•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 4
  • 5
  • 6(current)
  • 7
  • 8
  • ...
  • 16
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Foorumi veakesed
Märkasin juba tükk aega, et olen ka siis märgitud foorumis olijaks, kui tegelikult pole üldse sisse loginud. Milles asi?
Vasta
Oled sa iga kord kui sisse oled loginud ka välja loginud?
Mul on nii olnud ,et tulen ühel heal hetkel sisse ja olengi juba sisse loginud. On tulnud ette, et pole alati välja loginud.
Vasta
Võisin küll unustada kunagi ammu välja logida.
Aga kummaline on see, et kui avan para-foorumi, ei ole ma sisse logitud ja ma ei logi ka, aga kui nime alt vaatan, siis seal on kirjas, et olen foorumis !?
Just praegu logisin end korraks välja ja vaatasin siis, et ikka olin foorumis edasi.

Muudetud: 22-5-07 kell 09:01:59 Müstik

Muudetud: 22-5-07 kell 09:04:18 Müstik
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Müstik
Võisin küll unustada kunagi ammu välja logida.
Aga kummaline on see, et kui avan para-foorumi, ei ole ma sisse logitud ja ma ei logi ka, aga kui nime alt vaatan, siis seal on kirjas, et olen foorumis !?
Just praegu logisin end korraks välja ja vaatasin siis, et ikka olin foorumis edasi.

see peakso lema loomulik. umbes nagu puhveraeg. nimekirja ei uuendata mitte koguaeg, vaid teatud perioodi tagant. 5 min oli see aeg. kuigi ega ma kindel pole aga kindel on see et tegu pole foorumi veaga
Vasta
et siis leidsin ühe vea..et see riba mis on vastuse all kuhu vajutades näed andmeid seal peaks olema profiil mitte porfiil ^^
Vasta
Kui kasutada otsingut siis mootor suunab teemasse. Mitte konkreetsesse postitusse kus see sõna, nimi, termin esineb...
Mõned teemad aga küllaltki mahukad....
Vasta
Kas oleks võimalik seletada miks juhtub vahest nii, et peale postituse sisestamist paistab, nagu oleksin ma mitu korda sama teksti sisestanud- kuidagi paha tunne tekib sedasi- nagu mingi eneseimetleja :-)
näiteks: http://www.para-web.org/viewthread.php?tid=1933 kus Makaveli tekst kordub mitu korda
ka minul on nii juhtunud. Seda ei saa ju ometi sellega seletada, et vajutan näiteks "back" nuppu ja uuesti tagasi- ma ei tee ju seda ometi mingi 10 korda.
Vasta
Ma tean, et kui refresh'i vajutad palju kordi, siis tuleb ka topelt või topelttopelt....postitus!
Aga vaevalt sa seda vajutad eksju!? Tegelt ma tahtsin ise ka teada. Ja miks nendel, kellel neid topeltpostitusi on, miks neil "postitusi:..." seal pole numbrit?
Vasta
ega ei mõista jah enne kui pole õpetatud Smile
Mul ei ole sellealaseid paranormaalseid võimeid.
Vasta
http://www.para-web.org/viewthread.php?tid=970#pid46321
mis asi seal toimub? kes vaadata ei viitsi siis ühte postitust on kümneid kordi ja minu postitus muutus üheks neist, kuigi ma hoopis muud kirjutasin. mõned on suutnud oma postiuse ilusti nähtavaks teha.
Vasta
Kui ma nüüd meenutan, siis tol korral kui minuga selline teksti kordamine juhtus olin ma kindlasti sisse logitud (st. ma ei pidanud sisse logima ei kirjutamise ajal ega peale seda) Nähtavasti on siiski veel põhjusi miks selline asi juhtub.
Ja kui logingi sisse kirjutamise ajal ei saa ma aru miks peaks ta minu teksti siis just nimelt kümmneid kordi kordama. Kas php skript ei kutsu siis mitte ühe korduse esile?
Isegi ühe korduse puhul on see XMB fooorumiskripti ilmne kala. Aga noh....seda ei saa me vist muuta Smile

Muudetud: 2-9-07 kell 16:39:14 Halo
Vasta
Miks kustutati nimekirjast raivo85? Miks ma pidin uue kasutajanime võtma,et siin sõna võtta? Kas sellepärast, et ma harva kommenteerin?
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: raits62
Miks kustutati nimekirjast raivo85? Miks ma pidin uue kasutajanime võtma,et siin sõna võtta? Kas sellepärast, et ma harva kommenteerin?

http://www.para-web.org/profile.php?muid=1853

Nagu näha on selline kasutaja täiesti olemas 19 postitusega.
Ehk unustasid parooli?
Vasta
Ma otsisin kasutajat "raivo85" ja ..... ta on täiesti olemas, ei tundu ka mingit keeldu olevat.
Kas sa ikka kasutasid õiget parooli? Kui sa ikka sisse ei saa siis peaks ehk adminnide poole pöörduma.

PS. Minu kirjutamise ajal oli Celtic juba sulle vastanud Smile

Muudetud: 11-9-07 kell 22:09:30 Halo
Vasta
Kus seda parooli siis küsiti? Kiirvastusest olin ma kustunud ja igaltpoolt mujalt. OK nüüd ma olen siis raits62.
Vasta
Alafoorumis Universum on kaks Maailmalõpu teemat. Teemal "Raskuse lained" on alafoorumist vaadates -1 vastust, sama on teemal "See veider, veider, veider aine" ja "Linnuteeväänajatel" ning "Astronaut Sammalhabemel" on vastuseid lausa -2 :O
Sääraseid teemasid on veel ja veel.
Eks see Universum meil üks anomaalne piirkond ole...minu seletus asjale? Eks meil siis keegi postitab antimaailmast.
Vasta
Aga endiselt selle teemaga selle lingi all mis ma postitasin. Näiteks teema tegija profiili nupule vajutades tuleb kiri, kasutajat ei valitud. Teema tegija postitused need korduvadki.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Metavo
Alafoorumis Universum on kaks Maailmalõpu teemat.
Võtan selle endale ülessandeks. Loodetavasti ei unune ära. Kokku tõsta ei saa sest siis tuleb pudru ja kapsad. Seega tõstan ikkagi kokku, aga igasugu jama võtan vahelt ära kui hakkima hakkab ning jäävad alles sisulised arutelud.
Teinekord tuleb kiirelt jaole saada, sest üks on lihtsalt mingi asteroidi teema, kus jutt kõrvale kaldunud.
Vasta
Kas leidub keegi targem ITimees, kes oskaks õpetada foorumit lehekülgi kokku lugema?
Näiteks on teemal "Maailmalõpp" http://www.para-web.org/viewthread.php?tid=2824
ainult 13 lehekülge, juttu aga jätkub rohkemaks... Hädapärast saab ju kogu teema teksti
vaadata "Prinditav versioon" abil, kuid parem oleks kui tavalisel moel lehekülje numbrile
klikkida saaks. Mõnda taolise veaga teemat olen veel näinud...
Vasta
On kurdetud (kurdan isegi), et mõnes teemas ei ole (mõnele kasutajale?) nähtavad viimased postitused (viimane lehekülg). Jõulahendusena on siis aidanud aadressaknasse vajaliku lehekülje numbri sissekirjutamine. Ka ei paista "pagneerimine" alati ühesugune olevat (vähemalt minu brauseris = IE) - viidatud neooni küsimus asus äsja 12. leheküljel, hetkel aga on teemas kokku vaid 11 lehekülge (kontrollisin: ükski mode või postitaja vahepeal kustutamas küll midagi ei käinud). Selle tulemusel ei pruugi ilmselt lingid konkreetsetele postitustele alati õigesse kohta viia.
Vasta
Kellaaeg on tunnikese ees.
Ae, kellakeerajadSmile

Muudetud: 29-10-07 kell 02:23:41 Metavo
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Metavo
Kellaaeg on tunnikese ees.
Ae, kellakeerajadSmile

Muudetud: 29-10-07 kell 02:23:41 Metavo

Korras Smile
Vasta
Ma ei leia oma vastust teemast kogemused ufodega. Oskab keegi aidata?
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: resr
Ma ei leia oma vastust teemast kogemused ufodega. Oskab keegi aidata?
Siin ta on:
http://www.para-web.org/viewthread.php?tid=1006&page=5
Aga võimalik, et seejärel "kolib" see postitus viienda lk. algusest
hoopis neljanda lõpuossa... Igati "paranormaalne" ju...

Seesama minu ülalmainitud, lehekülgede lugemise puudulikkus.
Aadressiribas lk. numbrit (&page=....) suurendades tekitab
"igaksjuhuks" veel mõned (vaadake, millised!) lehekülgede numbrid.
Vasta
Päisi palju häirib foorumi postitus vead, mitmed postid järjest ja tihti peab adrel page nr ära vahetama.
Vasta

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 4
  • 5
  • 6(current)
  • 7
  • 8
  • ...
  • 16
  • Järgmine