Postitused: 157
Teemad: 2
Liitus: May 2007
Sorry for duuble post
Võiksite ära keelqata topeltpostitustetegemise ning peale enda viimase teate edimist selle esimeseks tuua !
Thee shall be blinded by the fear
blinded by the pain
blinded by me
binded by me
Cursed by me
So mote it be!
Postitused: 319
Teemad: 7
Liitus: Jan 2008
Mingi paar tundi on täna hommikul profiili peale klõpsatades selline kiri ette tulnud: MySQL has encountered an unknown error. To find out the exact problem, please set the DEBUG flag to true in header.php.
Miks?
Postitused: 95
Teemad: 3
Liitus: Dec 2007
Jah, tänaste postituste vaatamisega sama jama.
Postitused: 205
Teemad: 8
Liitus: Apr 2007
vabandust kui sellest on juba eelnevatel lehtedel juttu olnud aga mul on väga vähe aega ja pole aega eelmisi postitusi lugeda) Ming häirib jubedalt liikuvad avatarid. Need tõmbavad pilgu kohe eemale ja ei saa loetavasse teksti süveneda. Vb saaks teha väikesed muudatused reeglites ja need ära keelata.
Postitused: 4,919
Teemad: 189
Liitus: Nov 2003
On keegi liikuvate avataride keelustamise vastu?
Mina oleks poolt.
Muudetud: 17-2-08 kell 15:36:24 Thorondor
Postitused: 471
Teemad: 4
Liitus: Jul 2007
Tsitaat:Algselt postitas: katz
vabandust kui sellest on juba eelnevatel lehtedel juttu olnud aga mul on väga vähe aega ja pole aega eelmisi postitusi lugeda) Ming häirib jubedalt liikuvad avatarid. Need tõmbavad pilgu kohe eemale ja ei saa loetavasse teksti süveneda. Vb saaks teha väikesed muudatused reeglites ja need ära keelata.
selle peale ütleks: "Tule taevas appi!"
äkki keelaks järgmisena taustavärvuse kah ära, sest see jubedalt segab lugemist. nojah siis võiks ära keelata ka tsiteerimise, sest mulle ei meeldi, kui mind kommenteeritakse jne jne.
Postitused: 4,919
Teemad: 189
Liitus: Nov 2003
Tsiteerimise näite oli sul küll täiesti mööda. Ma tean nüüd vähemalt kolme inimest kellele need liikuvad avatarid ei meeldi ja sina oled esimene kellele meeldib.
Postitused: 471
Teemad: 4
Liitus: Jul 2007
no see on ju arulage põhjendus, et a'la "ma ei suuda lugeda". kindlasti on neid palju rohkem, keda see ei sega ja need "vähemalt kolm" on kindlasti vähemauses. võib-olla tuleks piirata nende suurust (täisuurus võib küll natsa häiriv olla), aga kindlasti mitte ära keelata.
Postitused: 205
Teemad: 8
Liitus: Apr 2007
Tsitaat:Algselt postitas: neoon
no see on ju arulage põhjendus, et a'la "ma ei suuda lugeda". kindlasti on neid palju rohkem, keda see ei sega ja need "vähemalt kolm" on kindlasti vähemauses. võib-olla tuleks piirata nende suurust (täisuurus võib küll natsa häiriv olla), aga kindlasti mitte ära keelata.
Ära räägi kõigi eest. Meid see segab ja sa ei saa sellepärast halvustada. Saan aru sa postitusest et sina oled vastu.
Postitused: 11
Teemad: 0
Liitus: Feb 2008
Mina oleksin ka poolt. Teistes foorumites, kus ma käin on kõikjal need keelatud ja siia tulles hakkasidki mulle esimesena silma need vilkuvad ja tõmblevad avatarid.
Postitused: 95
Liitus: Dec 2007
Armsad kaasfoorumlased, rahu! Vahetan oma avatari vaid hetke pärast.
Tsitaat:Algselt postitas: Thorondor
On keegi liikuvate avataride keelustamise vastu?
Mina oleks poolt.
Muudetud: 17-2-08 kell 15:36:24 Thorondor
Poolt.
Postitused: 1,554
Teemad: 35
Liitus: Dec 2003
Varem kui valisin "Tänased postitused", siis oli kohe näha, et millises teemas on ka mõni minu postitus. Nüüd aga juba mõnda aega (nii firefoxi kui IE'ga) ta seda enam ei näita, kõik pildikesed teemade ees on sellised:
http://www.para-web.org/images/roheline/folder.gif
http://www.para-web.org/images/roheline/hot_folder.gif
http://www.para-web.org/images/roheline/lock_folder.gif
Kas foorumit on selles osas lihtsalt muudetud ning nii peabki olema?
Muudetud: 29-2-08 kell 17:43:33 levis
Kes ei joo ega suitseta, sureb tervena.
http://www.para-web.org/viewthread.php?tid=2858&page=2
Vaadake alla ja seal on midagi natuke sassis.
Või näen seda ainult mina?
Võin pildi ka lisada, kui keegi teine seda ei näe.
Postitused: 926
Teemad: 35
Liitus: Jul 2004
Tsitaat:Algselt postitas: Cthepy
http://www.para-web.org/viewthread.php?tid=2858&page=2
Vaadake alla ja seal on midagi natuke sassis.
Või näen seda ainult mina?
Võin pildi ka lisada, kui keegi teine seda ei näe.
valesti tehtud tsitaat põhjustab seda, ootame kuni mõni mode asjale jaole saab, siis on korras...
Postitused: 994
Teemad: 5
Liitus: Mar 2007
Ae-ae, IT-imehed!
Siin me ainult konstanteerime neid foorumi vigu ja veakesi
(liikuvate avataride keelamine/lubamine ilmselt selle alla ei kuulu),
aga erilist paranemist ja vigade kaotamist pole seni täheldanud ning
asi halveneb. Näiteks on mingist ajast ära kadunud need punktiga
märgistatud ümbrikud teemade juures, mis sisaldavad minu postitusi.
Kas keegi ei pääse sinna ligi või jääb puudu oskustest...
Ehk peaks midagi kardinaalset ette võtma või ootame kuni lõpuks
kogu kupatus kokku jookseb ja KÕIK ära kaob...
Siis peab meie toreda foorumiga uuesti otsast peale alustama...
Kas minu kartus on ilmaaegu? Julgustage mind pisut!
Muudetud: 9-3-08 kell 22:25:52 Tehnoloog
Postitused: 1,743
Teemad: 16
Liitus: Sep 2007
TERE
Olen eelnevaga täiesti ühel nõul. Minul on ka teatud materjalid siit ära kadunud. Põhiliselt kaovad ära need, kus on rohkem infot teatud teema kohta. See ei ole juhus.
Mis jama on?
Mul kaob para-webiga koguaeg ühendus ära 
Puhastustööd?
Postitused: 1,465
Teemad: 43
Liitus: Jan 2007
Eeldan, et see on tavaline ülekoormus serveril...
Millest selline ülekoormus? :o
Postitused: 1,660
Teemad: 26
Liitus: May 2005
See ei ole seotud sellega, et para-webil oleks ülekoormus, vaid teenusepakkujaga. Põhjuseid võib palju olla ja sellist jama on ennegi olnud.
Postitused: 216
Äkki keegi juba ettepaneku teinud, aga kas foorumis ei annaks seda "Enda postitustega teemad" kuidagi paremaks muuta? Võiks olla nii, et ikka teemade järgi sorteeriks mitte nii nagu praegu, et peale igat enda posti viskab jälle teema nimekirja ja kui oled ühes teemas mitu posti teinud, siis on sama teema värke võib-olla 10 korda järjest. Et teed kuskile teemasse postituse ja siis tuleks see teema sinna "Enda postitustega teemad" alla ning enam teist või kolmandat korda ei tuleks juurde vaid lihsalt uuesti samasse teemasse postitades viskaks sealses nimekirjas ülesse poole. Mitme leheküljelise teema puhul võiks saada kohe näiteks viimase lehe ka valida sealt otse.
Postitasin just natuke aega tagasi "kahjulikud/kasulikud toidud ja joogid" teema alla ühe postituse energiajoogist.
Postitasin ära ja igaksjuhuks vaatasin sinna lehekülje lõppu ja mis ma seal nägin? 
Minu postitust seal ei olnud, kuigi seal "enda postitustega teemad" näitab, et mu postitus on seal samas lehekülje peal.
Lähen vaatan siis uuesti sinna lehekülje peale ja üks postitus on kusagilt juurde tulnud vms. Igatahes ennem seda 2007. a. postitust seal ennem ei olnud ja nüüd siis äkki oli. Nii oli umbes kahe postitusega veel. Aga minu postitust polnud seal ja praegu ka vist pole. 
Kas mu postitus jõuab ikka kohale?
(Lihtsalt uudishimust.)
Läksin korraks veel sinna samale lehekülje peale ja need postitused, mis olid vahepeal nähtavaks saanud, olid uuesti ära kadunud.
Postitused: 994
Teemad: 5
Liitus: Mar 2007
Tsitaat:Algselt postitas: Cthepy
...Aga minu postitust polnud seal ja praegu ka vist pole. 
Kas mu postitus jõuab ikka kohale?
On ikka, jõudis küll kohale.
Aga siiani pole keegi suutnud õpetada foorumit
korralikult lehekülgede numbreid ritta panema.
Seni on abiks aadressiribal selle suurendamine
kasvõi käsitsi (näiteks .......&page=7).
Postitused: 1,875
Teemad: 122
Liitus: Jul 2005
Mis siis foorumi paariks päevast rivist välja lõi?
Kas kellegi kuri ja karvane käsi või kadus lihtsalt serverikeldrist vool?
|