19-09-2011, 21:51
Kas Sa natuke juurdlesid ka selle vastuse puhul kuidas saab polaarsuse kadudes seda mitte tähele panna?
Alexander Retrov - pooluste nihe algab 26.09.11
|
19-09-2011, 21:51
Kas Sa natuke juurdlesid ka selle vastuse puhul kuidas saab polaarsuse kadudes seda mitte tähele panna?
19-09-2011, 22:07
Meie keskkond on liiga saastatud. Seda mõlemal tasandil. Muutus ei tähenda kadumist.
Kui palju muutub kui näiteks pooluste muutus toimuks sekunditega? Kas me suudame seda tajuda? Tehniliselt ju suurt vahet pole. Ehk kukub alla mõni lennuk - läheb põlema mõni maja. Enamus inimesi ei pane seda tähelegi - eriti need kes metsas elavad. Nüüd mõtle suuremalt - me ei tea ju isegi seda mida oodata - kas muutus toimub või mitte. On spekulatsioonid - peamiselt, kuid ei midagi kindlalt. Teadus millele toetuma on muutunud juba ammu propagandaks millele poogitud külge "kellegi" arusaamine asjast mitte aga täis reaalsus. Pizi - mul ei ole sulle vastuseid. Mul endal vaid arvamused. Erinevalt paljudest muudest asjadest mis meie ümber toimub igapäevaselt - asjad/toimumised mida saab väljendada valemites, mudelites. See millest meil siin jutt on aga terra inqognito nii mitmel tasandil, et mõni hetk on lausa hirm - nii enda, armastatu kui kõigi nende ees(t) kes ümber ja kellega suheldud elu jooksul. Aga see juba teine teema...
19-09-2011, 22:16
Sellest ma räägingi, polaarsuse kadumine vaimsest aspektist ehk inimeste ärkamine tähendabki seda, et Sul ei ole enam mingit hirmu, pole vajadust lihtsalt midagi karta. Ma arvan, et sellest saab aru.
19-09-2011, 22:28
Võimalik. Loodetavasti.
19-09-2011, 22:44
Põhiline on mitte karta! Inimene peab olema loodusega harmoonias, see mis tuleb, see peabki tulema! Aga millegipärast üritatakse hirmu külvata, on see siis NWO plaan või kelle iganes.
Sama on puukidega, kardad neid, lähed metsa, saad puugi ja kohe borrelioos. Olen ise seda täheldanud paljudel tuttavatel kui kardad, siis saadki kõige hullema osaliseks. Justkui oleks kellegi plaan hoida inimkonda loodusest eemal, samas inimene, kes elabki metsas saab näiteks mitmeid puuke, temajaoks on see loomulik aga millegipärast ei haigestu kunagi puugihaigustesse ![]() Sama on ka selle muutusega, kes kardab paaniliselt, sellega ilmselt juhtubki midagi kohutavat!
20-09-2011, 13:58
(19-09-2011, 22:44 )Althea Kirjutas: Põhiline on mitte karta! Inimene peab olema loodusega harmoonias, see mis tuleb, see peabki tulema! Aga millegipärast üritatakse hirmu külvata, on see siis NWO plaan või kelle iganes. Kinotööstuse kogemused on näidanud, et katastroof ja õudusfilmid müüvad ennast hästi. Ennustajad on ka sellest aru saanud.
20-09-2011, 15:54
Mis te sellest arvate.. amatöörid on tabanud suure plahvatuse jupiterilt mis tabas eleninit mis selle peale kurssi muutis, väidetavalt nasa asja ei kommenteeri:
http://digitaljournal.com/article/311009
20-09-2011, 16:53
(20-09-2011, 15:54 )eny Kirjutas: Mis te sellest arvate.. amatöörid on tabanud suure plahvatuse jupiterilt mis tabas eleninit mis selle peale kurssi muutis, väidetavalt nasa asja ei kommenteeri: NASA ei kommenteeriks kohe kaht asja - komeeti ennast ja - mis vägi sealt Jupiteril komeedi pihta lasi??
21-09-2011, 01:12
Jupiter pole kusagil seal lähedalgi. Esimeses videos ei räägita sõnagi Jupiterist. Merkuuri kohta öeldakse "mõned inimesed on selle leidnud olevat Merkuur, mina mitte". Alumisel videol pole tüüpidel aimugi, mis toimub. Stereo on kaks kosmosepõhist observatooriumi, üks maa orbiidil eespool ja teine lohiseb järgi. Mõlemad on disainitud olema valgusele väga tundlikud. Komeedi suhtes muutus perpektiiv, usun päris kindlalt, et komeet on oma kindlal trajektooril. Ennem kui mingit juttu uskuma jääte ja seda meile Eesti keelde ümber jutustate, kontrollige vähemalt midagigi. Jupiter on küll kogu actionist praegu väga väga kaugel.
23-09-2011, 01:58
(Seda postitust muudeti viimati: 23-09-2011, 02:18 ja muutjaks oli euroruubel.)
Pooluste ümberpööramine ei peaks Maa ajaloos olema mingi uudisasi. Küsimus on intervallis ja tagajärgedes. Noja kas seda on juhtumas ka meie ajal( nii iga põlvkond küsib). Lõppeks, magnetpoolus rallib ju korralikult ringi. Ja ega poolused ei pruugi ümber pöörata st meie vahetame poolust, lähme üle lõunapoolkerale - vaid poolused teevad tiiru ära ja oma koha peale tagasi.
26-09-2011, 09:28
(23-09-2011, 01:58 )euroruubel Kirjutas: Pooluste ümberpööramine ei peaks Maa ajaloos olema mingi uudisasi. Küsimus on intervallis ja tagajärgedes.Otseselt magnetpooluse ümberpööramist ei tea kas saabtäheldada. On aga täheldatud seda, et iga 8-12tuhande aasta järel maakera "võbeleb" natukene ka kalle muutub. Kui ~10tuhat aastat tagasi voolas saharast vesi välja (ja tekitas niiluse) siis (suhteliselt)varsti peaks tagasi võbelema ja saharast saab taas elurikas piirkond.
26-09-2011, 09:55
Täna on rahvakalendris poolustenihkepäev.. pidusöögiks hernesupp koos röstitud tammetõrudega..
(26-09-2011, 09:28 )Arila Kirjutas: Otseselt magnetpooluse ümberpööramist ei tea kas saabtäheldada. Saab täheldada küll. Kui praegu tekib kraanikausis äravoolaval veel keeris kellaosuti liikumissuunas ja lõunapoolkeral vastupidises suunas siis peale magnetpooluste vahetamist on see pööris vastupidine. Minu teada on magnetpooluste vahetumiste aega rehkendatud settekivimites olevate pööriste järgi.
26-09-2011, 13:13
(26-09-2011, 11:02 )Leena Kirjutas: Saab täheldada küll. Kui praegu tekib kraanikausis äravoolaval veel keeris kellaosuti liikumissuunas ja lõunapoolkeral vastupidises suunas siis peale magnetpooluste vahetamist on see pööris vastupidine.Ma pidasin silmas seda, kas tuhandeid aastaid tagasi on magnetpoolus järsult muutunud ja kas seda on võimalik kuidagi avastada.
26-09-2011, 13:27
(26-09-2011, 13:13 )Arila Kirjutas:(26-09-2011, 11:02 )Leena Kirjutas: Saab täheldada küll. Kui praegu tekib kraanikausis äravoolaval veel keeris kellaosuti liikumissuunas ja lõunapoolkeral vastupidises suunas siis peale magnetpooluste vahetamist on see pööris vastupidine.Ma pidasin silmas seda, kas tuhandeid aastaid tagasi on magnetpoolus järsult muutunud ja kas seda on võimalik kuidagi avastada. Ma ju ütlesin, et seda aega rehkendatakse settekivimite pööriste järgi...niivõrd-kuivõrd nende vanust on võimalik tuvastada.
26-09-2011, 13:31
26-09-2011, 13:38
(26-09-2011, 13:31 )Arila Kirjutas:(26-09-2011, 13:27 )Leena Kirjutas: Ma ju ütlesin, et seda aega rehkendatakse settekivimite pööriste järgi...niivõrd-kuivõrd nende vanust on võimalik tuvastada.Siis kui mina postitasin polnud sa veel oma posti täpsustanud. Seda tegid sa 12 minutit hiljem. Ainuke muutus mis ma tegin oli typo - parandasin sõna - rejkendatakse - õigeks ehk siis - rehkendatakse - .
26-09-2011, 19:28
(13-09-2011, 22:35 )jan Kirjutas: http://www.youtube.com/watch?v=nAE0Zox1Q...re=related Aleksander Retrov - ta isegi ei häbene oma etteastet. Siiani seisab youtube´s üleval ettekuulutus tänase katastroofi kohta, kõigile vaadata.
26-09-2011, 19:35
(26-09-2011, 19:28 )Riegel Kirjutas: Aleksander Retrov - ta isegi ei häbene oma etteastet. Siiani seisab youtube´s üleval ettekuulutus tänase katastroofi kohta, kõigile vaadata.Natukene vist ikka häbeneb. Oma kodulehele on ta pannud huvitava teksti üles: Please note: I will not be contactable in ANY way after Sept 9. Selline käitumine meenutab haisupommi üles viskamist. Vise ja "puhkusele". Peale puhkust siis hea tulla uurida. Ma olen varem ütlend ja ütlen veel. Katastroofi-videod on üks äri vorme! Väga tulus äri. Kõik need Blossom Goodchildid, Lee Carrolid, Michael Tsarionid jne. on selle pealt teeninud märgatavaid summasi.
Hr. Retrov on oma kodulehel avaldanud pisukese õiendi. Sisu on selline, et "ma ju ütlesin, et ärge uskuge mind" jne. Aga kuna kogenud maailmalõputööstur teab, et inimesed haaravad igast õlekõrrest kinni, siis nüüd ta lõpetas oma õiendi lausega või õigemini manitsusega, et inimsed võivad lähima kuue nädala jooksul veel oma sõnu süüa (kes teda hukka on mõistnud).
http://www.alexanderretrov.com/
01-10-2011, 23:15
Alexander Retrovi avalik pöördumine peale seda kui midagi ei juhtunudki, seletab miks ta selle ettekande tegi jne
http://www.youtube.com/watch?v=VsAifmsnc-8
Videopöördumine, mis oli otsast lõpuni täis kriitiliste inimeste noomimist. Õigustuseks noomimisele toodi seda, et nad ju ei teinud selle infoga äri ja selle info uskumine on iga inimese enese asi. Härra jäi endale kindlaks, et kogu info oli õige ja eksis ainult kuupäevaga. Kiire vigadeparandus ja nüüd on tähtaeg "ujuv" (okt.- nov.).
02-10-2011, 13:39
Kui ta enne valetas, siis tuleb võtta ka praegust pöördumist kui valet ja saab rahulikult edasi elada.
04-10-2011, 08:09
A miks sellelaadset pläma üldse usute?
04-10-2011, 09:09
(04-10-2011, 08:09 )ei kukkunud kännust kaugele Kirjutas: A miks sellelaadset pläma üldse usute? Jälle üks "keenius" - kes ütles, et usume? See, et me siin asjadest arutame ei tähenda veel seda, et me kõike seda tõsimeeli usume. Võimalusega arvestamine EI OLE veel uskumine. Võta mõni tilk palderjani ja rahune. |
Võimalikud seotud teemad... | |||||
Teema: | Autor | Vastuseid: | Vaatamisi: | Viimane postitus | |
Algab Maa-taoliste planeetide otsing | Tutanhamon | 92 | 32,945 |
27-02-2017, 16:26 Viimane postitus: Nielander |
Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: |
1 külali(st)ne |