•  Eelmine
  • 1
  • 2
  • 3(current)
  • 4
  • 5
  • ...
  • 11
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kogemused ufodega ja ufo nähtused Eestis
1991. a Keilas külastasid ufod mu vanavanaema korterit, kus me kahekesi olime. Nad väidetavalt tulid läbi seina siluettidena. Vanavanaema viidi nö laevaga kuskile, kus oli olnud liiv ja ümber oli kadakatest ring. Ma ei tea, mida temaga tehti, aga järgmisel päeval läks ta kirikusse ja ta jalad olid olnud tulipunased ja tal oli süda paha.
See on arvatavasti mingi enda poolt välja mõeldud 'film', mida mina mäletan, sest olin umb 6-kuune. Magasin pulgavoodis ja korraga ärkasin ning nägin enda voodi ümber paari kastikujuliste peadega, erinevat värvi, ümmarguste silmadega tegelast mind vaatamas.
*Sellest alates kogus mu vanavanaema ufode kohta artikleid..kahjuks on need ära visatud.

Emale rääkis lasteaiakasvataja kunagi, et oli näinud koos minu rühmaga väljas olles(Tondil) taevas tundmatuid objekte, mis olid kastikujulised. Mina olevat segi ajanud selle korra eelnevaga(väljanägemise suhtes).

Olen kuulnud, et Keilas on veel ufosid nähtud, aga täpsemalt ei tea.
Vasta
Umbes 15 minutit tagasi nägin taevavõlvil lendavat objekti. Vaatasin täiesti juhuslikult aknast välja ning nägin seal horisontaalselt liikumas suurel kiirusel hästi heledat (nagu mõni hästi hele täht) objekti. Vaatlus kestis umbes 30 sekundit, peale mida tormasin õue, kuid paraku oli objekt siis juba kadunud. Teen selgelt vahet öösel lendavate lennukitel, sputnikutel ning muudel meile tuntud lendavatele objektidel, kuid antud objekt oli mulle tundmatu.

Vaatlus ise toimus Viljandi maakonnas, Karksi vallas kus on viimasel ajal üpris palju tundmatuid objekte lendamas nähtud.

Igastahes hoian täna öösel (pikk öö tuleb Bleh) taevalaotusel silmad peal, sest kunagi ei tea...
Vasta
kusjuures nägin sama värki....kuskil jah 30sekki ja siis kustus ära...vahepeal muutus heledamaksSmile
võis ka olla mingi maa tehiskaaslane mis põles atmosfäätis.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: zeus
kusjuures nägin sama värki....kuskil jah 30sekki ja siis kustus ära...vahepeal muutus heledamaksSmile
võis ka olla mingi maa tehiskaaslane mis põles atmosfäätis.
Kus kandis sa täpsemalt elad?
Põlemisteooria on päris loogiline.
Vasta
elan karksi lähistel....aga ilmselt oli tegu siiski põlemisegaSmile
seda ma ei teadnudki et karksis viimaselajal on PALJU tundamtuid objekte nähtud.. (H)
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: zeus
elan karksi lähistel....aga ilmselt oli tegu siiski põlemisegaSmile
seda ma ei teadnudki et karksis viimaselajal on PALJU tundamtuid objekte nähtud.. (H)
Jaanipäevaliste lugu oli isegi kuskil ajalehes.
Vasta
Juhtus selline asi siis kui eelmine nädal krimmis käisin. jalta linnas vms. jalta hotellis 10. korruse rõdult nägin siis jõle kahtlast objekti. esimest korda märkasin toda mere kohal(kõrgust hinnata ei osa aga pakun et ikka kõrgel) meri oli u 100 m hotellist ja liikus üle linna ja kadus lõpuks silmapiiri taha(mägede taha) objekt ise oli umbes nagu sateliit kaks "tiiba" ja keskel väiksem junn. aga minu meelest asi oli liialt madalal et olla sateliit. liikus too asi külg ees("tiib ees siis") ja oli eredat kollast värvi mis pakun et võis olla päikese peegeldus.

Pildistamise mõtte peale ei tulnud kogu vaatluse käigus(kestis u 4-5min). ka peale vaatlus u tunnike ei mõelnud sellele, küll aga tegin väikese kritseldise et paremini meeles seisaks. nüüd mõtlen et kuradi loll olin küll.
Vasta
13.10.2007 21:09 nägin tundmatud sigarikujulist lendavat objekti mööda 10kV kõrgepingeliini ülemist traati libisemas. Sellel oli all punane vilkuv tuli. Pärast kolme postivahet see tõusis õhku ja kadus helesinise sähvatuse saatel.
Vasta
Mu ema rääkis mulle, et kusagil aastal 1991 olid nad(ema, isa ja naabrid) näinud kusagi Läti pool UFO-t(Unknown Flying Object).Naabrid olid väljas keset ööd(mul pole õrna aimugi miks, nii, et selle kohta palun mitte küsimusi ehitada) ja kutsusid mu vanemaid vaatama, et kusagil kaugemal on mingi valguskogu, mis lendab.Nad jälgisid mõniaeg seda kogu(UFO-t arvatavasti) ja järsku tulid maapinnalt väiksemd valguskogud(mingi 4-5 tükki) mis lendasid suurema valguskogu(arvatavasti emalaeva) sisse.Peale seda suurem kogu kadus suure kiirusega.
Vasta
http://realufos.blogspot.com/
Vasta
Kunagi nägin Paljassaare poolsaarelt Lasnamäe poole vaadates Lasnamäe majade vahelt üht seisvat tulukest. See oli suhteliselt kõrgel niiet ma ei ajanud seda kindlasti segamini laternaga. Seisis teine seal umbes minut ja äkki hakkas too kiirendama, ja kiirendas Pirita poole majade taha. Kust ma teda enam edasi ei näinud. See toimus umbes kell viis päeval ja suvine aeg oli. Lennuk.. vb isegi oli lennuk. Teadavasti maandumisel pannakse esituled põlema Laugh. Minuteooria on ,et lennuk lendas täpselt meiepoole ja vaikselt lihtsalt pööras ära... aga lennukil on tavaliselt mitu tuld. kui ta lõpuks ära keeras oleks ma näinud vilkuvat tuld aga sellel oli ainult 1 kollane tuli.
Vasta
ufodega olen ka kokku puutunud lapsepõlves... oli talv, ma käisin siis veel mingites algklassides. läksin vennaga mäele kelgutama. need asusid metsavahel. mina olin väike ja ei julenud kõige suuremale mäele minna ja olin üksi väiksemal. lasin rõõmsalt liugu, kui nägin päikest. sama suur, samamoodi helendas. aga järsku hakkas see liikuma ja lendas metsataha... jooksin venna juurde ja rääkisin talle ka... nuh, naerdi ikka korralikult välja. ka selle ajan ma liigse kujutlusvõime süüks... aga kes teab, mis sellel ilusal talvepäeval juhtus...
Vasta
Vanaema rääkis, kuidas ta oli kord apteeki kiirustanud lapsele palavikurohtu tooma. Aasta pidi minu mälu järgi olema vist umbkaudu 1968 ja 1977 vahel, kahjuks puudub hetkel võimalus täpsemat järelepärimist esitada. Vaadanud siis korraks nii muuhulgas taevasse ning näinud tüüpilisimat kirjeldatud UFO-t: sigarikujuline, ümarad aknad selgelt eristatavad. Masin liikus suhteliselt madalal, kiiresti ja helitult. Kuivõrd mure lapse pärast oli aga prevalveerivam kui taevas nähtav, siis tormas ta nähtust pikemalt silmitsemata apteeki. Alles hiljem kodus AK-d vaadates ja teemakajastust nähes taipas, et jaa, õigus, tema nägi ka seda imeasja.

Tegu oli üsnagi kuulsa juhtumiga, mäletan, et leidsin selle kohta ka Internetist viite (hetkel kahjuks leida ei õnnestu) - masin tuli vist Läti poolt, NL hävitajad olevat seda tagagi ajanud kuni see Soome lahe kohal järsku jäljetult kadus.

Muide, pisut OT, aga mu vanaema keeldub hoolimata nähtuse tunnistajaks olemisest kategooriliselt UFO-desse uskumast, öeldes, et tema enne ei usu, kui on elusate tulnukatega kohtunud ja mingisugune "kummalise kujuga lennuk" ei ole tema jaoks veel mingi tõestus. Seda lugugi rääkis ta mulle täiesti muuseas, 1990. keskpaigas Kersna juhtiud UFO-teemalise saate taustaks, viidates, et näe, tema on näinud, AGA kuivõrd UFO talle midagi ei teinud, siis ju pidi see ikka inimeste toodang olema. wink

Muudetud: 9-12-07 kell 00:13:54 morgana
Vasta
Proovin ka siis ühe enam-vähem korrektse raporti teha.

Aeg: 2003 juuli-august u 7.00 hommikul
Must hiiglaslik kolmnurk
Varahommikult tööle minnes, keeras juht Märjamaa poolt tulles Tallinna poole. Kohe peale keeramist, märkas juht taevas suurt musta kolmnurka. Juht sõitis obekti alt läbi, aga kuna hirm ja ehmatus oli suur, kiirustas juht minema ega süübinud objekti pisidetailidesse ega trajektoori. Läbi katuseluugi siiski jäid silma 6 helendavat tuld põhja all.
[Pilt: Untitled-2_copy.jpg] [Pilt: Untitled3_copy.jpg] [Pilt: 11.jpg] [Pilt: 22.jpg]
Objekt oli puude latvadest u 5-10 meetri kõrgusel ja liikus juhi jaoks (tee-, mootorimüra) hääletult.

Antud kant on asjahuviliste jaoks muidugi tuttav.....

Muudetud: 26-12-07 kell 23:34:28 Tom
Vasta
Jätkan

Aeg: 1995.a. August. Õhtune aeg.
Must hiiglaslik kolmnurk, must ümmargune objekt
Seltskond (4 inimest) veetis suveõhtust aega õues, kui korraga märgati Tallinna poolt lähenevat suurt kolmnurka kõrgel lendamas- silmajärgi umbes "sama kõrgel kui lennukid" ehk 5-8 km. Objekt oli aga tunduvalt suurem kui lennuk, ehk võis olla kuni 100m kaateti pikkusega.
Hetk hiljem lendas objektile üle saare vastu umbes sama suur ümmargune objekt. Vaatajatele tundus, et nad põrkavad kohe kokku. Siiski jäid nad vahetult enne kokkupõrget seisma ja "mõtlema". Mõnikümmend sekundit hiljem objektid lahkusid Soome-suunas. Objekte jälgides tabas vaatlejaid hetkeline ja õrn rambestus, tardumus, hüpnoos. Mõlema objekti põhjal olid eredamad valged "tuled". Lisaks oli ümmargusel objektil keskel veel oranz "tuli".

[Pilt: ufokolm.jpg]

-------------------------------------------
Aegna vol2

Aeg: 1997.a. 15, 16, 18, 20, 25 august.
Suur, õrnalt helendav sigarikujuline tundmatu lendav objekt.
Seltskond nägi kahe nädala jooksul korduvalt üht objekti öötaevas. Kord madalalt puudekohalt üle lendamas, tihedamini u 2-3km kõrgusel.
Objekti jälgiti nii paigalseisvana kui ka liikuvana. Liikumisel kostus "vene kohviveski" sarnane hääl. Vaatlus lõppes enamasti sellega, et objekt lihtsalt "haihtus" vihina saatel.

[Pilt: vorst.jpg]

Muudetud: 7-1-08 kell 20:53:25 Tom
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Scofield
Kui ma õhtul ükskord magama hakkasin jääma vaatasin niisama aknast välja nagu igaõhtu ja siis seal vilkus midagi (i) Arvasin et mingi lennuk või täht aga siis see liikus väga kiiresti ühest kohast teise ja mõtlesin mida fakki. Ei tea kas see oli ufo või olen ma hull.

Olin maal, Peipsi ääres Lõuna-Eestis. Hakkasin just magama heitma kui aknast hakkas mulle silma ka selline vilkuv täpp. Muidu oleksin lihtsalt käega löönud ja mõelnud, et tegu lennukiga aga siis panin tähele et see liigub väga kahtlaselt üles-alla, paremale-vasakule ja väga kiiresti. Vaatasin seda täppi ikka tükk aega aga siis tüdinesin ära (kusjuures terve selle aja liikus) ja läksin magama. Järgmine öö seda enam ei olnud.
Vasta
http://www.sloleht.ee/index.aspx?id=262135
Vasta
siin saab jälgida sateliitide asukohti vms.
http://science.nasa.gov/Realtime/jtrack/...ack3D.html
Vasta
2007 suvi, Pärnumaa. Ühe teatutd ajakirja suvepäevadel. Oli õhtune aeg ja kõik olid kogunenud tule ja ansambli ümber. Need, kes vaadata ei osanud, ei pannud midagi tähele.Enamik, see tähendab. Ega ma ise ei oleks ka märganud, kui mu ema poleks mulle öelnud, et vaata taevasse. Ta ei öelnud rohkem midagi. Paar päeva hiljem rääkis ta, et oli justkui kangestunud. Vaatasin osutatud suunas ja märkasin taevas üksikut pilve. Tagapool liikusid veel mõned pilved. Ei midagi imelikku. Kuid pikemal jälgimisel märkasin taevas toimuvaid veidraid asju. Esiteks, tagapool liikuvad pilved. Nad tulid järjest, aeglaselt ja liikusid kõik ühte puntki, kus nagu koondusid. Ma ei oska selle jaoks paremat sõna leida. Üks jäi seisma ja liikus tagurpidi, kuni kadus silmapiirilt. Ja see kõige eespoolne pilv... Ta liikus vaikselt, märkamatult aina tahapoole, kaugemale, kõrgemale taevasse, kuni kadus. Olen kindel, et tegemist oli nende laevadega ja neid oli palju. Mitte ühedki "pilved" ei käitu niimoodi.

edit: see kõik kestis umbes pool tundi.

Muudetud: 9-2-08 kell 13:08:45 Eluciaelin
Vasta
Minul endal küll pole nendega kokkupuudet olnud, kuid mu isa elukaaslane rääkis, et kui ta väike oli ja lastega väljas oli, lendas üle taeva ümmargune ketas, millel oli palju tulesid küljes. Siis nad olid tuppa ema juurde jooksnud, et "emme emme lennuk tuli" (või umbes niimoodi). Siis ema oli õue läinud ja lastele öelnud, "et teate mis see on see pole lennuk vaid UFO". Siis nad läksid tuppa, panid ukse kinni ja siis oli ketas ära lennanud.
Vasta
Nägin (ma vähemalt arvan) UFO-t u 10 aastat tagasi. Olin siis vanaema juures külas. Vanaema elab mul Lääne-Virumaal metsa sees talus. Rahulik mõnus koht puhkamiseks ja midagi karta ei ole vaja - nii ma vähemalt sellel hetkel mõtlesin. Oli talvine jõuluõhtu ja vanema oli läinud oma sõbrannale külla. Mina oli siis üks talus ja rookisin välja lund, kui äkki märkasin u 1km kaugusel vanaema talust, et poe korstnast tuleks nagu rohelist suitsu. Mõtesin endamisi, et pood ju ei tööta talvel ja suitsu sealt ka tulla ei saa. Ühtäkki oli suits kadunud. Läksin siis tuppa telekat vaatama ja unustasin kogu loo. Kell oli u 17:00 kui kuulsin väljast, et meie koer haugub vahetpidamata. Olin uudishimulik ja läksin köögiaknast piiluma ja nägin heledat valgust. Valgus tuli aknale lähemale ja pimestas minu nägemise. Mõtlesin endamisi, et läheks/kaoks see valgus ometi ära. Lõpuks kadus valgus köögiakna juurest ära. Olin juba rahunenud, kui see asi terve talu elutoa ära valgustas. Oli väga hirmul, läksin lülitasin elektrikapist väljas oleva kuuse lambid ära ja toast ka tuled. Mängma jäi ainult telekas. Õue ma minna ei julgenud, kuigi vahepeal käis küll mõte läbi naabrite juurde jooksta. Aga siis mõtlesin, et see asi saab mu tõenäoliselt enne kätte kui ma sinna kohale jõuan. Mõtlesin ainult ikka, et kaoks see asi ära. Vaatasin veel pimedas majas äbi köögiakna, et mis seal välja siis toimub. Nägin jälle seda valgust, seekord koera juurde liikumas. Koer haukus ikka veel. Valgus liikus koera juurde, koer ainult niutsatas ja jäi lõpuks vait. Valgus oli jälle kadunud. Umbes kella 19:00 ajal tuli minu onu vanaema juurde. Ma küsisin, et kas ta nägi ka maja juures mingisugust valgust, aga tema ei näinud midagi. Kui onu oli koju tulnud, siis julgesin nüüd vaikselt välja minna. Nägin, et koer oli ketist lahti. Panin koera ketti tagasi ja küsisin onu käest, et kas tema tegi koera ketist lahti, aga jällegi ei olnud seda minu onu teinud. Läksin lõpuks hirmunult magama ja nägin terve öö unes õudusunenägusid lendavatest taldrikutest jms (ma ei hakka neid siin kirjeldama, sest jutt lähek muidu väga pikaks). Hommikul kui vanaem koju tuli küsis ta, et kas mina rookisin hoovi nii puhtaks. Imestasin, sest ma olin lund rookinud ainult poole hoovini. Lõunaks olin juba maha rahunenud ja kogu loo vaikselt unustanud. Jäin õhtul hilja veel õue koeraga mängima, kui äkki hakkas koer jälle vahetpidamata haukuma ja ühes suunas vahtima. Jäin siis ka vaatama, et mida koer jälgib. Kui nägin seda, mille peale koer haugub, siis hakkas mul väga kiire tuppa minemisega. Jooksin tuppa, aga uudishiumu sai minust võitu ja ma jäin uks vahelt veel piiluma seda asjandust. Nägin mitte eriti kaugel talust - u 500 m kaugusel metallset ümarat objekti, millel oli väga palju heledaid tulesid külje peal. Nii ma siis imetlesin seda objekti u 5 min ukse peal. Lõpuks läksin tuppa ja tahtsin vanaemale ka öelda, et näe tule vaata mis seal väljas on. Aga miski nagu oleks mind takistanud. Läksin lihtsalt magamistuppa ja otsejoones akna poole. Nägin jälle seda sama objekti. Otsustasin, et nüüd kutsun küll vanaema vaatama. Lõpuks, kui hakkasin teda kutsuma tuli see objekti magamistoa aknale lähemale ja keerles väga kiireti, külgedelt tuli veel punane valgus välja ja haihtus sekundiga. Pärast seda juhtumit (ka selle ajal) oli mul selline tunne, et nad (kes iganes nad siis ka poleks olnud) suhtlesid minuga nagu telepaatilisel teel. Ma ei oska seda kirjeldada, aga imelik see oli. Olen selliseid asju veel paar korda näinud, aga mitte enam nii lähedalt kui siis. Mind taksitas seda lugu oma tuttavatele rääkimast tõsiasi, et ega keegi mind ei usu või siis peetakse mind imelikus vms. Vähemalt alguses kui julgesin vanaemale rääkida, pidas ta mind imelikus - ei uskunud mind. Alles hiljem ta tunnistas, et nägi selliseid asju seal samas, pärast seda kui ma olin tagasi koju sõitnud. Lõpuks ta ütles, et usub nüüd mind. Selline lugu siis minu poolt.
Aga eks uskuma hakkame alles siis, kui oleme neid oma silmaga näinud (aga ega ma täpselt ei oska nendele asjadele ikka seletust leida:S).
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Bubblegum
Muide, morgana, sul on lahe vanaema Smile.

Ojaa! Lisaks on ta tõeline skeptik - tema pärast võiks rohelised mehikesed tal kas või koduõuel ringi jalutada, väga suure tõenäosusega kirjutaks ta need a'la kõrge vererõhu arvele ega hakkaks nähtust teistele rääkimagi.

Muide, leidsin vist ka asjaomase viite üles: link . Vanaema silmas seda objekti Võru kesklinnas, Katariina kirikust mööda minnes.
Vasta
www.hot.ee/fiction/artiklid/ufo.htm
Vasta
Tallinn-Pärnu maanteel Libatse kandis (ja ka Rapla poole natuke) leidus varem neid puinakasoran¾e tulekerasid küll. Ja seal läheduses on üks raba, kus kohal ka suht palju kerakujulisi ilminguid märgatud. Praeguse kohta enam ei tea, kuna paiknen nüüd Tallinnas.

Muudetud: 24-5-08 kell 17:55:36 tulekera
Vasta
Mina usun ka.
2004. a. Septembris elasin Õismäe üürikas 12-dal korrusel, toa aknad olid suunaga Harku järve poole ja nägin ühel õhtul ovaalset kahvatuvalget objekti,mis tuli järve poolt ja lendas Mustamäe poole.Obekt lendas nii kõrgel kui allpool 12-dat korrust ja ülevalpool tänavavalgustuslampe.
Vasta

•  Eelmine
  • 1
  • 2
  • 3(current)
  • 4
  • 5
  • ...
  • 11
  • Järgmine 

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus