Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tume vari
Miks mite tühja koha pealt? Kui need on autonoomsed tegelased, siis mingi esemeke või muu asi neid kohale ei pruugi tuua. Üldse võivad lihtsalt nende maailma tegemised ristuda meie maailmaga. Selleks pole vaja mingeid sajanditaguseid mõrvajuhtumeid selles majas või "neetud" kammi, mis kunagi kohalikule nõiale kuulus.
Ju kass näeb loomana neid sagedusi, mis inimsilmale nähtamatuks jäävad ja inimene näeb neid kujusid püstiste varjudena.
Kas see vari siis kuidagi ahistab või lihtsalt ebvamugav ja halb sellise asjaga koos eksisteerida? Iseenesest peaksid need inimestest eemale hoidma või siis nad ei saa arugi, et inimene samas kohas nendega. See on ühte tüüpi variinimene. Teist tüüpi on need pahatahtlikumad, kes hakkavadki kollitama.
Vasta
(22-01-2013, 18:10 )põlduba Kirjutas: Miks mite tühja koha pealt?
Sest igal sündmusel on päästik.
Vasta
huvitav kokkusattumus olen näinud musta kogu liikumas.. sellest asjast suht raske lahti saada.kõige hullem se mõjutab päris palju.. tegu mingist needusega arvan. Hrmm
Vasta
Kahjuks pean teid kõikki kurvastama. Kõik need mustad kogud on vägivaldselt surnud inimesed. Peale selle on nad kaotanud ka oma mälu. Nendega ei ole võimalik suhelda. Nemad on karma rattalt maha astunud.
Vasta
(22-01-2013, 18:49 )Pia Kirjutas:
(22-01-2013, 18:10 )põlduba Kirjutas: Miks mite tühja koha pealt?
Sest igal sündmusel on päästik.

Mis ei pruugi olla seotud nende inimestega, kes seal elavad.
Vasta
No, äkki oskate soovitada mida teha üldse. Smile
Pole eriti mugav niimodi sealt toast mööda kõndida, et vahepeal keegi ees või kõrval on..
Vasta
http://mysteriousuniverse.org/2012/03/th...ow-people/

Natuke infi.
Võid ju proovida neid kõnetada. Kas need varjud reageerivad su kohalolu peale? Ehk lähevad ajapikku ise ära nagu tulidki.
Vasta
Olen märganud, et kui sealt toast mööda kõnnin, siis korraks nagu vaatab ta koridori peale, üle ukse, nagu piiluks korraks Smile
Vasta
(22-01-2013, 23:07 )karl1122 Kirjutas: Olen märganud, et kui sealt toast mööda kõnnin, siis korraks nagu vaatab ta koridori peale, üle ukse, nagu piiluks korraks Smile
Võiks foto või video teha.Alati enne üleloomulikku uskumist tuleb tavasjad ülekontrollida.

Vasta
(22-01-2013, 23:50 )Xtzone Kirjutas:
(22-01-2013, 23:07 )karl1122 Kirjutas: Olen märganud, et kui sealt toast mööda kõnnin, siis korraks nagu vaatab ta koridori peale, üle ukse, nagu piiluks korraks Smile
Võiks foto või video teha.Alati enne üleloomulikku uskumist tuleb tavasjad ülekontrollida.
On mingeid soovitusi millega- või kuidas fotot jäädvustada?
Vasta
Äkki on seal kohas peegel. Piilud ennast ja ehmatad. Ikka juhtub.
Vasta
(23-01-2013, 00:02 )karl1122 Kirjutas: On mingeid soovitusi millega- või kuidas fotot jäädvustada?
Fotokas, kaamera? Üldiselt suudavad need jäädvustada rohkem kui inimsilm näeb (spekter laiem)
Fotokaga tee mitu pilti, et tekiks võrdlushetk.

Vasta
(23-01-2013, 00:02 )karl1122 Kirjutas:
(22-01-2013, 23:50 )Xtzone Kirjutas:
On mingeid soovitusi millega- või kuidas fotot jäädvustada?
Parim oleks soojuskaamera.Selle leidmine on raske.Lihtsalt harilik fotoaparaat või videokaamera mis lülitada pidevreziimile.Kui ei jää fotole on asi kahtlane,siis võib olla tegemist hallutsinatsooniga või millegi sellisega.Smile
Parim oleks sarivõtte reziim:1 foto paari sekundi tagant,siis kergem ülevaadata.Kas seda aga kõigil kaameratel on?

Vasta
Selliste jamade vastu on lihtne lahendus, nimelt on olemas olend(id?) kes luupainajatest toituvad. Kõik mis tegema pead on kutsu ta kohale wink

Baku, söö mu unenägu või Baku aita mind on piisav sellise tegelase kohalesaamisek. Kui hea kõhutäie saab võib järgmine päev ka õnn Sinu poolel olla.
Ainus asi mis ta kohalolekule paistab vihjavat on sügav rahutunne mis tekkib. Uni ka palju parem kuid rohkem unenägusid see öö ei pruugi olla.

http://en.wikipedia.org/wiki/Baku_%28spirit%29

Uskunud on inimesed sellese looma juba üle 500 aasta.
Pärineb algselt arvatavasti Hiinast kuid Jaapanis ka väga pop elukas.
http://en.wikipedia.org/wiki/Baku_%28spirit%29
Vasta
Peeglitest pole seal küll haisugi, võtan mingipäev maalt kaamera ja siis digika Smile nägin ükspäev mingisugust kahtlast und ka, seal toas kus ma magan on keegi tapetud?
ja siis keegi tahtis voodist välja sikutada Smile unenäo järgi samune olend kes seal tapetud on Smile
Vasta
Lihtsalt pane asi filmima ja siis näed kas seal üldse midagi on.
Vasta
Motion sensor oleks abiks.
Vasta
Tegin siis sarivõtteid 1 minuti tagant, üks kahtlane pilt oli..
ehk orb?
http://www.upload.ee/image/3009932/23012013397.jpg (valge ring seinal) 30+ pildist üks selline

ja üks näide ilma selle kahtlase asjata:
http://www.upload.ee/image/3009918/23012013398.jpg
teised pildid olid kõik normaalsed

5mp telefoniga kaameraga tehtud. Smile kunagi teen veel

säilitasin üleslaadimisel originaalsuuruse!
Vasta
Kus kohas see tume kogu seal on?
Vasta
(23-01-2013, 18:06 )Pesukäru Kirjutas: Kus kohas see tume kogu seal on?

Paned äkki resizetud fotod foorumisse ja lingid originaalile? Pole just kõige mõnusam uurida 2,5 kilose servaga asja täis suuruses.

panin pildid veidi valesti Smile
Vasta
Tumedad kogud....
Puhuks siia veidi teaduslikumat juttu kõrvale. Olen lugenud teaduslikke raamatuid inimese aju funktsioonidest ja nägemisest.
Ei ole vist vaja, et kõik allikad siia ette nämmutan kohe. Jutustan oma sõnadega ümber, et arusaadavam oleks.

Need tumedad kogud, mida me silmanurgast vilksamisi näeme ja millekski-kellekski peame, on meie nägemisaparaadi vimka, mida ta teeb kui püüab üldjuhul hämaramas valguses kompenseerida.
Nimelt inimese silmad liiguvad pidevalt sakaadiliselt (maakeeli siksakitades) ja niimoodi laetakse terabaitide viisi infot sekundis aju nägemiskeskusse.
Inimese silm on tegelikult nägemisvahendinda suhteliselt mannetu tööriist. Terav ja tegelik nägemine asub otse fookuses(otse seal, kuhu oma silmad misiganes hetkel suunad), ülejäänud perifeerne nägemine pannakse ajus kokku just tänu silma pidevale liikumisele ning talletatakse nö RAM mälus(kui arvutialane laiendav selgitus siinkohal tuua).
See kõik tähendab aga seda, et meie poolt nähtav asub aga suures osas meie enda peas. Me loome ise nähtava reaalsuse. Inimese pea aga on imelik ning imeline koht - siit võime ka teha teatavad järeldused.
Iga "tume kogu" ei ole seda mitte. Aju viskab lihtsalt kelbast. Kes ei usu, harjutagu rohkem nahaga nägemist. Nii näeb ja kogeb rohkem wink

Mulle meeldiks ka uskuda fototõestusi igasugustest digifotodest, millel justkui näib peal olema "just see asi, mis kinnitaks mu paradigmat"... aga üldiselt leian, et paranormaalsete nähtuste meediumitele talletamiseks on magnetofonid ja vana hea hõbenitraat (päris fotoaparaat) parimad.

Igasuguste fototõestustega on 99% juhtudest ka sama jama - aju töötab teil inimestel nii, et otsib mustreid ja nägusid igalt poolt, kust võimalik. See on evolutsiooniliselt paika pandud omadus. Hea omadus elamiseks ja funktsioneerimiseks. Halb omadus aga millegi tõenäoliselt paranormaalse tõestamiseks.

(Tegelt ma pole nii kuri. Ma olen elanud koos poltergeistide ja muude pudulojustega terve elu. Lihtsalt räägin, et igasugu pahna ei tasu uskuma tõtata Smile )
Vasta
Tere,täna öösel ärkas laps üles,kell oli pool kolm,karjus hüsteeriliselt.Mees ärkas samuti sellepeale karjatadesLaugh
Panin tule põlema ja võtsin lapse meie vahele.Laps rääkis(4.a),et onu oli tema juures,must onu:Tal oli must särk ja mustad silmad ja ta tuli temale peale.Küsisin,et mis ta siis tegi?Näitas näppudega "klimberdades" issi seljal.Rahustasime lapse ja lasin tule,laps ütles;emme ta liigub!Panin jälle tule põlema,näitasin,et midagi pole..Laps vastas,et ta istub tema voodipeal.Küsisin;kas meie voodisse ta ei tule vastas ta,et ei.Mingi hetk ütles,et onu läks ära,nüüd ta saab magada!
Veel rääkis,et onu tuleb uksest ja tahab teda võtta aga issi kaitseb teda,viskab aknast alla.
Laps üldse ei maga hästi oma voodis,kunagi nägi meest koeraga ja siis ei maganud ta terve aasta oma voodis.Ostsin 2 ametüst kivi ja ühe roosakvartsi kivi padja alla,keerasime pea põhja,abi oli vaid nädalaks.Maja on vana vaid 5 aastat
(24-01-2013, 11:09 )Elupai Kirjutas: Tere,täna öösel ärkas laps üles,kell oli pool kolm,karjus hüsteeriliselt.Mees ärkas samuti sellepeale karjatadesLaugh
Panin tule põlema ja võtsin lapse meie vahele.Laps rääkis(4.a),et onu oli tema juures,must onu:Tal oli must särk ja mustad silmad ja ta tuli temale peale.Küsisin,et mis ta siis tegi?Näitas näppudega "klimberdades" issi seljal.Rahustasime lapse ja lasin tule,laps ütles;emme ta liigub!Panin jälle tule põlema,näitasin,et midagi pole..Laps vastas,et ta istub tema voodipeal.Küsisin;kas meie voodisse ta ei tule vastas ta,et ei.Mingi hetk ütles,et onu läks ära,nüüd ta saab magada!
Veel rääkis,et onu tuleb uksest ja tahab teda võtta aga issi kaitseb teda,viskab aknast alla.
Laps üldse ei maga hästi oma voodis,kunagi nägi meest koeraga ja siis ei maganud ta terve aasta oma voodis.Ostsin 2 ametüst kivi ja ühe roosakvartsi kivi padja alla,keerasime pea põhja,abi oli vaid nädalaks.Maja on vana vaid 5 aastat
Kirjutasin siia,sest siin oli üks pilt luupainajast ja laps ütles,et temal on samasugune

Vasta
Esmane soovitus nüüd on see, et tõsta ümber kõik voodid. Kui võimalik pane teise seina, kui mitte, siis piisab kui liigutad niipalju eemale oma algasendist, et sinu ja kaaslase magamiskohad endiste asukohtadega enam ei kattu.

Pealegi olen kirjutanud vaimsete kaitsete loomisest ka enda poolt algatatud teemas.
http://www.para-web.org/showthread.php?tid=1688

Aga siiski. 100% lise kindlusega saad tumedatest jõududest lahti kui kasutad Jeesuse Kristuse nime. Seega esita oma kodus, oma voodis, oma lapse juures või kus iganes järgmine palve:

Taevane Isa, Jeesuse Kristuse nimel, ma lõhun, purustan, lagundan ning muudan puhtaks energiaks iga needuse, loitsu, vande, siirde, psüühilise mõju ja rünnaku, mis on asetatud mulle (ja minu perele, minu mehele/naisele <nimi>, minu lapsele <nimi>) kas selles elus või mõnes teises, kas selles universumis või mõnes paralleelses, ükskõik millisel põhjusel, ükskõik millise inimese, olendi, nõia, okultse allika, psüühilise allika, tehnoloogia või mõne muu olendi või olemuse poolt. Taevane Isa, ma palun seda Jeesuse Kristuse nimel! Amen

Taevane Isa, Jeesuse Kristuse nimel, ma tekitan nüüd enda ümber (ja oma pere, minu mehe/naise <nimi>, minu lapse <nimi> ümber) läbistamatu, läbitungimatu, mitmekihilise, mitmefaasilise, mitmespektrilise, mitmesagedusliku ruumi - multidimensionaalse, katkematu ja igikestva energiavälja ümber oma (meie) füüsilise keha, eeterkeha, astraalkeha ja minu kõikide teiste energiakehade ja kõikide nähtavate ja nähtamatute komponentide, milledest ma (meie) koosnen, läbi kõikide aeg-ruumide, ajajoonte ja dimensioonide selles universumis, läbi kõikide olemasolu tasandite ja läbi terve Kõiksuse. Taevane Isa, ma palun seda Jeesuse Kristuse nimel! Jeesuse Kristuse nimel, ma nõustun, et Jumala Kaitsev Pitser on praegu minu (ja mu pere) peal. Jeesuse Kristuse nimel nõustun ma, et kõik see toimiks praegu minu (meie) elus antud tunnil täie jõuga! Amen
Vasta
Palveid võib ka teistele suunata. Näiteks siin on magamamineku palve ja palve õudusunenägude eemalehoidmiseks. Kahjuks ei oska selliseid asju hästi eesti keelde tõlkida seega peab inglise keelega praegu leppima:

Bedtime Prayer One
Now I lay me down to sleep
Through the twilight, and dark so deep
Earth and Water, Fire and Air
Stay with me while Mom's not there
Elements guide me through the night
And leave with thanks at mornings light

Bedtime Prayer to Keep Nightmares Away
Mother Earth and Father Sky
Cradle me here where I lie.
Keep me safe the whole night long
As I rest in your arms so strong.
Mother Earth and Father Sky
Keep me safe here where I lie.
Vasta
(08-08-2012, 22:06 )Paladin Kirjutas: Lase see "tume vari" valgusega pilbasteks. Laugh
Aga tõsisema poole pealt, võid üritada omale kaitsva energiakilbi peale panna nagu osades kohtades õpetatud.

Nüüd kui ca aasta on möödas sellest, kirjutan mis juhtus. Mõni aeg (mõned kuud) hiljem peale oma postituse panemist jäin ma haigeks. Kolm päeva peale haigestumist ei suutnud ma süüa, juua ega kõndida. Kiirabi käis järel ja olin mitu nädalat haiglas. Seal ka ei saadud aru, mis mul viga on. Igasuguseid uuringuid tehti. Ma ei saanud endiselt süüa, juua ega käia. 14 päevaga kaotasin 14kg kehakaalust. Kaks nädalat nägin painajalikke ja õõvastavaid asju unes, võimatu oli üles ärgata. Nüüd alles aasta pärast olen suutnud tasapisi unustada, mida nägin. Tervis läks alles siis paremaks, kui hakkasin unes nägema ainult mingit valget valgust, see kestis mitu päeva ja siis suutsin kõndida ning ise süüa. Ca. kuu olin kokku töölt eemal. Üks suur muutus oli see, et kui olin terve, siis ei ma suutnud enam taluda liha söömist ega ka lõhna. Isegi poes käies läks süda pahaks kui möödusin lihaletist. Varem olin suur lihafänn. Nüüd söön suuremas osas taimset ja liha väga harva.
Kui koju tagasi tulin, tõstsin magamistoa ümber. Mitu kuud kartsin magama jääda, mõtlesin et painajad tulevad tagasi. Siis hakkasin endale kilpi tegema.
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Must vari inimese küljel Triinu83 5 6,354 13-09-2019, 20:37
Viimane postitus: Avatud aken
  Halb, tume energia? PsycheVioleta 12 6,470 06-01-2011, 19:09
Viimane postitus: Celtic
  Esimene juhtum minu elus - must vari? Helen 15 7,824 20-01-2008, 10:55
Viimane postitus: Helen
  Udune vari devil112 5 3,066 09-11-2007, 17:08
Viimane postitus: Helkuu

Alamfoorumi hüpe: