Postitused: 496
Teemad: 10
Liitus: Jan 2010
Teen selle teema siia, kuna mul lihtsalt tekkis vajadus ja ma ei suutnud käed rüppes istuma jääda. Ma tahan teada, kas on olemas inimene, kes suudab ajas tagasi minna ühte kohta.. ühte momenti.. ja siis vaadata, mis tegelikult toimus või kes oli ühe kuritöö toimepanija? See on mõjutanud kõike väga palju... hetkel ma lihtsalt ei suuda seda taluda ja sellest ka selline soov leida süüdlane (äkki on minu elus see kogemus lihtsalt ette nähtud.. ja see kannatus). Igastahes, inimene, kes usub, et saab aidata ja südamest seda ka soovib, võib privaatsõnumiga ühendust võtta.
Tänan teisi, et vaevusite lugema, võite siin all arutleda ja sõna sekka öelda, aga lähemalt ma sellest konkreetsest asjast ei räägi.
Postitused: 2,532
Teemad: 24
Liitus: Apr 2009
Ma kahetsusega arvan, et ei ole. Ma juba ühes teises teemas mõni päev tagasi ka avaldasin imestust, et kas siis tõesti ei ole terves maailmas ühtegi inimest, kes näiteks lahendaks Voynichi käsikirja mõistatuse? Räägitakse imelugusid erinevate võimetega inimestest, antakse välja tohutute kuhjade viisi raamatuid, aga tulemus on pea null. Eriti muigama ajavad need infoväljades kolistajad, kes räägivad muinasjutust ka ilusamais jutte, aga kui asi praktikani läheb, siis pole infot ja infovälja kusagil...
Loodan, et minu pessimistlik post sinu tuju veelgi rohkem ei häiri, aga paraku on asjad nii.
Tegelikult ma ise usun, et ehk mõned inimesed ikka valdavad ka igasugu kondamise ja selgeltnägemise võimeid, aga ju need inimesed siin foorumis vahtu üles ei peksa ja neil on muudki teha siin lugemise-kirjutamise asemel.
Postitused: 1,271
Teemad: 5
Liitus: May 2008
(15-07-2011, 06:57 )Jõhvikas Kirjutas: Tegelikult ma ise usun, et ehk mõned inimesed ikka valdavad ka igasugu kondamise ja selgeltnägemise võimeid, aga ju need inimesed siin foorumis vahtu üles ei peksa ja neil on muudki teha siin lugemise-kirjutamise asemel.
Ma ise usun sedasama. Inimene, kes tegelikult ka näeb ja omab võimeid, sellel pole aega siin verbaalse pasanteeriaga tegeleda ega kellelegi ennast tõestada... veelvähem vajab ta mingeid jüngreid.
Kõik inimesed usuvad, et seal kus lõpeb nende silmaring, asub ka maailma äär - Arthur Schopenhauer.
Postitused: 33
Teemad: 2
Liitus: Jan 2007
Savipats, kas kõik muud võimalused kuriteo toimepanija leida on välistatud? Võibolla on midagi kahe silma vahele jäänud. Igatahes edu otsingutel!
NB! Külasta jutukat, saaks vahetult vestelda jälle.
Postitused: 374
Teemad: 3
15-07-2011, 08:23
(Seda postitust muudeti viimati: 15-07-2011, 10:00 ja muutjaks oli AnnaNuustik.)
Tjah, ma teaksin kahte OLETATAVAT kandidaati, kuid nagu eelpool öeldud, nad tõesti ei kuluta aega netisvedelemisele rohkem, kui hädavajalik ning motivatsioon peaks ikka väga tugev olema, et miskit võõrast aitama minna muuseas. Rääkimata sellest, et praegu on kiire-kiire tööaeg.
Kuid vb otsid tuntud nimede seast?
Tiit Teras nt?
Kuidagi ikka saab, kui kuidagi ei saa.
Postitused: 2,208
Teemad: 39
Liitus: Apr 2011
Selgeltnägemise "ebatäpsused" tulenevad selgeltnägijate omadustest.
Tüüpiliselt on selgeltnägijateks naised, kes on "veidike metsapoole" - kuid infopäringu esitajateks on tüüpiliselt mehed - see aga viib teatavate "eri maailmade" vastuoludeni:
1) Mehe ja naise erinev maailmatunnetus: mees räägib alguses otseses kõnes olulisest ja seejärel detailidest - naine räägib alguses kaudses kõnes detailidest ja seejärel läbi lillede olulisest.
Näiteks mees ütleb: toimus avarii, inimene sai surma ja seejärel igasugu detailid ilusa ilma, lendavate liblikate ja naabri koera kohta - naine hakkab alguses rääkima ilusast ilmast, lendavatest liblikatest ja naabri koerast, ning alles lõpus jõuab avariis hukkunud inimeseni, kuid ka sellest räägib ta kaudses kõnes, ehk nn "läbi lillede", mille käigus kaovad paljud täpsusele/teravusele suunatud detailid.
See on fundamentaalne tunnetuslik vastuolu ja siit tulenevad teatavad infokaod, müra ja valeandmed.
2) Meediumite teatav "metsapoole olemine" - tihti on tegemist teataval määral ebakindlate isikutega, kes ei suuda oma mõtteid väljendada reaalse maailma keeles, ning kes ei suuda teatavaid eriti võikad juhtumeid kirjeldada.
Näiteks võivad nad vajada pidevat julgustamist või kiitmist.
Näiteks lennuki kohta öeldakse "metallist lind".
Näiteks võika tapmisejuhtumi kirjeldamisel jooksevad nad kokku ja ei suuda nähtud detaile kirjeldada.
Ühesõnaga kes tahab, see saab aru, milles peitub nn "vigade olemus".
Postitused: 1,743
Teemad: 16
Liitus: Sep 2007
Tere!
Seda saate ka ise kõige lihtsamalt teha. On ainult abilist kelle juhendamisel saate tagasi ajas minna ja siis näete kõikke mis tegelikult oli. Või tahate seda ära nullida ,seda saab ka siis teha. See on teie valik.
Teistel on õiget raske näha... Võin seda õpetada vabalt.
Mul käis ka peast läbi, et ise tehtud on hästi tehtud.
Kuid kindlasti tuleb ise tagasi minnes meeles pidada, et oluline on jääda objektiivseks ning kohelda infot just sellisena nagu ta tuleb, mitte püüda teda konteksti asetada - sedasi tekib väga palju vigu.
Postitused: 13,070
Teemad: 98
Liitus: Oct 2004
Täitsa õige, aga natuke peab ka kaasasündinud võimeid olema, et kurja teinud inimene veel hiljem tuvastada.
Abiks siinkohal on psühhomeeria (kr ´hinge mõõtmine´). Psühhomeetria on parapsühholoogia uurimisvaldkond, mis on tihedalt seotud telepaatia ja selgeltnägemisega. Tavaliselt võtavad psühhometristid kätte eseme, mis on olnud kaua aega kellegi käes (kell,sõrmus või foto) ja saavad sel viisil eseme omaniku kohta infot.
“Psühhomeetria 1” ja “Psühhomeetria 2”. Tln.1999- Intuitiivteaduste Kooli ametlikud õpikud.
To Jõhvikas. Voynichi käsikiri võidi kirjutada sellises salakoodis nagu paljud iidsed käsikirjad, mis "Kuldsete õpetuste raamatus." Madam Blavatsky tõlkis neist päris suure osa ära. Vaata Blavatsky teemat.
Samuti võib Voynichi käsikiri, juhul, kui autor on Flamel, olla õpetus sellest, kuidas saavutada surematust või vähemalt pikendada eluiga. Mis siis saaks, kui kõik miljardid inimesed õpiksid eluiga pikendama ja elaksid näiteks 600 aastaseks? On loomulik, et kui keegi ongi infopangast teada saanud, kes selle kirjutas ja mis õpetusi see sisaldab, siis ei avalda ta selle sisu.
Maailm on täis lahendamata mõistatusi ja mõned neist on veel saladuslikumad, kui üldse osatakse ette kujutada.
15-07-2011, 10:16
(Seda postitust muudeti viimati: 15-07-2011, 10:23 ja muutjaks oli AnnaNuustik.)
Teeme nii, et püüame mitte kahandada potentsiaalset eneseusku, mis ütleb: Jah, ma suudan selle asja ka ise ära teha.
Siis ehk isegi võime kuulda progressist?
Ajas tagasi mineku kohta meenub juhus, kus sai mindud 8 aasta tagusesse momenti koos inuiitiivse oskajaga ning sündmuse mõju ära võetud.
Seega...
Jah, saab.
Seal ei teki vigu...see on reaalne maailm,kus oled.
Hugoth - nii paljud inimesed pole lihtsalt nii hea enesekontrolliga või ka puhta meelega, et asja veatult läbida.
Ma ei tea, kui hästi see nüüd mu mõtet edasi andis, aga...
Selleks, et õppida kaunis käekirjas kirjutama, peab harjutama ja harjutama ja ...
Postitused: 2,208
Teemad: 39
Liitus: Apr 2011
Nii nagu reaalses maailmas saab "jälgi peita" (kummikindad sõrmejälgede varjamiseks; mask näo varjamiseks turvakaamerate eest; antistaatiline kittel dna-d sisaldava juuste/kehatolmu mahapudenemise vastu, jne) nii saab jägi peita ka hingedemaailmas.
Näiteks kui algaja mõrvar tapab elus oma esimese ohvri, siis "kiirgab" tema ahastus väga tugevalt üldisesse infovälja (issant kui jube!, veri igal pool!, mendid ka tulevad!, appi!, appi!, appi!) - samas nn "elukutseline mõrvar" ei kiirga nii tugevalt infot järjekordse tapmise korral üldisesse infovälja (äh, see ju "tavaline" kõri läbi lõikamine, veri ongi loomulik, mendid ei leia mind niikuinii üles, jne).
Seetõttu ongi nn "eluktseliste retside" tabamine üsna raske ja kurnav tegevus selgeltnägijatele.
Ilmselt on Voynichi käsikiri kirjutatud samuti nn "jälgi peites", et juhmardid ei saaks nn "tagaukse kaudu" vaadata pealt kirjutaja mõtteid ja nii desifreerida teksti.
See ei vaja erilist oskust ainult inimene ise peab järgima juhiseid, siis ei juhtu midagi halba sõltumatta inimese loomusest. Seda on kontrollitud palju kordi. Kuna neid puhastus süsteeme on erinevaid ja varante ka, siis sellest ka ernevused tulemuses. See mida ma ise kasutan on idatahes veavaba. ....
Postitused: 11,429
Teemad: 172
Liitus: Apr 2007
Teine asi on aga seotus teo toimepanemise kohaga.
Kui isik teeb teo kaugelt (optilise sihikuga püss näiteks) siis tema seotus KOHAGA on pea olematu.
Postitused: 4,919
Teemad: 189
Liitus: Nov 2003
(15-07-2011, 07:10 )temimoor Kirjutas: (15-07-2011, 06:57 )Jõhvikas Kirjutas: Tegelikult ma ise usun, et ehk mõned inimesed ikka valdavad ka igasugu kondamise ja selgeltnägemise võimeid, aga ju need inimesed siin foorumis vahtu üles ei peksa ja neil on muudki teha siin lugemise-kirjutamise asemel.
Ma ise usun sedasama. Inimene, kes tegelikult ka näeb ja omab võimeid, sellel pole aega siin verbaalse pasanteeriaga tegeleda ega kellelegi ennast tõestada... veelvähem vajab ta mingeid jüngreid. Kas keegi otsis pasanteeriaga tegelejat või vahu üles peksjat? Ma arvan, et need tegevused ei olnud Savipatsil nõuete hulgas.
(15-07-2011, 10:16 )AnnaNuustik Kirjutas: Ajas tagasi mineku kohta meenub juhus, kus sai mindud 8 aasta tagusesse momenti koos inuiitiivse oskajaga ning sündmuse mõju ära võetud.
Mida tähendab sündmuse mõju ära võetud? Kas naasedes oli siis kõik teisiti või ainult üks asi teisiti või saan ma valesti aru.
Kuritegu on toimunud juba päris mõnda aega tagasi ja enam pole kuidagi muud moodi võimalik tuvastada, kes, ja veel vähem tõestada. Kui, siis ehk saab tunnistuse kuidagi diktofoniga salaja, kui ainult teaks, kes seda tegi.
HUGOTH, ma hea meelega ei segaks teisi inimesi (töökoormuse all vaevlevaid nõidu ja võlureid  ) ja tegeleks pigem ise oma probleemidega. Ma oleks väga tänulik, kui räägiksid lähemalt, kuidas see käib.
15-07-2011, 12:09
(Seda postitust muudeti viimati: 15-07-2011, 12:09 ja muutjaks oli AnnaNuustik.)
Ei, surma ei tühistatud.
Nii oli, et osa minust valutas. Korralikult, elustiili häirivalt.
Ja iga kord meenus, miks.
Meenus, kes...
Mis..
Kuidas.
Ja ikka vana hea - miks mina?
Peale uuesti tolles hetkes viibimist ja antud hetke mõju tühistamist kadus valu. Kadus mure ja kadus ka soov "kurja tegijale" ette heita.
Jäi lihtne konstanteering - jah, juhtus, jah, eksiti. Jah, see on möödas.
Ühesõnaga toimus vabanemine, sest ma tõin oma jõu minevikust tagasi olevikku.
Ma väga loodan, et teemaalgataja otsib lõplikku Tõde ja võimalust andestada või vähemalt rahu teha, mitte rusikatega vehkima minna.
(Nagu aru sain, on asja seaduslikult "korda" saamine... vähetõenäoline.)
See pole päris surmaga lõppev asi.. aga hea oleks teada, mis tol korral juhtus.. miskipärast järgnes sellele palju ebatavalisi sündmusi, mis kogu mu elu sassi keeras kuidagi kaudselt. Ma tahan teada, miks? kes? ja.. kas see, mida ma seni tean, on kogu tõde või ainult killuke millestki palju hirmsamast.
Kindel, et Sa mees niisama Para-weebude kergeuskikkust ei testi?
Ma arvan miskipärast...
Et Sa leiaks oma kodukohast mõne väheke Teadjama, kes Sind aidata saaks.
Kui Sa tahaksid =).
Postitused: 13,070
Teemad: 98
Liitus: Oct 2004
To Savipats:
Kui ikka väga suur huvi kunagi toimunud sündmuse vastu on, siis võta raamatukogust need raamatud, mida eespool soovitasin - ja arenda sensitiivsust - ja saadki kõik teada.
Ise olen seal kirjeldatud meetodeid kasutades nii mõnegi episoodi kunagi toimunust taastanud! Eriti hästi on õnnestunud psühhomeetria abil kadunud asjade leidmine.
Teised sinu eest seda teha ju ei saa! Niisuguseid õpikuid on teisigi ilmunud!
Maailm on täis lahendamata mõistatusi ja mõned neist on veel saladuslikumad, kui üldse osatakse ette kujutada.
|