisugune kontrollsüsteem registreerimisel, et igasugused 12-15aastased suvalised ''näen 666. päeva musta meest'' teemasid ei tuleks iga päev tegema. Võiks olla mingi random küsimustega kontroll, mille vastused peituks reeglites. Vaevalt, et nüüd ID-kaardi või pangakaudu authentimist hakataks rakendama, kuid mingi piirang võiks olla. Või siis suveks üldse registreerimine kinni, nagu Torufoorum rakendab, just sel põhjusel, et igasugu pubed ei tuleks laastama.
Siia käib eriti deep mõte või kellegi kunagi elanud prontosauruse mõte, millel puudub tänapäeval igasugune aeg ja/või koht.
Postitused: 926
Teemad: 35
Liitus: Jul 2004
või teha liitumine läbi adminnile/modele kirjutamise, et kes ma olen ja miks ma selle foorumiga liituda tahan...ja siis suured härrad otsustavad, kas sobib või ei. Suvel ehk saaks sellise süsteemi rakendamisega küll vaheajal igavlevaid noori, kel tegelikult midagi asjalikku siin öelda ei ole, eemal hoida. Kuid asja miinus on see, et see paneb lisakoormuse adminnidele/modedele...
Soovitus - igasugu targutajad, tõmmake vähe vaiksemaid tuure.
Pole mõtet olla äärmuslikult "vaimukas" sest kedagi ei huvita teema, mis peale paari postitust läheb totaalselt offtopicuks kätte.
Mille pagana pärast saadavad tavakasutajad teistele tavakasutajatele ähvardavaid kirju? See ei ole teie ülesanne!
Kui teema on näiteks roosast autost, siis me ei sõima teema autorit, kuna tal nii rõve värvimaitse on - vastupidi, me püsime teemas ja räägimegi roosast autost. Mitte sellest kas me seda värvi vihkame või mitte. Isiklikud põhjendamata arvamused ei huvita kedagi.
Kõrgeim äratundmine on teada saamine, et tegelikkuses olid pidevalt selle kõrgeima äratundmise sees.
Tunnistan, et olen saatunud kirju toonitamaks reeglite lugemisele. Kuid ma ei saa sinna midagi parata, kui see mind häirib, et neid ei loeta ja lahmitakse nendele vastuoluliselt...
Postitused: 280
Teemad: 28
Liitus: Oct 2003
Tsitaat:Algselt postitas: encore
Uut süsteemi ei tule niipea nii kui nii(?), ning mingil määral on seda siiski vaja... Samuti on ka süsteemi loomise kallal vaeva nähtud.
Paaril kokkutulekul on arutatud uue rate süsteemi üle. Ise pakkusin sellise variandi välja, kus hinnatakse kasutaja poolt tehtud teemasid, et ei ole mingeid hindamisi profiili kaudu.
Süsteem võiks kerge olla: üks negatiivne ja kaks positiivset hinnet (1,2,3?). Kui teema pannakse moderaatori poolt lukku siis võiks ka tulla üks negatiivne hinnang, süsteem ise teeb vastvad kalkulatsioonid.
Mida arvatakse sellisest süsteemist?
Muudetud: 27-6-07 kell 23:34:11 Imotep
Zepac on Imotepi süsteemi poolt.
See praegune ''tähesüsteem'' võiks kujuneda välja vastavalt teemadest saadud punktidele. Või midagi taolist. See hinnang, mis praegu on antav teineteisele, on siiski mingi info või näitaja kasutaja pädevuse kohta.
Siia käib eriti deep mõte või kellegi kunagi elanud prontosauruse mõte, millel puudub tänapäeval igasugune aeg ja/või koht.
Postitused: 1,660
Teemad: 26
Liitus: May 2005
no miks üldse on seda rate süsteemi vaja? piisaks ka sellest kui on kaks kasutajate gruppi. ühed lambad ja teised mitte.
Tsitaat:Algselt postitas: Flash
no miks üldse on seda rate süsteemi vaja? piisaks ka sellest kui on kaks kasutajate gruppi. ühed lambad ja teised mitte.
Kui see nüüd iroonia polnud, siis mõte on sul hea. Kuid see poleks ikkagi nii adekvaatne.
Hinnang võiks olla koos põhjendusega. Ses suhtes, et kui tahad hinnangut anda, siis tuleb ka kirjutada omapoolne põhjendus, et miks on kasutaja seda hinnet väärt.
Süsteem võiks olla midagi taolist nagu on HV foorul, kus annad hinnangu (hea, neutraalne, juust) ja sellejuurde ka põhjendus. Põhjendusele saab vastata ka kommenteeritav/hinnatav.
no aga põhjendage ära siis miks seda ego-süsteemi on vaja miks peab kasutajaid sildistama. sa ei saa kedagi kuskile kasti lüüa ja öelda et ta on lammas, neutraalne, äge jne. pole sellist kriteeriumit mille põhjal hinnata
Teemade, vastuste ja ideede põhjal saab ju hinnata. Tuleb määrata fikseeritud hindamisreeglid ja kõik on tore ja ilus.
Flash - ego on tore asi, vahel tahab et talle pai tehtaks.
probleem on selles et neid hindamisreegleid ei saa kehtestada. mulle meeldivad teemad vaimudest, sulle mitte. sa saad hinnata seda kas kasutaja kasutab korrektset eesti keelt jne aga sisu mitte. sisu on suhteline. maitse asi. kui kasutaja ei viitsi korralikult kirjutada, spämmib, siis on lammas. kui viitsib, siis ei ole lammas. kui ta on juba lambaks saand siis saab piirata juurde pääsu foorumile. panna päevas tehtavate postituste limiit jne. siis muutuks ka see 14 a vaimuküttide probleem väiksemaks.
ühesõnaga minu idee on see et teha kaks gruppi: lambad ja normaalsed. lammaste tunnusteks on mingi sümbol kuskil. teistel pole selle kohapeal midagi.
kuigi kindel on see et see tekitaks ebavõrdsust kui ühed kasutajad on paremad kui teised. foorum poleks niivõrd üthne enam
Mina olen enda 9 punktiga rahul. Vinguvad need, kes enda reidiga rahul pole.
Iseenesest Flashil on õiged mõtted, ent leian, et see hindamise süsteem tuleks veelgi põhjalikumalt läbi mõelda.
Postitused: 280
Teemad: 28
Liitus: Oct 2003
Gruppid? See küll nüüd minu arvates hea idee pole, alles sai vaeva nähtud ja staatusest foorumist eemaldatud, et ei oleks mingeid gruppe, kõik võrdsed. Aga nüüd tuled sa lamba gruppiga välja
See on loomulik, et iga ühel on omad arvamused teemast ja pannakse heale teemale miinuseid ja halvale plusse, nii see lihtsalt on. Polegi ju täiuslikku süsteemi olemas...
Ma ei tea... Mul on nagu 7 punkti... Ei kurda... Ja eriti ei huvita ka mis mul see on
Postitused: 1,875
Teemad: 122
Liitus: Jul 2005
Igal endast lugupidaval foorumil on oma galerii nurgake olemas (üritused, kasutajate tsiklid, kasutajate rullis nokamütsid jne jne). Miks meil veel ei ole?
Teen ettepaneku sinna ülesse reale näiteks Statistika ja Reeglite vahele paigutada nupp "Galerii". Siin ju läbi käinud huvitavaid originaal (ka feik) pilte küllaga (no mõned ikka on). Targem vast ka alateemadesse need jaotada (Ufo, vaimud, feik, uurimiskäikude pärlid, ajaloolised vms).
Kunagi tekib jälle mingi mõte ja mõnd pilti kiiresti vaja läheks, ei pea tuulama kümnetes teemades. Samas oleks see ka hea "reklaam" nii kontvõõrastele kui ka välisturistidele tutvumaks, mis siin ja Eestis üldisemalt toimub. Ja mõelge kui uhke oleks seda arenevat galeriid 20 aasta pärast vaadata....
Või on seda teemat juba lahatud ja ettepanek tagasi lükatud?
|