•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 4
  • 5
  • 6(current)
  • 7
  • 8
  • 9
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Uni saab tõeluseks - ehk unes ettenägemine
Põhimõtteliselt ma nägin kuidas mu lähedane suri
Nohh ma nägin unes et olid matused, laipa ja ta nime ma ei näinud. Kõik nutsid. Igatahes oli ta mulle väga lähedane ja väha hea inimene. Mulle lõi südamesse suur valu ja siis ma ärkasin ülesse. Ma läksin kööki et süüa võtta ja siis ma nägin ema nutmas. Ma küsisin mis juhtus ja ta vastas et vanaema suri öösel ära :'(

Põhimõtteliselt oli see ju ette nägemine. Vanaema oli mulle hästi lähedane ja väga hea inimene kõigi vastu
Vasta
Unes ettenägemine on täiesti võimalik. Olen ka ise näinud.
Üks näide:
Nimelt nägin unes kuidas mu kass elektritoolil suri. Seda oli valus vaadata kuidas ta seal värises. Hommikul ärgates oli see mu jaoks lihtsalt üks tühine unenägu aga umbes kuu pärast tuli mu kass magama panna. (Ma ei hakka jutustama miks.)
Ja siis meenus mulle see unenägu.
Ma olen veel näinud igasuguseid unenägusi mis hiljem osutuvad tõeks, niiet päris võimalik on unes ettenäha aga lihtsalt igaühel see ei õnnestu.
Vasta
Ei lähe küll eriti selle une teema alla, aga ma ei viitsi uut teemat ka sellega teha. Kui ma väiksem olin, umbes 5 aastane või nii, luges mu isa mingi sarja raamatuid. Üks õhtu ma joonistasin pildi mingist tüdrukust ja kirjutasin sinna alla mingid ''varesejalad'' (ma alles õppisin kirjutama)
Järgmine päev kui mu isa linna läks nägi ta raamatupoes selle sama sarja raamatut, millel oli pealkirjaks see, mida ma selle pildi peale kirjutasin.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Zeera
Ei lähe küll eriti selle une teema alla, aga ma ei viitsi uut teemat ka sellega teha. Kui ma väiksem olin, umbes 5 aastane või nii, luges mu isa mingi sarja raamatuid. Üks õhtu ma joonistasin pildi mingist tüdrukust ja kirjutasin sinna alla mingid ''varesejalad'' (ma alles õppisin kirjutama)
Järgmine päev kui mu isa linna läks nägi ta raamatupoes selle sama sarja raamatut, millel oli pealkirjaks see, mida ma selle pildi peale kirjutasin.

Kas sellest tüdrukust ka rääkis raamatus või oli lihtsalt see pealkiri seotud raamatuga? .
Vasta
Mina olen unes ette näind, kuidas ma ühe tüdrukuga tutvun, samal õhtul juhtus sama inimesega, keda unes nägin, täpselt samas kohas, sama moodi. Ma siiani imestan kuidas see võimalik on. Ma mäletan, et ärkasin ülesse ja rääkisin oma uinenäost kohe oma sõbrale.
Vasta
Tere, mul oli kunagi ammu selline juhtum, et nägin unes, et pillasin kausi maha, peale selle maha kukkumist ärkasin ma muidugi kohe ülesse. Kuudes sama aeg aga kuidas mu kitarri kõlakastist tuleb madal akustiline toon, liigun lähemale asja uurima ja avastan, et just samal hetkel kui unes üliselgelt kaussi pillasin, oli mu kitarri keel lihtsalt lampi pooleks läind. Selle koha pealt võttis küll küsimärgi alla, et kas see on mingi sõnum vms ?
Vasta
Kuskilt lugesin kunagi teooriat, et kogu unenägu toimub vahetult enne üles ärkamist. Vähemast on aeg ja selle taju väga moonutatud. See on täiesti levinud nähtus, et sind äratades näed unes mingit äkkilist sündmust.
Küsimus on, et miks pikk uni kogu oma loogilise tegevusjadaga täpselt sellesse hetke juhtub, kui sind äratatakse.
Ma mäletan mingit meresõiduund, kus piraadilaeva kahur kärgatas minu poole samal ajal, kui mind hommikul äratati.
Inimestel, kes kipuvad öösel siplema ja voodist maha kukkuma, näevad kukkumisel midagi erilist.
Peab vist klappima, et ärkamise hetkel veel oled sügavas unes.

Skeptikutele sobiks nende seletustehnikatest siia see, mis räägib harvadest kokkusattumustest, mis saavad tähelepanu osaliseks.
Vasta
Aga mina nägin just unes, et olen kuskil laeval ja inimesed jooksevad kuhugi, trügivad, paanitsevad...
Ja siis äratati mind üles ja öeldi: Estonia läks põhja!
Natuke hiljem ärkasin päriselt üles ja mulle öeldigi, et Estonia uppus ära.

Kui ma nüüd selle unenäo üle uuesti mõtlen, siis tekib mul taas seos selle Maa võrgustike teooriaga. Ühtede inimeste üleelamused ja mõttesignaalid, mis nad edasi annavad, jõuavad teiste inimesteni mingite võrgustike kaudu. Vahel ka unenäos.
Peale Estonia katastroofi avaldati palju kummalisi lugusi ja nägemusi (ka ette nägemisi ja eelaimusi), mis inimestega sel ajal juhtus. Ühele inimesele näiteks (või oli neid isegi mitu?)helistati veel peale katastroofi, sama juhtus ka 11.sept. kaksiktornide varisemise ajal.

[Muudetud: 28-8-2009 Müstik]
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas BloodInMyArms
Tsitaat:Algselt postitas Zeera

Kas sellest tüdrukust ka rääkis raamatus või oli lihtsalt see pealkiri seotud raamatuga? .

maimäleta selle raamatu sisu aga seal kaanel oli mingi tüdruku pilt, see mis ma joonistasin oli suht kriipsujuku LaughLaugh
Vasta
Ma olen alati kahelnud selles ''näen tulevikku ette!'' jutus, mida paljud räägivad, aga kuna mul juhtus ka midagi sellelaadset, siis ma pean vist oma sõnad tagasi võtma.

Nimelt olen ma näinud unes autoõnnetusi - mitu korda. Vähemalt 2-3 korda, ning erinevaid. Põhiliselt on olnud teelt välja sõitmisi, aga täiesti võimalik, et ka teistsuguseid või selliseid, kus kaob juhitavus auto üle jne.
Mõnes unenäos olen mina roolis, teises näen ma lihtsalt kõrvalt mingi täiesti võõra inimesega, ning kolmandas (üks öö) nägin, kuidas mina istusin juhi kõrval.

Igastahes, eile hommikul nägin ma pealt autoõnnetust (kõik jäid ellu, nagu ka unenägudes), põhimõtteliselt üks auto sõitis teisele tagant sisse. Ja see oli selline õnnetus, mis polnud põhjendatav. Lihtsalt sõitis teisele tagant sisse, ning see juhtus just nii, et üks buss jäi veel vahele ka, muidu oleks ma ju bussi peale läinud, ning poleks seda näinud. Kõik oleks nagu kokku jooksnud.
Ning peale seda pole rohkem autoõnnetusi unes näinud.
...Vähemalt praegu.

Muidugi on täiesti võimalik, et ma kujutan ette, et mul võivad olla ettenägelikud unenäod, kuna see, mida ma unes nägin, polnud selline õnnetus, nagu ma reaalselt nägin, aga samas - kas lihtsalt autoõnnetus ei loegi? Kuna kui tihti ikka inimesed unes autoõnnetusi unes näevad, ning siis neid reaalis juhtumas näevad?
Vasta
Ma olen ka näinud unes ette,ainule et ma hommikul ei mäleta seda ja see asi/olukord tuleb mulle just hetk enne tegemist meelde.(nt. mõni päev tagasi pidime eesti keeles mingit tööd või kirjandit kirjutama. Samal ajal kui ma kirjutasin läks keegi klassist välja, õps rääkis ka vist midagi, sama hetk tuli unenägu meelde).
Vasta
Lugege palun unenägusid seletavaid ja neid tõlgendavaid raamatuid. Enamasti on ikka nii, et see mis sa unes näed ei lähe 1:1 täppi. Selleks peab unenägu analüüsima ja hommikul ärgates kõik märksünad kirja panema, et siis raamatust järgi vaadata. Avarii tegemine võib tähendada hoopis midagi muud. Samuti ei tohi keskendusa ainult avariile. Märksõnadeks oleksid sellisel puhul auto, autot juhtima, avarii, õnnetus jne. Loomulikult on tähtis ka millega ja kes sõidab.

Ma olen seda juba kuskil teises teemas kirjutanud, aga minul oli alles hiljaaegu üks päris kummaline unenägu, aga reaalselt tähendas see hoopis midagi muud. Aga ma teadsin sellest ette, kuna olin selle märksõnade järgi lahti kirjutanud ja ma tõesti ütlen, et sellest unenäost oli palju abi.

Teinekord olen aga märksõnadest püüdnud seletust kokku panna, aga see lihtsalt ei anna midagi. St et unenägu ei olnud mõeldudki infoandjaks.

Unenäod on ühed väga põnevad asjad tõesti.
Vasta
need unenägude seletajad pole alati tõesed , ma näen tihtipeale unes asju ette . nt viimati kui oli siis ma nägin kui mu isa tuli mulle ütlema et mu telefoni arve on tohutu vms . ma teatsin et see hetk on tulemas , ja paaripäeva pärast mu isa ütlesgi seda .

mul on olnud ka muid kokkusattumusi , kui ma olin väike siis ma käisin kord emale äästi palju pinda küsimusega millal vanaisa tuleb . ema mõtles et ma olen hulluks läinud , aga sel samal päeval kell 10. õhtul tuligi mu vanaisa uksetaha .

unes olen ma näinud et olid ühes puuris merisead , neile oli pandud peale nag needus vms kuna nõid oli seal samas , see nõid ütles et need merisead surevad 3 minuti pärats ja ma ei saanud sinna midagi teha , ja kõik need merisead kes seal olid , on präeguseks surnud . niiet ära võtta seda unenägude seletajad vms asjanust tõsiselt ( ma olen aru saanud et iga unenägu võib olla märk nii minevikust olevikust või tulevikust )

kui sa näed tihti unes ette siis sa oled tulevane ennustaja Laugh . vähemalt nii mu osad sõbrad arvavad et ma ise olen ennustaja vms
Vasta
Noh, see esimene näide on selline, et selleks pole isegi und vaja näha, et ette aimata isa pärimisi suureks läinud telefoniarve pärast Smile

Mis seletavatesse raamatutesse puutub, siis on nendest abi neil, kellel unenäod ei ole sellised 1:1 ja selgelt arusaadavad. Kui Sina näed unenägusid täpselt nii nagu need reaalselt ka on, siis pole raamatutega muidugi midagi teha.
Vasta
Mul on viimasel ajal olnud mitmeid kordi nii, et näen unes kedagi, keda pole ammu näinud ja järgmisel päeval näen teda kuskil, nt. bussis või lihtsalt linna peal. See on nii imelik. Ja vahel olen ma lihtsalt mõelnud kellegi peale ja siis teda järgmine hetk juba näinud. Smile
Vasta
nojaa aga unenägudes võib olla ka ju mitmeid tähenusi , ja alati ei tea mis see tähendada võib ju
Vasta
Minul on nii, et ma näen pidevalt unenägusid, kuid meelde ja kummitama jäävad vähesed. Ja just need, mis tõeks saavad. Tavaliselt ma näen ikka selliseid asju, mis ei ole mingid pisiasjad. Need unenäod püsivad mitmeid nädalaid isegi meeles, ilma, et need kaoks mu mälust. Tavaliselt ma ikka räägin oma unenägusid teistele, et ise veenduda selles, et ma tõesti näen asju ette.
Ja mul juhtuski ntx selline lugu, et ma nägin mitmeid kordi unes, et mu poiss jookseb mu juurest minema. Ma rääkisin seda ka oma poisile alati, kui nägin midagi sellist. Tema veel rääkis, et mis sa usud ka neid lollakaid unenägusid või. No ja pärast oligi nii, et läksimegi lahku. Aga lahusoleku ajal nägin ma pidevalt, et me lepime uuesti ära. Rääkisin isegi paarile inimesele seda, kuid nemad väitsid, et need unenäod on tingitud sellest, et ma soovin seda nii väga. Kuid hiljem juhtuski see, mida olin unes näinud- me leppisime ära.
Ma isegi kardan magama minna, sest ei taha näha unes midagi õudsat ette. Kuid mis teha, magada ju tuleb siiski Laugh
Vasta
Tsitaat-silverworld -Ma näen asju ette juhtumas, kuid ükskõik mis ma ka ei tee, ma ei saa seda muuta või ära hoida - peab asjade käiguga leppima ja võimalusi kasutama

Tahan sulle öelda, et proovi teinekord sündmusi ennetada. Kui sul on nii tugevad võimed, suudad ka seda. Tee nii:

Me saame kasutada VÄLJA selleks, et suunata mõjusid ajas tagasi ja muuta seeläbi tähtsaid hetki või algtingimusi, millest hiljem tõsine probleem (või haigus) puhkeb.
Viise, kuidas oma kavatsust varasemale rakendada nii, et tõenäosused muutuksid, enne kui sündmus või haigus täielikult välja areneb, võib leiduda hulgaliselt. Seega tuleb sündmust(haigust) tabada hetkel, mil seda veel annab mitmesse suunda tõugata-perioodil, mil võimalused alates tervena püsimisest kuni suremiseni on avatud.
Inimese tahet saab kasutada erakordselt võimsa tervendava jõuna. Meil on põhimõtteliselt võimalik korrastada nullpunktivälja juhuslikke võnkeid ning kehtestada seeläbi suurem „kord” ka teises inimeses. Taolise võime puhul toimiks üks inimene otsekui tervendava kanalina, mis aitab väljal teise inimese struktuuri korrastada.
Inimeste vahel eksisteerib mingi meelteväline side ning et mingi väli ühendab omavahel kõiki asju. Inimesed suudavad avaldada mõju igasugustele eluprotsessidele.

IGA MEIE ELUHETK MÕJUTAB KÕIKI MEIE TEISI ELUHETKI NII MINEVIKUS KUI OLEVIKUS

Meie tulevik juba eksisteerib seisundina, mida võime hakata olevikus tegelikuks muutma.
Maailm on koht, kus kõik, mis kunagi juhtuma hakkab, on juba juhtunud.Tõestatud Bob Jahni ja Brenda Dunne`i poolt 87 000 läbiviidud katsega !

Proovi
Vasta
Imelik on see et pooled inimesed siin vastavad ega ei tea millest räägivad.

Mul juhtus paar päeva tagasi.
Nägin tuttavat kes lahkus parklast ja al 5-10 min.peale minekut oli avarii.Kui olin sündmuskohale jõudnud siis meenus vastaspoole sõiduki järgi et olin seda eelmine öö unes näinud mitte just seda vaid.Seda kuidas minu tuttava sinna sattus läbi tema silmade.See oli kriipi aga teadsin et mina olen täpselt õige inimene kes tema kõrval peab olema et ainult mina tean mida ta tunneb.
Ei taha enam magama minna Smile
Vasta
ma nägin eile öösel unes kuidas ma käeluu murran ja hommikul mõtlesin veel sellepeale, aga imelikuks läks asi siis kui ma koolis kehka tunnis rööbaspuudelt käepeale kukkusin, ilge valu oli, röndgen murdu ei näidanud õnneks aga nädalaks peab käsi sidemetesse jääma...

See oli mu elu kõige parem ettenägemine/ilmutus või mis iganes.
Vasta
elly18 --Olen millegipärast viimasel ajal hakanud suurt tähelepanu pöörama unenägudele ja nende sõnumile. " hukkamine aga tähendab uut algust..."

Uus hukkamisviis laseb surmamõistetul 45 minutit piinelda

http://forte.delfi.ee/news/teadus/uus-hu...d=27543575

Ohio osariik otsustas uue hukkamisviisi kasuks pärast samuti palju meedikajastust leidnud ebaõnnestunud hukkamiskatset septembris, mis kukkus läbi, sest hukatava Romell Broomi veene ei suudetud tervelt kahe tunni jooksul üles leida. Uue hukkamisviisi kriitikud on samas märkinud, et veenide mitteleidmise korral ei saa teha ka ühte süsti, mistõttu pole uus meetod lahenduseks. Birose hukkamiseks vajaliku koguse naatriumpentothali veeni süstimiseks tuli tõepoolest teha tervelt üheksa katset.

Vasta
Miks nad taibud kanüüli ei pane siis, mitmekordne torkimine võib olla tõenäoline, kuid uue süsti tegemiseks oleks süstitav koht olemas. Või on tõesti tegemist väga ebapädevate inimestega.
Vasta
Kas mitte unenäod ei ole Djavu põhjuseks? Hetked elus mida olen nagu kaks korda juba läbinud , tuleb meelde et olen seda varem unes näinud.
Vasta
Vb vale teema kuhu alla postitada aga okei...
Hetkel olen 22a. vana... asi juhtus siis kui ma olin 16a.
Nimelt, olin aastakese koos olnud ühe tüdrukuga (selles eas ikka mõeldakse, et elu parim suhe ja kõik on kohe teada jne.).
Asi nimelt oli siis selline, et öösle nägin unes, et see nimetatud tüdruk tuli minu juurde ja me hakkasime vaatama sellist filmi nagu Kill Bill. Kui film oli kestnud umbes pool tunnikest hakkas ta rääkima, et see suhe ei ole õige ja, et me ei saa koos olla. Okei, uni lõppes ära. Üllatus suur kui ta tuli täpselt unenäos nähtud kellaajal minu juurde ja küsis, et kas sa tirisid selle Kill Billi ära. Ma vastasin, et jah. Tema, et okei, hakkame siis seda vaatama. Ja kui oli möödas pool tunnikest kordus täpselt see mis ma unenäos nägin. Ülitäpselt, sõna sõnalt, liigutused jne. kõik täpselt sama.
Jutt mis kirjutasin on siis küll lühivariant asjast, aga ikkagi.
Mida sellest arvata.
Vasta
Sattusin täna unenägude teemale ja paar asja on mind piinanud. Peaks seda kellegagi jagama. Viimasel ajal, ajavahemik 2 aastat, olen hakanud surma ette nägema. Algul tekkisid unenäod peaaegu iga öö vanemate kodust Pääskülas, olin igal ööl seal, kogu aeg oli mingi jama. Ikka nägin ema unes, mõnikord olid koos isaga kadunud koju ei tulnud jne. Üks kord läks maja peaaegu põlema, teinekord polnud katust peal. Ka nüüd olen seal olnud koos emaga aga praeguseks on ta juba pool aastat surnud. Matsin ema juulis, 2009. Pärast seda hakkasin äia unes nägema, olin lihtsalt maal, ei olnud erilisi probleeme aga ikka mitu ööd. Septembris suri. Tunnen end halvasti, sest kui mõnda tuttavat tihti unes näen hakkan kartma et ta on järgmine.
Mida kindlalt tean, kui unes olen mõne tuttavaga koos sõjas, siis kindlasti lähen temaga tülli.
Vasta

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 4
  • 5
  • 6(current)
  • 7
  • 8
  • 9
  • Järgmine 

Võimalikud seotud teemad...