Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tume vari
Väga tubli!
Tegelikult on kaitsekilp üks esmaseid asju, mida tuleb osata teha. Seda siis inimeste puhul, kes tajuvad rohkem silmaga nähtamatut. Lihtlabaseid mugusid kaitseb üldiselt nende endi teadmatus või siis kannatavad õndsas ignorantsuses.
Aja jooksul ja harjutades õpitakse ka oma kilpi paremini tunnetama ja kasutama. Seega õpi, tunneta ja harjuta wink
Vasta
(22-02-2013, 20:12 )Martichoras Kirjutas: Lihtlabaseid mugusid kaitseb üldiselt nende endi teadmatus
Mida teadmatus või teadmine siia puutub kui tunnetust ei ole? Võid ju teada, et on erinevad värvid olemas, aga kui neid ei näe, siis teadmine jääbki teadmiseks ja värvid oma erisusega ei suuda kuidagi su ilumeelt mõjutada.
Vasta
(22-02-2013, 22:43 )kage Kirjutas:
(22-02-2013, 20:12 )Martichoras Kirjutas: Lihtlabaseid mugusid kaitseb üldiselt nende endi teadmatus
Mida teadmatus või teadmine siia puutub kui tunnetust ei ole? Võid ju teada, et on erinevad värvid olemas, aga kui neid ei näe, siis teadmine jääbki teadmiseks ja värvid oma erisusega ei suuda kuidagi su ilumeelt mõjutada.

Ja nii jääbki mõnedel pool maailma nägemata.
Vasta
Vaat siis, et pool maailma moodustavad vaimud, ja kui need nägemata, siis pole sa midagi näinud.
Vasta
(22-02-2013, 22:52 )Sinis Kirjutas: Vaat siis, et pool maailma moodustavad vaimud, ja kui need nägemata, siis pole sa midagi näinud.

Küsimus on pigem avatud silmaringis ning maailmatunnetuses. Enamus inimeseid ei adugi, kui kirev ja rikas on see universum. Ei tunnegi eriti kaasa neile.
Võime näha seoseid ning võimalusi....on midagi vabastavat. Las igale ühele jääda tema oma maailmakäsitlus, mis baseerub ta enda kogemustel ja tõekspidamistel. Üle oma intellektuaalse ja vaimse varju ei ole võimalik hüpata.
Ilkujad ja kiibitsejad jäävadki esitama sapiseid küsimusi ning pobisema wink
Vasta
Niipalju vaesust arvan endal olevat, et teada enamuse inimeste rikkusest, mida nad postitaja Martinchoras'e arust ei adu.

Siin teemas ikka sellepärast, et endal kogemus, mis vajab tõlgenduslisa.

Vasta
(22-02-2013, 23:11 )Sinis Kirjutas: Niipalju vaesust arvan endal olevat, et teada enamuse inimeste rikkusest, mida nad postitaja Martinchoras'e arust ei adu.

Ära mossita. Aja jooksul hakkad taipama rohkem kui su teadmised konteksti loksuvad. Mõned ei aimagi, et teavad rohkem kui esmapilgul tundub.
Vasta
(22-02-2013, 22:48 )Martichoras Kirjutas:
(22-02-2013, 22:43 )kage Kirjutas:
Ja nii jääbki mõnedel pool maailma nägemata.
Ja jääbki. Samas küsimus on selles, et kui tunnetust ei ole (värve ei näe), siis kuidas paneb teadmine olevuste olemasolust ja tegemistest (teadmine värvide olemasolust ja mõjust) neid olevusi paremini tunnetama (värve paremini nägema)? Lühidalt: kuidas saab info mõjutada füüsilist keha? St näiteks teadmine värvide olemasolust mõjutada värvipimedust ehk värvide nägemist füüsiliselt?
Vasta
(22-02-2013, 23:19 )Martichoras Kirjutas:
(22-02-2013, 23:11 )Sinis Kirjutas: Niipalju vaesust arvan endal olevat, et teada enamuse inimeste rikkusest, mida nad postitaja Martinchoras'e arust ei adu.

Ära mossita. Aja jooksul hakkad taipama rohkem kui su teadmised konteksti loksuvad. Mõned ei aimagi, et teavad rohkem kui esmapilgul tundub.

Oled sina alles kangekaelne ja enesekindel ja seda ikka igas asjas. Annaks mulle keegi poole sinu usust, võiksin rahumeeli mõtlemise unustadawink
Vasta
(22-02-2013, 23:47 )kage Kirjutas: Ja jääbki. Samas küsimus on selles, et kui tunnetust ei ole (värve ei näe), siis kuidas paneb teadmine olevuste olemasolust ja tegemistest (teadmine värvide olemasolust ja mõjust) neid olevusi paremini tunnetama (värve paremini nägema)? Lühidalt: kuidas saab info mõjutada füüsilist keha? St näiteks teadmine värvide olemasolust mõjutada värvipimedust ehk värvide nägemist füüsiliselt?

Mõtlesin siin, et kas kirjaoskus on teadmine või tunnetus. Saab see alguse ju ikkagi teadmisena ja muutub sisuliselt tunnetuseks, kui mõistus kohaneb teadmisega. Värvidega on selles mõttes keerulisem, et silma võrkkestas puuduvad retseptorid teadmise mõjul kasvama ei hakka. Mõistus aga kohaneb teadmistega. Ta mitte ainult ei kohane teadmistega, vaid ka näeb nendega. Kuidas mõjutab kirjaoskus selle postituse nägemist? Tsivilisatsioonist eraldatud pärismaalane näeks mustreid, meie näeme selle tähendusi. Silmad polnud need mis pidid tähenduste nägemiseks kohanema, mõistus kohanes.
Vasta
Olin nii paanikas,sest kartsin teatud inimest,kes mu lapsele(minule)võiks halba soovida,et hakkasin googeldama ravitsejaid.Saingi ühe pimeda ravitseja/massööri kätte ja juba nädal hiljem sain ära käidud.Massöör ütles nii,et see on minu kallis tädi,kes otsib lapse sädet.
Just nii ongi,sest laps varem väga tahtis olla tädil külas kuid mingi hetk keeldus minemast,üldse ei tahtnud enam teda näha,paha tädi olevat.Ja tädi mulle kurdab,et ei saagi enam seda rõõmuSÄDET!
See massöör ütles,veel ,et alatu naine,et võtab kasvõi lapselt energiat,energiavampiir.Minu olevat ta anastanud!Kunagi jah,kuid tunnen,et olen selle naise nii kandiliseks mõelnud,et enam nii küll ei tohiks olla.
Soovitas samuti silme ette manada rist,selline nagu lennuki jutid,valged ja paluda kaitset inglitelt.
Laps enam ei karda tädi,kuid mina olen nüüd palju tähelepanelikum!
Vasta
Ma ei tea, võib olla põrutan oma jutu valesse teemasse, aga seda teemat lugedes jäi silma soovitus, pöörduda palvetega Jeesuse poole jne. Kunagi vaatasin miskilt vene kanalilt sarja "Kummituslood" ja panin tähele kummalist asja. Iga kord kui pöörduti abi saamiseks usu poole, läks asi hullemaks. Küll kiskusid " pahategijad" riste seinalt maha, küll lennutasid piibleid teise toa nurka jne. Huvitaval kombel ei kartnud nad palveid ja riste vaid muutusid palju aktiivsemaks ja kurjemaks. Paljudel juhtudel kolisid inimesed lõpuks majast välja, lahkusid, sest elada oli seal võimatu. Kui palju nendes lugudes tõtt oli, ma ei tea. Lihtsalt minule jäi mulje, et ega see palju kiidetud usk ja palved, ristid ja piiblid, püha vesi ja viiruk neid olevusi eriti ei hirmuta.
Sorry, kui mu jutt on vales teemas, palun tõstke sinna kus vaja Smile
Vasta
Hmm, mulle on sama mulje jäänud. Probleem on pigem selles, et ei USUTA tegelikult, kui ei usu sellesse, mida ütled või kasutad, siis pole selles ka jõudu, kui pole jõudu, siis selle peale irvitataksegi. Torkimine aga teeb asja hullemaks. Alati.
Vasta
Tondinahk - näitamine on tendentslik. Näidatakse seda osa mis tekitab tegevust, põnevust ja esitab konflikti. Telekanalid aga tahavad näidata ebaõnnestumisi - kui kõik läheb ilusti korda siis pole ju huvitav - "äktion" jääb ära. Samas on aga allikaid mis räägivad, et palvetamine aitab - mitte ainult Jeesuse poole. Kuna aga TV kanaleid juhivad "uskumatud" siis neile on oluline näidata just seda kui uskumine ei aita. Oma osa mängib ka neis ebaõnnestumistes - nagu Pia ennem ütles, et tehakse aga ei usuta.
Vasta
(08-02-2013, 04:48 )Arlich Kirjutas: Esmane soovitus nüüd on see, et tõsta ümber kõik voodid. Kui võimalik pane teise seina, kui mitte, siis piisab kui liigutad niipalju eemale oma algasendist, et sinu ja kaaslase magamiskohad endiste asukohtadega enam ei kattu.

Pealegi olen kirjutanud vaimsete kaitsete loomisest ka enda poolt algatatud teemas.
http://www.para-web.org/showthread.php?tid=1688

Aga siiski. 100% lise kindlusega saad tumedatest jõududest lahti kui kasutad Jeesuse Kristuse nime. Seega esita oma kodus, oma voodis, oma lapse juures või kus iganes järgmine palve:

Taevane Isa, Jeesuse Kristuse nimel, ma lõhun, purustan, lagundan ning muudan puhtaks energiaks iga needuse, loitsu, vande, siirde, psüühilise mõju ja rünnaku, mis on asetatud mulle (ja minu perele, minu mehele/naisele <nimi>, minu lapsele <nimi>) kas selles elus või mõnes teises, kas selles universumis või mõnes paralleelses, ükskõik millisel põhjusel, ükskõik millise inimese, olendi, nõia, okultse allika, psüühilise allika, tehnoloogia või mõne muu olendi või olemuse poolt. Taevane Isa, ma palun seda Jeesuse Kristuse nimel! Amen

Taevane Isa, Jeesuse Kristuse nimel, ma tekitan nüüd enda ümber (ja oma pere, minu mehe/naise <nimi>, minu lapse <nimi> ümber) läbistamatu, läbitungimatu, mitmekihilise, mitmefaasilise, mitmespektrilise, mitmesagedusliku ruumi - multidimensionaalse, katkematu ja igikestva energiavälja ümber oma (meie) füüsilise keha, eeterkeha, astraalkeha ja minu kõikide teiste energiakehade ja kõikide nähtavate ja nähtamatute komponentide, milledest ma (meie) koosnen, läbi kõikide aeg-ruumide, ajajoonte ja dimensioonide selles universumis, läbi kõikide olemasolu tasandite ja läbi terve Kõiksuse. Taevane Isa, ma palun seda Jeesuse Kristuse nimel! Jeesuse Kristuse nimel, ma nõustun, et Jumala Kaitsev Pitser on praegu minu (ja mu pere) peal. Jeesuse Kristuse nimel nõustun ma, et kõik see toimiks praegu minu (meie) elus antud tunnil täie jõuga! Amen
Tänan,see mõjub!
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Must vari inimese küljel Triinu83 5 6,637 13-09-2019, 20:37
Viimane postitus: Avatud aken
  Halb, tume energia? PsycheVioleta 12 6,576 06-01-2011, 19:09
Viimane postitus: Celtic
  Esimene juhtum minu elus - must vari? Helen 15 8,056 20-01-2008, 10:55
Viimane postitus: Helen
  Udune vari devil112 5 3,162 09-11-2007, 17:08
Viimane postitus: Helkuu