Postitused: 69
Teemad: 2
Liitus: Jul 2007
Täna varahommikul s.o. 6 juuli 2008 kell 00:30 nähti Pärnus ebatavalist lendavat objekti. Üleni kollane, (hõõguv) lambikupli kujuline , mis ei tekitanud mingit heli. Oli vaadeldav mõned sekundid. Nägijaid oli kolm: 1 täiskasvanu, 2 last.
Postitused: 1
Teemad: 0
Liitus: Jul 2008
6.juuli varahommikul, kell 00:30. koht: valgamaa, tõlliste vald, sooru
kaks inimest nägid paar sekundit erkrohelist lendavat objekti. lendas horisontaalselt, suunaga läänest itta, ilma hääleta.
???
Postitused: 29
Teemad: 1
Liitus: Mar 2006
Kaks korda olen midagi säärast näinud, mille kohta kohest seletust pole leidnud. Kahtlemata polnud tegu roheliste mehikestega, kuid "tundmatud lendavad objektid" nad minu jaoks siiski olid. 2004 või 2005, päris kindel ei ole, õhtul kell 21 paiku (suvel, valge oli) vaatlesin Tallinnas Kristiine linnaosas umbes kümnendiku Kuu suurust hõbejast objekti(väga lapik ovaalne, nagu kurk), mis lennuki kohta ebatavaliselt üliaeglaselt liikus-siiski liikus, mitte ei seisnud-väga särav polnud, aga eredam kui päevane Kuu näiteks. Jälgisin seda kuskil 10 minutit, asi liikus vaikselt põhja poole. Siis tuli buss, läksin peale, pärast enam ei leidnud seda taevast. Ise pidasin seda lennukiks, millelt Päike peegeldus. Kummaline oli ainult asjaolu, et ta nii aeglaselt ja nii kaua nähtav oli. Selle 10 minuti jooksul liikus ta üsna vähe edasi , enamasti lennukid kaovad selle ajaga silmist. Mingit suitsu või saba tal taga polnud.
Teine kord nägin kahtlast objekti 2006. a Pirita jõekäärus metsa kohal. Oli september, filmisin ilusaid jõevaateid seal saarel. Äkki vaatan: metsa kohal korralik tume objekt. See oli suht suur, paistis nagu pool Kuud, tume ja ovaalne, ei liikunud. Poole tunni jooksul vaatasin seda ja naersin omaette, et näe, UFO. Filmisin ka seda asja. Ise pidasin ja pean siiamaani seda diri¾aabliks või õhupalliks. Kummaline jällegi see, et ta püsis paigal ja teiseks, zoomitunagi ei paistnud tal olevat küljes tüüre või muud dirizaablile iseloomulikku. Igatahes vahepeal käisin metsavahelist teed pidi ja hiljem sama koha poole vaadates oli asi kadunud. Kodus vaatasin videot nii-ja teistpidi, jõudsin arvamusele, et eks ta üks suur tume ovaalne õhupall oli kuskil taevasd.
Postitused: 66
Teemad: 2
Liitus: Jun 2007
http://www.elu24.ee/?id=24375
Rääkis ka ,et järsult on saganenud sellised juhtumid maailmas!
Kas varsti on oodata rünnakut?
Postitused: 45
Lugege palun kommentaare saate teada mis lambid need olid
Postitused: 2,838
Teemad: 101
Liitus: Apr 2004
Huvitav, ühed väidavad et olid küünlad õhupallidega Leigo järvelt ja teised, et 20 hiina lambikesed.
Mõlemad suht tõenäolised, (kuid kas see seletab tänast ilma?)
Postitused: 67
Teemad: 3
Liitus: Aug 2007
Arvan, et mingi õhupallid ega hiina lambikesed need küll ei olnud, sest tõenäosus et nad korraga ära kustuvad on ikka väga väike, 67km leigolt rännata tuulega ja siis äkki kaupluse kohale seisma jääda on ka ikka apsurdne.
Postitused: 1,113
Teemad: 90
Liitus: Oct 2004
Ma küll miskit ei näinud, aga arvan, et kui tõesti olid need Tartust ühe noorpaari poolt üles lennutatud paberlaternad, siis on võimalik küll, et neid ka kaugemal nähti. Seal ülal puhub hea kiire tuul ja need lendavad vidinad saavad seal korraliku kiiruse, mis kannaks neid üsna kaugele, enne kui nad ära põlevad. Leigo, jah, võib ehk liig kaugeks jääda... Teeks õige ka ise katse ära? Et meisterdaks posu neid lendavaid paberlampe, laseks need öösel linna kohale lendu ja jälgiks neid?
Postitused: 161
Teemad: 5
Liitus: Mar 2007
Väga huvitav igal juhul. Kõigepealt väike show Tartus ja siis Tallinna poole teele.
Pakuks, et tegemist oli sondidega (probe), mis siis skännisid kõike.
Tähtis on see moment, mis toimub pärast selliseid uudiseid. Mida rohkem on maailmalõpukuulutajaid/uskujaid seda halvem kõigile!
Postitused: 6
Postitused: 45
Mida te jamate, kõik nägid ufosid aga neid pulmades üles lastud lampe ei näinud keegi?
Postitused: 107
Teemad: 9
Liitus: Nov 2006
Küllap need ikka siis mingid taevasse lastud laternad olid kui sääraseid asju tol ajal seal keegi taevasse valla päästis. Selliseid asju saab lausa e-bayst tellida ju.
Ja kamoon, mingi ilmaennustuse jutt ajab küll pehmelt öeldes naeru peale. Kui maavälised tsivilisatsioonid meid tõepoolest külastavad siis suure tõenäosusega on neil siin prioriteetsemaid muresid kui Tartu ilm
Postitused: 107
Teemad: 9
Liitus: Nov 2006
Tsitaat:Algselt postitas: Kaabulott
Kaks korda olen midagi säärast näinud, mille kohta kohest seletust pole leidnud. Kahtlemata polnud tegu roheliste mehikestega, kuid "tundmatud lendavad objektid" nad minu jaoks siiski olid. 2004 või 2005, päris kindel ei ole, õhtul kell 21 paiku (suvel, valge oli) vaatlesin Tallinnas Kristiine linnaosas umbes kümnendiku Kuu suurust hõbejast objekti(väga lapik ovaalne, nagu kurk), mis lennuki kohta ebatavaliselt üliaeglaselt liikus-siiski liikus, mitte ei seisnud-väga särav polnud, aga eredam kui päevane Kuu näiteks. Jälgisin seda kuskil 10 minutit, asi liikus vaikselt põhja poole. Siis tuli buss, läksin peale, pärast enam ei leidnud seda taevast. Ise pidasin seda lennukiks, millelt Päike peegeldus. Kummaline oli ainult asjaolu, et ta nii aeglaselt ja nii kaua nähtav oli. Selle 10 minuti jooksul liikus ta üsna vähe edasi , enamasti lennukid kaovad selle ajaga silmist. Mingit suitsu või saba tal taga polnud.
Teine kord nägin kahtlast objekti 2006. a Pirita jõekäärus metsa kohal. Oli september, filmisin ilusaid jõevaateid seal saarel. Äkki vaatan: metsa kohal korralik tume objekt. See oli suht suur, paistis nagu pool Kuud, tume ja ovaalne, ei liikunud. Poole tunni jooksul vaatasin seda ja naersin omaette, et näe, UFO. Filmisin ka seda asja. Ise pidasin ja pean siiamaani seda diri¾aabliks või õhupalliks. Kummaline jällegi see, et ta püsis paigal ja teiseks, zoomitunagi ei paistnud tal olevat küljes tüüre või muud dirizaablile iseloomulikku. Igatahes vahepeal käisin metsavahelist teed pidi ja hiljem sama koha poole vaadates oli asi kadunud. Kodus vaatasin videot nii-ja teistpidi, jõudsin arvamusele, et eks ta üks suur tume ovaalne õhupall oli kuskil taevasd.
Ega sa videot meiega jagada ei taha või ei ole ta sul arvutis?
Postitused: 319
Teemad: 7
Liitus: Jan 2008
Siin ka mõned pildid nendest Tartu ufodest(?) :
http://www.elu24.ee/?id=24484
Huvitav on igatahes!
Muudetud: 5-8-08 kell 21:31:34 Cthepy
Postitused: 1,743
Teemad: 16
Liitus: Sep 2007
Mäletan sellest Paldiski objektist seda, et oli pikk artikkel lehes koos kaardiga. See kukkus mujale maha , kui reaktori alla.Selle ümber ehitati pikk madal hoone. Siis tulid Moskvast grupp kindraleid ja muid tegelasi, kes asusid seda nn objekti uurima. Seda taheti võinsa lasriga lahti lõigata,saadi ainult paar mm sügavusele, siis toimus plahvatus. Paljud uurijad said kohapeal surma. Objekt kadus ise maasisse ja on praegugi seal, ligikaudu 300 m sügavusel. Seda ei hakatud enam välja puurima,ikkagi paepinnas.
Millisena inimene neid objekte näeb, sõltub tena hinge psüühhikast. Sellest ka ühe asja erinevad kirjeldused. Mul on endal ka kogemused nendega kokku puutest. On häid ja halbu. Nii,et kõik oleneb selle nägijast.
Postitused: 38
Teemad: 0
mtea, vb see on offtopic aga ma tahaks ikkagi enda kogemusest rääkida.
ühest küljest see on üsna kahvatu võrreldes osade ufo lugudega.
enivei lugu ise juhtus umbes 9-10 aastat tagasi. vb paar aastat lisakski. ühel hommikul, ulmeliselt sombune sügishommik hakkasin bussi peale minema ( käisin 2 klassis ja vend lasteaias) ning hakkasime koos bussijaama minema. ühel hetkel olles käinud vb 200 meetrit lihtsalt juhuslikult läks pilk taevasse. See mis ma seal nägin oli veidi otsekou unenäoline. otse pea kohal "hõljus" midagi nagu posti kujulist. Nagu lai kriips. umbes 20 meetrit puulatvadest kõrgemal. ta ei liikunud tavapäraselt vaid otsekui teleporteerus ühes kohas teise. mitte järsult, vaid otsekui sulades ja tuimalt, 10 meetri kaupa, üritades justkui pilgu ulatusest välja pääseda. loomulikult lõin pilgu maha, hõõrusin silmi jnejne. vaatasin uuesti ja ikka sama asi. ütlesin siis vennale et vaata korraks üles. ta vaatas. tema kirjeldus sõnasõnalt oli ahjupann. ümar ja lapik, kuigi ma võin vanduda et ma nägin nagu sigari(posti kujulist) ok. ma polnud talle öelnud et ta sealt midagi otsiks vaid lihtsalt ütlesin et vaata üles. saades aru et ka tema seal midagi näeb tuli ikka hirm nahavahele ja sama tal. umbes ülejäänud 400 meetrit panime jooksuga otse bussijaama poole vahepeale jäi üks maja. ennem seda maja vaatasin veelkorra vilksamisi taevasse. objekt oli kõrgust kogunud ja hakkas otsekui poolduma. kriips laienes veidi va vahele tekksi täpselt taevakarva lõhe mis laienes kattes musta osa täielikult. siis sulas see pilvevärvi.
tean et see ei ole ei mingid tuled ega midagi ja see liikus hoopis teisiti kui ma olen videotest näinud. jutu seab veel kahtluse alla see et väikevend kirjeldas mul hoopis teise kujuga objekti ent samas ta ju NÄGI ka seda. Siiamaani kummitab see mind, nagu oleks see juhtunud viis minutit tagasi. nüüd lihtsalt pidin rääkima. mitte et ma ennem poleks rääkinud aga tollel ajal tõi see kaasa minujaoks enneolematu meediakära (ikkagi 2 klass) mingid ajakirjanikud helistasid kooli ja sl õl käis üks kodus. ja üldse kõik olid kihevil ehkki ma olin keelanud õpetajal sellest rääkimast.
mtea. lihtsalt pidin rääkima. sorri
Postitused: 3,545
Teemad: 235
Liitus: Dec 2004
Tsitaat:Algselt postitas: tmz
jutu seab veel kahtluse alla see et väikevend kirjeldas mul hoopis teise kujuga objekti ent samas ta ju NÄGI ka seda.
Ei, miks kahtluse alla, hoopis vastupidi. Kui UFOsid pidada millekski, mis on nagu venelaste Vostok või ameeriklaste Apollo (no pisut täiuslikumad tehniliselt), siis küll. Kui nad on aga moodustised, mis on midagi vahepealset individuaalsete hallutsinatsioonide ja reaalsete õhusõidukite vahel*, siis sobib see suurepäraselt.
*st tegelikult midagi hoopis kolmandat - kuidas iganes me seda ette kujutada suudame või pigem ei suuda, näitena võiks tuua filmi lennumasinatest, mida kinos vaatate. Kuigi saalisolijad näevad ekraanil toimuvat enam-vähem ühtemoodid, erineb see reaalsusest (2D vs 3D, kui isutute ekraanile väga lähedal ja selle servas, võib pilt olla tugevasti moonutatud, ka võivad "ekraanisõidukid" teha igatsugu trikka, mis füüsilises maailmas võimatud).
Postitused: 216
Teemad: 5
Liitus: Aug 2004
Kui siin eile seal kaiu rabas käisin siis käisin ka tutavatel külas seal samas ligidal kuimetsas , nad rääkisid just , et üle eile õhtul olid nad taevas näinud sigari kujulist objekti. Nägijaid oli mitu nii , et pette kujutlust ei usu aga kas on enne ka kuskil nähtud sigari kujulisi ufosid? Aga üle üldiselt on seal kuimetsa kandis palju paranormaalseid juhtumeid.
Postitused: 13,070
Teemad: 98
Liitus: Oct 2004
Maailm on täis lahendamata mõistatusi ja mõned neist on veel saladuslikumad, kui üldse osatakse ette kujutada.
Postitused: 7
Liitus: Sep 2008
Räägin siis ka oma loo. Kaua olen mõelnud kas seda rääkida või mitte. Lugu leidis aset Võrumaal ca 15 aastat tagasi. Tulin koos ema ja sõbraga metsast jalutamast ning kõndisime vanal karjateel, ühel pool mets ja teisel pool lagendik. Äkitselt märkas mu ema mingit objekti meist ca 500 meetrit eemal ja kõrgel pilvedes. Vahemaad on lihtne hinnata kuna taldrik hõljus umbes vana nõukogude-aegse roostes veetünni kohal mis keset põlde asetses. Ise olin 4-5 aastane ja ei osanud taevas õigesse kohta vaadata mida ema ja sõber mulle näidata püüdsid kuid hiljem olen emalt välja uurinud, et tegemist oli klassikalise taldrikuga mis oli musta värvi.
Kui olime mõne minuti jagu objekti vaadanud hakkas see meie poole liikuma ning jäi umbes poole maa peale seisma (umbes 250 meetrit). Ema haaras nüüd paanika, ta haaras mind sülle ja jooksime kodu poole. Terve selle tee jälitas taldrik meid, ta ei tulnud enam lähedamale hoides distantsi kuid liikus meiega paralleelselt kaasa 250 meetri kaugusel terve kodutee. Sõbra majani jõudes jäi ka taldrik seisma. Kutsusime ka sõbra isa nähtust vaatama kuid selle aja jooksul taldrik eemaldus ja lendas üle lähedaloleva asula kus teda nägid veel mitu inimest. Hirmutavaks teeb kogu selle loo asjaolu, et objekt oli meist kolmest ilmselgelt huvitatud kuna selle liikumistrajektoor ja kiirus vastasid meie omadele.
Postitused: 44
Teemad: 4
Liitus: Apr 2008
Tsitaat:Algselt postitas: noltsik
Kui siin eile seal kaiu rabas käisin siis käisin ka tutavatel külas seal samas ligidal kuimetsas , nad rääkisid just , et üle eile õhtul olid nad taevas näinud sigari kujulist objekti. Nägijaid oli mitu nii , et pette kujutlust ei usu aga kas on enne ka kuskil nähtud sigari kujulisi ufosid? Aga üle üldiselt on seal kuimetsa kandis palju paranormaalseid juhtumeid.
Ma täpset aega ei mäleta, kuid kuu või paar tagasi, nägime sugulasega samuti sigari kujulist UFOt. Asi lendas päise päeva ajal taevas tohutu kiirusega, kuid mingeid jälgi ei jätnud ( nagu lennuk taevasse jätab ). Ühel hetkel lihtsalt kadus taevast. Nägime seda Pärnumaal.
Uuri elu, mis väljendub sinu praeguses vormis. Ühel päeval avastad, et see ei erine Salajase elust ja sinu süda laulab võidulaule sest on kodus igal pool!
Postitused: 11
Liitus: Oct 2008
Minul on kokku üle 8 juhtumi millest rääkida.
Aga ma räägin 2 pänevamast, sest ülejäänud on standardjuhtumid.
Esimene neist leidis aset Valgamaal.
Olin öösel kell 2 väljas tüdruksõbraga vestlemas,
kui ühel hetkel nägin kuidas üle mu pea, umbes 70 meetri kõrgusel
lendas umbes 10 meetrit pikk ja 20 meetri paksusega metallne ese,
selle pind oli kaetud lapiti metalsete plaatidega, ning iga plaat oli
sooneline ja täpikestega. Heli ese aga ei teinud, kestis see umbes 3 sekundit.
Tüli üle ühe elamu katuse ja kadus teise elamu katuse taha.
Ehmatusest küsitledes tüdrukut kas tema ka nägi lõi ühtäkki taevas valgeks,
kostus elektriline metallne madal särin ja terves rajoonis kadus elekter.
Teine kord kui nägin midagi, oli see puhas õudus.
Kell oli samuti 2 öösel olin omas kodus Valgamaal,
ise elan korteris 4korrusel. Vaatasin televiisorit.
Hetkel kui televiisori kinni panin pidin surnuks ehmuma.
Pimedas toas laua peal oleva klaasi pealt nägin peegeldust
kardinate vahelt. Nägin klaasi pealt et mu akna taga on miski
helendav ese ja see kõigub üles alla. Järgmisel hetkel lõi tuba lumivalgeks.
Isegi must plakat seinal tundus valge olevat. Maailm oleks nagu vastupidi
kiiremini keerlema hakanud. Möödus vaid mõni sekund kuid see tundus nagu
igavik olevana, meeled olid täiesti segamini. Nii kui tuba jälle pimedaks läks
olin ma jälle täiel meelel, kuid nahk oli nii tuline nagu oleks ma väljastpoolt
leekidest läbi jooksnud, kuid sisemiselt jääkülm. Erakordne tunne oli.
Postitused: 3,545
Teemad: 235
Liitus: Dec 2004
Tsitaat:Algselt postitas: Lejorma
Ehmatusest küsitledes tüdrukut kas tema ka nägi
Kas siis nägi?
Aga räägitakse, jah, et kui korra juba nägema hakkad, siis kipub see korduma.
Postitused: 11
Liitus: Oct 2008
Tsitaat:Algselt postitas: Hallucigenia
Tsitaat:Algselt postitas: Lejorma
Ehmatusest küsitledes tüdrukut kas tema ka nägi
Kas siis nägi?
Aga räägitakse, jah, et kui korra juba nägema hakkad, siis kipub see korduma.
kahjuks lendas objekt tema selja tagant,
aga valguse sähvatust, elektrimürinat ja elektri kadumist koges ka tema.
Postitused: 216
Teemad: 3
Liitus: Jan 2008
Minu sellised meelde jäänud vaatlused:
Lapsepõlvest (ka kuskil 4-5 olin) on meeles see, kui olime vanaemaga mu onu juures Kanepis külas ja vanaema läks õhtul lehma lüpsma. Ma passisin alguses toas, aga mõne minuti pärast läksin ka õue. Väljas polnud veel päris pime, aga noh päike oli kohe kohe kadumas ja siis mulle jäid silma kolm musta kolmnurkset objekti, mis liikusid üksteise poole ja kui kokku said, siis olid järsku kadunud. Igatahes päev pärast seda räägiti raadios, et kuskil Eestis oli UFO'sid nähtud. Loomulikult siis ma veel ei osanud miskit seostada, sest see oli ka esime kord kui ma kuulsin üldse taolist sõna.
Miskine 5 aastat tagasi suve lõpus maakodus Kohilas öösel peldikusse minnes vaatasin korra aknast välja ja nägin silmapiiril õhus kaht valgustäppi, mis manööverdasid väga kiiresti ja imelike nurkade all, kuna siis oli ikka kottpime ei saanud ma aru sellest kui kaugel need võisid olla, aga noh jällegi kahtlane asi.
2-3 aastat tagasi Tallinnas juhtus kah miskine seletamatu asi. Korter on mul seal siis Luha tänaval. Igatahes vaatasin õhtul telekat ja järsku näen, et mingi valgus paistab läbi kardinate, ok mõtlesin, et auto, aga siis taipasin kohe, et see ei saa auto olla, sest elutoa aken jääb hoovi poole ja seal ei ole ühtegi tänavat ega platsi kus keegi võiks autoga sõita ja veel kindlasti mitte nii, et valgusvihk paistaks otse teise korruse aknasse. Siis jäin mõtlema, et mis värk see võib olla, aga läks mõni sekund mööda ja tuba oli üleni punast valgust ja läbi kardina paistsid miskid plinkivad eredad tuled. See ikka ehmatas päris korralikult ära, aga läksin korraks teise tuppa, kuid mingi 5-6 sekundi pärast tagasi tulles ei olnud enam miskit.
Minu juttu alati kerge sarkasmiga võtta
|