Postitused: 3,869
Teemad: 7
Liitus: Jun 2011
12-01-2013, 19:02
(Seda postitust muudeti viimati: 12-01-2013, 20:23 ja muutjaks oli kage.)
(12-01-2013, 18:45 )keeris Kirjutas: Aga ma pean seda välja ütlema, et ma hea meelega bänniks kasutaja kage ära, kui kohutava tallalakkuja ja pealekaebaja. Kui sul arusaamist ja mõistust ei jätku, siis targem oleks enda väljamõeldiste postitamisest ja laimust hoiduda, sest ka see on üks põhjus bännimiseks.
(12-01-2013, 18:56 )Linda Kirjutas: Tere kallis, näe, jõudsingi tagasi Tahtsingi ammu siin nukralt passiivselt lugedes ja Su järele igatsust tundes küsida, et mismoodi Sina seda oma väljateenitut hoiustad: kas siin kusagil on pank, kuhu krediiti koguda lastakse, et ei peagi pänni kohe välja võtma ja saab lõpuks korraga vägevama kätte? Pank on olemas ja kannab nime Mõistus ning igaüks võib korjata krediiti niipalju kui tal sinna mahub. Kui üle ääre ajama hakkab, siis võib, aga ei ole soovitatav, bänni saamiseks siin ennast välja elada.
(12-01-2013, 18:45 )keeris Kirjutas: Siin noritakse selle üle, kas lause algab suure tähega, kas komad paigas, tühimikud jms, aga vaadatakse läbi sõrmede sellele, et käiakse kogu aeg üksteise peale kitumas.
Ma ise olen kohhhhutav troll ja ilgun ja mõnitan ning lähen isiklikuks, kuid ma lähen hammas-hamba vastu, mitte ei lähe bosside selja taha ja kätsatan: "lible tegi, lible tegi!" Kasutajad on foorumiga liitudes lugenud foorumi reeglid läbi ja nõustunud nendega seega milles on küsimus kui läbust teatatakse ja see siit foorumist ära kustutatakse? Foorumisse postitamisel tuleks foorumiga arvestada mitte sellega kui palju enda läbu või isiklikuks minemist siin foorumis säilib seega niiakua kuni sellisest "mina" suhtumisest kinni hoitakse niikaua jäädakse ka "kitumise" tasemel hädaldama, et mulle tehakse ülekohut.
PS! Privas saab ka hammas-hamba vastu kakelda, aga noh, siis ei näe ju kogu foorum millised "minu kõige õigemad oletused" teise kohta on.
Postitused: 69
Teemad: 0
Liitus: Nov 2012
Sa Kage paistad selle "mõistusepanga" (või on tegemist partei nõukoguga?) direktor siin olema.
Postitused: 1,631
Teemad: 20
Liitus: Dec 2011
12-01-2013, 19:13
(Seda postitust muudeti viimati: 12-01-2013, 19:14 ja muutjaks oli zen faran.)
(12-01-2013, 18:56 )Linda Kirjutas: kas siin kusagil on pank, kuhu krediiti koguda lastakse, et ei peagi pänni kohe välja võtma ja saab lõpuks korraga vägevama kätte?
Ka seda on juhtunud.
Usk on nagu ämblik, kes koob su pähe võrgu, kuhu jäävad pidama vaid tema toiduks sobivad mõtted. Ebasobivad kuid kaalukad rebivad aeg-ajalt ta võrku auke, mille agar ämblik siis kiiresti uue ja tugevama niidistikuga parandab. Ja et sa teda ei hävitaks, esitleb ta end sinuna.
Postitused: 69
(12-01-2013, 19:02 )kage Kirjutas: Pank on olemas ja kannab nime Mõistus ning igaüks võib korjata krediiti niipalju kui tal sinna mahub. Kui üle ääre ajama hakkab, siis võib, aga ei ole soovitatav, bänni saamiseks siin ennast välja elada.
Tegelikult ma lugesin seda lauset veel paar korda üle ja pean tunnistama, et peale autoritaarsusele pretendeeriva ähvarduse ei osanud siit selget informatsiooni küll välja lugeda. Oma küsimusega pidasin silmas seda, et siin kangesti korda luua püüdes olen näinud sind kordi käitumas inimestega päris bännivääriliselt ja päris vähe väärt mõistusest tunnistust andvalt: nimelt on sul kombeks norivatl toonil ja ümbernurga destruktiivses stiilis kohelda seisukohti, mis sinu omast erinevad. Toon on selgelt ebaviisakas ega ole ka väärikas mitte, mis tublile mõistusele peaks olema omane. Ja sestap siis küsisingi, et kas oled sa siin mingi erilise ülesandega administratsiooni poolt, et panna proovile inimeste kannatus või lihtsalt balantseerid hea maitse piiril ja saad mingitmoodi erilise kohtlemise tõttu lubada endale korduvalt ka seda piiri ületada, et on sul teenete eest siin rohkem elusid antud kui tavaliikmetel, kes veel amööbid ei ole ja sinu ebaviisakused paigutatakse kusagile mujale riiulisse? See küsimus on oluline, et foorumi reegleid, mis nähtavale kirja pandud, paremini mõista, kuna erikohtlemist sinna kirjutatud ei ole, küll aga palju sellist, millest sinul ei pruugi hoolida.
Aga sinu vastus on kuidagi hägune - millele sa siis õigupoolest viitad, kelle mõistusele ja miks see peaks üle ajama?
(12-01-2013, 20:31 )Linda Kirjutas: Tegelikult ma lugesin seda lauset veel paar korda üle ja pean tunnistama, et peale autoritaarsusele pretendeeriva ähvarduse ei osanud siit selget informatsiooni küll välja lugeda. See ei ole minu probleem kui sa valesti lauseid tõlgendad. Ja mis neisse lausetesse puutub, siis pole seal midagi muud kui soovitus mõistust kasutada foorumisse kirjutamisel ja kui hakkama ei saa, siis võib peale tunnete üleajamise neid ka siin välja elada, aga siis tuleb arvestada ka võimalike tagajärgedega.
Ülejäänu tõestab aga järjekordselt minu jaoks seda kui palju suudetakse teiste postitustele omalt poolt igasuguseid asju juurde mõelda ja kui erinevalt teised neist aru saavad. Samuti ei ole ma administraatorite/moderaatoritega ei isiklikult tuttav, ei ole nendega mingit suhet ega ei ole neilt minu jaoks mingit eraldi kohtlemist välja kaubeldud. Kui põhjust on, siis saan samamoodi nagu teised tagajärgi tunda.
12-01-2013, 22:29
(Seda postitust muudeti viimati: 12-01-2013, 22:31 ja muutjaks oli zen faran.)
Aeg-ajalt käib ikka täiega üle mõistuse, mis siin foorumis toimub. Inimesed, mis teil viga on? Keerits? Linda? Lihtsalt lambist hakkab mingi susimine. Alles sai Lindakõnõ ise bänni alt välja, eksole. Et pole nagu teemasid või kus normaalselt sõna võtta? Peab hakkama "Kustutamine, modereerimine ja personali roll" all mingit läbu tekitama?
Usk on nagu ämblik, kes koob su pähe võrgu, kuhu jäävad pidama vaid tema toiduks sobivad mõtted. Ebasobivad kuid kaalukad rebivad aeg-ajalt ta võrku auke, mille agar ämblik siis kiiresti uue ja tugevama niidistikuga parandab. Ja et sa teda ei hävitaks, esitleb ta end sinuna.
Postitused: 13,070
Teemad: 98
Liitus: Oct 2004
Oot-oot. Tapsix ju alustas siin täna.
Maailm on täis lahendamata mõistatusi ja mõned neist on veel saladuslikumad, kui üldse osatakse ette kujutada.
Postitused: 1,003
Teemad: 52
Liitus: Jun 2007
Inimestel on vaja kohta, kus end välja elada. Parem siis juba siin kui mõne teise teema all. Nii et lasku aga käia, peaasi et otseselt ei ropendataks, ähvardataks või väga isiklikuks minda.
Sadamas on laev turvaline, ent laevu ei ehitata selleks.
Postitused: 839
Teemad: 1
Liitus: Feb 2012
(12-01-2013, 09:42 )Thorondor Kirjutas: Kust neid võrdseid leiab ja mis nendega tegema peaks? Seda ma küsingi ja miks mõned on "võrdsemad". Tundub nii, et mõnel käib
käsi "Teata" nupu peale õite kergesti ja siis Te "vale-SAALOMONID" peate midagi tegema.
(12-01-2013, 10:07 )Minaelan Kirjutas: (12-01-2013, 07:19 )tapsix Kirjutas: Mul on nüüd väike probleem, et siin sõna võtta pean ma hakkama.....kelleks siis, et ei tõuseks tühjast tüli....
Kui muidugi on võimalik sellist instruktaaži teha.
Kõik ei ole siin foorumis mitte võrdsed, alati on keegi veel "võrdsem".
Kõik, mis ei tapa, teeb tugevamaks.
Kipspead, kõik on eks, ristitud Johannesteks.Angry
Tere tulemast tagasi. Ole lihtsalt ISE ja kõik laabub. Ega nad sind lõpmatuseni ka bännida ei jõua. See "ISE" ei toida eriti. Eelmine kord kui ma "ise" olin ja "rahu-piipu" pakkusin .... Minu poolt oli ka SULLE vastus teele saadetud :
Tsitaat:Tänud.
Loodan, täna ei saa ma nuga neeru.
(12-01-2013, 22:38 )Müstik Kirjutas: Oot-oot. Tapsix ju alustas siin täna. "Lible tegi, lible tegi". Kõige naljakam on selle asja juures veel see, et päris elus on mu hüüdnimi olnud "Lible".
Struktuurides on kallutatud jõud....
Teiste sõnadega, kui tee ei tee mulle "puust ja punaseks" kus jookseb piir, siis teen ettepaneku, et kuskil esilehel oleks mingi märge, kes on parajasti valves, siis see hoiaks ära mõnegi arusaamatuse, sest teatud "lemmikute" valvekorra ajal ei ole mul kindlasti enam midagi öelda.
Teatud "tegelased" on minu jaoks "mustas nimekirjas" ja mul on pohlad ükskõik kuidas nad ka ei provotseeriks.
Postitused: 5
Liitus: Jan 2013
Alati võib tulle "valvekorra väliselt" korraks läbi või siis hiljem "tegemata" tööd järgi teha. IRW
(13-01-2013, 08:40 )Tuuletallaja Kirjutas: Alati võib tulla "valvekorra väliselt" korraks läbi või siis hiljem "tegematta" tööd järgi teha. IRW Pole kahtlustki, et võib. "Lible tegi" tegi lihtsalt ettepaneku taha....mõttes.
Ega ei loodagi midagi, sest "lootus on lollide lohutus".
Lihtsalt, et teaks millal lukk kinni tõmmmata või siis lahti teha.
Postitused: 3,436
Teemad: 29
Liitus: Jul 2011
(13-01-2013, 05:11 )tapsix Kirjutas: See "ISE" ei toida eriti. Eelmine kord kui ma "ise" olin ja "rahu-piipu" pakkusin ...
Struktuurides on kallutatud jõud....
Teiste sõnadega, kui tee ei tee mulle "puust ja punaseks" kus jookseb piir, siis teen ettepaneku, et kuskil esilehel oleks mingi märge, kes on parajasti valves, siis see hoiaks ära mõnegi arusaamatuse, sest teatud "lemmikute" valvekorra ajal ei ole mul kindlasti enam midagi öelda.
Teatud "tegelased" on minu jaoks "mustas nimekirjas" ja mul on pohlad ükskõik kuidas nad ka ei provotseeriks.
Nii, nüüd tulebki mängu "vaba tahe".
Olen ise ka mitu korda elus kõrvetada saanud, kui oma põhimõtetele, väärtushinnangutele ja maailmavaatele ustavaks jäin... see viis mind aga suures plaanis vaid edasi... näen seda nüüd - tagasi vaadates.
Aga jätka siis edasi kasvõi "Lible" vaimus - humoorikalt ja teravmeelselt.
Oma hinge kuulates ei saa sa teha muud, kui ainult täiuslikke valikuid.
Õpi selgeks reeglid, siis tead, kuidas neid korralikult eirata.
Dalai-laama
13-01-2013, 10:29
(Seda postitust muudeti viimati: 13-01-2013, 10:57 ja muutjaks oli zen faran.)
Küsimus. Mis Kage teile teinud on?
Mulle tundub, et ma näen siin foorumis inimeste vahel aeg-ajalt küll mingeid seoseid, aga ma tahan et te ütleksite selle ise välja.
Et mu kommentaaril veel mingisugune mõte sees oleks, siis olgu selgituseks öeldud, et äsja oli siin ka Tropp'i kommentaar, kus ta rõõmustas, et justkui tema soovi kohaselt Kaget nahutatakse...
(13-01-2013, 10:29 )zen faran Kirjutas: Küsimus. Mis Kage teile teinud on?
Mulle tundub, et ma näen siin foorumis inimeste vahel aeg-ajalt küll mingeid seoseid, aga ma tahan et te ütleksite selle ise välja.
Et mu kommentaaril veel mingisugune mõte sees oleks, siis olgu selgituseks öeldud, et äsja oli siin ka Tropp'i kommentaar, kus ta rõõmustas, et justkui tema soovi kohaselt Kaget nahutatakse... Hm, mis-kes see veel on? Siin on igast karvaseid ja sulelisi, kes trügivad teemadesse millest neil udust aimugi pole....
Mis ma siis lukuga teen?
Postitused: 313
13-01-2013, 12:57
(Seda postitust muudeti viimati: 13-01-2013, 12:59 ja muutjaks oli Tropp.)
tapsix, sa oleks nagu paisu tagant välja saand, pommitad pea igasse teemasse. Pole aega magadagi. Nigu mingi suleline, kana?
zen faran, sa kustuta oma mõttetu post ära, eksole.
(13-01-2013, 12:57 )Tropp Kirjutas: Nigu mingi suleline, kana? Hm, mäs see veel on? Plate peal puhkad ju. See on tegelikult kaunis jama komme, et bänni puhul hangub Sinu konto. Ma saan aru, kui ei lasta "vasta" nupule ligi, aga et siis üldse lugeda ei saa, see on jama. Mõelge nüüd, kuidas te saate lugeda? - mina lugesin.
Missa põed. See paik pole ju vähimatki muretsemist väärt.
Postitused: 5,868
Teemad: 183
Liitus: May 2004
Kui praegused moderaatorid ja administraatorid ei suuda ja ei taha foorumit korras hoida, siis on tagumine aeg see foorum hingusele saata. Ma saan aru, et aega pole jne, ent valikuliselt bännida inimesi, kes on aastaid siia foorumisse panustanud, ainult seetõttu, et nood ütlevad paar vale sõna, samas hoides nädalaid üleval otsest läbu ja läbutsejaid, neid bännimata, on ilmselge jama.
Kui inimestel on vaja kohta, kus end välja elada ja moderaatorid seda mõttelõnga veel toetavad, siis polegi siin muud miskit kosta. Iga päev satun üha harvemini siia aadressile...
Kõrgeim äratundmine on teada saamine, et tegelikkuses olid pidevalt selle kõrgeima äratundmise sees.
Iga hetk ja iga kogemus, mis sa saavutad on ideaalne, täiuslik, kordumatu
Celtic, kas sa kujutad ette milline kaif võib olla "bänn" nupu vajutamine...see võib olla jalgpallist veel suurem.
Postitused: 5,868
Teemad: 183
Liitus: May 2004
Mida sa vingud. Sina ei näe, kes või kui palju reaalselt kitub. Ma enne läheks luurele kümme korda kage sugusega, kui iga teisega siit foorumi lobanurgast.
Kõrgeim äratundmine on teada saamine, et tegelikkuses olid pidevalt selle kõrgeima äratundmise sees.
Iga hetk ja iga kogemus, mis sa saavutad on ideaalne, täiuslik, kordumatu
(13-01-2013, 13:35 )keeris Kirjutas: Isiklikult pole kage vastu midagi, aga lugedes teemasid on jäänd pidevalt kõrvu (silmaette õigemini väljendades) , tema hüüatused, et tulge nüüd appi ja vaadake, mis see kasutaja jälle tegi... Hea, et vastasid, sest mul on tunne, et sa kas saad millestki väga valesti aru või ajad mind kellegi teisega segi. Samas võid ju mu vana mälu värskendamiseks viiteid mu appihüüetele tuua - ei mäleta ju kõike peast mida ma foorumisse postitanud olen.
Tsitaat:Foorumites kasutavad kitujad...
Siin on näha erinevus suhtumises mille puhul ei jää muud üle kui öelda, et on jäädud lapse tasemele pidama kui kõiges kitumist nähakse ja selliseid imelikke põhjuseid välja mõeldakse selle vabandamiseks, et foorumis saaks vabalt läbustada ja seda läbu alles hoida. Põhjusest ei saa aru, aga tõenäoliselt on vaja näidata kui kõva foorumikasutaja ollakse.
Postitused: 3,436
Teemad: 29
Liitus: Jul 2011
(13-01-2013, 13:41 )Celtic Kirjutas: Mida sa vingud. Sina ei näe, kes või kui palju reaalselt kitub. Ma enne läheks luurele kümme korda kage sugusega, kui iga teisega siit foorumi lobanurgast.
Tore, minge ja luurakegi koos.
Esimesel pilgul tundute erinevat, aga tegelikult ühendab teid tõesti palju.
Ehk luurate meie jaoks ka midagi kasulikku välja - et kes need kitujad on, kas adminnid on ikka objektiivsed, millised vaated annavad bännid
... ja ka midagi suuremat võiksite välja luurata, et mis šamaanid lähima aasta jooksul ennustavad ja Kage võiks oma külma ja rafineeritud mõistusega meile siin tõenäolisi majandustulemusi selgeks luurata jne jne
Oma hinge kuulates ei saa sa teha muud, kui ainult täiuslikke valikuid.
Õpi selgeks reeglid, siis tead, kuidas neid korralikult eirata.
Dalai-laama
(13-01-2013, 13:35 )keeris Kirjutas: Kusjuures kui jutuks läks, siis ega sa ise ka oled libisenud keset arutelu sisse ja hüüdnud: vaadake järgi, ega see topeltkonto pole.
Ja topeltkontosid on vaja, sest...? Mind küll häirib, kui üks mees/naine ei suuda oma arvamust ühe konto alt ära öelda. Õigemin siis kasutab topeltkontosid selleks, et vestluses oponendile ära teha. Ikka parajalt alatu...
Tsitaat:Kuid vaevalt see bänn muudab samas mind tolereerivamaks teistele näpuga näitamise suhtes seeläbi, et nurutakse suuremate ja tugevamate jõudusid appi oma murumänge lahendama.
Hmm, aga kui keegi rikub foorumi reegleid, siis pole õigust teistel sellele adminni tähelepanu juhtida, sest...? Kuule, seda foorumit kasib minu arvates enamasti vaid üks adminn, kes ei jõua lihtsalt kõigel silma peal hoida. Ja tavaliselt sekkutakse ka siis, kui asi läheb tõesti isiklikuks ja sõimamiseks. Üldse, ma ei saa aru, kust sa võtad, et teised koguaeg kaebavad? Ma ei väida, et seda süsteemi pole võimalik oma huvides ära kasutada, kuid samas ma ei usu, et ükski adminni viitsiks mingite "valeväljakutsete" ja muidu hala peale üldse koguaeg reageerida. Ehk sinupoolne paranoia hoopis?
Postitused: 33
Liitus: Dec 2012
Tsitaat:Tervitage palun meie uut liiget: huinjaa
Tervitus!
Postitused: 4,919
Teemad: 189
Liitus: Nov 2003
13-01-2013, 15:20
(Seda postitust muudeti viimati: 13-01-2013, 15:30 ja muutjaks oli Thorondor.)
tapsix Kirjutas:Seda ma küsingi ja miks mõned on "võrdsemad". Tundub nii, et mõnel käib
käsi "Teata" nupu peale õite kergesti ja siis Te "vale-SAALOMONID" peate midagi tegema. Sa ju ei suuda konstruktiivselt arugi anda nendest "võrdsematest", seega pole mure ilmselt piisavalt suur. Kirjuta personalile probleemist ja põhjendatult.
"Teata" nupust on sul vale arusaam. Selle nupu eesmärgist on korduvalt räägitud. Miks üldse käitutakse nagu teataks, kes millal ja palju Teata nuppu kasutab?
Mõned ei oska peeglisse vaadata ning tekitavad endale uue reaalsuse. Ringkaitse, "lemmikud" jne. Ennegi nähtud personali suunas tehtud põhjendamata süüdistusi, et tulevikus oleks läbumaratoni või millegi sarnase järel hea mõelda "näe, mind bänniti kuna ma julgen kritiseerida".
Celtic Kirjutas:...ent valikuliselt bännida inimesi, kes on aastaid siia foorumisse panustanud, ainult seetõttu, et nood ütlevad paar vale sõna Sellist asja ei ole toimunud. Ei maksa liialdada.
Celtic Kirjutas:samas hoides nädalaid üleval otsest läbu ja läbutsejaid, neid bännimata, on ilmselge jama. Aga, mis tunne on käed rüpes istuda, samas sellest jamast teadlik olla.
Mõned siin lausa propageerivad, et 'Teata' nupp on nõrkade pealekaebajate ning personalile pugemise nupp.
Need kasutajad näevad foorumit ilmselt ainult läbi vastandumise, vaenlaste ja konfliktide. Tegelikult võiks ju arutleda ja informatsiooni jagada. Läbi 'Teata' nupu aitate foorumit paremaks muuta.
Personali liikmeid ongi vähe ja aina vähemaks jäänud ning juurde eriti ka keegi ei taha tulla, sest ilmselt ei taha keegi seda musta tööd teha. Pole kellelgi aega teid nunnutada ja teie tagant lõputult postitusi koristama jääda.
On ju imelihtne järgida reegleid, suhelda teistega viisakalt ning olla enesekriitiline oma postituste sisukuse suhtes.
Vaadake, mida te siiagi teemasse kirjutate ja kas on ikka vaja. See ei ole mingi jutukas, MSN või naljanurk.
Mida ma tihti näen:
Kasutaja A:
Kasutaja B rikub reegleid, aga ma ei ütle, kus ja kuidas. Tehke midagi, aga mis sest et ma teile mingit infot ei jaga. Otsige ise, pole minu asi.
Kasutaja C:
Kasutaja A ja Kastuaja B on pealekabajad. Ma ei näe teiste privaatsõnumeid ega 'Teata' nupu vajutajaid, aga mulle meeldib nii mõelda. Ma ei ole pealekaebaja.
Kasutaja D:
Adminnid bännisid kasutaja E niisama egotripi tarbeks. Tegelt ma ei näe, miks nad bännisid ja mis hoiatusi nad saatsid või mis kirju vahetasid. Lisaks ma ei näe ka ära kustutatud ebasobivaid postitusi, aga kindlasti on tegemist ebaõiglusega.
Kasutaja F:
Foorumis on ainult üks admin. Tegelikult ma ei näe, kes kus postitusi kustutab või liidab.
Kasutaja G:
Ma ei tea näe eravestlusi, kustutatud postitusi ega muid asju ka mitte. Igaljuhul on selgelt tegemist ringkaitses, egotripil põhineva klikiga, sest ükskord hoiatati ka mind.
|