•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12(current)
  • 13
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 1Hääli - 5 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
UFO nähtused Eestis 2010-2013
Sellist ovaalset nägin kunagi grupilendu tegemas lõunast põhja suunas aga need olid ererohelised natuke......
Vasta
http://www.tallinnapostimees.ee/529850/g...aid-lendu/

http://www.tallinnapostimees.ee/529948/l...skolastus/

http://www.tallinnapostimees.ee/530902/h...kolastada/

Vähemalt osaliselt saab selgeks, kuna ingleid lennutatakse Laugh

Vasrti saab siis lennuametit tüütama hakata - kas täna on taevas hiinlane või ingel? Laugh
Vasta
Head taasiseseisvumispäev!
Hea õppe video Delfist, et tegemist on hiina laternadega.
http://rahvahaal.delfi.ee/news/uudised/v...2&l=fplead
Nagu näha siis pole ka need vist kooskõlastatud lennuametiga!

Paraku hiina laternaid peavad mõningad veel UFO nime alla.

Vihjaks, et 20-21.08 öösel võis vabalt näha ka rohelisi või muud värvi tulukesi taevasi, siis need pärinevad täitsa vabalt Tallinna Lauluväljakult. Sealt sellised õhku koos õhupallidega ka lasti!
Nii, et UFO need ei olnud Smile
Vasta
(21-08-2011, 06:35 )Acme Kirjutas: Head taasiseseisvumispäev!
Hea õppe video Delfist, et tegemist on hiina laternadega.
http://rahvahaal.delfi.ee/news/uudised/v...2&l=fplead
Nagu näha siis pole ka need vist kooskõlastatud lennuametiga!

Paraku hiina laternaid peavad mõningad veel UFO nime alla.

Vihjaks, et 20-21.08 öösel võis vabalt näha ka rohelisi või muud värvi tulukesi taevasi, siis need pärinevad täitsa vabalt Tallinna Lauluväljakult. Sealt sellised õhku koos õhupallidega ka lasti!
Nii, et UFO need ei olnud Smile

Mida nägid Tallinnas on iseasi,see ei puutu Pärnusse,siin pildid Viljandis, kus näha fotode seerial 2 "ingli" lendu,mille tegin 23:12(lõunas) ja 23:15(edelast lõunasse) ,võite õelda mis tahes aga mingid laternad ega õhupallid need ei ole.
Lisan,et sadas vihma,hooti.
Ascme,link mille panid Pärnust,foto,mis avaldatud seal on, minu pilt kuidagi sinna saanud ja tehtud Viljandis!
http://g2.nh.ee/images/pix/900x585/1dc1b...453eef.jpg
Vasta
Eile õhtul kell 22.10 vaatlesin oma õues "tulekera ülelendu"
Objekte- 1
Vaatlejaid-3
Koht- Kohila vald, Vilivere
Suund- Tuli Tõdva - Kurtna pealt ja lendas Kernu suunas. Liikumine kiire ja sirgjooneline
Kõrgus- arvan, et mõnisada meetrit
Kiirus- Arvestades läbitud vahemaad , siis 200-300 km/h kindlasti
Tegu polnud horisondil vaadeldud lennuga, vaid sõna otseses mõttes ülelennuga. Arvestades kõrgust pidi ka tema suurus olema meetri paari jagu. Kahjuks kaamerat mul kaasas polnud ja ei raatsinud ka tuppa järgi minna, kuna oleks vaatemängust ilma jäänud.
Vasta
Üsna analoogne juhtum eelneva postitusega, kuid seda päev hiljem Kuressaares !
21.08.2011 kell 22:28 Kuressaare Tuulteroosi elurajoon.
"tulekera AEGLANE ülelend"

Objekte- 1
Vaatlejaid-2
Ilm - pilvitu ja tuulevaikne õhtu
Suund- Märkasin liikumist Sõrve suunalt ja liikus Kurerssaare Linnuse suunas.
Liikumine - aeglane ja sirgjooneline
Kõrgus- mõnisada meetrit
Kiirus- Vägagi aeglane.
Vaatlusperioodi pikkus - umbes 1,5 minutit.
Lisa märkus - Objektilt kiirgus ülimalt valge valgustoon, ilma valguse värelemiseta. Samuti ei kostunud objektilt tulevaid helisid.

Tegu polnud horisondil vaadeldud lennuga, vaid 45 kraadi horisondilt.
Objekt kadus järsult.
(Kahjuks ei näinud ei mina ega teine vaatleja selle kadumise hetke, kuna mina sööstsin tuppa fotokat võtma ja keerasin pea objektilt. Vaatleja 2 andis märku, et kas on ikka mõtet ja keeras selle ütlemiseks pea minu suunas. Tagasipõõrates oli objekt öisest ja erakordselt selgest taevast kadunud.)

Väga hea oli samas võrrelda koheselt taevas liikuvate reisilennukitega mille valgusvõimsus + vilkuvad tuled jäid oma valgus võimsuselt kordades alla.
Ja mis peamine tundmatu objekt oli reisilennukiga võrreldes poole võrra, kui mitte rohkem allpool.

See ei ole Kuressaares mitte esimene kord...

Laupäev, 18. juuni 2011,
"Pealtnägija märkas Kuressaare kohal tundmatut lendavat objekti"
http://meiemaa.ee/index.php?content=arti...%C3%A4gija.

Jääb üle soovida, pea kukklasse + fotokas/kaamera õlale Smile

Kulgeme
Tacian.
Vasta
Objekte: 1
Vaatlejaid: 2
Ilm: selge
Vaatluspunkt: Noarootsi, Rooslepa rand
Suund: NW->SE; W->E; SE->NW; W->E
Aeg: 21.08.2011 kell ~14-14.30
Liikumine: varieeruv
Kõrgus: Ca 10-15 km
Kiirus: Varieeruv.
Lisa: Objekt seisis ühel kohal paigal ~5 minutit. Seejärel liikus suunal NW->SE väga aeglaselt ja seiskus. Järgnenud seismise momendil lendas objekti alt läbi reisilennuk (suunal W->E). Samal ajal paigal seisev objekt tundus vähemalt sama suur kui selle alt 2/3 kõrgusel mere pinnast arvestades läbi lennanud reisilennuk. Lennuki möödumisel vahetas objekt asukohta mõne kilomeetri jagu lennukist eemaldudes, silmale märkamatu liikumisega. Seejärel võttis suuna W-> E ja kadus aeglaselt. Hääletu.
Vaatlusperioodi pikkus: Ca 20 minutit.
Tegemist ei olnud ei viimasel ajal palju segadust tekitanud laterna ega ka ilmavaatluse õhupalliga, mida enne objekti kiireid manöövreid kahtlustasime.
Vasta
Ärme unusta igasugu ülelendude puhul seda tabelit kaemast:

http://www.spaceflight.nasa.gov/realdata...ty=Tallinn
Vasta
Jahm.. zzz34 ma pilti ei vaadanud, aga videot küll.
Aga kas see tuluke lendas all pool pilvi?

Vaatasin ka zzz34 pilte ja sellel ajal sellise suunaga ei lennanud ühtegi lennukit!
Samas sellise ilmastiku oludega pluss linna valgustus, ei oli võimalik nii hästi ka sputnikut näha ja ISS ka sellisel kõrgusel ei lenda ehk veel edasi-tagasi nagu näha siis 23:12 läheb ja 23:15 tuleb.
Vasta
(22-08-2011, 15:35 )Acme Kirjutas: Jahm.. zzz34 ma pilti ei vaadanud, aga videot küll.
Aga kas see tuluke lendas all pool pilvi?

Vaatasin ka zzz34 pilte ja sellel ajal sellise suunaga ei lennanud ühtegi lennukit!
Samas sellise ilmastiku oludega pluss linna valgustus, ei oli võimalik nii hästi ka sputnikut näha ja ISS ka sellisel kõrgusel ei lenda ehk veel edasi-tagasi nagu näha siis 23:12 läheb ja 23:15 tuleb.

Lendas kõrgemal kui pilved, lõunas ,23:12 haitus edelas ja samast kohast märkasin uuesti 23:15 ,panen uuesti fragmendi piltide seeriast,alusta vaatamist 008>016 järjekorras,sealt näha liikuv tuluke-piklik kriipsuke.Pilte muidu rohkem.Võimalik,et sama tuluke keeras otsa ringi või siis 2 erinevat inglit ja nende lennutrajektoor ristus Smile otsusta ise Smile head uurimist!
Vasta
Ei julgeks küll neid ingliteks nimetada aga olen korduvalt Viljandis neid näinud. Ühel korral oli väga tõenoline, et tegu satelliidiga, kuid korduvalt on nähtusi, mis justkui oleks ja liiguks ning samas kustuvad ja siis uuesti süttivad ja kaovad suurel kiirusel. Ei oska täpset seletust siiani leida. Välistasin lennukid/teised maised õhusõidukid, satelliidid, hiina laternad, meteoriidid, tähed jms. Hetkel ainult üks suur küsimärk. Samas olen neid näinud ainult selge ilmaga ja ikkagi üsna kõrgel- eeldatavalt ikka pealpool pilvi, kui neid oleks.
Vasta
Täna homikul vaatasin upload.ee oma kontolt faile ja üllatuseks oli see tühi UFO piltidest,nii,et tugev kontroll sarnase materjali osas,seega asi selge,et meie öödes midagi toimub ja kõrgemal tasemel on huvi tärganud.
Vasta
(23-08-2011, 07:20 )zzz34 Kirjutas: Täna homikul vaatasin upload.ee oma kontolt faile ja üllatuseks oli see tühi UFO piltidest,nii,et tugev kontroll sarnase materjali osas,seega asi selge,et meie öödes midagi toimub ja kõrgemal tasemel on huvi tärganud.

Aga sa pöördu "sinisilmselt" upload.ee tiimi poole ja küsi mis on?
Vasta
Hehe... siin kohal oleks hea mõelda, et miks seda oleks pidanud upload.ee tiim eemaldama? Laugh
Võimalik, et kõrgemad organid, kellele selline asi siis ei meeldinud.
Eesti ikka IT riik wink
Vasta
Ma siiski julgeks siiralt kahelda, et Eestis keegi "kõrgem" viitsib kammida kõiki veebis olevaid fotoalbumeid ja muid info majutamise auke. Meie riik on selleks liiga õhuke, et omada selleks ressursse ja võimalusi ja ka huvi puudub suure tõenäosusega.
Vasta
Eile õhtul lennutati Viljandis hiinalaternaid ,võrluseks üleeilne Ingli lend loe.UFO,sest ei teata millega tegu,eilne Ingli lend võrdluseks ,muutmata orig.pildid ,kust saab info välja võtta ja edasi uurida.
Võin õelda,et ühel ja samal kellaajal nähti Häädemeestel ja Kihnus ning Viljandis vaadelduna samat fenomeni.
Parandasin,nüüd peaks õige olema.
Vasta
Kui vaja,keeratkse asi kinni.On piisavalt jõukaid ja mõjukaid "sponsoreid" kelle käes piisavalt vahendeid,et asi vähemalt ajutiselt sulgeda.Mida tõesem asi,seda kiiremini avalikust teabest eemaldatakse.Teema küllalt aktuaalne,järelikult jälgitakse erilise tähelepanuga.
Vasta
(28-08-2011, 15:37 )Tomahawk Kirjutas: Kui vaja,keeratkse asi kinni.On piisavalt jõukaid ja mõjukaid "sponsoreid" kelle käes piisavalt vahendeid,et asi vähemalt ajutiselt sulgeda.Mida tõesem asi,seda kiiremini avalikust teabest eemaldatakse.Teema küllalt aktuaalne,järelikult jälgitakse erilise tähelepanuga.

Kes jälgib? Äkki on hoopis paranoiad Smile
Vasta
Tervitused uurijatele

- avardamiseks -

> Kui vaja, keeratakse asi kinni...

Õnneks (enamusele) kahjuks (mõnedele) kuhjub iga sekundiga maailma netiavarustesse juurde nii palju uut infot, et mis tahes finants võimalustega organisatsioon on kaotanud võimed avastada reaalajas "hush hush" infot, kui see juhuslikult ülima täpse sõnastusega ei ole infokeskkonda sisestatud/lekitatud. (sõnade "pealtkuulamis" algorütme on kuhjaga, kuid neil on ühine viga, neid saab lihtsalt valedele jälgedele juhtida, või siis tekitada umistust)

Ja, kui ka edastatud info sisaldab teatuid sõnu mis "skanner" välja noppis on igapäevaga aina vähem tööjõudu kes jõuab ülekuhjunud viiteid sügavuti läbi vaadata.

Hoopis teine asi on aga jälitada info liikumist tagant järgi.
Sellise olukorra käivitab tavaliselt mingi "terroriakt" või tööstus spionaazi taha peidetud kahju käsitlus Smile

Tõsi, kui oled millegipärast hammasrataste vahele jäänud muutub iga aastaga nähtamatuks muutumine keerulisemaks.
Kuid igale asjale on olemas "ravim" Smile

Kellele sedalaadi maailma korraldus pakub närvikõdilikku rahuldust elab tavaliselt päev haaval ja millegi suurema pildi kokku panekuks jääb puudu õigest lähenemisnurgast.

* Et saada aru, millisele tasandile tuleb enda "mõttekoridor" häälestada on vaja läbida küsimuse ja vastuste otsimise peatükk - "Miks ma sündisin !..?"

Kulgeme,
Tacian
Vasta
(19-02-2011, 19:25 )Müstik Kirjutas: Binokliga? Hiljuti ühe mu Paldiskis elava tuttava aknast möödusid mõned UFO-d nii lähedalt, et neid nägi palja silmaga ja päris lähedalt. Aga olid nad ikka samasugused kollakad pallid nagu minagi nägin. Ja ei hüpelnud, vaid ilusti rahulikult ühel joonel läksid mööda.

Nägin samas piirkonnas, aga võimalik et erineval (varasemal) ajal sarnast vaatepilti Smile
2 kollast kera liikusid sirgjooneliselt ja kiiresti põhja/kirde poole. Esimese ja teise vahe umbes 1-2 sekundit. Reaktori juures esimene aeglustus, peaaegu seismajäämiseni, teine tuli tagant suure hooga, tundus et aeglustus samuti ning sulasid ühte ja kustusid/kadusid ära. Tegu polnud hiina laternatega, ilmselt ka mitte lennukitega. Kõrgust võis olla objektidel alates 200-300 meetrist. Oli öö, väljas pime, taevas selge.
Vasta
http://www.elu24.ee/543718/video-tallinn...oljus-ufo/

no minuarust on täitsa hea video nendest lendavatest valgetest keradest taolisi asju ülemaailma nii palju kaamerale saadud.
Vasta
Kvaliteet allpool igasugu arvestust, et mingeid järeldusi hakata tegema. Ja päris julge seisukoht video postitajal, et hiinalaternad need ei ole ja kes see ikka öösel rakette lasebSmile Ka hiinalaternad võivad liikuda väga kaootiliselt kui satuvad kõrgemates õhukihtides erisuunalistesse õhuvooludesse. Alla nädalavahetusel (muinastulede öö) sai hiina laternaid lennutatud ja no need panid ikka kõik isesuunda ja mõni potsatas veel alla ka.
Vasta
Mina nägin 27 detsembril kella 12:00 - 12:30 vahemikus huvitavat vaatepilti, olinparasjagu õues jalutamas lapsega ning nägin selliseid kolmnurkseid (mõelge, et joonistate kolmnurga ja jätate alla triibu tõmbamatta) asjandusi lendamas pilvedest kõrgemal, lendas 3 tükki üksteise järel ning umbes 4 m vahedega. Mis iganes need ka ei olnud aga väga huvitav oli. Olen selliseid asjandusi näinud veel 2 hel korral sellel suvel, teistel kordadel oli neid rohkem. Esimest korda jõudsin loendada 7 ja teisel korral 9. Võibolla oli neid ka sellel korral rohkem aga ma nägin neid alles siis, kui esimene, mida nägin oli peaaegu pilve taha jõudmas. oli enamvähem selge taevas aga mõni väiksem pilv oli. Huvitav on selle juures see, et kui pilve taha jõuavad, siis teisepoolt enam välja tulemas ei olnud. ootasin ikka juppaega aga ei midagi. Siis jalutasin koju tagasi.
Vasta
Huvitav nähtus, mida nägid.
Aga kus paigas sa sel ajal olid Eestimaal, kui neid kolmnurkseid taevas nägid?
Unustasin ka mainimata, et sel aastal nähtud UFO-de kohta jookseb paralleelselt veel teema Lendav tulepall. Aga see tundub olema teistsugune nähtus.
Ise olen hiina laternaid näinud ja tulid samuti riburadapidi üksteise järgi. See oli paar aastat tagasi.
Kui nüüd keegi veel juhtus 27.dets.päeval või mõnel muul ajal neid kolmnurkseid asjandusi taevas nägema, siis andke Elessandrale teada siia teemasse.

Päeva ajal nähtud kolmnurkadest antakse harva teada.
Vasta
Ma asun Järvamaal ise. Niipalju kui ma mäletan siis kõik nähtused mida ma mäletan on jäänud kella 12:00 - 13:30 vahele enamvähem. Esimesel kahelkorral nägin neid kolmnurkseid asju lendamas isa juures, kust olin just koju minemas. Ohtusel ajal pimedas ma ei taha eriti käia õues peale seda ühte suvel nähtud asja, millest ma ka teema tegin kusagil Smile Kahtlen, et need hiinalaternad olid ja et neid päeval valges lennutatakse aga iial ei või teada. Lihtsalt väga põnev oli vaadata. Esimestkorda kui nägin, siis ehmatasin ära, mis need on aga see, mida 27. detsembril nägin, enam ei hirmutanud.
Aga jah, tulepalle veel kohanud pole Smile
Vasta

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12(current)
  • 13
  • Järgmine 

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Nähtused, mida tihti aetakse segi UFO-ga. Tom 125 110,103 03-05-2024, 16:04
Viimane postitus: vasamasa
  Ufo kontaktide avalikustamine/salastamine Tinar 279 110,680 01-05-2024, 09:34
Viimane postitus: Lokster
  Otsin kõrgkvaliteedilisi UFO pilte leivalabidas 38 24,285 15-11-2021, 15:26
Viimane postitus: xcad
  Ufo liiklusmärk kikike5 2 3,455 30-10-2020, 16:28
Viimane postitus: fenomen
  Huvitavamad UFO juhtumid brb 3 3,835 10-09-2020, 10:15
Viimane postitus: Lihtsalt002
  Erinevad lennumasinad (UFO-d). Udujutt või mitte? Tom 73 42,185 21-05-2020, 18:29
Viimane postitus: MetsaKaru
  UFO Mr.Mystery 1 2,705 24-11-2019, 21:52
Viimane postitus: Kahvanägu
  UFO vaatlused ISS'st lihtne lahendus, või siis ka mitte? eny 43 32,787 15-10-2018, 20:11
Viimane postitus: Tinar
  Tallinna TV saatesari "Taevariik UFO-dega" zzz34 165 88,537 28-02-2018, 20:02
Viimane postitus: vipi666
  UFO-vaatluse ABC Tom 15 18,580 04-11-2015, 05:17
Viimane postitus: Eithea

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
3 külali(st)ne