16-08-2011, 21:07
Teema hinnang:
|
Kasutajanimed ja avataarid - möh?
|
|
16-08-2011, 21:18
(Seda postitust muudeti viimati: 17-08-2011, 21:34 ja muutjaks oli Aurora Blue.)
Ma ei mäleta, et oleksin kuskilt lugenud annanuustiku appikarjeid. Ja pole seda ka ise teinud, sest minu asjad on hästi. Kuigi jah, mõeldes nüüd Exu väljaöeldule - miski peab siia tooma - ka kriis on hea provokatoor selleks.
17-08-2011, 08:42
Minu legend avatari kohta on "multikulti toodud hävingu läbi valge rassi tõus".
19-08-2011, 08:55
Pildil on udukogu Helix Nebula (NGC 7293), kaugus Maast ca 650 valgusaastat, asukoht Veevalaja tähtkuju.
Me jälgime teid!
20-08-2011, 10:12
(Seda postitust muudeti viimati: 20-08-2011, 10:15 ja muutjaks oli euroruubel.)
(19-08-2011, 08:55 )WhiteWolf Kirjutas: Pildil on udukogu Helix Nebula (NGC 7293), kaugus Maast ca 650 valgusaastat, asukoht Veevalaja tähtkuju. Sa püha pers.! Helikx Nebula kakukaamera võtab 650 valgusaasta pealt!!! Krt, seda pilli oleks vaja meie Häädem...siinkohal tõuseb Ruubeli arusse üks teine mõte....aga mis siis kui nad näevad MIND??? Alateadlikult silub Ruubel juukseid ja paneb särgi püksi ....peaks vist Ruubel vaatab toas ringi...äkki oleks siin koristada vaja? Ruubel kõõritab aknast välja taevasse....kurat, tunne on nagu elaks juba NWO ajal ![]()
31-08-2011, 23:16
...mu torrenti sikutamise programmis oli lõpetanud sissetulemise säärane asi: "Silvercord-Cronosleeps Ambient music from Earth Mantra Netlabel 320kbs" ja see on album kellegi Geoff Nostrant'i "sulest". Sel on meeldiv rahustav muusika, sisaldab ka pilti, mille siia panin. Veel on seal üks vägagi sümpaatne pilt puuga... Üleüldse... Miski kaval muss paistab see olema, lugude nimed on delta, phi, omega ja infinity (lõpmatus) ning iga loo nimes on vastav sümbolgi sees.
Sääraseid loometükke võtavad meeled rõõmuga vastu. Kel huvi osa saada, küsib. Eks?
02-09-2011, 10:29
> Miks mind on 2? > Sest sageli pean iseendaga dialoogi. Lähen või ei lähe. Olen või ei ole. Mõtlen või ei mõtle. Ühel minal tekib hetkeimpulsina seesugune otsus, aga kohe hüppab loogiline mina vastupidise otsusega peale. Pärast selgub esimese valiku õigsus. Siis olen kurb.
> Miks mul jalad õhus võnguvad? > Sest maapind tundub liiga jäik. Tahan suuremat voogavamat vabadust mõtetes ja tegudes. Merepind kui voolavam pind eksisteerimiseks on väga ebakindel. > Miks mul on sellised justkui mitu suurt pea? > Lihtsalt on. > Miks mul on saba ja justkui 2 tükki. > Hoiavad tasakaalu. > Miks minu kõrvad on nii püsti? > Tunnen sageli vajadust väga tundlike tundlate vastu. Minu kikkis kõrvad aitavad mind. > Miks mul on ümber ilus loodus? > Armastan loodust. > Nimi? > Vanemad panid sellise nime sündides.
02-09-2011, 19:14
mul on täiesti enda nägu avatar, nimi on selline nagu on muuta ka ei saa,ega te ise ka saa oma nime muuta välimust küll
virtuaalsus peab olema tasakaalus reaalsusega
02-09-2011, 21:40
Nimi on lihtne. Lihtsalt nii lihtne see ongi. Kui ei usu, küsige Harju Loogilise käest.
14-09-2011, 14:15
skip128 on mul mingi iidvana kasutajanimi. Pole viitsinud uut välja mõelda.
Avatar on orbitaaljaam, sest tahaks eemalt mängu jälgida. Pealegi näeb Maa just sealt vaadates ilus ja võimas välja.
14-09-2011, 14:32
Avatari pilt - eelkõige väline sarnasus. Ott - sobiv, suupärane, lühike ja mugev kasutada. Sama - ikka see sama, kes siis veel?
06-11-2011, 17:18
Aastaid tagasi Viljandi turul sünnipäevakinki otsides jäi see sinine peni mulle korraks näppu...
Kaks tundi hiljem läksin ja ostsin ta ära, enne rahu ei saanud. Nüüd istub ta mu tööauto armatuuril ja on pool euroopat läbi rännanud. Nii et avatariks igati kohane.
Nimi: kasepats, rohupats ja savipats - sarnased nimed ühendavad meid ja on samas vägagi ainulaadsed (minu nimi sarnaneb muidugi savisaare hüüdnimega, aga see pole sihilik) ja annavad aimu meie originaalsusest ja leidlikkusest.. vähemalt meie sootsiumis. Miks mitte kasutada seda ka mujal
vähemalt ei pea muretsema, et nimi on võetud või keegi tahab esineda sama nime all.Avatar: Kas siis pole ilus loom? Sobib imehästi
21-06-2014, 12:42
Tõstan teemat. Äkki uued tulijad tahavad ka oma kasutajanimede või avataride kohta vaimukaid selgitusi jagada.
![]() Või siis vanad olijad uute avataride kohta. Minu kasutajanimi ja avatar ilmselt selgitusi ei vaja.
21-06-2014, 13:36
Avatari vast ei pea kommenteerima aga kasutajanimi- korduva küsimise peale vastan, et ei veritse mu silmad. Hoopis toona, kui kasutajat registreerisin, meeldis mulle kohutavalt see laul- https://www.youtube.com/watch?v=5CTBV3TGgW8 , sealt refräänist ongi, hästi natuke modifitseeritud.
(13-08-2011, 19:20 )Marina Kirjutas: Parmud poe taga hüüavad mind Marinaks. Beltram vol 2 kaane kujundus. Kuulate sellist muusikat või lihtsalt hea pilt? Endal kasutaja nimi ja avatar vist kommentaare ei vaja
21-06-2014, 18:45
21-06-2014, 19:32
Hea maitse.
24-06-2014, 23:00
Ei võta põhimõtteliselt enesele mingit avatari. Ei taha ennast seostada millegi kindlaga.
Olen kõik mis olemas on. Ainult nii on võimalik saada vabaks. Veli Joonatan ei ole ka mulle midagi väga sügavamõttelist. Kes veel mäletab seda telelavastust - kuulsatest Kardemoni linna röövlitest. Neid oli kolm. Kasper, Jesper ja Joonatan. Mina siis veli Joonatan.
25-10-2022, 11:39
Uus normaalsus on ,,normaalsus,,. Webut juhivad ametlikult tunnustatud ,,mitmikkontolased,,. Võiks vähemasti kuss olla, selmet veel kelkida oma varikontodega. Webust on ammu vaimsus lahkunud,, olematusse,,. Tundub ,et valdureid see rahuldab. Partei nutunurk. Mõelda vaid ,et see koht omalajal mõjutas tervet eesti vaimumaastikku aga kaob vist koos Vanaküla vammiga. P.S. issandad on asunud reaalselt kuuendat punkti miinustama. Lollistumine kulgeb suht märkamatult ja valutult. Ja avatarid........ see on ju naissoost objekt. Ma mõtsi ,et ma küll kiilulööja olla ei tahaks. Las Hannes jätkab oma võtme hoidmist lukupilus edasi. Nigu Gašei. Muideks on see tegelane tulnud sõnast vikat. Ja nõel oli peidet munasse...........
|
| Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: |
| 1 külali(st)ne |
Created by: Mishar DESIGN