•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 6
  • 7
  • 8(current)
  • 9
  • 10
  • ...
  • 16
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Foorumi veakesed
Teenusepakkuja kala oli kõige suurema tõenäosusega
Vasta
Kaua para-webil kell on vale olnud? Laugh
Ma tean jah, et mõtetu postitus, aga äkki pole kellegile teisele veel silma jäänud. Laugh
(võite ära kustutada)
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Cthepy
Kaua para-webil kell on vale olnud? Laugh
Ma tean jah, et mõtetu postitus, aga äkki pole kellegile teisele veel silma jäänud. Laugh
(võite ära kustutada)
Kellaaega saad muuta oma profiili alt (Isiklikud seaded->Muuda profiili). kellaja vorming peaks olema kujul dd-mm-yyyy ning ajavööndiks Tallinn (GMT+2).

Edit: Ok, minu viga, foorum pole suveajale üle läinud, sellest ka see vahe.

Muudetud: 14-4-08 kell 14:35:53 elis
Vasta
Kas seda leheküljenumbrite jama ei saa kuidagi ära parandada ?! Kõik ei tea ju, et aadressireal peab ise leheküljenumbri õigeks mudima, et viimaseid lehti näha...
(Isiklik huvi, üks mu lemmikteemasid kannatab selle all....)
Vasta
Leidsin mõned kirjavead:
Kinniste teemade foorumi all on selline tekst:
Kõik teemad, mis on lukustatud personali poolt sattuvad siia.

Minu arust peaks nii olema: Kõik teemad, mis lukustatud personali poolt, satuvad siia.
Aga tegelikult on neid vigu veel. Laugh

(Ma ei mõelnud sellega midagi halba, vaid lihtsalt võiks ära parandada. Smile)

edit: Müstilised ehitised
Püramiidid, kiviringid, iidsed pühamud muidu huvitavad ja salapärased rajatised
Peaks olema: Püramiidid, kiviringid, iidsed pühamud, muidu huvitavad ja salapärased rajatised.
See on ka, et paljudel nende all olevatel tekstidel pole punkte ja mõndadel on. On ka nii, et koosneb kahest lausest, ühel lausel on punkt lõpus, teisel pole.

edit: Huvitavad dokumentaalid ja saated
Kõik saated ja dokfilmid mis kajastavad Para-webi teemaderingi on siin teretulnud. Vihjed ja viited
Peaks olema: Kõik saated ja dokfilmid, mis kajastavad Para-webi teemaderingi, on siin teretulnud. Vihjed ja viited.

edit: Toon mõned väiksemad vead ka: Laugh
Keskmised:
26.55 postitust kasutaja kohta
1,784.41 postitust foorumi kohta
15.99 vastust teema kohta
33.62 postitust päevas
1.27 uut kasutajat päevas
82.62% kõikidest kasutajatest on postitanud.
Viimasel on punkt lõpus. Võiks olla nii, et igalühel oleks punkt lõpus või võiks olla sellest eelmistel komad lõpus. Või võtta üldsegi see punkt sealt ära.

edit: Reeglites on ka mõned punktide vead sees. Nt paljudel alapealkirjadel on punktid lõpus, mõndadel pole. Selliseid "tähe" vigu pole veel reeglites näinud.
Paaril tavalisel lausel polnud ka punkte lõpus.

Muudetud: 27-4-08 kell 16:29:26 Cthepy

Muudetud: 27-4-08 kell 16:34:25 Cthepy

Muudetud: 27-4-08 kell 16:43:57 Cthepy

Muudetud: 27-4-08 kell 16:54:32 Cthepy

Muudetud: 27-4-08 kell 16:58:01 Cthepy
Vasta
Kui neid kirjavigasi veel on, siis võid ka need siia tuua
Vasta
Tooks ka tähelepanu ette sellise murekese. Nimelt kui postituses läheb lehekülgede arv üle mingi nummeri siis näitab 4 esimest numbrit ja siis punkt - umbes --> 1 2 3 4 ...

Äkki saaks muuta nii, et oleks selline rida 1 2 ... 11 ehk siis näitab 2-3 esimest lehte ja siis viimast. On ju lihtsam minna nii viimase lehekülje juurde OTSE.

Või kuidas ?
Vasta
Aga see ongi ju nii: 1 2 3 .. 10
Alguses ehk siis esimese lehekülje peal olles näitab nii: 1 2 3 .. 10 ja lõpus nii: 1 .. 8 9 10.
Peabki ju nii? Minu arust on küll niimoodi mugavam, mittei nii, kuidas sina tahad. Või sain valesti aru?

Flash'ile:
Vaata natuke ülespoole. Laugh

Muudetud: 27-4-08 kell 18:47:58 Cthepy
Vasta
Otse saab minna viimase postituse juurde ka kasutades seda noolekest (nt lehel tänased postitused on seal 'tabelis' viimane tulp, kus on kirjas viimane postitaja...)

Ja eks need kirjavead kunagi parandatud saavadwink

Muudetud: 27-4-08 kell 17:16:52 Flash
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Cthepy
Aga see ongi ju nii: 1 2 3 .. 10
Alguses ehk siis esimese lehekülje peal olles näitab nii: 1 2 3 .. 10 ja lõpus nii: 1 .. 8 9 10.
Peabki ju nii? Minu arust on küll niimoodi mugavam, mittei nii, kuidas sina tahad. Või sain valesti aru?

Flash'ile:
Vaata natuke ülespoole. Laugh

Muudetud: 27-4-08 kell 18:47:58 Cthepy

Vahet pole kas 1 2 3 ... 11 või 1 ... 8 9 10 - lihtsalt paaris kohas jäi silma, et see nii ei olnud.

Näiteks kui minna alajaotuisesse "Postitused sinu viimasest külastusest" näitab nii - "Foorumi veakesed ( 1 2 3 Kõik )" kuid kui lehekülgi on rohkem 3 siis näiteks juba 4 enam ei näita.
Vasta
Siis tulebki teha nii, nagu Tehnoloog mulle üleval pool seletas. wink
Ma ise poleks selle peale tulnudki.
Vasta
Suuremaks võiks kahh see nummeri rida minna :-) aga ikkagi see, et kui üle 3 lehekülje siis ehk näiteks esimene ja siis 2 viimast 1 ... 6 7
Vasta
Populaarteadus all on teema: Huvitavat maailmaruumist. Selle all on seletav lause: Suurest Paugust kuni galaktika äärealadele välja.

Kui suurest paugust kuskile välja jõudma hakatakse, kas ei peaks siis tegu olema universumi äärealadega?
Vasta
Footeris oleks aeg, see aasta ka ära muuta. Praegu on: Copyright © 2003-2007 Para-Web
Vasta
Sain juba jälile.

Muudetud: 15-8-08 kell 01:52:32 noltsik
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: andoorium
Populaarteadus all on teema: Huvitavat maailmaruumist. Selle all on seletav lause: Suurest Paugust kuni galaktika äärealadele välja. Kui suurest paugust kuskile välja jõudma hakatakse, kas ei peaks siis tegu olema universumi äärealadega?
Mis sest vanast asjast enama, aga ...
1. Mis Sa ikka nii väga norid, andoorium - on ju selge, et sellise koha peal on tegemist mõneti kujundliku ("ilukirjandusliku") tekstiga.
2. "Universumi äärega", mida Sina pakud, on lugu aga suht kahtlane (oleme seda siin foorumis arutanud - üpris tõenäoliselt tal äärt kui sellist pole), samas kui galaktikatel on "äär" palju selgemini väljendunud.
3. Kuna tekst pole minu kirjutatud, siis ära arva, et siin ennast õigustan.

Tsitaat:Algselt postitas: noltsik
Sain juba jälile.
No küll Sinul aga veab ... Laugh
Vasta
= Uued postitused foorumis peale viimast külastust
= Foorumis pole uusi postitusi eelmisest külastusest

Mulle tundub, et foorumi all on need ümbrikud wahetuses.
Polnud siin kaua käinud ja nüüd waatan - polegi uusi postitusi (ümbrikumärgi järgi), kuupäewade järgi on siiski uued postitused.
Vasta
Miks mu avatar peale foorumi uuendamist kadunud on? Sad
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas DaamValges

Huvitav, sellist asja küll tarkvara uuendus teha ei saa Smile
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Imotep
Tsitaat:Algselt postitas DaamValges

Huvitav, sellist asja küll tarkvara uuendus teha ei saa Smile

Vaikimisi avatari tõesti ei ole enam näha, ja arvatavasti mõtles DaamValges seda/toda.
Vasta
Ei mõelnud...

Pigem on asi äkki selles kohas, kus ta avatar lingitud oli ja sealt kadus pilt samal ajal kui toimus meie foorumi uuendamine. Puhas kokkusattumus.
Vasta
Mu avatar ei olnud lingitud, vaid arvustist laetud pilt.
Vasta
DaamValges pilt on reaalselt tegelikult ju Para-webi serveris olemas, nagu näha...
[Pilt: DaamValges.jpg]
Huvitav on jah see, et miks see nüüd ära kadus.
Vasta
Serveril on Daamiga mingi kana kitkuda wink

Kas mina ka oma pildi saaks serverisse ?

[Muudetud: 11-17-2008 excubitoris]
Vasta
Tõstsin vanad avatarid tagasi omasse kausta.
Vasta

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 6
  • 7
  • 8(current)
  • 9
  • 10
  • ...
  • 16
  • Järgmine