Postitused: 31
Teemad: 4
Liitus: Aug 2011
Tere.
Olen siin foorumis küll uus, hetkel, aga mind huvitab väga kõik kummituste, ufode jms teemadega seotud asjad. Ise kolan ka vaikselt ringi erinevates kohtades, just meeldib ringi kolada õhtul-öösel kui on vähem inimesi.
Viimati sai käidud laitses ja hakkasin asja otsima internetist, aga foorumist leidsin ainult ühe postituse laitse lossi kohta. Kuid laitse lossi juures on vana laitse raadiojaama valdused ja hooned millest pole ma eriti midagi leidnud.
Seal sai paar korda käidud, ning kohatud hääli, millele võib leida ühest poolest küll loogilise seletuse kuid samas võib jällegi olla ka midagi muud. Ühe tuttava sõnul, kes on seal kohalik, rääkis, et seal peaks kummitama tõesti. Aga asjast lähemalt siis:
Esimesel korral, sai mindud aladele, suure hurraaga, kohe peamajani, ja oma led taskulambiga kõige paremini ligipääsetavamast aknast sisse vaatama. Olime kahekesi. Jäime seisma ja vaikselt vaatasime sisse ning täiesti korralikult oli kuulda ühte konkreetset sammu ruumis, maha, klaasikildude peale. Klaasikillud peale astudes krõbisevad niimoodi mõnusalt. See ehmatas meid ära, läksime majast kaugemale natuke, valgustasin aknaid- mille taga oli näha suur suur ruum, kuid tühjus. Läksime igaksjuhuks ära.
Teine kord (kella 11-12 paiku öösel), mitmeid päevi hiljem, isegi vist paar nädalat vahe. Püüdsime uuesti alasid uurida. Kohe suure hurraaga sisse ei lennanud, vaiksel lähenesime majale, jällegi taskulambiga. Oli kuulda esimene kord võsast sahinat, ja paar korda majast, ilusti oli aru saada, et polnud tuule tekitatud, vaid kõndimisest, nt vastu seina puutudes selline sahin. Küll hästi vaikselt. Läksime edasi ja jällegi mis ära hirmutas oli, küljepeal võsastikus, hääle järgi umbes paarikümne meetri kaugusel, kahe kolme sammu jagu tekitatud võsa sahinat, mis tekkis äkitselt sinna (mitte et kaugustest tuleks tükkaega). Küsisin ka paar korda maja suunas ja võsa suunas, et on seal keegi- vaikus.
Mis see olla võiks?
Loomad?
üldjuhul kassid-rebased on vaiksed ja ei tekita hääli. Või hakkaks ohtu tunnetades loomad ründama või põgeneks hoopis jubeda lärmiga.
Inimene?
võiks nagu ka vastata või oleks kuulda kui kaugelt tuleks vms.
Kõige huvitavam oligi, et polnud kuulda kui liikumine tuleks kaugelt, vaid oli ühes kohas kohe ja hetkega paari sammu jagu, ning edasi vaikus.
Võib leida loogilise seletuse, kuna polnud julgust, et kauem olla seal ja teada saada. aga ikkagi jääb lahtiseks sest ei tõesta ka loogilisust asja juures.
Postitused: 3,400
Teemad: 15
Liitus: Aug 2010
(20-08-2011, 13:11 )marx07 Kirjutas: Mis see olla võiks?
Loomad?
üldjuhul kassid-rebased on vaiksed ja ei tekita hääli. Või hakkaks ohtu tunnetades loomad ründama või põgeneks hoopis jubeda lärmiga. Tüüpiline reaktsioon on põõsa, mätta vm sellise taga liikumatult maadligi kükitamine. Loomad on väga head kaitsevärvi üldjuhul, niiet inimene ei aimagi kui palju loomi ta metsas tegelikult kohtab. Minu arvamus on, et igasugu krabinad võsas võib südamerahuga loomade-lindude arvele kanda. Siil näiteks on väga lärmakalt hämarikus liikuv loom.
22-08-2011, 13:42
(Seda postitust muudeti viimati: 22-08-2011, 13:44 ja muutjaks oli marx07.)
Nojah. Võib täiesti olla, ei tea. Hetkel ei saa mittemidagi tõestada.
Aga sai veel korra ära käidud, seekord suht valges. Kolasime terve maja ümbruse läbi ja sai hooneid seest ka piilutud. Alguses ehmatasid jällegi mingid krõbinad ära teisel korrusel, aga, hoonetesse sisse minnes sain mõnele häälele täiesti tavalise seletuse. Mõned hääled hoones saab ajada vee tilkumise süüks, päris palju tilkus laest vett mis tegi tugevat häält.
Edasi, kolasime kõik läbi, mitte hingelistki, tühjad ruumid, klaasikillud maas, tolm, betoonikillud jne nagu ikka maha jäetud hoonetes. Muidu suht puhas, nagu puuprahti- midaiganes, polnud. Sai mindud teiselt korruselt ära alla, ja nagu välisukse juurde esimesse ruumi, ning kuulsime häält mida ei saa vee tilkumise süüks ajada. Ma ei saanud täpselt aru kas see oli all või üleval aga majas sees see oli- selline lohistamise hääl- nagu oleks jalaga tõmmatud maas või mingit asja veetud meetri jagu mööda põrandat.
Aga kuna nüüd on alast ja hoonetest pilt ees, et kus ja mis on, siis lähen piilun sinna ka õhtul-öösel.
Postitused: 277
Teemad: 6
Liitus: Jul 2011
...Ma'i saagi aru, millist Laitset nüid jahitakse.
Kas seda?
http://www.mois.ee/harju/laitse.shtml
No põhimõtteliselt jah, laitse on sama aga ala ja ehitis on teine. Sellesama laitse mõisa ligidal on vana raadiojaama alad ja hooned.
Postitused: 277
Teemad: 6
Liitus: Jul 2011
aaa... meenub... peahoones olen vist isegi käinud, aga see oli väga lumisel talveajal ja energiaid siis ei jahtinud. pigem...paranormaalselt head sööki. ja väheke paramat sorti inimene oli ka olemas tookord. kes teab, see mäletab.
Postitused: 118
Teemad: 7
Liitus: Oct 2010

See on jah väga elav koht...hea õnne korral võib seal kohata parmu, nolki või rauavarast. Harvem ka siukest tonti nagu Kruuda...
Ta ostis tolle ala aastaid tagasi ära ja nüüd ei taha sellega midagi tegemist teha.
Ära joo ja sõida. Parem suitseta ja lenda!
Postitused: 189
Teemad: 0
Liitus: May 2008
Laitset peeti vanasti reokohaks. Põhimõtteliselt peaks toimima jäätmekäitlusjaamana energeetiliselt aga on üsna umbes. Raskendav asjalugu on ka kohalikud kristlased. Need hoiavad seal inimesi ,kes abi vajavad. Saavad siis ennast abistajatena hästi tunda. Sihuke suletud ring siis.
Metsad on olendeid täis aga nende elukeskond jääb inimese sisserännu tõttu aina väiksemaks. Põhimõtteliselt on neil vähe jäänud kohti ,kus inimene ei käi. Para-mõttes on üsnagi aktiivne koht. Samas agressiivse alatooniga.
Postitused: 5
Liitus: May 2012
Laitses ise kohalik ja raadiojaamas kõik võimalikud kohad nüüd läbi käinud nii valgel kui ka pimedas. Väiksena oli ikka väga jube seal käia. Käin vahepeal siiani seal ja on kuulda sahinaid ja samme, sammud ja suured paugud on koguaeg kui seal käin, ära harjunud juba seal  Kahjuks muutub seal juba ohtlikuks, kuna "rauavedajad" on kõik tühjaks teinud ja isegi rõduääred ära võtnud, hooga joostes jooksed lihtsalt alla sealt, aukudega peab ka ettevaatlik olema. Kunagi olid ka mastid seal püsti 190m kõrge jne, 2002aastal võeti üks maha ja teine 2005 aastal, ilus vaade oli seal, üles läks ronimisega umbes 45min.
Hääled on tõesti kummalised seal.
Hääled on kummalised seal.
Aga kas oled ka hiljuti käinud? Kui ma sattusin sinnakanti mõned nädalad tagasi oli värava peale tekkinud sildid võõrastele sissepääs keelatud vms ja videovalve. Ja vasakul pool olev aia auk oli kinni pandud. Kas sildid on võõraste peletamiseks ja et kellelgi poleks nurisemist- kui keegi viga saab- et ei ole hoiatatud? Ma saan aru, et iga teine nolk käib lammutamas, metallikad metalli pätsamas ja kodutud-joodikud joomas ja põlema panemas, aga meile rahulikele uitajatele ja paranormaalsuste otsijatele on see takistuseks. Sellised kohad on lahedad, peaasi, et ettevaatlik oleks ja endale viga ei teeks.
Muidu väga laheda ehitusega maja ja suurte lagedega uhked ruumid ja maja ees sisenev puude allee, võiks kohe õudusfilmi teha kui oskaks.
11-05-2012, 12:37
(Seda postitust muudeti viimati: 11-05-2012, 14:12 ja muutjaks oli defoufo.)
Olen käinud alles nüüd ka, pisikesemad inimesed mahuvad kohe sealt suurest väravast läbi  Lossi taga on üks sisse pääs ja nüüd on ka sealt väravast paremal pool aia sees auk kust sisse saab, vasak poolne auk on jah kinni, sisse pääsu kohti on väga palju seal, surnuaia taga ei ole üldse aeda, sealt saab ka autoga sisse.
Need sildid on jah hirmutamiseks, ei ole mingit videovalvet seal, aga koht on super, mulle meeldib
No nüüd võttis vald selle enda hoole alla, või seda minu vanavanemad vähemalt räägivad.
Ekke, ega su vanaema ja vanaisa ei ela Laitses? Seal roosas korter majas?
Mis siis?
Ma tean sind siis
Postitused: 3
Liitus: Jul 2012
11-07-2012, 20:18
(Seda postitust muudeti viimati: 11-07-2012, 20:21 ja muutjaks oli kristjan445.)
Tere!
Sai siis üks kord tehtud lampi laitse lossist pilti (ikkagi ilus maja ju  ).
Pildi hilisemal uurimusel leitsin väga imelikke asju akna pealt.
Orginaal pilt siis selline http://www.upload.ee/image/2503738/Foto0178.jpg
Suumitud kohad (esimesel pildil minuarust väga hästi eristatavad silmad, suu,pea jne.) http://www.upload.ee/image/2503744/GH.png
teisel pildil tundub midagi olevat aga pole väga selge : http://www.upload.ee/image/2503750/GH_44.png
Postitused: 13
Teemad: 1
11-07-2012, 21:47
(Seda postitust muudeti viimati: 12-07-2012, 07:17 ja muutjaks oli Nazz.)
[quote='kristjan445' pid='157427' dateline='1342030736']
Tere!
Sai siis üks kord tehtud lampi laitse lossist pilti (ikkagi ilus maja ju  ).
Pildi hilisemal uurimusel leitsin väga imelikke asju akna pealt.
Jah, ma natuke vaatasin seda asja ja tegin sinna ringi ümber, kus midagi näha oli. Vaadake, kas tõesti on see nii.
See pidi ju seest täiesti tühi olema.
http://www.upload.ee/image/2504031/midav.png
Edit: Caps Lock ei sobi veits pikemate sisutekstide kirjutamiseks.
Nazz
Postitused: 3
seal kül ei tundu väga midagi olevat aga selle ringi kõrval mees kellel silmad,kulmud ,suu,müts .
Muidugi seal võib tunduda mitmeid nägusid jne.
(12-07-2012, 09:28 )kristjan445 Kirjutas: seal kül ei tundu väga midagi olevat aga selle ringi kõrval mees kellel silmad,kulmud ,suu,müts .
Muidugi seal võib tunduda mitmeid nägusid jne.
seda jah et seal kõrval suure näoga mees aga see kuidagi ebard kui seda ringi sinu hoolikalt vaatada siis on seal nagu naine kellel oleks rätiku laadne asi peas nagu vanasti mingidel naistel uskumuse järgi oli
Kas ma sain õigesti aru – Laitse loss ja seest tühi...
Ei ole ju, seal isegi elatakse, vähemalt kunagi olid seal mingd korterid vms. Praegu ei ole see samuti tühi.
(16-07-2012, 11:24 )ekke721 Kirjutas: Kas ma sain õigesti aru – Laitse loss ja seest tühi...
Ei ole ju, seal isegi elatakse, vähemalt kunagi olid seal mingd korterid vms. Praegu ei ole see samuti tühi.
v6ibolla tõesti tühi see pole lihtsalt kukilt nagu meelde jäänud et pitavat nyytseks olema tühi sees seal kindlalt ei ela enam kedagi see kindel.
aga piltilt nähtava asjanduse kuju seal majas sees kindlalt pole !
|